Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, εννοείται ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 08:24Εγω κρινω οτι εισαι ειλικρινης και ευθυς. Περι δαχτυλων και γλωσσιδιων ο καθεις με τις ορεξεις του οι οποιες ειναι σεβαστες.
Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
- EKPLIKTIKOS
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μια ομοφυλοφιλικη σεξουαλικη πραξη ενός άντρα συνεπάγεται παθητικό ρόλο σε άλλες πτυχές της ζωής. Δηλαδή το να έλεγες ότι ξέρω γω με αηδιαζουν οι πουστηδες θα το δεχόμουν προσωπικά γιατί οκ γούστα, αλλά εδώ δε βλέπω απαραίτητα τη σύνδεσηik_90 έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 23:25Το ξεχειλώσαμε νομίζω. Είμαι ιδεαλιστής, οπότε δεν μου αρέσει η επικράτηση του υλισμού στον κόσμο που ζω. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ, αλλά με όλες τις πτυχές της ζωής. Όσον αφορά στην εκθήλυνση των αντρών, θεωρώ μειωτικό για τον άντρα να μπαίνει σε παθητικό ρόλο και σαν άντρας, ενοχλούμαι. Αυτά.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Συμφωνώ με την τελευταία παρατήρηση. Οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε έχει παθητικό ρόλο στη σεξουαλική πράξη, δεν είναι απαραίτητο ότι έχει και στη ζωή γενικότερα. Μπορεί να είναι αρκετά δυναμικός/ή.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Είμαστε πολύ πίσω τελικά σε κάποια πράγματα... Επί της σεξουαλικής κλίνης ο μόνος κανόνας είναι η συναίνεση 
Ας διαβάσουμε απροκατάληπτα:
"Το αρσενικό G-spot
Ακριβώς όπως οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω της διέγερσης του σημείου G, το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άνδρες. Ωστόσο, το δικό τους σημείο G βρίσκεται περίπου πέντε εκατοστά μέσα στον πρωκτό και η αίσθησή του είναι σαν ένα μικρό κάστανο. Οπως προφανώς ήδη καταλάβατε, το σημείο αυτό δεν είναι άλλο από τον αδένα του προστάτη. Η διέγερση αυτής της περιοχής μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονους και ευχάριστους οργασμούς. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Για πολλούς άνδρες αυτή είναι μια περιοχή «ταμπού». Επομένως, για να μπορέσουν να νοιώσουν αυτό τον οργασμό, θα πρέπει κατ’ αρχήν να εξοικειωθούν με την ιδέα και να έχουν βγάλει από το μυαλό τους τη σκέψη ότι η διέγερση της συγκεκριμένης περιοχής αποτελεί… εισιτήριο για την ομοφυλοφιλία. Επειτα, για να συμβεί, θα πρέπει να το θέλει και η σύντροφός τους, αφού εκείνη θα πρέπει να διεγείρει το συγκεκριμένο σημείο με το δάχτυλό της. Αν τελικά ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια θα πρέπει να φροντίσετε δύο πράγματα: 1) Να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο λιπαντικό και να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και 2) να σέβεστε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (ένα ζεστό μπάνιο πριν και ένα μετά είναι ό,τι καλύτερο)."
Και να προσθέσω κάτι προσωπικό: ποτέ δεν μου έτυχε να μην επιθυμεί κάποια ερωτική μου σύντροφος την εκ μέρους μου δακτυλική και γλωσσική περιποίηση στην περιπρωκτική της χώρα

"Το αρσενικό G-spot
Ακριβώς όπως οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μέσω της διέγερσης του σημείου G, το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι άνδρες. Ωστόσο, το δικό τους σημείο G βρίσκεται περίπου πέντε εκατοστά μέσα στον πρωκτό και η αίσθησή του είναι σαν ένα μικρό κάστανο. Οπως προφανώς ήδη καταλάβατε, το σημείο αυτό δεν είναι άλλο από τον αδένα του προστάτη. Η διέγερση αυτής της περιοχής μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονους και ευχάριστους οργασμούς. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Για πολλούς άνδρες αυτή είναι μια περιοχή «ταμπού». Επομένως, για να μπορέσουν να νοιώσουν αυτό τον οργασμό, θα πρέπει κατ’ αρχήν να εξοικειωθούν με την ιδέα και να έχουν βγάλει από το μυαλό τους τη σκέψη ότι η διέγερση της συγκεκριμένης περιοχής αποτελεί… εισιτήριο για την ομοφυλοφιλία. Επειτα, για να συμβεί, θα πρέπει να το θέλει και η σύντροφός τους, αφού εκείνη θα πρέπει να διεγείρει το συγκεκριμένο σημείο με το δάχτυλό της. Αν τελικά ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια θα πρέπει να φροντίσετε δύο πράγματα: 1) Να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο λιπαντικό και να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και 2) να σέβεστε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής (ένα ζεστό μπάνιο πριν και ένα μετά είναι ό,τι καλύτερο)."
Και να προσθέσω κάτι προσωπικό: ποτέ δεν μου έτυχε να μην επιθυμεί κάποια ερωτική μου σύντροφος την εκ μέρους μου δακτυλική και γλωσσική περιποίηση στην περιπρωκτική της χώρα

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
εχετε φτασει στον πατο του πηγαδιου ..και δεν υπαρχει γυρισμος
Κανένας δεν με αηδιάζει. Εγώ αναφέρομαι στους «στρέιτ» που τους αρέσει να τους τακτοποιούν από πίσω γυναίκες. Είναι (για εμένα) προσβολή της ανδρικής φύσης. Ο άντρας, ο αρσενικός, πες το όπως τέλος πάντων θες, είναι επιβήτορας και ενεργητικός. Το να τον τρώει από πίσω δηλώνει υποταγή στη γυναίκα. Και σαν άντρας, ενοχλούμαι (όπως θα ενοχλούταν μια φεμινίστρια σαν γυναίκα, αν έβλεπε μια άλλη γυναίκα να χαίρεται να είναι «δούλα και κυρά»).EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:14Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μια ομοφυλοφιλικη σεξουαλικη πραξη ενός άντρα συνεπάγεται παθητικό ρόλο σε άλλες πτυχές της ζωής. Δηλαδή το να έλεγες ότι ξέρω γω με αηδιαζουν οι πουστηδες θα το δεχόμουν προσωπικά γιατί οκ γούστα, αλλά εδώ δε βλέπω απαραίτητα τη σύνδεση
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Μια φορά, μικρός που κόντεψα να γίνω Ολυμπιακός
Αλλά μου πέρασε αμέσως
Αλλά μου πέρασε αμέσως
Αυτό θα ήταν όντως σοβαρό...
Όπως σου είπαν και άλλοι, μπορεί κάποιος να είναι απόλυτα δυναμικός χαρακτήρας και στο κρεβάτι του να θέλει άλλους ρόλους.ik_90 έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:52Κανένας δεν με αηδιάζει. Εγώ αναφέρομαι στους «στρέιτ» που τους αρέσει να τους τακτοποιούν από πίσω γυναίκες. Είναι (για εμένα) προσβολή της ανδρικής φύσης. Ο άντρας, ο αρσενικός, πες το όπως τέλος πάντων θες, είναι επιβήτορας και ενεργητικός. Το να τον τρώει από πίσω δηλώνει υποταγή στη γυναίκα. Και σαν άντρας, ενοχλούμαι (όπως θα ενοχλούταν μια φεμινίστρια σαν γυναίκα, αν έβλεπε μια άλλη γυναίκα να χαίρεται να είναι «δούλα και κυρά»).EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:14Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μια ομοφυλοφιλικη σεξουαλικη πραξη ενός άντρα συνεπάγεται παθητικό ρόλο σε άλλες πτυχές της ζωής. Δηλαδή το να έλεγες ότι ξέρω γω με αηδιαζουν οι πουστηδες θα το δεχόμουν προσωπικά γιατί οκ γούστα, αλλά εδώ δε βλέπω απαραίτητα τη σύνδεση
Και βασικά θα έπρεπε να σε ενοχλούν άλλα στην σημερινή κοινωνία και όχι το που γουστάρει ο καθένας να τον γλείφουν.
Μόνο εσύ με έπιασες τελικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:21https://giphy.com/gifs/5gw0VWGbgNm8w

Εμένα μου' τυχε. Κάποιοι άντρες αντιδρούν ακόμη και στο χάδι στη συγκεκριμένη περιοχή και όχι δεν είναι κρυφογκέι ούτε έχουν παθητική νοοτροπία, αντιθέτως. Για κάποιο λόγο, τρομάζουν.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 11:40Είμαστε πολύ πίσω τελικά σε κάποια πράγματα... Επί της σεξουαλικής κλίνης ο μόνος κανόνας είναι η συναίνεση
"Το αρσενικό G-spot

Κάποιοι γουστάρουν. Και ναι, όλως τυχαίως και αυτοί δεν είναι κρυφογκέι ή παθητικοί. Αντιθέτως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορισμένες κοπέλες μπορεί να διστάζουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο "άθλημα", ακριβώς επειδή σκέφτονται ότι ο σύντροφός τους μπορεί να "τρομάξει" ή/και να αντιδράσει περίεργα.
Άλλες μπορεί να το πάνε διερευνητικά να δουν αντιδράσεις και αναλόγως πορεύονται.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αρέσει και στις δύο πλευρές και να υπάρχει συναίνεση. Όπως και για κάθε πράξη άλλωστε.
Επίσης, κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Ειπώθηκε π.χ. ότι για κάποιον μπορεί να είναι κάτι σαν υποταγή. Σε κάποιον ή κάποια μπορεί να αρέσει αυτή η αίσθηση και άλλος/άλλη να τη θεωρεί απωθητική. Άλλος και άλλη μπορεί να μη το βλέπει σαν υποταγή αλλά σαν μία διαφορετική πράξη μέσω της οποία αντλεί ηδονή.
Άλλες μπορεί να το πάνε διερευνητικά να δουν αντιδράσεις και αναλόγως πορεύονται.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αρέσει και στις δύο πλευρές και να υπάρχει συναίνεση. Όπως και για κάθε πράξη άλλωστε.
Επίσης, κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Ειπώθηκε π.χ. ότι για κάποιον μπορεί να είναι κάτι σαν υποταγή. Σε κάποιον ή κάποια μπορεί να αρέσει αυτή η αίσθηση και άλλος/άλλη να τη θεωρεί απωθητική. Άλλος και άλλη μπορεί να μη το βλέπει σαν υποταγή αλλά σαν μία διαφορετική πράξη μέσω της οποία αντλεί ηδονή.
- Space_Passenger
Ειχα ακουσει ιστορια απο φιλο για γνωστο του (πριν χρονια) οτι ηθελε "δαχτυλακι" απο την κοπελα του. χαχα
Ηθική κατάπτωση...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση De Santis, Trump και ομοφυλοφιλοι
από southern » 02 Ιούλ 2023, 10:22 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 29 Οκτ 2024, 20:00 » σε Θρησκειολογία - 226 Απαντήσεις
- 4616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
28 Απρ 2025, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι κακό να τεκνοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ;
από έργο_μακέτο » 19 Ιαν 2024, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο