Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης » 09 Φεβ 2021, 00:37

bluerose έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:31

Εδω πρεπει να παρω θέση. Δημιουργήθηκαν με κοπελίτσες τραυματα
Ο ένας είναι γλοιώδης από ποτε δεν μου άρεσε
Κι ο άλλος βλακας
... βλάκας που πήρε και υπουργείο για ένα φεγγάρι. Δημιουργήθηκαν τραύματα σε λαό ολόκληρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταγκλης την 09 Φεβ 2021, 00:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!

bluerose

Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 09 Φεβ 2021, 00:38

Paris έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:35
bluerose έγραψε:
Paris έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:30

ετσι μπραβο , να μην κρινεις :003:
Κι ο άλλος βλακας
εεε τοτε νταξει
ριξε χολη αλλα μην κανεις κριση - αμαρτανεις
Ο Πάτερ λέει μεταξυ μας να μιλάμε όχι παραεξω
Δλδ είναι βλαμμενο το άλλο; Θα του πω του μπουροζη μπλεξαμε με βλαμμένο μηχανικό
Παραεξω ΟΧΙ
Χολη δε βγάζεις, απομακρυνεσε από τον εχθρό σου απλά και λυπασε για το πειρασμο που κουβαλάει.

Ε εδώ μεταξυ μας είμαστε περί του γεγονότος αυτών των άδικων συνθηκών στο Ελ θέατρο

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο με τον οποίο «απολογήθηκε» ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με τις εις βάρος του κατηγορίες για παρενόχληση.

Μπορεί ο γνωστός ηθοποιός να ζήτησε συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, αλλά πρόσθεσε ένα άστοχο - κατά πολλούς - σχόλιο: «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι κι εγώ ενδιαφέρομαι, επιμένω». Αυτό αποτέλεσε σημείο έντονου σχολιασμού από την Ναταλία Γερμανού.

https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... opis%3famp

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 09 Φεβ 2021, 00:41

Νταγκλης έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:37
bluerose έγραψε:

Κι ο άλλος βλακας
... βλάκας που πήρε και υπουργείο για ένα φεγγάρι. Δημιουργήθηκαν τραύματα σε λαό ολόκληρο...
Δεν ονοματισα ποιος είναι τι

Είναι ψυχές που δεν χειρίστηκαν καλά την θέση τους και πλήγωσαν αλλες ψυχές
Για αυτό ο Θεός δεν δίνει
Είχαν ευλογία αυτοί για κάποιο λόγο. Αλλά τα χαλασαν ολα
Κι άντε... Το έκαναν μια.... δυο... δέκα.... Ελεος

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Φεβ 2021, 00:41

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
08 Φεβ 2021, 23:46
Juno έγραψε:
08 Φεβ 2021, 23:43
Cavaliere έγραψε:
08 Φεβ 2021, 23:16

Όλο εδώ το κόβεις, κι όλο πίσω μου τρέχεις. Πες του αδερφού σου, δεν σε παίρνω. Να σε δώσει αλλου.
Ώχου και μου έρχονται εικόνες. Πάω να ξεράσω το στομάχι μου από τον εμετό. :078:

(Στο αδελφό δεν είχα πει τίποτα για τις βρισιές τότε. Θα είχε γίνει τσίρκο το phorum).
Δεν κατάλαβα ρε Τζούνο...σε έβρισε; ε και ποιος δεν έχει βριστεί εδώ μέσα;

εκτός αν ήταν κάτι προσωπικό.
Ναι ήταν βρισιές σε προσωπικό επίπεδο, μην κάνεις τον ανήξερο. viewtopic.php?f=63&t=12405
Συνεχίζετε μόνοι σας.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 09 Φεβ 2021, 00:46

Juno έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:36
Cavaliere έγραψε:
08 Φεβ 2021, 23:50
Juno έγραψε:
08 Φεβ 2021, 23:43

Ώχου και μου έρχονται εικόνες. Πάω να ξεράσω το στομάχι μου από τον εμετό. :078:

(Στο αδελφό δεν είχα πει τίποτα για τις βρισιές τότε. Θα είχε γίνει τσίρκο το phorum).
Είπαμε, οι βρισιές σου ήταν 99% ψέματα, για αυτό σε μαζέψανε. Μαζέψου, πια. ΚΙ άσε τις έμμεσες απειλές, γιατί έχουμε και δικηγόρους. Άντε.
Ελεύθερα, σε προκαλώ!
Αν είσαι άντρας βάλε τους δικηγόρους σου. Να ανοίξει η ΔΗΕ τα μηνύματα που έχουν μεταφερθεί στα διαγραμμένα, να δούμε τι είπες. Είπα ποια σχόλια είναι τα δικά σου και δεν είναι το 1% με τίποτα, είναι πάνω από τα μισά. Περιμένω να αναλάβουν οι δικηγόροι σου.
Εννοείς αυτά που έβαζες ως δικά μου και δεν ήτανε; Άντε μαζέψου. Πολλά είπες. Θα μας αφήσεις τώρα να μιλήσουμε επί του θέματος, ή θα λες άσχετα;
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 09 Φεβ 2021, 00:48

bluerose έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:38
Paris έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:35
bluerose έγραψε:

Κι ο άλλος βλακας
εεε τοτε νταξει
ριξε χολη αλλα μην κανεις κριση - αμαρτανεις
Ο Πάτερ λέει μεταξυ μας να μιλάμε όχι παραεξω
Δλδ είναι βλαμμενο το άλλο; Θα του πω του μπουροζη μπλεξαμε με βλαμμένο μηχανικό
Παραεξω ΟΧΙ
Χολη δε βγάζεις, απομακρυνεσε από τον εχθρό σου απλά και λυπασε για το πειρασμο που κουβαλάει.

Ε εδώ μεταξυ μας είμαστε περί του γεγονότος αυτών των άδικων συνθηκών στο Ελ θέατρο

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο με τον οποίο «απολογήθηκε» ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με τις εις βάρος του κατηγορίες για παρενόχληση.

Μπορεί ο γνωστός ηθοποιός να ζήτησε συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, αλλά πρόσθεσε ένα άστοχο - κατά πολλούς - σχόλιο: «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι κι εγώ ενδιαφέρομαι, επιμένω». Αυτό αποτέλεσε σημείο έντονου σχολιασμού από την Ναταλία Γερμανού.

https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... opis%3famp
ενταξει τοτε
μιας και ειμαστε μεταξυ μας - να εξομολογηθω την αμαρτια μου
με βαζει ο διαβολος :003: και αναζητω μειλ - φεις κλπ των κοριτσιωνε του πχορουμ και τσουππππ εμφανιζομαι σαν φαντης μπαστουνι στο ξεκουδουνο
αν σου εχω κανει κατι τετοιο σχωρνα με - δεν θυμαμαι :102:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 09 Φεβ 2021, 00:50

:lol:
Ordem e Progresso.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 09 Φεβ 2021, 00:51

Οχι αλλά ευκολο να τους βρεις όλους κι εμένα μαζί
Απλά εγώ θα σε βάλω στην ομάδα του Αγίου Παϊσίου

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 09 Φεβ 2021, 00:51

Α ρε πούστη κι έκοψα τα τσίπουρα και τους μεζέδες, ο μαλάκας :wall:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 09 Φεβ 2021, 00:53

Στύγιος έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:51
Α ρε πούστη κι έκοψα τα τσίπουρα και τους μεζέδες, ο μαλάκας :wall:
:smt005: Την άκουσα.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 09 Φεβ 2021, 00:54

Cavaliere έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:46
Juno έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
08 Φεβ 2021, 23:50
Είπαμε, οι βρισιές σου ήταν 99% ψέματα, για αυτό σε μαζέψανε. Μαζέψου, πια. ΚΙ άσε τις έμμεσες απειλές, γιατί έχουμε και δικηγόρους. Άντε.
Ελεύθερα, σε προκαλώ!
Αν είσαι άντρας βάλε τους δικηγόρους σου. Να ανοίξει η ΔΗΕ τα μηνύματα που έχουν μεταφερθεί στα διαγραμμένα, να δούμε τι είπες. Είπα ποια σχόλια είναι τα δικά σου και δεν είναι το 1% με τίποτα, είναι πάνω από τα μισά. Περιμένω να αναλάβουν οι δικηγόροι σου.
Εννοείς αυτά που έβαζες ως δικά μου και δεν ήτανε; Άντε μαζέψου. Πολλά είπες. Θα μας αφήσεις τώρα να μιλήσουμε επί του θέματος, ή θα λες άσχετα;
Εντάξει σας αφήνω.
Να βάλω μία ομολογία πρώτα, ακριβώς κάτω από εκεί που κατηγορώ αυτούς που με έβρισαν. Την μοναδική ομολογία.
Θέμα: Διευκρίνιση Κανόνων Συμμετοχής Μελών Δ. Συζήτησης
Cavaliere έγραψε:
19 Ιουν 2019, 20:04
Κοίταξε, και να μας ρίξουν μπανάρισμα, εγώ έχω ξαναφάει. Και τι έγινε; Και πέρσι το καλοκαίρι μπαναρισμένος ήμουνα. Ας είμαι και φέτο για ανάρμοστη συμπεριφορά. Θα μου λερώσει το Μητρώο και δεν θα γίνω Παπάς;
Τα έχω σώσει και σε print screen, απλώς το λέω.

Μιλήστε επί του θέματος τώρα.
Αν δεν είχες πει να πάει κανένας πατέρας ή αδελφός να καθαρίσει, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά μην κάνεις το αγγελούδι.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 09 Φεβ 2021, 00:54

bluerose έγραψε:
ΣΕ λατρεύω. Είσαι τοπ. :lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 09 Φεβ 2021, 00:55

bluerose έγραψε:
απορω πως μου ξεφυγες
για να το λες κ εσυ θα ειναι πανευκολο
το δυσκολο ειναι αλλα να λες και αλλα να κανεις

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 09 Φεβ 2021, 01:03

εδιτ. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 09 Φεβ 2021, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 09 Φεβ 2021, 01:05

Juno έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:54
Cavaliere έγραψε:
09 Φεβ 2021, 00:46
Juno έγραψε:

Ελεύθερα, σε προκαλώ!
Εντάξει σας αφήνω.
Να βάλω μία ομολογία πρώτα, ακριβώς κάτω από εκεί που κατηγορώ αυτούς που με έβρισαν. Την μοναδική ομολογία.
Θέμα: Διευκρίνιση Κανόνων Συμμετοχής Μελών Δ. Συζήτησης
Cavaliere έγραψε:
19 Ιουν 2019, 20:04
Κοίταξε, και να μας ρίξουν μπανάρισμα, εγώ έχω ξαναφάει. Και τι έγινε; Και πέρσι το καλοκαίρι μπαναρισμένος ήμουνα. Ας είμαι και φέτο για ανάρμοστη συμπεριφορά. Θα μου λερώσει το Μητρώο και δεν θα γίνω Παπάς;
Τα έχω σώσει και σε print screen, απλώς το λέω.

Μιλήστε επί του θέματος τώρα.
Αν δεν είχες πει να πάει κανένας πατέρας ή αδελφός να καθαρίσει, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά μην κάνεις το αγγελούδι.
ΕΣΥ τρέχεις δύο χρόνια πίσω μου σε κάθε νήμα. Συνέχισε. Συνέχισε. :003: Κι εγώ τα έχω σώσει όλα σου ρατσιστικά ποστ. Συνέχισε να με ακολουθείς. :lol:
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών