Σε παρακαλώ, δεν είμαι Αρειανός.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:51Για αυτό σε συμπαθούσα πάντα ρε Kauldron. Δηλαδή μπορεί να ανήκεις στη κατηγορία "ναζιστικά σκουλίκια" αλλά δεν είσαι τελείως. Εχεις τους λόγους σου.Kauldron έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:46Φίλε μου Σόθαν, μη στεναχωριέσαι. Σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ άλλοι ταξίδεψαν όλο τον κόσμο με τα καράβια, μεγάλωσαν, και δεν έχουν κάνει καθόλου.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:03Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.
Να πω και γω τα δικά μου... η μάνα μου ήταν πιο μεγάλη κατά 10 χρόνια από τον πατέρα μου, φτωχοί και οι δύο, σε χρόνια πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε κάποια σκοπιμότητα ή συμφέρον στην σχέση τους, ούτε υπήρχε κάποια προίκα στη μέση. Από το 0 ξεκίνησαν την ζωή τους. Ο πατέρας μου δε ήταν πολύ εμφανίσιμος για να πει κάποιος ότι δεν μπορούσε να βρει μικρότερη γυναίκα.
the end
- Winston Smith
Όλα συνδέονται. Το "να τον θέλεις και να σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό από όλα αυτά. Πχ συνήθως όταν θες κάποιον τον θες επειδή εκτιμάς κάτι (ομορφιά, καριέρα, αυτοπεποίθηση, μυαλό, πνεύμα). Δεν μπορείς να μείνεις σε σοβαρή σχέση αν δεν εκτιμάς τον άλλον. Αν πχ τώρα κάποιος κάνει κάποια δουλειά που του προσφέρει στάτους και δίνει σημασία σε αυτό, τότε δεν θα θελήσει κάποιον που επαγγελματικά είναι "υποδυέστερος" γιατί δεν θα τον εκτιμάει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:01Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:57Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:37Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:52Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:49Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.Πράττεις σοφά για την ακεραιότητά σου.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Σιγά, θα σκίσεις κάνα καλσόν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:14Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:52Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:49
Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.Πράττεις σοφά για την ακεραιότητά σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και πώς θα ξέρεις αν τον θέλεις ή όχι, αν δεν τον γνωρίσεις;Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:01Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος.
Δηλαδή, αν πουλάς κάστανα έξω απ' τον σταθμό και ζητήσεις απο μια κοπέλα που μόλις γύρισε από μεταπτυχιακές σπουδές ιατρικής στην αγγλία ραντεβού για καφέ, πόσες πιθανότητες έχεις να σου πει ναι οκ;
Να σου πω εγώ την απάντηση, το ξέρεις απ' τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα που θα τον δεις χωρίς καν να ανταλλάξετε κουβέντα, γιατί όλοι κρίνουμε απ' το στάτους (και οι άντρες και οι γυναίκες). Γιατί είναι το στάτους που κρίνει την διαφορά, γιατί πρακτικά ένας μεροκαματιάρης μπορεί να βγάζει περισσότερα λεφτά από έναν πτυχιούχο αλλά είναι το στάτους, δηλαδή η κοινωνική τάξη που ανήκεις.
Εγώ δεν λέω τί πρέπει και τί δεν πρέπει, εγώ απλώς ζητώ συγκεκριμένο παράδειγμα μεγάλου έρωτος όπου η γυναίκα να είναι ανώτερη κοινωνικά ώστε να εκπληρωθεί η φεμινιστική ρητορική περί ανεξάρτητων και δυναμικών γυναικών.

Και η όλη συζήτηση προέκυψε επειδή ειπώθηκε ότι όσοι δεν βρίσκουν κοπέλα είναι μισογύνιδες, και εγώ είπα εξ ιδίας πείρας ότι άντρες συγκεκριμένων κατηγοριών δεν έχουν πολλές πιθανότητες ευθύς εξ αρχής.
Δηλαδή απ' την μια προτρέπεις τους άντρες να βρουν κοπέλες αλλά απ' την άλλη λες ότι ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει.
Εγώ δεν λέω τί πρέπει και τί δεν πρέπει, ζητώ μόνον μια αντικειμενική προσέγγιση επί του ζητήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parrot την 18 Ιαν 2021, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
Τον ήπιες. Τουμπεκί τώρα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:16Σιγά, θα σκίσεις κάνα καλσόν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:14Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:52
Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες;Πράττεις σοφά για την ακεραιότητά σου.
- Cecily Anne
Ο "υποδεέστερος" κατ'εσέ, μπορεί για τον άλλον να είναι θεός. Μπορεί να είναι ένας κούκλος, μπορεί να βγάζει τα τριπλά πχ.Winston Smith έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:14Όλα συνδέονται. Το "να τον θέλεις και να σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό από όλα αυτά. Πχ συνήθως όταν θες κάποιον τον θες επειδή εκτιμάς κάτι (ομορφιά, καριέρα, αυτοπεποίθηση, μυαλό, πνεύμα). Δεν μπορείς να μείνεις σε σοβαρή σχέση αν δεν εκτιμάς τον άλλον. Αν πχ τώρα κάποιος κάνει κάποια δουλειά που του προσφέρει στάτους και δίνει σημασία σε αυτό, τότε δεν θα θελήσει κάποιον που επαγγελματικά είναι "υποδυέστερος" γιατί δεν θα τον εκτιμάει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:01Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:57Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κορίτσια, πάτε να τσακωθείτε αλλού.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:17Τον ήπιες. Τουμπεκί τώρα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:16Σιγά, θα σκίσεις κάνα καλσόν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:14
Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.
the end
- Cecily Anne
Άσε μας κοριτσάκι μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:17Τον ήπιες. Τουμπεκί τώρα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:16Σιγά, θα σκίσεις κάνα καλσόν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:14
Ναι 2 μέτρα και θα με κάνεις εμένα ντα. Καλά κρασιά. Είσαι πολύ τυχερή που τα λες εδώ. Ένα αδύναμο γυναικάκι.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κο κο κο το γυναικάκι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:19Άσε μας κοριτσάκι μου.
Μα, να μπαχαλεύουν το σοβαρό νήμα του Ορέστη?Πάνας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:19Κορίτσια, πάτε να τσακωθείτε αλλού.
- Winston Smith
Δεν κατάλαβες, σχετικά μιλάω. Είπα αυτός που δίνει σημασία στο αν έχει στάτους ένα επάγγελμα, αυτόματα θεωρεί κάποια επαγγέλματα υποδεέστερα. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα που όλα αυτά συνεισφέρουν στο "σε θέλει/δεν σε θέλει", το "σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό και μαγικό.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:18Ο "υποδεέστερος" κατ'εσέ, μπορεί για τον άλλον να είναι θεός. Μπορεί να είναι ένας κούκλος, μπορεί να βγάζει τα τριπλά πχ.Winston Smith έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:14Όλα συνδέονται. Το "να τον θέλεις και να σε θέλει" δεν είναι κάτι ξεχωριστό από όλα αυτά. Πχ συνήθως όταν θες κάποιον τον θες επειδή εκτιμάς κάτι (ομορφιά, καριέρα, αυτοπεποίθηση, μυαλό, πνεύμα). Δεν μπορείς να μείνεις σε σοβαρή σχέση αν δεν εκτιμάς τον άλλον. Αν πχ τώρα κάποιος κάνει κάποια δουλειά που του προσφέρει στάτους και δίνει σημασία σε αυτό, τότε δεν θα θελήσει κάποιον που επαγγελματικά είναι "υποδυέστερος" γιατί δεν θα τον εκτιμάει.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:01
Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.Μην είσαι απόλυτος στο τί ψάχνει ο καθένας.
Κατάλαβα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-