Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2024, 22:30
nemo έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:24
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:20
Bazoomba έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:14
Δεν εννοώ αυτό. Κάθε κοινωνία βασίζεται στα χρηστά της ήθη για την διατήρηση της συνοχής της. Αυτό που περιγράφεις δεν υφίσταται εντός των κοινωνιών. Ακόμα και το ξεπέρασμα που λες είναι μια νέα ηθική, νέα χρηστά ήθη.
Ε, κάποτε στο παρελθόν τα χρηστά ήθη επέτρεπαν και επικροτούσαν το σμίξιμο ώριμων ανδρών με νέες γυναίκες, σήμερα αυτό δεν γίνεται διότι η αυξημένη συμμετοχή των γυναικών στον οικονομικό κύκλο, αφαίρεσε τον χαρακτήρα που είχε το φύλο τους σε έναν βαθμό. Οπότε δεν υπάρχει η απαίτηση για μητρότητα σε μικρή ηλικία.
Στο μέλλον αυτό θα αλλάξει κ.ο.κ
Δεν υπάρχει κάν η εξάρτηση από τα οικονομικά δεδομένα του ανδρός. Αυτό παίζει μόνον σε φεμινογκόμενες που ακόμη δεν μπορούν να αποποιηθούν το οικονομικό τους βόλεμα από την πατριαρχία.

αλλο θα εννοει ..
Ας εννοεί ό,τι γουστάρει. Αυτό που έγραψα ισχύει. Οι κραυγάζουσες φεμ για την ανισότητα, θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους αν επικρατήσει η αντιπατριαρχική ισότητα που εύχονται.
Και οι βαριοί και ασήκωτοι άντρηδοι, κάποια στιγμή θα πρέπει να αποδεχθούν ότι καλό είναι να ξεχάσουν την παρωχημένη νιρβάνα του "εκλέγειν" και να αποδεχθούν και τις συνέπειες του "εκλέγεσθαι".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2024, 22:34
decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:29
hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:51
Εσύ τα διάβασες ή υποθέτεις πως λένε ότι όποιος πάει με 16χρονα είναι παιδόφιλος; Γιατί αν αυτό νομίζεις ότι λένε, γκουγκλίζοντας απλώς τίτλους, θα σε απογοητεύσω.
Καλό είναι μερικές φορές να διαβάζεις πρώτα τι είναι αυτό που παραθέτεις. Ίσως να διεύρυνε το πνεύμα σου.
έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου, την αυτοπεποίθηση σας να είχα
αρκετό χρόνο έχασα για άλλη μια φορά υποθέτοντας ότι υπάρχει διάθεση για διαλογο
Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 21:14
decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 10:28
όταν λέω σχέση δεν εννοώ ότι προϋπάρχει δεσμός, σχέση είναι η ύπαρξη επαφής, η επικοινωνία, σχέση χαρακτηρίζεται πχ ανάμεσα σε αφεντικό και υπάλληλο και η δυναμική είναι συγκεκριμένη,
αυτό ακριβώς ισχύει και ανάμεσα σε ένα 15χρονο και έναν ενήλικα, που όπως πρωειπα θα έπρεπε να έχει την αντίληψη και την κριτική ικανότητα να το συνειδητοποιήσει
όποτε κι εγώ ειλικρινά ξαναρωταω: τι ακριβώς να σου εξηγήσω; τα αυτονόητα;
καποιος να μου εξηγησει τι κακο θα παθει η πιτσιρικα, αν της κατσει ο μπαρμπας που λιγουρευεται.
θεωρω δεδομενο οτι υπαρχει τετοιο κακο. για παραδειγμα ο νομοθετης θα τιμωρησει αυστηρα τον μπαρμπα, αν ειναι 14χρονη. αυτο λοιπον, που παθαινει η 14 χρονη, πολυ πιθανον να το παθει και 15 χρονη, και θαθελα να μαθω τι ειναι, δηλαδη ποιο ειναι ουσιαστικα το θεμα της συζητησης μας, ποια ειναι η πιθανη ζημια.
να διαβάσεις τα λινκ που παρέθεσα αν θέλεις πραγματικά να ενημερωθείς και να μην δίνεις σημασία στο δίποδο που υποστηρίζει ευθαρσώς ότι είναι αποκλειστικά και μόνο ηθικό το ζήτημα ας κρατήσει την ανεπάρκεια του για τον εαυτό του και ας μην βροντοφωνάζει πόσο περιορισμένη είναι η εγκεφαλική του διεργασία
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:35
decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:24
επειδή ακριβώς δεν είχες διάθεση για διάλογο απλά ήθελες να πεις την μαλάκια σου,
σου απάντησα όπως σου αρμόζει
Κοριτσάκι μου, εσύ αντιλαμβάνεσαι ως διάλογο μόνον το απόλυτο δόγμα του προσωπικού σου μονολόγου, που παραπέμπει περισσότερο σε ψυχοπαθολογική περίπτωση.
ο μόνος λόγος που σου απαντάω είναι για να σου πρότεινω να σταματήσεις να ασχολησε μαζί μου και να με χαρακτηρίζεις τραμπουκιζοντας γιατί θα βγει από τα όρια του φόρουμ και δεν θα σου αρέσει
Ε, δοκίμασε να το βγάλεις κι έξω από τα όρια του πχόρουμ.
Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει το κάθε
αγοραφοβικό και τέρμα καταθλιπτικό μπασμένο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 03 Ιούλ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
hellegennes
από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 22:35
nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 17:38
hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:57
nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:17
σαν να υποστηρίζουν πως επιτρέπεται ο φόνος επειδή σε περίπτωση πολέμου σου δίνουν την άδεια να πυροβολάς τούρκους.οι τύποι έχουν ξεσκίσει την λογική
Αποδέξου ότι είπες μαλακία. Τουλάχιστον αντιλήφθηκες πως επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ανηλίκων. Η τωρινή σου θέση είναι ότι επιτρέπεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενώ επιτρέπεται σε όλες τις περιπτώσεις.
Από το 2000 ως το 2022 έγιναν 31.657 γάμοι μεταξύ ανηλίκων. Είναι αυτές οι εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, βλέπεις.
Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για νόμιμους γάμους με άδεια του κράτους.
είσαι απαράδεκτος
nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 12:30
hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 12:22
Ναι, σ' αυτό το άρθρο είναι που γράφει ότι μπορείς να παντρευτείς πριν τα 18. Ίσως να το διαβάσεις;
αν σου αρέσει να κάνεις τον βλάκα ποιος είμαι εγώ που θα σε εμποδίσω

Οι μελλόνυμφοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Το δικαστήριο μπορεί, αφού ακούσει τους μελλονύμφους και τα πρόσωπα που ασκούν την επιμέλεια του ανηλίκου, να επιτρέψει το γάμο και πριν από τη συμπλήρωση αυτής της ηλικίας, αν η τέλεσή του επιβάλλεται από σπουδαίο λόγο.
Ξέχασες να παραθέσεις το αμέσως προηγούμενο ποστ:
nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 00:29
πολλά πράγματα δεν επιτρέπονται κάτω των 18 [όπως ο γάμος και να πίνεις μπύρα με 1% αλκοολ]
Κατά σύμπτωση, επιτρέπεται και ο γάμος στους κάτω των 18, όπως τουλάχιστον τώρα κατάλαβες ελπίζω, όπως και το να πίνεις τεκίλα με 60% αλκοόλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
decadent
από decadent » 03 Ιούλ 2024, 22:36
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:34
αγοραφοβικό και καταθλιπτικό μπασμένο.

Έγινε. Και θα πάρει η μπάλα και το φόρουμ. Κάτι άνθρωποι σαν εσένα θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους.-
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2024, 22:38
decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:36

Έγινε. Και θα πάρει η μπάλα και το φόρουμ. Κάτι άνθρωποι σαν εσένα θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους.-
Ε, όταν γράφω για τέρμα ψυχολογική διαταραχή, κάτι ξέρω.
Καρακαημένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
από masterridley » 03 Ιούλ 2024, 22:45
Είναι τραγικό που κάποιοι δεν μπορούν να πουν "έκανα λάθος" πάντως και να προχωρήσουν. Παιδιά ένα φόρουμ είναι.
Ούτε εγώ το ήξερα ότι είναι νόμιμοι οι γάμοι κάτω των 15. Jesus Christ. 81 γάμοι = κανονικότητα και ποιος ξέρει πόσες απ'τις 3000 της κατηγορίας 15-19 είναι 15, 16 κτλ.
Προφανώς υπάρχει εδώ αναντιστοιχία μεταξύ της τρέχουσας ηθικής και αυτού του νόμου.
Κάνω quote το πινακάκι για να μπορώ να το ξαναβρώ εύκολα

-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 03 Ιούλ 2024, 22:50

Γατακι
-
nemo
από nemo » 03 Ιούλ 2024, 22:50

πηγαινε να παρεις το οπλο σου και θα σε περιμενω στο επιπεδο 4 να λυσουμε το θεμα
τι φαση να ειμασταν εικονικοι χαρακτηρες στο πχορουμ!!!
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2024, 22:52
Οργισμένος έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:50

Γατακι
Ε, όχι και γατάκι. Προσβάλλεις κατάφωρα το τετράποδο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
hellegennes
από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 22:55
masterridley έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:24
Όσον αφορά τον γάμο που λέει ο χέλης, νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρα μια θρησκευτική ανακάλυψη για την προστασία των γυναικών (που ήταν ψιλο-αντικείμενα τότε) ΑΛΛΑ επίσης μια εφεύρεση για να διατηρείται η ειρήνη στις ανθρώπινες κοινωνίες.
Γιατί αλλιώς, θα πολεμούσαν τα αρσενικά ο ένας τον άλλο για τα θηλυκά, με τον μεγαλύτερο/δυνατότερο να παίρνει το χαρέμι, σαν να είμαστε θαλάσσιοι ελέφαντες.
Πάω στοίχημα πριν τον γάμο, ουκ ολίγες φορές σκότωνε ένας κάποιον για να του πάρει την γυναίκα (αν η άλλη πλευρά δεν είχε ισχυρό σόι να το αποτρέψει).
Ο γάμος είναι από τα πρώτα κοινωνικά στοιχεία της ανθρωπότητας. Εφευρέθηκε ακριβώς για να προστατεύονται οι γυναίκες και να εξασφαλίζεται ότι δεν θα μένουν χωρίς προστάτη και δευτερευόντως για να εξασφαλίζεται στον άντρα ότι τα παιδιά που θα γεννηθούν θα είναι βιολογικά παιδιά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
decadent
από decadent » 03 Ιούλ 2024, 23:00
Άρθρο 312
Οι πράξεις που συνθέτουν το φαινόμενο του “bullying” μπορεί να αποτελούν είτε πλημμελήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια, είτε κακουργήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης μέχρι 20 χρόνια και διώκονται είτε κατ’ έγκληση, είτε αυτεπάγγελτα.
Εφόσον δεν θέλουν να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει έτσι ώστε να υπάρχουν όρια, τότε κι εγώ επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου.
Καλή συνέχεια.
-
hellegennes
από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 23:02
masterridley έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:45
Είναι τραγικό που κάποιοι δεν μπορούν να πουν "έκανα λάθος" πάντως και να προχωρήσουν. Παιδιά ένα φόρουμ είναι.
Ούτε εγώ το ήξερα ότι είναι νόμιμοι οι γάμοι κάτω των 15. Jesus Christ. 81 γάμοι = κανονικότητα και ποιος ξέρει πόσες απ'τις 3000 της κατηγορίας 15-19 είναι 15, 16 κτλ.
Προφανώς υπάρχει εδώ αναντιστοιχία μεταξύ της τρέχουσας ηθικής και αυτού του νόμου.
Κάνω quote το πινακάκι για να μπορώ να το ξαναβρώ εύκολα

Μάλιστα είναι ο ίδιος αριθμός γάμων με τις γυναίκες 65-69.
decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 22:29
hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 16:51
Εσύ τα διάβασες ή υποθέτεις πως λένε ότι όποιος πάει με 16χρονα είναι παιδόφιλος; Γιατί αν αυτό νομίζεις ότι λένε, γκουγκλίζοντας απλώς τίτλους, θα σε απογοητεύσω.
Καλό είναι μερικές φορές να διαβάζεις πρώτα τι είναι αυτό που παραθέτεις. Ίσως να διεύρυνε το πνεύμα σου.
έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου, την αυτοπεποίθηση σας να είχα
αρκετό χρόνο έχασα για άλλη μια φορά υποθέτοντας ότι υπάρχει διάθεση για διαλογο
Αυτό δεν είναι απάντηση. Είναι άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Παράθεσες δύο κείμενα που δεν έχουν καμμιά σχέση με αυτό που θες να πεις, δυο κείμενα που δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις και αντί να δείξεις λίγη ταπεινότητα και να σκεφτείς ότι όντως καλύτερα θα ήταν να διαβάζεις αντί να παραθέτεις τυφλά ό,τι τυχαία γκούγκλισες, προσπαθείς να την βγεις από πάνω λέγοντας για διάθεση διαλόγου.
Για να γίνει διάλογος βασική προϋπόθεση είναι να διαβάσεις τι παράθεσες και μετά να απαντήσεις στην ερώτησή μου, την οποία ξαναβάζω μπας και την διαβάσεις:
Εσύ τα διάβασες ή υποθέτεις πως λένε ότι όποιος πάει με 16χρονα είναι παιδόφιλος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 23:04
decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 23:00
Άρθρο 312
Οι πράξεις που συνθέτουν το φαινόμενο του “bullying” μπορεί να αποτελούν είτε πλημμελήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια, είτε κακουργήματα, οπότε τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης μέχρι 20 χρόνια και διώκονται είτε κατ’ έγκληση, είτε αυτεπάγγελτα.
Εφόσον δεν θέλουν να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει έτσι ώστε να υπάρχουν όρια, τότε κι εγώ επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου.
Καλή συνέχεια.
Δεν είναι νόμιμο δικαίωμά σου να γίνεσαι τραμπούκος (bully), το οποίο είναι αυτό που κάνεις εσύ στην προκειμένη περίπτωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 03 Ιούλ 2024, 23:06
Άρθρο 312
Καλή συνέχεια.
αλλο εννοω, τες πα πολυ αξια διδεις σε χαλασμενα μυαλα δω μεσα.
-
Οργισμένος
από Οργισμένος » 03 Ιούλ 2024, 23:07
hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 23:04
Άρθρο 312
Καλή συνέχεια.
Δεν είναι νόμιμο δικαίωμά σου να γίνεσαι τραμπούκος (bully), το οποίο είναι αυτό που κάνεις εσύ στην προκειμένη περίπτωση.
επιφυλασσεται για καθε νομιμο της δικαιωμα και καλα κανει . Δεν ειναι τραμπουκισμος αυτο,
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
23 Νοέμ 2023, 00:40
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 3424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
15 Οκτ 2023, 20:05
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
13 Ιουν 2023, 19:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.