Δεν ξέρω τον όρο, πες μου εσύ.stavmanr έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:42Κι αυτός που πληρώνει για να πάει με γυναίκα καθώς δεν βρίσκει με τίποτα με άλλο τρόπο, πως λέγεται;Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:31Πουτάνα είναι αυτή που κάνει σεξ επί πληρωμή, είτε επαγγελματικά (δηλαδή τίμια) είτε 'χρυσοθηρευτικά' (δηλαδή πούστικα). Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων.stergiosbik έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 11:45
Ποσο ειναι το οριο για να θεωρηθει η αλλη πουτανα;
Να ξερουμε δηλαδη.
Σήκωσα χέρι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Σήκωσα χέρι
Δηλαδή, για τη γυναίκα που πληρώνεται έχεις όρο. Για τον άντρα που αναζητά γυναίκα για να πληρώσει επειδή αμισθί δεν τον πλησιάζει ούτε μπεκάτσα δεν έχεις;Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:44Δεν ξέρω τον όρο, πες μου εσύ.stavmanr έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:42Κι αυτός που πληρώνει για να πάει με γυναίκα καθώς δεν βρίσκει με τίποτα με άλλο τρόπο, πως λέγεται;Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:31
Πουτάνα είναι αυτή που κάνει σεξ επί πληρωμή, είτε επαγγελματικά (δηλαδή τίμια) είτε 'χρυσοθηρευτικά' (δηλαδή πούστικα). Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων.
- Sid Vicious
Δεν ειναι θεμα μπαμπεσιας.Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:40Όταν ο άλλος γνωρίζει τα μέσα σου, τα αληθινά μέσα σου όχι χαζομαρουλες, έχει δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει. Αν θες να δέσεις τον ακροατή/δεκτη (και εχεις σκοπό να τον εκμεταλλευτείς) δεν του λες τα πραγματικά σου μέσα του λες 5 παπαριτσες κοντά στα δικά του αυτιά να ταυτιστεί, νιώσει άνετα και να σου ανοιχτεί και εκείνος. Να ήταν τόσο μπαμπεσα; τι να πω, μπορεί.Sid Vicious έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:32Δεν ισχυει. Ποιος σου ειπε καταρχας οτι ειναι αδυναμια να λες τα σωψυχα σου; Και τι ειναι αυτα τα σωψυχα στη τελικη; Λεγοντας τα σωψυχα σου και εν μερει ξεφορτωνεις λιγο βαρος αλλα και μπορει να δεσεις περισσοτερο και τον ακροατη/δεκτη.
Και δεν θα τα χρησιμοποιησει (αυτο θα ηταν μπαμπεσια).
Και παντα, ολοι οι ανθρωποι, κραταμε κατι και για τον εαυτο μας.
Αυτο το δεσιμο δεν γινεται αναγκαστικα συνειδητα, επι τουτου δηλαδη να πει τα σωψυχα για να δεσει τον δεκτη, σε ειπα πριν πως ηδη εχει μια ωφελιμοτητα εχοντας προθυμο ακροατη να ξεφορτωσει λιγο βαρος και απλα ειναι συνηθες ο δεκτης με την σειρα του να δενεται μετα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Green Dragon
Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη; Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
- Cecily Anne
Μπουρδελιάρη ίσως. Ή και κωλομπαρά, εξαρτάται πού πάει.Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:51Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη; Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Green Dragon
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δε νομίζω ότι αποδίδει σωστά το νόημα. Το 'μπουρδελιάρης' δείχνει τάση, δεν είναι κάτι απόλυτο.
- Cecily Anne
Πόρνος;Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:54Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δε νομίζω ότι αποδίδει σωστά το νόημα. Το 'μπουρδελιάρης' δείχνει τάση, δεν είναι κάτι απόλυτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ευφυής απάντηση.Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:51Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη;
"Δεν έχω λέξη για να περιγράψω τον άντρα που πληρώνει για να κοιμηθεί με γυναίκα επειδή δεν ξέρω όλες τις λέξεις του λεξικού".
"Εξυπνάδα" η αντίστοιχη ερώτηση για αυτόν που επιλέγει να πάει με γυναίκα την οποία έχεις χαρακτηρίσει;Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
Δηλαδή, ας πούμε όταν έχουμε έναν λαθρέμπορο, ανακαλύψαμε τον λαθραποδόχο. Όταν έχουμε έναν κλέφτη βρίσκουμε τον κλεφταποδόχο.
Όταν έχουμε μία "πουτάνα" (ηθικά βεβαρυμμένος χαρακτηρισμός) δεν μπορούμε να βρούμε το χαρακτηρισμό αυτού που πηγαίνει σε αυτή επειδή δεν τον κοιτάζει ούτε μπεκάτσα;
Και μάλιστα, αντί να πούμε ότι η κοπέλα προσφέρει σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι που δεν θα έβλεπε ούτε στα όνειρά του, τη λέμε και υβριστικά "πουτάνα" από πάνω;
Αυτά είναι που χαρακτηρίζω ως κατάλοιπα της πατριαρχίας. Ο μέγας γαμίκος που υποτιμά εκείνη που του προσφέρει κάτι το οποίο ο γαμίκος αν έβρισκε αλλού δεν θα είχε την ανάγκη να το πληρώσει σε αυτήν.
- Green Dragon
Πόρνος δεν είναι η αντρική πουτάνα; Πούτανος δηλαδή.
Πόρνη-Πόρνος
- Cecily Anne
Είναι αυτός που πάει με πόρνες και αυτός που πληρώνεται. Οπότε έλεγα μήπως μας κάλυπτε. Τεσπα. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:58Πόρνος δεν είναι η αντρική πουτάνα; Πούτανος δηλαδή.
Πόρνη-Πόρνος

- Green Dragon
Οκ, φανερό ότι δεν διάβασες τι έγραψα ή το έκανες βιαστικά και το έχασες.stavmanr έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:57Ευφυής απάντηση.
"Δεν έχω λέξη για να περιγράψω τον άντρα που πληρώνει για να κοιμηθεί με γυναίκα επειδή δεν ξέρω όλες τις λέξεις του λεξικού"."Εξυπνάδα" η αντίστοιχη ερώτηση για αυτόν που επιλέγει να πάει με γυναίκα την οποία έχεις χαρακτηρίσει;Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
Δηλαδή, ας πούμε όταν έχουμε έναν λαθρέμπορο, ανακαλύψαμε τον λαθραποδόχο. Όταν έχουμε έναν κλέφτη βρίσκουμε τον κλεφταποδόχο.
Όταν έχουμε μία "πουτάνα" (ηθικά βεβαρυμμένος χαρακτηρισμός) δεν μπορούμε να βρούμε το χαρακτηρισμό αυτού που πηγαίνει σε αυτή επειδή δεν τον κοιτάζει ούτε μπεκάτσα;
Και μάλιστα, αντί να πούμε ότι η κοπέλα προσφέρει σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι που δεν θα έβλεπε ούτε στα όνειρά του, τη λέμε και υβριστικά "πουτάνα" από πάνω;
Αυτά είναι που χαρακτηρίζω ως κατάλοιπα της πατριαρχίας. Ο μέγας γαμίκος που υποτιμά εκείνη που του προσφέρει κάτι το οποίο ο γαμίκος αν έβρισκε αλλού δεν θα είχε την ανάγκη να το πληρώσει σε αυτήν.

- Green Dragon
Αν έχει και αυτήν την έννοια ναι αν και δεν το ήξερα.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 17:00Είναι αυτός που πάει με πόρνες και αυτός που πληρώνεται. Οπότε έλεγα μήπως μας κάλυπτε. Τεσπα. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:58Πόρνος δεν είναι η αντρική πουτάνα; Πούτανος δηλαδή.
Πόρνη-Πόρνος
Οποιος και να ειναι ο ρολος που ειχαν στο μυαλο τους, η σχεση πρεπει να ειναι ισοτιμη. Θα συμφωνουσα σε αυτο αν ξεραμε οτι αυτη με καποιον τροπο ανταπεδιδε την φροντιδα που της εδινε ο Λορδος, με συνεπεια. Κατα τ αλλα, οταν υπαρχη τετοια ενταση συναισθηματων και οικοιοτητα μεταξυ των δυο, σαφως και η σχεση δεν ειναι φιλικη αλλα κατι αλλο. Δηλαδη, αν δεν ηταν και αυτη φακντ απ, θα επρεπε να το καταλαβει απ την αρχη, για να σου απαντησω.Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 16:25Μα ο ίδιος λέει ότι επί 3 χρόνια την έβλεπε ως φίλη και μετά του γύρισε η σκέψη. Θα έπρεπε αυτή να καταλάβει ότι ο άλλος του γύρισε το μυαλό μετά από 3 χρόνια και ενώ έκαναν τα ίδια πράγματα με πριν;Blackdog έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 15:55
Αυτα γινονται ασυνειδητα. Αν την ρωτησεις και αυτη οχι θα σου πει. Ομως αν δεις την ιστορια απ εξω, θα δεις οτι πρακτικα αυτη κερδιζε. Το ιδιο και ο λορδος, δεν ξερει οτι αν τον αποδεχοταν η τυπισσα αυτος θα πηγαινε παρακατω.
Εσυ λες οτι αυτη δεν καταλαβε απ τα πρωτα 5 λεπτα οτι ο αλλος την γουσταρει; Ελα τωρα...Και φυσικα θα μιλησεις για τα προβληματα σου αν βρεις καποιον να σε ακουσει με ενδιαφερον. Ακομα και αγνωστος να ειναι.
Α και δεν σου λεω οτι δεν ειχε αισθηματα. Βεβαια για αγαπη χλωμο, αλλα κατι ειχε. Το ειχε ομως οσο ο αλλος ειναι σε αποσταση, αρα ακινδυνος. Αν ηταν πιο κοντα, θα ειχε την μοιρα των υπολοιπων.
Μπα. Κανείς δεν είναι κερδισμένος. Μπορεί αυτή να της έκανε την οποια εξυπηρέτηση θεωρεί ο Λόρδος πως της έκανε αλλά έχασε την εμπιστοσύνη της και έναν φίλο. Ο Λόρδος από την άλλη έχασε μόνο μια πιθανότητα να την πηδηξει που ούτως ή άλλως δεν την είχε.
Και οι δυο ειναι κερδισμενοι κατα την γνωμη μου. Παιζουν το παιχνιδι τους και οταν τελειωσουν θα το ξαναπαιξουν καποια στιγμη με αλλους πρωταγωνιστες. Το ουσιαστικο ερωτημα ειναι, γιατι να θελει να πηδηξει αυτην συγκεκριμενα ο op; Μια γυναικα που δεν ειχε ελπιδα μαζι της; Εκει ειναι ολες οι απαντησεις, οσον αφορα αυτον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 2364 Απαντήσεις
- 64044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Νοέμ 2023, 13:20
-
- 3 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-