25;
Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πλεονεξία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα την εφηβια ουσιαστικα συμπεριφερονται σαν μεγαλα παιδακια αυτο μπορει να το διαπιστωσει κανεις πανευκολα ειναι η φυση τουςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:34Οι γυναίκες θέλουν λεφτά σαν απεγνωσμένες. Κάνουν σαν 10χρονα που ζητάνε χαρτζηλίκι. Να λέμε αλήθειες ε;

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
για αυτο προτεινω σε πρωτη φαση να παρακολουθησει μερικα βιντεακια των babymetal για να την διωξει σε πρωτη φαση παντα:102:
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
κανονικοι ανθρωποι, και οι 2.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Οι γυναίκες είναι ναρκισσίστριες εγωπαθείς και ωραιοπαθείςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 12:28για αυτο προτεινω σε πρωτη φαση να παρακολουθησει μερικα βιντεακια των babymetal για να την διωξει σε πρωτη φαση παντα:102:
Δε γιατρεύονται γιατί είναι στο αίμα τους
Είναι βιοψυχολογικό δεδομένο
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ευχαριστώ, δεν είμαι παιδέρας. Για μεταλοβαβούρες προτιμώ Slipknot.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 12:28για αυτο προτεινω σε πρωτη φαση να παρακολουθησει μερικα βιντεακια των babymetal για να την διωξει σε πρωτη φαση παντα:102:
Γιατί κακομεταχειρίζεστε τους μετανάστες ρε καθήκια;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 23:20Εμείς τις γυναίκες μας στο χωριό τις δίνουμε σε αλβανούς, όπως κ τις άλλες δουλειές που βαριόμαστε να κάνουμεΠρετεντέρης έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 16:20Φίλε Sothan, υπομονή , σε λίγο βγαίνουν τα ρομπότ του σεξ. Αυτό κάνω και γω, γιατί αν περιμένω τη γυναίκα μου...

- Eθνικοκοινωνιστης
οκ ΑλκηΓιάννης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:51Ευχαριστώ, δεν είμαι παιδέρας. Για μεταλοβαβούρες προτιμώ Slipknot.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 12:28για αυτο προτεινω σε πρωτη φαση να παρακολουθησει μερικα βιντεακια των babymetal για να την διωξει σε πρωτη φαση παντα:102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μαζέψου βλαξ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Ιαν 2021, 00:37οκ ΑλκηΓιάννης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 23:51Ευχαριστώ, δεν είμαι παιδέρας. Για μεταλοβαβούρες προτιμώ Slipknot.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 12:28
για αυτο προτεινω σε πρωτη φαση να παρακολουθησει μερικα βιντεακια των babymetal για να την διωξει σε πρωτη φαση παντα:102:
- Περίεργοκαπέλο
- Phorum.gr user: Εξερευνήστε το καπέλο
Τότε δεν είναι απαραίτητα το βάρος. Πρέπει να μάθετε την τέχνη του παιχνιδιού.Sothan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:30Ντάξει στα αρχίδια μου. Μπορεί να μην έγινε καλή συνεννόηση.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 12:25Επειδή διάβασα τα ποστς της, δεν σου είπε ΠΟΤΕ τέτοιο πράγμα. Σου εξήγησε ότι είπες τεράστια μαλακία με αυτό που έγραψες για τις γυναίκες. Το ότι έγραψες ένα κατεβατό μετά να το δικαιολογήσεις και αντέστρεψες τα λόγια της, για να σε συμφέρουν, εμένα δεν μου λέει μία. Ο λόγος που δεν βρίσκεις γυναίκα μπορεί να μην είναι ότι είσαι υπέρβαρος, αλλά το ότι ανοίγεις το στόμα σου και πετάς μαργαριτάρια σαν και το παραπάνω.
Το να είσαι μόνος χωρίς εραστή είναι το πιο δύσκολο να αντιμετωπίσεις, αλλά το να μάθεις πώς να παίζεις σαν κουνέλι θα σε βγάλει από αυτό.
Όπως είπε η Γενιά της Αμαρτίας, σκεφτείτε τις ιδέες από πολυανδρία ή ελευθερική σεξουαλική πολυφωνία με πολλούς συντρόφους.
Εξετάστε αυτήν τη σκηνή:
«Όλοι πεινούν μετά από έναν αγώνα τένις. Σημείωσαν ωραία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και η φιλικότητα ώθησε ο ένας τον άλλο για να παραδώσει τη γενική απόλαυση του παιχνιδιού. Το αξιοθέατο ρωτά αν μπορείτε να τους δώσετε ένα αθλητικό μασάζ. Η συνομιλία πηγαίνει στο μασάζ, που ανακουφίζει περισσότερο από την αθλητική κόπωση »
Συνεχίστε να διαβάσετε περισσότερα, όλα σχετικά με αυτό, σε αυτόν τον οδηγό για τους πολλούς τρόπους να παίξετε σαν κουνέλι και να πάρετε πολύ απλό καυτό σεξ, που μπορεί να βοηθήσει ακόμη και εκείνους που δεν μπορούν να βρουν δωρεάν αγάπη. μεταβείτε σε ελαφρύτερες ιδέες, δοκιμάστε αυτό το χιουμοριστικό ιστολόγιο σχετικά με τις φλογερές, μοντέρνες αποπλάνηση και το σεξ, όπου το σεξ είναι απλό, για ευχαρίστηση, που περιέχει συζήτηση τύπου περιοδικού μόδας ανδρών ή γυναικών. Το ιστολόγιο, από το οποίο προέρχεται η παραπάνω προσφορά, βρίσκεται στη διεύθυνση
https://www.3dresearchspecs.com
Το Tinder προτείνεται μόνο με μια ποικιλία άλλων μεθόδων για να παίξετε. Οι εικόνες προέρχονται από μια ταινία youtube, η οποία δεν είναι μουσική χέβι μέταλ αλλά κλασική, στο
https://youtu.be/Qje6J8dM0xQ

Μια άγνωστη ζωή δεν αξίζει να ζήσεις.
Τί έχουμε εδώ, τεχνικές пуа.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-