... βλάκας που πήρε και υπουργείο για ένα φεγγάρι. Δημιουργήθηκαν τραύματα σε λαό ολόκληρο...
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταγκλης την 09 Φεβ 2021, 00:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Ο Πάτερ λέει μεταξυ μας να μιλάμε όχι παραεξω
Δλδ είναι βλαμμενο το άλλο; Θα του πω του μπουροζη μπλεξαμε με βλαμμένο μηχανικό
Παραεξω ΟΧΙ
Χολη δε βγάζεις, απομακρυνεσε από τον εχθρό σου απλά και λυπασε για το πειρασμο που κουβαλάει.
Ε εδώ μεταξυ μας είμαστε περί του γεγονότος αυτών των άδικων συνθηκών στο Ελ θέατρο
Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο με τον οποίο «απολογήθηκε» ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με τις εις βάρος του κατηγορίες για παρενόχληση.
Μπορεί ο γνωστός ηθοποιός να ζήτησε συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, αλλά πρόσθεσε ένα άστοχο - κατά πολλούς - σχόλιο: «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι κι εγώ ενδιαφέρομαι, επιμένω». Αυτό αποτέλεσε σημείο έντονου σχολιασμού από την Ναταλία Γερμανού.
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... opis%3famp
Δεν ονοματισα ποιος είναι τι
Είναι ψυχές που δεν χειρίστηκαν καλά την θέση τους και πλήγωσαν αλλες ψυχές
Για αυτό ο Θεός δεν δίνει
Είχαν ευλογία αυτοί για κάποιο λόγο. Αλλά τα χαλασαν ολα
Κι άντε... Το έκαναν μια.... δυο... δέκα.... Ελεος
Ναι ήταν βρισιές σε προσωπικό επίπεδο, μην κάνεις τον ανήξερο. viewtopic.php?f=63&t=12405Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 23:46Δεν κατάλαβα ρε Τζούνο...σε έβρισε; ε και ποιος δεν έχει βριστεί εδώ μέσα;
εκτός αν ήταν κάτι προσωπικό.
Συνεχίζετε μόνοι σας.
Εννοείς αυτά που έβαζες ως δικά μου και δεν ήτανε; Άντε μαζέψου. Πολλά είπες. Θα μας αφήσεις τώρα να μιλήσουμε επί του θέματος, ή θα λες άσχετα;Juno έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:36Ελεύθερα, σε προκαλώ!
Αν είσαι άντρας βάλε τους δικηγόρους σου. Να ανοίξει η ΔΗΕ τα μηνύματα που έχουν μεταφερθεί στα διαγραμμένα, να δούμε τι είπες. Είπα ποια σχόλια είναι τα δικά σου και δεν είναι το 1% με τίποτα, είναι πάνω από τα μισά. Περιμένω να αναλάβουν οι δικηγόροι σου.
Ordem e Progresso.
ενταξει τοτεbluerose έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:38Ο Πάτερ λέει μεταξυ μας να μιλάμε όχι παραεξω
Δλδ είναι βλαμμενο το άλλο; Θα του πω του μπουροζη μπλεξαμε με βλαμμένο μηχανικό
Παραεξω ΟΧΙ
Χολη δε βγάζεις, απομακρυνεσε από τον εχθρό σου απλά και λυπασε για το πειρασμο που κουβαλάει.
Ε εδώ μεταξυ μας είμαστε περί του γεγονότος αυτών των άδικων συνθηκών στο Ελ θέατρο
Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο με τον οποίο «απολογήθηκε» ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με τις εις βάρος του κατηγορίες για παρενόχληση.
Μπορεί ο γνωστός ηθοποιός να ζήτησε συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, αλλά πρόσθεσε ένα άστοχο - κατά πολλούς - σχόλιο: «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι κι εγώ ενδιαφέρομαι, επιμένω». Αυτό αποτέλεσε σημείο έντονου σχολιασμού από την Ναταλία Γερμανού.
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... opis%3famp
μιας και ειμαστε μεταξυ μας - να εξομολογηθω την αμαρτια μου
με βαζει ο διαβολος

αν σου εχω κανει κατι τετοιο σχωρνα με - δεν θυμαμαι

Οχι αλλά ευκολο να τους βρεις όλους κι εμένα μαζί
Απλά εγώ θα σε βάλω στην ομάδα του Αγίου Παϊσίου
Απλά εγώ θα σε βάλω στην ομάδα του Αγίου Παϊσίου
Α ρε πούστη κι έκοψα τα τσίπουρα και τους μεζέδες, ο μαλάκας 

Ordem e Progresso.
Εντάξει σας αφήνω.Cavaliere έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:46Εννοείς αυτά που έβαζες ως δικά μου και δεν ήτανε; Άντε μαζέψου. Πολλά είπες. Θα μας αφήσεις τώρα να μιλήσουμε επί του θέματος, ή θα λες άσχετα;Juno έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:36Ελεύθερα, σε προκαλώ!
Αν είσαι άντρας βάλε τους δικηγόρους σου. Να ανοίξει η ΔΗΕ τα μηνύματα που έχουν μεταφερθεί στα διαγραμμένα, να δούμε τι είπες. Είπα ποια σχόλια είναι τα δικά σου και δεν είναι το 1% με τίποτα, είναι πάνω από τα μισά. Περιμένω να αναλάβουν οι δικηγόροι σου.
Να βάλω μία ομολογία πρώτα, ακριβώς κάτω από εκεί που κατηγορώ αυτούς που με έβρισαν. Την μοναδική ομολογία.
Θέμα: Διευκρίνιση Κανόνων Συμμετοχής Μελών Δ. Συζήτησης
Τα έχω σώσει και σε print screen, απλώς το λέω.
Μιλήστε επί του θέματος τώρα.
Αν δεν είχες πει να πάει κανένας πατέρας ή αδελφός να καθαρίσει, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά μην κάνεις το αγγελούδι.
ΣΕ λατρεύω. Είσαι τοπ.

Ordem e Progresso.
εδιτ. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 09 Φεβ 2021, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
ΕΣΥ τρέχεις δύο χρόνια πίσω μου σε κάθε νήμα. Συνέχισε. Συνέχισε.Juno έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:54Εντάξει σας αφήνω.Cavaliere έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:46Εννοείς αυτά που έβαζες ως δικά μου και δεν ήτανε; Άντε μαζέψου. Πολλά είπες. Θα μας αφήσεις τώρα να μιλήσουμε επί του θέματος, ή θα λες άσχετα;Juno έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 00:36
Ελεύθερα, σε προκαλώ!
Να βάλω μία ομολογία πρώτα, ακριβώς κάτω από εκεί που κατηγορώ αυτούς που με έβρισαν. Την μοναδική ομολογία.
Θέμα: Διευκρίνιση Κανόνων Συμμετοχής Μελών Δ. ΣυζήτησηςΤα έχω σώσει και σε print screen, απλώς το λέω.
Μιλήστε επί του θέματος τώρα.
Αν δεν είχες πει να πάει κανένας πατέρας ή αδελφός να καθαρίσει, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά μην κάνεις το αγγελούδι.

Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-