Εχω κάνει λίγο σεξ.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Ιαν 2021, 14:02

Sothan έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:51
Kauldron έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:46
Sothan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:03
Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Φίλε μου Σόθαν, μη στεναχωριέσαι. Σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ άλλοι ταξίδεψαν όλο τον κόσμο με τα καράβια, μεγάλωσαν, και δεν έχουν κάνει καθόλου. :003:
Για αυτό σε συμπαθούσα πάντα ρε Kauldron. Δηλαδή μπορεί να ανήκεις στη κατηγορία "ναζιστικά σκουλίκια" αλλά δεν είσαι τελείως. Εχεις τους λόγους σου.
Σε παρακαλώ, δεν είμαι Αρειανός.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Ιαν 2021, 14:04

Να πω και γω τα δικά μου... η μάνα μου ήταν πιο μεγάλη κατά 10 χρόνια από τον πατέρα μου, φτωχοί και οι δύο, σε χρόνια πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε κάποια σκοπιμότητα ή συμφέρον στην σχέση τους, ούτε υπήρχε κάποια προίκα στη μέση. Από το 0 ξεκίνησαν την ζωή τους. Ο πατέρας μου δε ήταν πολύ εμφανίσιμος για να πει κάποιος ότι δεν μπορούσε να βρει μικρότερη γυναίκα.
the end

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 18 Ιαν 2021, 14:09

Yochanan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:43
Sothan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:03
Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου.
Καταλαβαίνω αλλά τι να κάνουμε; Πρέπει να κάνεις υπομονή δυστυχώς.
Εννοείς υπομονή μέχρι να πεθάνει;

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 18 Ιαν 2021, 14:14

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 14:01
Parrot έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:57
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:37
Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.
Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.
Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.
Όλα συνδέονται. Το "να τον θέλεις και να σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό από όλα αυτά. Πχ συνήθως όταν θες κάποιον τον θες επειδή εκτιμάς κάτι (ομορφιά, καριέρα, αυτοπεποίθηση, μυαλό, πνεύμα). Δεν μπορείς να μείνεις σε σοβαρή σχέση αν δεν εκτιμάς τον άλλον. Αν πχ τώρα κάποιος κάνει κάποια δουλειά που του προσφέρει στάτους και δίνει σημασία σε αυτό, τότε δεν θα θελήσει κάποιον που επαγγελματικά είναι "υποδυέστερος" γιατί δεν θα τον εκτιμάει.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 14:14

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:52
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:49
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:48

Ξεκίνα με το δικό σου στυλάκι και άσε το δικό μου.
Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.
Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες; :102: Πράττεις σοφά για την ακεραιότητά σου.
Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 14:16

18 Ιαν 2021, 14:14
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:49

Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.
Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες; :102: Πράττεις σοφά για την ακεραιότητά σου.
Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.
Σιγά, θα σκίσεις κάνα καλσόν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 18 Ιαν 2021, 14:16

Cecily Anne έγραψε:
Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος.
Και πώς θα ξέρεις αν τον θέλεις ή όχι, αν δεν τον γνωρίσεις;
Δηλαδή, αν πουλάς κάστανα έξω απ' τον σταθμό και ζητήσεις απο μια κοπέλα που μόλις γύρισε από μεταπτυχιακές σπουδές ιατρικής στην αγγλία ραντεβού για καφέ, πόσες πιθανότητες έχεις να σου πει ναι οκ;
Να σου πω εγώ την απάντηση, το ξέρεις απ' τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα που θα τον δεις χωρίς καν να ανταλλάξετε κουβέντα, γιατί όλοι κρίνουμε απ' το στάτους (και οι άντρες και οι γυναίκες). Γιατί είναι το στάτους που κρίνει την διαφορά, γιατί πρακτικά ένας μεροκαματιάρης μπορεί να βγάζει περισσότερα λεφτά από έναν πτυχιούχο αλλά είναι το στάτους, δηλαδή η κοινωνική τάξη που ανήκεις.
Εγώ δεν λέω τί πρέπει και τί δεν πρέπει, εγώ απλώς ζητώ συγκεκριμένο παράδειγμα μεγάλου έρωτος όπου η γυναίκα να είναι ανώτερη κοινωνικά ώστε να εκπληρωθεί η φεμινιστική ρητορική περί ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικών. :102:
Και η όλη συζήτηση προέκυψε επειδή ειπώθηκε ότι όσοι δεν βρίσκουν κοπέλα είναι μισογύνιδες, και εγώ είπα εξ ιδίας πείρας ότι άντρες συγκεκριμένων κατηγοριών δεν έχουν πολλές πιθανότητες ευθύς εξ αρχής.
Δηλαδή απ' την μια προτρέπεις τους άντρες να βρουν κοπέλες αλλά απ' την άλλη λες ότι ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει.
Εγώ δεν λέω τί πρέπει και τί δεν πρέπει, ζητώ μόνον μια αντικειμενική προσέγγιση επί του ζητήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parrot την 18 Ιαν 2021, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 14:17

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 14:16
Cecily Anne έγραψε:

Τον ήπιες. Τουμπεκί τώρα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 14:18

Winston Smith έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
Parrot έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:57
Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.
Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.
Όλα συνδέονται. Το "να τον θέλεις και να σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό από όλα αυτά. Πχ συνήθως όταν θες κάποιον τον θες επειδή εκτιμάς κάτι (ομορφιά, καριέρα, αυτοπεποίθηση, μυαλό, πνεύμα). Δεν μπορείς να μείνεις σε σοβαρή σχέση αν δεν εκτιμάς τον άλλον. Αν πχ τώρα κάποιος κάνει κάποια δουλειά που του προσφέρει στάτους και δίνει σημασία σε αυτό, τότε δεν θα θελήσει κάποιον που επαγγελματικά είναι "υποδυέστερος" γιατί δεν θα τον εκτιμάει.
Ο "υποδεέστερος" κατ'εσέ, μπορεί για τον άλλον να είναι θεός. Μπορεί να είναι ένας κούκλος, μπορεί να βγάζει τα τριπλά πχ. :102: Μην είσαι απόλυτος στο τί ψάχνει ο καθένας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 18 Ιαν 2021, 14:19

18 Ιαν 2021, 14:17
Cecily Anne έγραψε:

Κορίτσια, πάτε να τσακωθείτε αλλού.
the end

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 14:19

Cecily Anne έγραψε:

Άσε μας κοριτσάκι μου.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 14:20

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 14:19
Cecily Anne έγραψε:

Άσε μας κοριτσάκι μου.
Κο κο κο το γυναικάκι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Ιαν 2021, 14:25

Πάνας έγραψε:
18 Ιαν 2021, 14:19
Cecily Anne έγραψε:

Κορίτσια, πάτε να τσακωθείτε αλλού.
Μα, να μπαχαλεύουν το σοβαρό νήμα του Ορέστη?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith » 18 Ιαν 2021, 14:25

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 14:18
Winston Smith έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Ο "υποδεέστερος" κατ'εσέ, μπορεί για τον άλλον να είναι θεός. Μπορεί να είναι ένας κούκλος, μπορεί να βγάζει τα τριπλά πχ. :102: Μην είσαι απόλυτος στο τί ψάχνει ο καθένας.
Δεν κατάλαβες, σχετικά μιλάω. Είπα αυτός που δίνει σημασία στο αν έχει στάτους ένα επάγγελμα, αυτόματα θεωρεί κάποια επαγγέλματα υποδεέστερα. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα που όλα αυτά συνεισφέρουν στο "σε θέλει/δεν σε θέλει", το "σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό και μαγικό.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιαν 2021, 14:26

stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:44
Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:38
stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:32

Αν εννοείς συναθροίσεις στο σκυλάδικο να σπάμε πιάτα, μάλλον ψάχνεις για τον Ekpliktikos.
Αν εννοείς όμορφες κουβέντες, παρεΐστικη μουσικούλα κλπ, τότε πέφτεις αρκετά μέσα.
Να γελάμε θα επιτρέπεται;
Μόνο όσοι έχετε κάνει λεύκανση δοντιών το τελευταίο 6μηνο. Με πιστοποιητικό οδοντιάτρου.
Κατάλαβα
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών