Εμείς δηλαδή τα αυθόρμητα να τα πνίγουμε;Μπίστης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:46Ο άντρας χρειάζεται ποικιλία.
Δεν το καταλαβαίνουν λόγω στενομυαλιάς.
Όταν είναι σκόπιμο, όταν το ψάχνει δηλαδή το βρίσκω κι εγώ μικρότητα, ακόμα και αηδιαστικό, λίγο κοκορίκο style, αλλά όταν είναι αυθόρμητο, όταν του προκύπτει πως να χωρέσει ολόκληρος άντρακλας στην μονογαμία
Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Ναι. Γι' αυτό κρύψου εσύ και μη βγεις μέχρι να σε βρουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δίνει ηθικό πλεονέκτημα.don't speak έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:55Εμείς δηλαδή τα αυθόρμητα να τα πνίγουμε;Μπίστης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:46Ο άντρας χρειάζεται ποικιλία.
Όταν είναι σκόπιμο, όταν το ψάχνει δηλαδή το βρίσκω κι εγώ μικρότητα, ακόμα και αηδιαστικό, λίγο κοκορίκο style, αλλά όταν είναι αυθόρμητο, όταν του προκύπτει πως να χωρέσει ολόκληρος άντρακλας στην μονογαμία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
don't speak έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:55Εμείς δηλαδή τα αυθόρμητα να τα πνίγουμε;Μπίστης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:46Ο άντρας χρειάζεται ποικιλία.
Μαζί με το κουνέλι να τα πνιξετε
Πέσιμο ή χεσιμο; 

-
Να τα πνίγω δηλαδή.Μπίστης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:57Δίνει ηθικό πλεονέκτημα.don't speak έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:55Εμείς δηλαδή τα αυθόρμητα να τα πνίγουμε;Μπίστης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:46Ο άντρας χρειάζεται ποικιλία.
-
Μην πετάγεσαι ρε.LEONAS έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:58don't speak έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:55Εμείς δηλαδή τα αυθόρμητα να τα πνίγουμε;Μπίστης έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:46Ο άντρας χρειάζεται ποικιλία.
Μαζί με το κουνέλι να τα πνιξετε

Αν πρόκειται για γάμο και οι δύο πλευρές μπορούν να απατήσουν, αλλιώς πάμε σε άλλες εποχές. Αν πρόκειται για σχέση δεν το βρίσκω σωστό, εκτός και αν συμφωνήθηκε έτσι. Για να παίρνει και ο άλλος τις απαραίτητες προφυλάξεις.
- Dwarven Blacksmith
Κάρχιοι πληρώνετε τον Espresso χρυσό για να είναι single origin 100% arabica, αλλά άμα σας κουνηθεί κανένα τσουλάκι θυμάστε ότι χρειάζεται ποικιλία.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
don't speak έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 22:01Μην πετάγεσαι ρε.
Δεν κρατιετε
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Είναι ζωντανό;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τα πνίγεις, δεν συμφέρει στο ράφι όσο και να ευχαριστηθείς πολυγαμία.
Και μην τα παίρνεις όταν ο Πλανητάρχης ξεδίνει που και που ...
Και μην τα παίρνεις όταν ο Πλανητάρχης ξεδίνει που και που ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Μωρέ καλά το είπε, αλλά δεν περίμενα να πει κάτι τέτοιο.
Μα αν δεν δοκιμάσεις καμιά ποικιλία πως θα ξέρεις ποια σου αρέσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 22:10Κάρχιοι πληρώνετε τον Espresso χρυσό για να είναι single origin 100% arabica, αλλά άμα σας κουνηθεί κανένα τσουλάκι θυμάστε ότι χρειάζεται ποικιλία.
Σπαρταραει
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Την εποχή που η γυναίκα έπρεπε να είναι η μάνα, νοικοκυρά και να κρατάει την οικογένεια και ο άνδρας να ξενοπηδάει εννοώ.

Αν ρωτάς γιατί σε μια σχέση όχι, γιατί έχει μικρότερη διάρκεια. Και φυσικά υπάρχουν οι ασθένειες. Αλλά συνήθως όλα αυτά δεν καταλήγουν ωραία και καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 23 Οκτ 2018, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
12 Μαρ 2025, 11:20
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;
από Unique » 03 Ιουν 2024, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 84 Απαντήσεις
- 1809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
07 Ιουν 2024, 17:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky
από southern » 22 Φεβ 2025, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 4262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
26 Φεβ 2025, 21:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ φλόγα μέσα στην ψυχή -μολις κυκλοφορησε-
από omg kai 3 lol » 27 Σεπ 2024, 16:25 » σε Μουσική - 12 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-