Δηλαδή οι παντρεμένοι είναι οκ να απατήσουν αλλα όχι όταν είναι σε σχέση;
Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατι άλλαξε αυτή η εποχή;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 22:10Κάρχιοι πληρώνετε τον Espresso χρυσό για να είναι single origin 100% arabica, αλλά άμα σας κουνηθεί κανένα τσουλάκι θυμάστε ότι χρειάζεται ποικιλία.

the end
Το ίδιο και η πλανητάρχισσα ε; Να ξεδινει κι αυτή που και που.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Που είναι το παλιό εικονίδιο που τραβάει τα μαλλιά του φρικαρισμένο ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιατί βρε να φρικαρεις; Δεν έχει η γυναίκα δικαίωμα στην ανανέωση , το αυθόρμητο, τη ποικιλία στους μεζεδες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Όταν είναι σε σχέση, είναι πιο χαζό απ ότι όταν είναι παντρεμένοι

Το εξήγησα πιο πριν. Ο γάμος είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση και υπάρχουν και παιδιά συνήθως. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν (και οι δύο). Οι σχέσεις είναι πιο ελεύθερες, θα δεχόμουν να είναι ελεύθερη η σχέση, αλλά θα πρόσεχα πολύ την υγεία μου, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
αυτό που σε πειράζει είναι που αντιλαμβάνεσαι
πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, ειδάλλως δεν
θα πήγαινε
πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, ειδάλλως δεν
θα πήγαινε
Αυτό πως να το εκλάβω τώρα, θα έκανες σεξ με τον άντρα σου με προφυλακτικό;Antares έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 22:35Το εξήγησα πιο πριν. Ο γάμος είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση και υπάρχουν και παιδιά συνήθως. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν (και οι δύο). Οι σχέσεις είναι πιο ελεύθερες, θα δεχόμουν να είναι ελεύθερη η σχέση, αλλά θα πρόσεχα πολύ την υγεία μου, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική.
the end
Ναι αλλά μου φαίνεται περίεργο που το παίρνεις πιο χαλαρά για το γάμο απ' ότι σε σχέση.Antares έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 22:35Το εξήγησα πιο πριν. Ο γάμος είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση και υπάρχουν και παιδιά συνήθως. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν (και οι δύο). Οι σχέσεις είναι πιο ελεύθερες, θα δεχόμουν να είναι ελεύθερη η σχέση, αλλά θα πρόσεχα πολύ την υγεία μου, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν μου έλεγε ότι πάει από εδώ και από εκεί.Αυτό πως να το εκλάβω τώρα, θα έκανες σεξ με τον άντρα σου με προφυλακτικό;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
12 Μαρ 2025, 11:20
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;
από Unique » 03 Ιουν 2024, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 84 Απαντήσεις
- 1806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
07 Ιουν 2024, 17:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky
από southern » 22 Φεβ 2025, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 4258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
26 Φεβ 2025, 21:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ φλόγα μέσα στην ψυχή -μολις κυκλοφορησε-
από omg kai 3 lol » 27 Σεπ 2024, 16:25 » σε Μουσική - 12 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-