Γιατί καλέ τόσο φόβος;
Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Οχι αγγιγμα.
Δεν μπορεις να αγγιξεις τον προστατη.
Αλλαξε το σε μασαζ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γιατί ρε συ αφού είπες ότι αρέσει και στα δύο φύλλα.
Πήγαινε σε γυναίκα ουρολόγο.
βαλε ποτο - ξηροκάρπια και αραξε να απολαυσεις ατακες .sys3x έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:20τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε πστ μου.vantono έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 20:11ότι ενδεχομένως να διακατέχονται καταβάθος απο μια υποβόσκουσα έλξη προς τριχωτά καλογυμνασμένα αγοράκια.έχω την εντύπωση ότι το να φτάσεις στο σημειο να απολαμβάνεις το πρωκτικό,θελει προπόνηση. Δεν πιστευω οτι μπορεί να το απολαυσεις με την 1η φορα, ουτε καν με την 7η. Πρέπει να κοφιάσει αρκετά το κωλάντερό σου, να σου γίνει τάλαρο. Συμφωνα με ντοκουμέντα που μου εχουν εκμυστηρευτεί διάφορες φιλες/συμμαθητριες παλιοτερα κτλ που εχουν κεράσει λοκώ, το έχουν κανει μονο και μονο για να ικανοποιησουν τον συντροφό τους που τους το ζητουσε σαν τρελος,και καμία απο δαύτες δεν το απήλαυσε.
εντιτ: τι 6 ευρω ανα καποτα λετε ρε μαγκες, πού τις ψωνίζετε στη διπλάσια τιμή εσεις? Μεταξωτές αγοράζετε?
Αγις μήπως είμαστε όντως από άλλο πλανήτη ρε;
τέσπα, όντως θέλει τρόπο για να το απολαύσεικαι εννοείται δεν μπαίνουμε αν δεν γουστάρει αλλά μέχρι εκεί, τα υπόλοιπα ας τα σχολιάσει ο Άγις αν έχει χρόνο και όρεξη εγώ δε μπορώ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το είπα γιατί μου το έχουν ζητήσει γυναίκες χωρίς να το ζητήσω εγώ. Όχι μόνο μα φορά...don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:38Γιατί ρε συ αφού είπες ότι αρέσει και στα δύο φύλλα.
Πήγαινε σε γυναίκα ουρολόγο.
the end
Γιατί αν σου βάλει ο γιατρός δάχτυλο θα γίνεις γκέι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Παπαρια προστατης. Πηγα για δακτυλοσκοπηση και δακρυσα. Οταν ο ιατρος πιεζει τον προστατη νιωθεις ενα εντονο αισθημα δυσφοριας και αναγκης ουρησης και αφοδευσης μαζι...
Ποιος προστατης και μαλακιες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άγγιξα τη θαυματουργή εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου, μέγα Προστάτη των ταξιτζήδων. Δεν στο κρύβω ότι ένοιωσα δέος. Α, και μια ανατριχίλα στο δεξί βυζί.
Να τα ξεπεράσεις αυτά όταν πρόκειται για θέματα ιατρικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μου έχουν ανοίξει το κεφάλι και έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μου, δεν χρειάζεται να πάθω κι' άλλα..
the end
Η πρώτη φορά είναι δύσκολη...μετά συνηθίζεις.
Και να παρακαλάς μη χρειαστεί κάτι άλλο που θα κάνει την εξέταση προστάτη να μοιάζει με χαδάκι.
Κολονοσκόπηση!

Δεν την κάνουν με μέθη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...