Σήκωσα χέρι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Σήκωσα χέρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Ιαν 2023, 16:44

stavmanr έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:42
Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:31
stergiosbik έγραψε:
15 Ιαν 2023, 11:45

Ποσο ειναι το οριο για να θεωρηθει η αλλη πουτανα;
Να ξερουμε δηλαδη.
Πουτάνα είναι αυτή που κάνει σεξ επί πληρωμή, είτε επαγγελματικά (δηλαδή τίμια) είτε 'χρυσοθηρευτικά' (δηλαδή πούστικα). Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων.
Κι αυτός που πληρώνει για να πάει με γυναίκα καθώς δεν βρίσκει με τίποτα με άλλο τρόπο, πως λέγεται;
Δεν ξέρω τον όρο, πες μου εσύ.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Ιαν 2023, 16:47

Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:44
stavmanr έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:42
Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:31

Πουτάνα είναι αυτή που κάνει σεξ επί πληρωμή, είτε επαγγελματικά (δηλαδή τίμια) είτε 'χρυσοθηρευτικά' (δηλαδή πούστικα). Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων.
Κι αυτός που πληρώνει για να πάει με γυναίκα καθώς δεν βρίσκει με τίποτα με άλλο τρόπο, πως λέγεται;
Δηλαδή, για τη γυναίκα που πληρώνεται έχεις όρο. Για τον άντρα που αναζητά γυναίκα για να πληρώσει επειδή αμισθί δεν τον πλησιάζει ούτε μπεκάτσα δεν έχεις;

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 15 Ιαν 2023, 16:48

Naida έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:40
Sid Vicious έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:32
Naida έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:26

Ισχύει. Σε αυτόν που θες να έχεις επιρροή για να τον εκμεταλλεύεσαι σκόπιμα δεν του δείχνεις τις αδυναμίες σου.
Δεν ισχυει. Ποιος σου ειπε καταρχας οτι ειναι αδυναμια να λες τα σωψυχα σου; Και τι ειναι αυτα τα σωψυχα στη τελικη; Λεγοντας τα σωψυχα σου και εν μερει ξεφορτωνεις λιγο βαρος αλλα και μπορει να δεσεις περισσοτερο και τον ακροατη/δεκτη.
Όταν ο άλλος γνωρίζει τα μέσα σου, τα αληθινά μέσα σου όχι χαζομαρουλες, έχει δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσει. Αν θες να δέσεις τον ακροατή/δεκτη (και εχεις σκοπό να τον εκμεταλλευτείς) δεν του λες τα πραγματικά σου μέσα του λες 5 παπαριτσες κοντά στα δικά του αυτιά να ταυτιστεί, νιώσει άνετα και να σου ανοιχτεί και εκείνος. Να ήταν τόσο μπαμπεσα; τι να πω, μπορεί.
Δεν ειναι θεμα μπαμπεσιας.
Και δεν θα τα χρησιμοποιησει (αυτο θα ηταν μπαμπεσια).
Και παντα, ολοι οι ανθρωποι, κραταμε κατι και για τον εαυτο μας.
Αυτο το δεσιμο δεν γινεται αναγκαστικα συνειδητα, επι τουτου δηλαδη να πει τα σωψυχα για να δεσει τον δεκτη, σε ειπα πριν πως ηδη εχει μια ωφελιμοτητα εχοντας προθυμο ακροατη να ξεφορτωσει λιγο βαρος και απλα ειναι συνηθες ο δεκτης με την σειρα του να δενεται μετα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Ιαν 2023, 16:51

stavmanr έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:47
Green Dragon έγραψε:
Δηλαδή, για τη γυναίκα που πληρώνεται έχεις όρο. Για τον άντρα που αναζητά γυναίκα για να πληρώσει επειδή αμισθί δεν τον πλησιάζει ούτε μπεκάτσα δεν έχεις;
Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη; Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Ιαν 2023, 16:52

Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:51
stavmanr έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη; Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
Μπουρδελιάρη ίσως. Ή και κωλομπαρά, εξαρτάται πού πάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Ιαν 2023, 16:54

Cecily Anne έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:52
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δε νομίζω ότι αποδίδει σωστά το νόημα. Το 'μπουρδελιάρης' δείχνει τάση, δεν είναι κάτι απόλυτο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Ιαν 2023, 16:56

Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:54
Cecily Anne έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:52
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δε νομίζω ότι αποδίδει σωστά το νόημα. Το 'μπουρδελιάρης' δείχνει τάση, δεν είναι κάτι απόλυτο.
Πόρνος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Ιαν 2023, 16:57

Green Dragon έγραψε:
stavmanr έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη;
Ευφυής απάντηση.
"Δεν έχω λέξη για να περιγράψω τον άντρα που πληρώνει για να κοιμηθεί με γυναίκα επειδή δεν ξέρω όλες τις λέξεις του λεξικού".
Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
"Εξυπνάδα" η αντίστοιχη ερώτηση για αυτόν που επιλέγει να πάει με γυναίκα την οποία έχεις χαρακτηρίσει;
Δηλαδή, ας πούμε όταν έχουμε έναν λαθρέμπορο, ανακαλύψαμε τον λαθραποδόχο. Όταν έχουμε έναν κλέφτη βρίσκουμε τον κλεφταποδόχο.
Όταν έχουμε μία "πουτάνα" (ηθικά βεβαρυμμένος χαρακτηρισμός) δεν μπορούμε να βρούμε το χαρακτηρισμό αυτού που πηγαίνει σε αυτή επειδή δεν τον κοιτάζει ούτε μπεκάτσα;
Και μάλιστα, αντί να πούμε ότι η κοπέλα προσφέρει σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι που δεν θα έβλεπε ούτε στα όνειρά του, τη λέμε και υβριστικά "πουτάνα" από πάνω;

Αυτά είναι που χαρακτηρίζω ως κατάλοιπα της πατριαρχίας. Ο μέγας γαμίκος που υποτιμά εκείνη που του προσφέρει κάτι το οποίο ο γαμίκος αν έβρισκε αλλού δεν θα είχε την ανάγκη να το πληρώσει σε αυτήν.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Ιαν 2023, 16:58

Cecily Anne έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:56
Πόρνος;
Πόρνος δεν είναι η αντρική πουτάνα; Πούτανος δηλαδή.

Πόρνη-Πόρνος

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Ιαν 2023, 17:00

Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:58
Cecily Anne έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:56
Πόρνος;

Πόρνη-Πόρνος
Είναι αυτός που πάει με πόρνες και αυτός που πληρώνεται. Οπότε έλεγα μήπως μας κάλυπτε. Τεσπα. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. :102:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Ιαν 2023, 17:00

stavmanr έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:57
Green Dragon έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Εσύ ξέρεις όλες τις λέξεις του Μπαμπινιώτη;
Ευφυής απάντηση.
"Δεν έχω λέξη για να περιγράψω τον άντρα που πληρώνει για να κοιμηθεί με γυναίκα επειδή δεν ξέρω όλες τις λέξεις του λεξικού".
Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες γιατί σε μένα δεν περνάνε, πήγαινε να πικάρεις κανένα Γιαννόπουλο. Αν η ερώτησή σου ήταν ειλικρινής θα απαντούσες στην δική μου αλλά απλά ήθελες να κάνεις μανούρα.
"Εξυπνάδα" η αντίστοιχη ερώτηση για αυτόν που επιλέγει να πάει με γυναίκα την οποία έχεις χαρακτηρίσει;
Δηλαδή, ας πούμε όταν έχουμε έναν λαθρέμπορο, ανακαλύψαμε τον λαθραποδόχο. Όταν έχουμε έναν κλέφτη βρίσκουμε τον κλεφταποδόχο.
Όταν έχουμε μία "πουτάνα" (ηθικά βεβαρυμμένος χαρακτηρισμός) δεν μπορούμε να βρούμε το χαρακτηρισμό αυτού που πηγαίνει σε αυτή επειδή δεν τον κοιτάζει ούτε μπεκάτσα;
Και μάλιστα, αντί να πούμε ότι η κοπέλα προσφέρει σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι που δεν θα έβλεπε ούτε στα όνειρά του, τη λέμε και υβριστικά "πουτάνα" από πάνω;

Αυτά είναι που χαρακτηρίζω ως κατάλοιπα της πατριαρχίας. Ο μέγας γαμίκος που υποτιμά εκείνη που του προσφέρει κάτι το οποίο ο γαμίκος αν έβρισκε αλλού δεν θα είχε την ανάγκη να το πληρώσει σε αυτήν.
Οκ, φανερό ότι δεν διάβασες τι έγραψα ή το έκανες βιαστικά και το έχασες.

:102:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 15 Ιαν 2023, 17:03

Cecily Anne έγραψε:
15 Ιαν 2023, 17:00
Green Dragon έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:58

Πόρνη-Πόρνος
Είναι αυτός που πάει με πόρνες και αυτός που πληρώνεται. Οπότε έλεγα μήπως μας κάλυπτε. Τεσπα. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό. :102:
Αν έχει και αυτήν την έννοια ναι αν και δεν το ήξερα.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 15 Ιαν 2023, 17:06

Naida έγραψε:
15 Ιαν 2023, 16:25
Blackdog έγραψε:
15 Ιαν 2023, 15:55
Naida έγραψε:
15 Ιαν 2023, 15:43

Δεν νομίζω ότι τον είχε για να τον εκμεταλλεύεται.

Αυτα γινονται ασυνειδητα. Αν την ρωτησεις και αυτη οχι θα σου πει. Ομως αν δεις την ιστορια απ εξω, θα δεις οτι πρακτικα αυτη κερδιζε. Το ιδιο και ο λορδος, δεν ξερει οτι αν τον αποδεχοταν η τυπισσα αυτος θα πηγαινε παρακατω.

Εσυ λες οτι αυτη δεν καταλαβε απ τα πρωτα 5 λεπτα οτι ο αλλος την γουσταρει; Ελα τωρα... :003: Και φυσικα θα μιλησεις για τα προβληματα σου αν βρεις καποιον να σε ακουσει με ενδιαφερον. Ακομα και αγνωστος να ειναι.

Α και δεν σου λεω οτι δεν ειχε αισθηματα. Βεβαια για αγαπη χλωμο, αλλα κατι ειχε. Το ειχε ομως οσο ο αλλος ειναι σε αποσταση, αρα ακινδυνος. Αν ηταν πιο κοντα, θα ειχε την μοιρα των υπολοιπων.
Μα ο ίδιος λέει ότι επί 3 χρόνια την έβλεπε ως φίλη και μετά του γύρισε η σκέψη. Θα έπρεπε αυτή να καταλάβει ότι ο άλλος του γύρισε το μυαλό μετά από 3 χρόνια και ενώ έκαναν τα ίδια πράγματα με πριν;
Μπα. Κανείς δεν είναι κερδισμένος. Μπορεί αυτή να της έκανε την οποια εξυπηρέτηση θεωρεί ο Λόρδος πως της έκανε αλλά έχασε την εμπιστοσύνη της και έναν φίλο. Ο Λόρδος από την άλλη έχασε μόνο μια πιθανότητα να την πηδηξει που ούτως ή άλλως δεν την είχε.
Οποιος και να ειναι ο ρολος που ειχαν στο μυαλο τους, η σχεση πρεπει να ειναι ισοτιμη. Θα συμφωνουσα σε αυτο αν ξεραμε οτι αυτη με καποιον τροπο ανταπεδιδε την φροντιδα που της εδινε ο Λορδος, με συνεπεια. Κατα τ αλλα, οταν υπαρχη τετοια ενταση συναισθηματων και οικοιοτητα μεταξυ των δυο, σαφως και η σχεση δεν ειναι φιλικη αλλα κατι αλλο. Δηλαδη, αν δεν ηταν και αυτη φακντ απ, θα επρεπε να το καταλαβει απ την αρχη, για να σου απαντησω.

Και οι δυο ειναι κερδισμενοι κατα την γνωμη μου. Παιζουν το παιχνιδι τους και οταν τελειωσουν θα το ξαναπαιξουν καποια στιγμη με αλλους πρωταγωνιστες. Το ουσιαστικο ερωτημα ειναι, γιατι να θελει να πηδηξει αυτην συγκεκριμενα ο op; Μια γυναικα που δεν ειχε ελπιδα μαζι της; Εκει ειναι ολες οι απαντησεις, οσον αφορα αυτον.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 15 Ιαν 2023, 17:07

Αν δε χωράς μέσα σ' ενα ψυχοπορνείο,

δεν χωράς πουθενά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 15 Ιαν 2023, 17:09