Εχω κάνει λίγο σεξ.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 13:41

Γιατί υπάρχουν πουτανες και όχι πουτάνοι; Σκεφτείτε και απαντήστε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:43

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:41
Υπάρχουν ζιγκολό. Ξεκουβάλα με τις εκφράσεις απέναντι στις γυναίκες, έχεις αρχίσει και γίνεσαι μισογύνης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Ιαν 2021, 13:44

Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:38
stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:32
Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:29
Των συναθροίσεων για σένα τότε.
Αν εννοείς συναθροίσεις στο σκυλάδικο να σπάμε πιάτα, μάλλον ψάχνεις για τον Ekpliktikos.
Αν εννοείς όμορφες κουβέντες, παρεΐστικη μουσικούλα κλπ, τότε πέφτεις αρκετά μέσα.
Να γελάμε θα επιτρέπεται;
Μόνο όσοι έχετε κάνει λεύκανση δοντιών το τελευταίο 6μηνο. Με πιστοποιητικό οδοντιάτρου.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 13:45

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:43
Υπάρχουν ζιγκολό. Ξεκουβάλα με τις εκφράσεις απέναντι στις γυναίκες, έχεις αρχίσει και γίνεσαι μισογύνης.
Κι εσύ κακιά.

Τι αναλογία υπάρχει ανάμεσα σε ζιγκολό και πουτάνες άραγε;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Ιαν 2021, 13:46

Sothan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:03
Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Φίλε μου Σόθαν, μη στεναχωριέσαι. Σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ άλλοι ταξίδεψαν όλο τον κόσμο με τα καράβια, μεγάλωσαν, και δεν έχουν κάνει καθόλου. :003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:46

18 Ιαν 2021, 13:45
Cecily Anne έγραψε:
Κι εσύ κακιά.

Δεν γίνομαι κακιά, απλά δε γαμείς που δε γαμείς, έχεις βρει το πχόρουμ να ξαλαφρώνεις τα αρχίδια σου και γίνεσαι γραφικός. Γι'αυτό σου λέω, άραξε με τις εκφράσεις για το γυναικείο φύλο σύντομα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 13:47

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:46
Cecily Anne έγραψε:

Κι εσύ κακιά.

Δεν γίνομαι κακιά, απλά δε γαμείς που δε γαμείς, έχεις βρει το πχόρουμ να ξαλαφρώνεις τα αρχίδια σου και γίνεσαι γραφικός. Γι'αυτό σου λέω, άραξε με τις εκφράσεις για το γυναικείο φύλο σύντομα.
Κοίταξε αν το στυλ σου είναι προσβολές και συκοφαντίες δεν μπορώ να κάτι γι αυτό. Δεν απαντάω σε προσβολές.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 18 Ιαν 2021, 13:48

Υπάρχουν και είναι πολλοί

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:48

18 Ιαν 2021, 13:47
Cecily Anne έγραψε:

Κι εσύ κακιά.

Κοίταξε αν το στυλ σου είναι προσβολές και συκοφαντίες δεν μπορώ να κάτι γι αυτό. Δεν απαντάω σε προσβολές.
Ξεκίνα με το δικό σου στυλάκι και άσε το δικό μου.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 13:49

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:48
Cecily Anne έγραψε:

Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.

Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan » 18 Ιαν 2021, 13:51

Kauldron έγραψε:
Sothan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:03
Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Φίλε μου Σόθαν, μη στεναχωριέσαι. Σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ άλλοι ταξίδεψαν όλο τον κόσμο με τα καράβια, μεγάλωσαν, και δεν έχουν κάνει καθόλου. :003:
Για αυτό σε συμπαθούσα πάντα ρε Kauldron. Δηλαδή μπορεί να ανήκεις στη κατηγορία "ναζιστικά σκουλίκια" αλλά δεν είσαι τελείως. Εχεις τους λόγους σου.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 13:52

18 Ιαν 2021, 13:49
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:48

Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.
Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες; :102: Πράττεις σοφά για την ακεραιότητά σου.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 18 Ιαν 2021, 13:57

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:37
Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.
Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 18 Ιαν 2021, 13:58

stavmanr έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:32

Αν εννοείς συναθροίσεις στο σκυλάδικο να σπάμε πιάτα, μάλλον ψάχνεις για τον Ekpliktikos.
Boomer

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιαν 2021, 14:01

Parrot έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:57
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιαν 2021, 13:37
Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.
Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.
Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών