Παίζει να αρέσει περισσότερο στους ανδρικού κώλους.Πάνας έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:16Σίγουρα, άλλοι απολαμβάνουν να τους κοπανάνε να τους κατουράνε, να τους χέζουν, αλλά στο θέμα του κώλου δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ή γκέι, ως προς τα αισθητήρα. Απλά είναι θέμα ταμπού, όπως δεν κάθεσαι να σε χέσουν έτσι δεν κάθεσαι να σε γαμήσουν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω γα μένα #nohomo δεν ξέρω τι κάνουν ο άλλοι...
Το τελευταίο για την μπηχτή που πέταξες για τ' αγόρια.
Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Ο λόγος;don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:19Παίζει να αρέσει περισσότερο στους ανδρικού κώλους.Πάνας έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:16Σίγουρα, άλλοι απολαμβάνουν να τους κοπανάνε να τους κατουράνε, να τους χέζουν, αλλά στο θέμα του κώλου δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ή γκέι, ως προς τα αισθητήρα. Απλά είναι θέμα ταμπού, όπως δεν κάθεσαι να σε χέσουν έτσι δεν κάθεσαι να σε γαμήσουν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω γα μένα #nohomo δεν ξέρω τι κάνουν ο άλλοι...
the end
τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε πστ μου.vantono έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 20:11ότι ενδεχομένως να διακατέχονται καταβάθος απο μια υποβόσκουσα έλξη προς τριχωτά καλογυμνασμένα αγοράκια.Naida έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 19:26Για πες, τι πάει στο μυαλό σου.vantono έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 18:25hint: Το ότι οι μισογύνηδες ειναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κωλογαμιάδες(ή εστω προτιμούν κωλο,ακομα κι ας μη γαμάνε), το οποιο επιβεβαιωνεται και απ το φορουμ απ οτι βλέπω,και απο τις εξωφορουμικες συζητησεις που εχω κανει, νομίζω πως ειναι ενα γεγονός που καταδεικνύει πολλά για την εσώτερη ψυχοσύνθεσή τους,και δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητο.έχω την εντύπωση ότι το να φτάσεις στο σημειο να απολαμβάνεις το πρωκτικό,θελει προπόνηση. Δεν πιστευω οτι μπορεί να το απολαυσεις με την 1η φορα, ουτε καν με την 7η. Πρέπει να κοφιάσει αρκετά το κωλάντερό σου, να σου γίνει τάλαρο. Συμφωνα με ντοκουμέντα που μου εχουν εκμυστηρευτεί διάφορες φιλες/συμμαθητριες παλιοτερα κτλ που εχουν κεράσει λοκώ, το έχουν κανει μονο και μονο για να ικανοποιησουν τον συντροφό τους που τους το ζητουσε σαν τρελος,και καμία απο δαύτες δεν το απήλαυσε.
εντιτ: τι 6 ευρω ανα καποτα λετε ρε μαγκες, πού τις ψωνίζετε στη διπλάσια τιμή εσεις? Μεταξωτές αγοράζετε?

Αγις μήπως είμαστε όντως από άλλο πλανήτη ρε;
τέσπα, όντως θέλει τρόπο για να το απολαύσει

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ο προστάτης.Πάνας έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:19Ο λόγος;don't speak έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:19Παίζει να αρέσει περισσότερο στους ανδρικού κώλους.Πάνας έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:16
Σίγουρα, άλλοι απολαμβάνουν να τους κοπανάνε να τους κατουράνε, να τους χέζουν, αλλά στο θέμα του κώλου δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ή γκέι, ως προς τα αισθητήρα. Απλά είναι θέμα ταμπού, όπως δεν κάθεσαι να σε χέσουν έτσι δεν κάθεσαι να σε γαμήσουν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω γα μένα #nohomo δεν ξέρω τι κάνουν ο άλλοι...
σποτ ον όπως πάντα η δοντ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ίσως οι άντρες το απολαμβάνουν λίγο παραπάνω. Βέβαια για μένα το όλο θέμα σεξ γενικότερα πρέπει να ξεκινήσει νοητικά αλλιώς δεν.Πάνας έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 21:16Σίγουρα, άλλοι απολαμβάνουν να τους κοπανάνε να τους κατουράνε, να τους χέζουν, αλλά στο θέμα του κώλου δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ή γκέι, ως προς τα αισθητήρα.
Απλά είναι θέμα ταμπού, όπως δεν κάθεσαι να σε χέσουν έτσι δεν κάθεσαι να σε γαμήσουν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω γα μένα #nohomo δεν ξέρω τι κάνουν ο άλλοι και οι άλλες...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καλά...εσύ μπορεί να μην τόχεις σκοπό αλλά να τόχει σκοπό ο προστάτης σου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 03 Απρ 2019, 21:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η εξέταση του προστάτη γίνεται από τον ουρολόγο και αποτελείται από τη δακτυλική εξέταση και την εξέταση αίματος.

Θα πεθάνω νέος.
the end
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για πείτε;
Με το άγγιγμα του προστάτη τι νιώθετε;
Με το άγγιγμα του προστάτη τι νιώθετε;