Το ξεχειλώσαμε νομίζω. Είμαι ιδεαλιστής, οπότε δεν μου αρέσει η επικράτηση του υλισμού στον κόσμο που ζω. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ, αλλά με όλες τις πτυχές της ζωής. Όσον αφορά στην εκθήλυνση των αντρών, θεωρώ μειωτικό για τον άντρα να μπαίνει σε παθητικό ρόλο και σαν άντρας, ενοχλούμαι. Αυτά.
Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Πάντως, αν κ λίγο πολύ ειπώθηκε κ από άλλους χρήστες, άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός κ άλλο η σεξουαλική πράξη. Αρκετοί συνδέουν την ομοφυλοφιλία με τον παθητικό ρόλο. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι σε κάποιους άνδρες αρέσει ο παθητικός ρόλος με γυναίκες κ μόνο με γυναίκες, και, επίσης, υπάρχουν άνδρες που τους αρέσουν μόνο οι άνδρες κ να έχουν μόνο ενεργητικό ρόλο. Ποιος είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνος που έχει παθητικό ρόλο με γυναίκα ή εκείνος που έχει ενεργητικό με άνδρα;
Libre arbitre έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 23:24Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να ζουν στην Ρωσία, στο Ιραν ή στην Κίνα...![]()
Εγώ πάντως έχω φίλους Κινέζους και Ιρανούς και είμαι σίγουρη ότι μια χαρά ανοιχτόμυαλοι είναι. Ειδικά στο κρεβάτι. (Από τις συζητήσεις μας το ξέρω, προλαβαίνω τις φαρμακερές γλώσσες.)
Δεκτό. Απλά θα ήταν καλύτερο να μην ενοχλείσαι από πράγματα που αφορούν άλλους και δεν επηρεάζουν εσένα.ik_90 έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 23:25Το ξεχειλώσαμε νομίζω. Είμαι ιδεαλιστής, οπότε δεν μου αρέσει η επικράτηση του υλισμού στον κόσμο που ζω. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ, αλλά με όλες τις πτυχές της ζωής. Όσον αφορά στην εκθήλυνση των αντρών, θεωρώ μειωτικό για τον άντρα να μπαίνει σε παθητικό ρόλο και σαν άντρας, ενοχλούμαι. Αυτά.

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Καρολίνα έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 23:37Libre arbitre έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 23:24Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να ζουν στην Ρωσία, στο Ιραν ή στην Κίνα...![]()
Εγώ πάντως έχω φίλους Κινέζους και Ιρανούς και είμαι σίγουρη ότι μια χαρά ανοιχτόμυαλοι είναι. Ειδικά στο κρεβάτι. (Από τις συζητήσεις μας το ξέρω, προλαβαίνω τις φαρμακερές γλώσσες.)

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αν σε ενδιαφέρει τι γίνεται στην κοινωνία που ζεις και ανήκεις και δεν κοιτάς μόνο τον κώλο σου (μεταφορικά και κυριολεκτικά στο παρόν θέμα), τότε σε επηρεάζει.
- Οργισμένος
Εγω κρινω οτι εισαι ειλικρινης και ευθυς. Περι δαχτυλων και γλωσσιδιων ο καθεις με τις ορεξεις του οι οποιες ειναι σεβαστες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΓΛΩΣΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΑΡΑΓΕ?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ενδέχεται να είναι αρκετοί αυτοί που τους φαγουρίζει η πίσω πόρτα. Αλλά πιστεύω ότι irl το παίζουν βαρβατάντρες.Οργισμένος έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 08:26ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΓΛΩΣΣΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΑΡΑΓΕ?
Επίσης, τι ποσοστό των γυναικών το έχει κάνει και τι ποσοστό των γυναικών δεν το έχει κάνει αλλά θέλει να το κάνει.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πιθανώς έκζεμα ή και αιμορροϊδες, να το κοιτάξεις
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Να κάνει γλειφοκωλάδα σε άντρα; Πιστεύω απειροελάχιστες, γιατί θέλω να διατηρώ μια αισιόδοξη στάση για τον κόσμο μας...
-
Όλοι αυτοί που λες απλά ππυστηδεςPuma έγραψε: ↑15 Μαρ 2023, 23:31Πάντως, αν κ λίγο πολύ ειπώθηκε κ από άλλους χρήστες, άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός κ άλλο η σεξουαλική πράξη. Αρκετοί συνδέουν την ομοφυλοφιλία με τον παθητικό ρόλο. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι σε κάποιους άνδρες αρέσει ο παθητικός ρόλος με γυναίκες κ μόνο με γυναίκες, και, επίσης, υπάρχουν άνδρες που τους αρέσουν μόνο οι άνδρες κ να έχουν μόνο ενεργητικό ρόλο. Ποιος είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνος που έχει παθητικό ρόλο με γυναίκα ή εκείνος που έχει ενεργητικό με άνδρα;
Να το κοιτάξουν όσοι τους φαγουρίζει.
-
Έλα να βγαι ει από την ντουλάπα η πάσα μιαΟργισμένος έγραψε: ↑16 Μαρ 2023, 08:24Εγω κρινω οτι εισαι ειλικρινης και ευθυς. Περι δαχτυλων και γλωσσιδιων ο καθεις με τις ορεξεις του οι οποιες ειναι σεβαστες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση De Santis, Trump και ομοφυλοφιλοι
από southern » 02 Ιούλ 2023, 10:22 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 29 Οκτ 2024, 20:00 » σε Θρησκειολογία - 226 Απαντήσεις
- 4638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
28 Απρ 2025, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι κακό να τεκνοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ;
από έργο_μακέτο » 19 Ιαν 2024, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο