Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Yochanan » 18 Ιαν 2021, 14:46
sharp έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 14:09
Yochanan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:43
Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:03
Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου.
Καταλαβαίνω αλλά τι να κάνουμε; Πρέπει να κάνεις υπομονή δυστυχώς.
Εννοείς υπομονή μέχρι να πεθάνει;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
από Πρετεντέρης » 18 Ιαν 2021, 16:20
Φίλε Sothan, υπομονή , σε λίγο βγαίνουν τα ρομπότ του σεξ. Αυτό κάνω και γω, γιατί αν περιμένω τη γυναίκα μου...
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Yochanan
από Yochanan » 18 Ιαν 2021, 22:32
Πρετεντέρης έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 16:20
Φίλε Sothan, υπομονή , σε λίγο βγαίνουν τα ρομπότ του σεξ. Αυτό κάνω και γω, γιατί αν περιμένω τη γυναίκα μου...
Δε φταίει αυτή- να μην βγάζατε τα μάθια σας με το Νικο σαν τις λυσσάρες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Yochanan
από Yochanan » 18 Ιαν 2021, 22:33
Γιατί να μην περιμένεις;;; Εμείς δλδ που εχουμε παρει σειρα και περιμένουμε υπομονετικά τη γυναίκα σου απο τον Οκτώβρη μαλάκες είμαστε?
-
Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
από Πρετεντέρης » 18 Ιαν 2021, 22:46
Yochanan έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 22:33
Γιατί να μην περιμένεις;;; Εμείς δλδ που εχουμε παρει σειρα και περιμένουμε υπομονετικά τη γυναίκα σου απο τον Οκτώβρη μαλάκες είμαστε?
Good luck to that.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Yochanan
από Yochanan » 18 Ιαν 2021, 23:14
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 18 Ιαν 2021, 23:20
Εμείς τις γυναίκες μας στο χωριό τις δίνουμε σε αλβανούς, όπως κ τις άλλες δουλειές που βαριόμαστε να κάνουμε

-
Kauldron
από Kauldron » 18 Ιαν 2021, 23:25
Τί είναι οι γυναίκες ρε σεξίσταροι και τις δίνετε στους Αλβανούς?
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 19 Ιαν 2021, 11:50
Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:21
Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:08
Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.
Ζητάω πολλά;
Και πού είσαι ακόμα, όταν η πλειοψηφία στους πτυχιούχους είναι γυναίκες...

εχω, γυναικα δικηγορος, που παντρευτηκε και πλεον εχει και 2 παιδια, καποιον που ηρθε στο γραφειο της για να τον βαλει στο νομο κατσελη, ανεργος, και με χρεη απο τζογο.
-
jason0
από jason0 » 19 Ιαν 2021, 12:04
Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 11:50
Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:21
Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:08
Ναι, δε βλέπεις, όλοι στην Ελλάδα είναι ζευγάρια δίμετρων, γυμναστηριακών με φέτες και πανέμορφα πράσινα μάτια και φυσικά πολλά λεφτά. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Γύρω σας έχετε γείτονες ή ζείτε στην σπηλιά των Ιωαννίνων;
Ξεκάθαρα πράγματα: Υπέδειξε μου μια γυναίκα που έχει ανώτερη επαγγελματική θέση και να έχει συνάψει είτε σχέση είτε γάμο με άνδρα σε κατώτερη κοινωνική θέση από εκείνη. Π.χ. μια CEO πολυεθνικής που να έχει παντρευτεί, ας πούμε κάποιον οδοκοθαριστή ή σερβιτόρο.
Ζητάω πολλά;
Και πού είσαι ακόμα, όταν η πλειοψηφία στους πτυχιούχους είναι γυναίκες...

εχω, γυναικα δικηγορος, που παντρευτηκε και πλεον εχει και 2 παιδια, καποιον που ηρθε στο γραφειο της για να τον βαλει στο νομο κατσελη, ανεργος, και με χρεη απο τζογο.
Εννοείται ότι υπάρχουν
Απλά πρεπει να τον έχουν 20 πόντους
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 19 Ιαν 2021, 12:05
jason0 έγραψε: ↑19 Ιαν 2021, 12:04
Εννοείται ότι υπάρχουν
Απλά πρεπει να τον έχουν 20 πόντους
Δεν αρκεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Ιαν 2024, 19:24
-
-
- 82 Απαντήσεις
- 2046 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Μαρ 2025, 12:55
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.