Ναι, αυτο. Η θα ζηταγε ασφαλιστικα μετρα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:22Το εχω σκεφτει αυτο ως εναν ευκολο τροπο να δειξω ποιος ειμαι και τι εχω κανει στη ζωη μου. Γιατι φαινομενικα υπαρχει ενα κενο 20 ετων περιπου. Ισως εκει εξω υπαρχει καποια που διαβαζοντας οσα εχω γραψει θα με κοιταζε στα ματια και θα μου ελεγε "Σε βλεπω".blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:17Ορεστη, υπαρχει ακομα πιο απλη λυση, μιλα της για την περσονα σου στο φορουμ, και δειξε της τι εχεις γραψει κατα καιρους. Θα φυγει τρεχοντας.
Πως λεμε οχι σε γυναικα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Πως λεμε οχι σε γυναικα...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:22Το εχω σκεφτει αυτο ως εναν ευκολο τροπο να δειξω ποιος ειμαι και τι εχω κανει στη ζωη μου. Γιατι φαινομενικα υπαρχει ενα κενο 20 ετων περιπου. Ισως εκει εξω υπαρχει καποια που διαβαζοντας οσα εχω γραψει θα με κοιταζε στα ματια και θα μου ελεγε "Σε βλεπω".blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:17Ορεστη, υπαρχει ακομα πιο απλη λυση, μιλα της για την περσονα σου στο φορουμ, και δειξε της τι εχεις γραψει κατα καιρους. Θα φυγει τρεχοντας.

Ορέστη άφησέ τα αυτά και βρες καμιά Ρωσιδούλα ή από αυτά τα κράτη. Αφού ούτε οι γυναίκες δεν μπορούμε να αντέξουμε τις γυναίκες που κυκλοφορούν σ' αυτή την χώρα, τις γηγενείς εννοώ.
Οι Ρωσιδες ειναι σκληρες συμφεροντολογες. Πιστευω θα μου ταιριαζε μια ρομαντικη Γαλλιδα ή μια κοσμοπολιτισσα Γιαπωνεζα ή μια Σουηδη αθλητρια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ είμαι ερωτευμένο με την Ελληνίδα
Ελληνίδες uber alles
Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς στη γλώσσα σου και στην κουλτούρα σου που αλλού να πας;
Ελληνίδες uber alles
Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς στη γλώσσα σου και στην κουλτούρα σου που αλλού να πας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αμαρτίας την 05 Ιαν 2020, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Δεν εχεις ρομαντισμο.blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:28Ναι, αυτο. Η θα ζηταγε ασφαλιστικα μετρα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:22Το εχω σκεφτει αυτο ως εναν ευκολο τροπο να δειξω ποιος ειμαι και τι εχω κανει στη ζωη μου. Γιατι φαινομενικα υπαρχει ενα κενο 20 ετων περιπου. Ισως εκει εξω υπαρχει καποια που διαβαζοντας οσα εχω γραψει θα με κοιταζε στα ματια και θα μου ελεγε "Σε βλεπω".blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:17Ορεστη, υπαρχει ακομα πιο απλη λυση, μιλα της για την περσονα σου στο φορουμ, και δειξε της τι εχεις γραψει κατα καιρους. Θα φυγει τρεχοντας.
μύρισα ρομαντισμό απόξω και μπήκα να δω τι γίνεται
Καλό.blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:28Ναι, αυτο. Η θα ζηταγε ασφαλιστικα μετρα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:22Το εχω σκεφτει αυτο ως εναν ευκολο τροπο να δειξω ποιος ειμαι και τι εχω κανει στη ζωη μου. Γιατι φαινομενικα υπαρχει ενα κενο 20 ετων περιπου. Ισως εκει εξω υπαρχει καποια που διαβαζοντας οσα εχω γραψει θα με κοιταζε στα ματια και θα μου ελεγε "Σε βλεπω".blackpaint έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 15:17Ορεστη, υπαρχει ακομα πιο απλη λυση, μιλα της για την περσονα σου στο φορουμ, και δειξε της τι εχεις γραψει κατα καιρους. Θα φυγει τρεχοντας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Βασικα καλησπερα τύπε!!Δεν γνωριζομασταν και απο εχθες οποτε δεν θα μου λες τι θα γραφω εδω.Feindflug έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:44Τύπε, μας έχει γράψει αυτή την ιστορία καμμιά 10αριά φορές.plouf έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:23hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 11:31
Άμα είχα λαμποργκίνι θα της έπεφταν τα σάλια. Αυτό είναι γεγονός. Επίσης αν ντυνόμουν με πολύ ακριβά ρούχα ή αν ήμουν σελέμπριτι.
Ξινή και ψωνάρα δεν έχω πει καμμιά γκόμενα που με απέρριψε με μη ξινό ή ψωνίστικο τρόπο (υπήρξαν και αυτές).
Mιλάς με την φωνή της λογικής.Ακριβώς ετσι σκέφτονται πολλές γυναίκες αν οχι όλες.
Ο προηγούμενος γκόμενος της αδερφής μου ήταν επιχειρηματίας και είχε Πόρσε και για
την πάρτη του σερνόταν στα πατώματα μέχρι που ήθελε να τον παντρευτεί αλλά τελικά
η φάση δεν έκατσε.Ο τωρινός σύζυγος της ηταν ο εργοδότης της στην επιχείρηση που
εργαζόταν.Τυχαίο;Δεν νομίζω.
Είτε έχεις προβλήματα μνήμης είτε σε πείραξε πολύ το όλο σκηνικό.
Κατα δευτερον εχεις αντιρρηση οτι πολλα θηλεα σκεφτονται ακριβως ετσι;Εγω νομιζω οτι ο Ελληγενης
μια χαρα τα λεει και συμφωνω μαζι του.Εσυ εχεις να προσθεσεις τιποτα η μπα;
Βασικά, τύπε, θυμήθηκα μια ιστορία από έναν γνωστό μου.plouf έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 17:25Βασικα καλησπερα τύπε!!Δεν γνωριζομασταν και απο εχθες οποτε δεν θα μου λες τι θα γραφω εδω.Feindflug έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:44Τύπε, μας έχει γράψει αυτή την ιστορία καμμιά 10αριά φορές.plouf έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 13:23
Mιλάς με την φωνή της λογικής.Ακριβώς ετσι σκέφτονται πολλές γυναίκες αν οχι όλες.
Ο προηγούμενος γκόμενος της αδερφής μου ήταν επιχειρηματίας και είχε Πόρσε και για
την πάρτη του σερνόταν στα πατώματα μέχρι που ήθελε να τον παντρευτεί αλλά τελικά
η φάση δεν έκατσε.Ο τωρινός σύζυγος της ηταν ο εργοδότης της στην επιχείρηση που
Είτε έχεις προβλήματα μνήμης είτε σε πείραξε πολύ το όλο σκηνικό.
Κατα δευτερον εχεις αντιρρηση οτι πολλα θηλεα σκεφτονται ακριβως ετσι;Εγω νομιζω οτι ο Ελληγενης
μια χαρα τα λεει και συμφωνω μαζι του.Εσυ εχεις να προσθεσεις τιποτα η μπα;
Ο προηγούμενος γκόμενος της αδερφής του ήταν επιχειρηματίας και είχε Πόρσε και για
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 16:29Οι Ρωσιδες ειναι σκληρες συμφεροντολογες. Πιστευω θα μου ταιριαζε μια ρομαντικη Γαλλιδα ή μια κοσμοπολιτισσα Γιαπωνεζα ή μια Σουηδη αθλητρια.
οι Κορεατισσες σου ταιριαζουν
ελα μαζι μας για το οραμα της ΒΚ νο2

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έχεις κάτι εναντίον των Ελβετίδων εντομολόγων, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 16:29Οι Ρωσιδες ειναι σκληρες συμφεροντολογες. Πιστευω θα μου ταιριαζε μια ρομαντικη Γαλλιδα ή μια κοσμοπολιτισσα Γιαπωνεζα ή μια Σουηδη αθλητρια.
Dein Herz, meine Gier
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Βασικα δεν εχεις καθολου πλακα τυπε πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.Τις ομορφες καλησπερες μου.Feindflug έγραψε: ↑05 Ιαν 2020, 17:31Βασικά, τύπε, θυμήθηκα μια ιστορία από έναν γνωστό μου.
Ο προηγούμενος γκόμενος της αδερφής του ήταν επιχειρηματίας και είχε Πόρσε και για

Τι εννοείς δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
23 Μαρ 2025, 08:53
-
- 4 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
23 Μαρ 2025, 17:27
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως λέμε «τα λιγουρεύεστε» στα αγγλικά;
από Μαδουραίος » 13 Απρ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-