Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Ιούλ 2024, 23:51

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:36
hellegennes έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:23
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:10

Πάντως αν πάει στα επείγοντα , παιδίατρος θα την εξετάσει.

Μέχρι τα 16.
:p2: Εγώ στα 15 που είχα πάει στα επείγοντα με δηλητηρίαση δεν με εξέτασε παιδίατρος. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε, βέβαια. Όπως και να 'χει, τεχνική λεπτομέρεια είναι αυτό. Οπωσδήποτε δεν υπάρχει κάποιος ουσιώδης βιολογικός λόγος να την εξετάσει παιδίατρος, τεχνητός διαχωρισμός είναι αυτός.
Όταν ήσουν παιδί το 14-16 ήταν γκρίζα ζώνη. Κάτω από 14 υποχρεωτικά παιδίατρος, πάνω από 16 υποχρεωτικά παθολόγος.
Εδώ και χρόνια έχει αναθεωρηθεί.

Δεν είναι μαθηματικά ,ούτε ισχύει για όλους , αλλά η ανάπτυξη στα κορίτσια ολοκληρώνεται τυπικά στα 16.
Στα αγόρια στα 18.
Οκ. Thanks :)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 02 Ιούλ 2024, 23:52

Fata_Morgana έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:46
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:38
Fata_Morgana έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:23

Όχι. Ο ενήλικος έχει γνώση ότι έχει απέναντι του ένα παιδί. Το παιδί έχει απεναντι του έναν ενήλικο που ξέρει πως να το χειριστεί και να ασκήσει εξουσία πάνω του για να το πείσει, να το έλξει κτλ κτλ
Είναι άνισα τα 2 μέλη. Είναι αβάσιμη η εξίσωση που επιχειρείς. Και παντα απορούσα που δείχνεις τόσο πάθος να εξισώσεις ένα παιδί με έναν ενηλικο όταν αφορά το σεξ. σου αρέσουν τα 15χρονα παιδιά και θέλεις να νιώθεις ότι είναι οκ αυτό και προσπαθείς να το περάσεις και στους άλλους; τι φάση;
και εγω απορω που βαζεςι βιασμους μεσα σε ασχετες συζητησεις. σου αρεσουν οι βιασμοι; τι φαση;

εγω δε δειχνω κανενα παθος, συγκεκριμμενα δεν εχω ιδεα απο ψυχολογια. αυτο που βλεπω ειναι οτι η νομοθεσια εξισωνει ενα 15χρονο με οποιαδηποτε αλλη ηλικια οσον αφορα στο σεξ, και φανταζομαι οτι αυτοι που εφτιαξαν το νομο, ρωτησαν ειδικους, και κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω απο μενα :102:

αλλα το συζηταω κιολας, και ειμαι δεκτικος στο να πειστω, ομως κανεις δεν μου απαντα στο τι θα παθει η 15χρονη αν την αποδεχθει αυτος που επιθυμει.

και οχι, δεν μου αρεσουν οι 15αρες. και κοινωνικα βρισκω πολυ λαθος την εικονα 15-50. αλλα βρισκω περισσοτερο λαθος την 15χρονη λεσβια, παρτουζιαρα με συνομηλικους, κλπ.
αυτο που βρισκω περισσοτερο λαθος απο ολα, ειναι να κανω κουμαντο εγω στα θελω των αλλων, αναλογα με την κοινωνικη οπτικη μου. οποτε κραταω για τον εαυτο μου το τι θεωρω λαθος η οχι, και αφηνω καθεναν και καθεμια ελευθερο να κανει τις επιλογες του, τα λαθη του, και να μαθει απο αυτα.
Εσύ έγραψες ότι το σώμα του παιδιού δε παθαίνει τιποτα άμα κάνει σεξ με το μπαρμπάδι. Και λέω ότι ούτε αν βιαστεί παθαίνει τίποτα μόνιμο το σώμα του παιδιού. Δεν μπορώ να στο κάνω πιο ξεκάθαρο.
Το να λες αφήνεις τον καθένα να κάνει τις επιλογές του,τα λάθη του και να μάθει από αυτά και είσαι και γονιός κάτι δε πάει καλά. Μάλλον το λες για των άλλων τα παιδιά που τα ορέγονται μπαρμπάδες και τα συζητάνε και λες και εσύ την αποψάρα.σου ναι μωρέ δεν τρέχει τίποτα ρε Κώστα να πηδηξεις το 15χρονο παιδί του Γιάννη. Αφού σεξ αφού.
Αλλο πραμα τι μας αρεσει και τι οχι και αλλο τι επιτρεπει ο νομος. Ο νομος λοιπον εξισωνει σεξουαλικα ολα τα ατομα απο ηλικια 15 και ανω. Τελος.
Επισης υπαρχουν 15χρονα με κορμι κολαση αλλα ειναι αγουρες προσωπικοτητες οποτε αυτο εμενα με ξενερωνει σε σημειο που νιωθω οικτο . Ομως απο την αλλη ενα 15χρονο αρσενικο ή θηλυκο, ειναι ελευθερο να επιλεξει σεξουαλικο συντροφο, τελος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2024, 23:55

Fata_Morgana έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:46

Εσύ έγραψες ότι το σώμα του παιδιού δε παθαίνει τιποτα άμα κάνει σεξ με το μπαρμπάδι. Και λέω ότι ούτε αν βιαστεί παθαίνει τίποτα μόνιμο το σώμα του παιδιού. Δεν μπορώ να στο κάνω πιο ξεκάθαρο.
.
ξεκαθαρο σαν βουρκος. :102:

το οτι δεν θα παθει τιποτα το σωμα αμα κανει σεξ ειναι μια αληθεια, και μαλιστα πολυ σχετικη με τη συζητηση.

ο βιασμος ειναι κατι εντελως ασχετο, που βαζεις στη συζητηση για καποιον "ξεκαθαρο" λογο που ειναι αδυνατον να καταλαβω, μηπως προσπαθεις να εξισωσεςι το βιασμο με το συναινετικο σεξ; εχεις καποιο φετιχ με τους βιασμους; εχεις συμμετασχει σε χορευτικο πλατειας ανακραζοντας "ο βιαστης εισαι εσυ";
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 03 Ιούλ 2024, 00:02

Βλέπω 13χρονα να ναι πιασμενα χερι χερι στο δρομο και σεληνιαζομαι.
Ειμαι βεβαιος οτι θα βλεπουν και τα αισχρα στο ιντερνετ και ποιος ξερει τι αλλο θα κανουν. Οι γονεις ανυποπτοι και ανευθυνοι. Θυσια στο διαολο η αγνοτητα των νεων μας. Ποια ευλογια να δωσει ο Θεος μετα. Γι αυτο πανε μετα κατα διαολου μετα.
Ειναι δυνατον 13χρονος/η να εχει σχεση? Και προχωρημενη κιόλας? Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.
Μονο με την επιβολη καθεστωτος φοβου θα στρωσουν οι κ*λοι.
Τα χετε γαμησει ολα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Ιούλ 2024, 00:03

Ασέβαστος έγραψε:
...αυτο που βρισκω περισσοτερο λαθος απο ολα, ειναι να κανω κουμαντο εγω στα θελω των αλλων, αναλογα με την κοινωνικη οπτικη μου. οποτε κραταω για τον εαυτο μου το τι θεωρω λαθος η οχι, και αφηνω καθεναν και καθεμια ελευθερο να κανει τις επιλογες του, τα λαθη του, και να μαθει απο αυτα.
μα-λα-κί-ες.τα παιδιά σου δεν είναι απλά κάποιοι άλλοι είναι κάποιοι άλλοι που έχεις ηθικά και νομικά την ευθύνη τους

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 03 Ιούλ 2024, 00:11

lonelyrider έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:02
Βλέπω 13χρονα να ναι πιασμενα χερι χερι στο δρομο και σεληνιαζομαι.
Ειμαι βεβαιος οτι θα βλεπουν και τα αισχρα στο ιντερνετ και ποιος ξερει τι αλλο θα κανουν. Οι γονεις ανυποπτοι και ανευθυνοι. Θυσια στο διαολο η αγνοτητα των νεων μας. Ποια ευλογια να δωσει ο Θεος μετα. Γι αυτο πανε μετα κατα διαολου μετα.
Ειναι δυνατον 13χρονος/η να εχει σχεση? Και προχωρημενη κιόλας? Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο.
Μονο με την επιβολη καθεστωτος φοβου θα στρωσουν οι κ*λοι.
Τα χετε γαμησει ολα.
Δεν φταιει το σεξ φταιει η τραπ
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 03 Ιούλ 2024, 00:13

hellegennes έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:50
Fata_Morgana έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:29
hellegennes έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:19

Δεν παρέθεσες πηγή που λέει ότι είναι παιδιά, γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Νομικά υπάρχουν ενήλικες και μη ενήλικες, δεν υπάρχει νομικός ορισμός του τι είναι παιδί, υπάρχει όμως νομικός ορισμός του τι είναι ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης διά της οδού της ηλικίας συναίνεσης και αυτή στην Ελλάδα είναι τα 15, όπως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το ίδιο και η ηλικία γάμου.
Παρέθεσα. Γράφει για τα δικαιώματα του παιδιού βάσει του ΟΗΕ και ορίζει ως παιδί κάθε άτομο μέχρι 18 χρονών. Μπορείς να τους στείλεις μια επιστολή και να αναφέρεις ότι διαφωνείς και ότι εφόσον το σώμα είναι για αναπαραγωγή παύει να είναι παιδί. Μπορείς να το επεκτείνεις και προς τα κάτω μιας και τα κορίτσια αδιαθετουν από τα 9,10,11,12,13 κτλ οπότε είναι έτοιμα για αναπαραγωγή.
Η νομοθεσία διαφωνεί, τα υπόλοιπα είναι ναϊδίστικες μαλακίες.
Και σου απάντησα στις χελιγινίστικες αηδίες σου με πηγή τι αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών και ποιες ηλικίες θεωρούνται παιδιά και τους αφορούν τα δικαιώματα του παιδιού. Αν δε θέλεις να διαβάσεις το κατανοώ.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 03 Ιούλ 2024, 00:15

nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:03
Ασέβαστος έγραψε:
...αυτο που βρισκω περισσοτερο λαθος απο ολα, ειναι να κανω κουμαντο εγω στα θελω των αλλων, αναλογα με την κοινωνικη οπτικη μου. οποτε κραταω για τον εαυτο μου το τι θεωρω λαθος η οχι, και αφηνω καθεναν και καθεμια ελευθερο να κανει τις επιλογες του, τα λαθη του, και να μαθει απο αυτα.
μα-λα-κί-ες.τα παιδιά σου δεν είναι απλά κάποιοι άλλοι είναι κάποιοι άλλοι που έχεις ηθικά και νομικά την ευθύνη τους
δεν εννοει τα παιδια του ξερολα! :c020:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Ιούλ 2024, 00:19

Fata_Morgana έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:13
hellegennes έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:29

Παρέθεσα. Γράφει για τα δικαιώματα του παιδιού βάσει του ΟΗΕ και ορίζει ως παιδί κάθε άτομο μέχρι 18 χρονών. Μπορείς να τους στείλεις μια επιστολή και να αναφέρεις ότι διαφωνείς και ότι εφόσον το σώμα είναι για αναπαραγωγή παύει να είναι παιδί. Μπορείς να το επεκτείνεις και προς τα κάτω μιας και τα κορίτσια αδιαθετουν από τα 9,10,11,12,13 κτλ οπότε είναι έτοιμα για αναπαραγωγή.
Και σου απάντησα στις χελιγινίστικες αηδίες σου με πηγή τι αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών και ποιες ηλικίες θεωρούνται παιδιά και τους αφορούν τα δικαιώματα του παιδιού. Αν δε θέλεις να διαβάσεις το κατανοώ.
Δεν μου απάντησες με την ελληνική νομοθεσία, απάντησες με μια βλακεία που βρήκες στην Wikipedia που δεν λέει καν αυτό που λες. Η σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, που είμαι 100% βέβαιος ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ, σε αντίθεση με εμένα, ορίζει μόνο για τα συγκεκριμένα άρθρα που αφορούν συγκεκριμένα δικαιώματα ότι παιδί είναι οποιοδήποτε άτομο κάτω των 18. ΜΟΝΟ για τα άρθρα της σύμβασης.

Να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη και να τους πεις ότι νομίζεις πως είναι παιδιά όποιος είναι κάτω των 18 και δεν πρέπει να τους επιτρέπουν να παντρεύονται και να κάνουν σεξ. Θα γελάσουμε. :smt005::smt005::smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 03 Ιούλ 2024, 00:23

hellegennes έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:19
Fata_Morgana έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:13
hellegennes έγραψε:

Δεν μου απάντησες με την ελληνική νομοθεσία, απάντησες με μια βλακεία που βρήκες στην Wikipedia που δεν λέει καν αυτό που λες. Η σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, που είμαι 100% βέβαιος ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ, σε αντίθεση με εμένα, ορίζει μόνο για τα συγκεκριμένα άρθρα που αφορούν συγκεκριμένα δικαιώματα ότι παιδί είναι οποιοδήποτε άτομο κάτω των 18. ΜΟΝΟ για τα άρθρα της σύμβασης.

Να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη και να τους πεις ότι νομίζεις πως είναι παιδιά όποιος είναι κάτω των 18 και δεν πρέπει να τους επιτρέπουν να παντρεύονται και να κάνουν σεξ. Θα γελάσουμε. :smt005::smt005::smt005:
Όχι να στείλεις εσύ επιστολή σε όλα τα κράτη να τους εξηγείς ότι στα 11 μπορεί ένα παιδί να είναι γυναίκα γιατί μπορεί να αναπαραχθει. Το Πακισταν θα σε ανακηρύξει εθνικό ευεργέτη.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Ιούλ 2024, 00:29

hellegennes έγραψε:

πολλά πράγματα δεν επιτρέπονται κάτω των 18 [όπως ο γάμος και να πίνεις μπύρα με 1% αλκοολ]

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 03 Ιούλ 2024, 00:44

nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:29
hellegennes έγραψε:

πολλά πράγματα δεν επιτρέπονται κάτω των 18 [όπως ο γάμος και να πίνεις μπύρα με 1% αλκοολ]
οκ αλλα τι θελεις να κανουμε τις δεκατετραχονες που δεν μαζευονται τα βραδια στο σπιτι;

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 03 Ιούλ 2024, 00:52

τι σχέση έχει αυτό με το αν πρέπει να υπάρχουν νόμοι και ηλικιακά όρια?

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 03 Ιούλ 2024, 01:09

nowhere έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 00:52
τι σχέση έχει αυτό με το αν πρέπει να υπάρχουν νόμοι και ηλικιακά όρια?
λεω για περιπτωσεις που τα δεκαπενταχρονα δεν τηρουν τους νομους

Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent » 03 Ιούλ 2024, 10:28

Bazoomba έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 22:20
decadent έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 22:12
Bazoomba έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 22:02

Ω, θέλετε να μιλάμε στον πληθυντικό δεσποινίς;
Συνέδεσα πουθενά την """λογική βάση""" με την έννοια της κοινωνικής νόρμας ή ήθελες απλά να αναφέρεις το προφανές;
Οι παππούδες μας που παντρεύονταν 15χρονες ήταν κλινικές περιπτώσεις;
αρχικά θα ήθελα να μπορείς να κανείς διάλογο και να μην θεωρείς την ειρωνεία επιχείρημα
δεύτερον ήθελα να αποσαφηνίσω γιατί αυτό το ήξεις αφίξεις υφάκι γραφής δεν μου ταιριάζει
και ναι οι παππούδες που παντρεύονταν 15χρονες χωρίς ίχνος ντροπής σίγουρα δεν ήταν υγιείς περιπτώσεις όσο κι αν το επιτάσσει η κοινωνία, γιατί ακόμα και σήμερα όπου συμβαίνει αυτό βαθιά μέσα τους όσοι το κάνουν ξέρουν ότι είναι λάθος
Αν εσύ θες να κάνεις διάλογο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιον τον κάνεις. Το να παραθέτεις ένα άτομο και να γράφεις σε πολλούς δεν προδιαθέτει τον άλλο για διάλογο.
Ούτε οι ad hominem υποθέσεις για το γνωσιακό υπόβαθρο του "απέναντι". Τις υποδείξεις σου πρέπει να τις εμπεδώσεις η ίδια αρχικά. Επικουρικά συνιστώ ψώνια στα Ζάρα με φυσική παρουσία , μπανάκι στην θάλασσα άφοβα και γιαουρτάκι μετέπειτα σε περίπτωση που σε κάψει ο ήλιος.

ΥΓ: Τα λοιπά περί του χαρακτηρισμού ως ψυχιατρικών περιπτώσεων των ανδρών μιας ολόκληρης εποχής γιατί η ηθική τους διέφερε από την δική μας τα αφήνω ασχολίαστα...
Καλό σας βράδυ δεσποινίς.
εξήγησα επακριβώς τη θέση μου, αν δεν είναι κάτι ξεκάθαρο ευχαρίστως να το ξεκαθαρίσω, αυτό το "παρέθεσες έναν και μιλάς για πολλούς" δεν είναι επιχείρημα
δεν είναι ad hominem επίθεση όταν είναι πραγματικότητα, αν σας ενοχλεί να προσπαθήσετε να μιλάτε με τόση σιγουριά για πράγματα που ξέρετε
τις σεξιστικές σου προτάσεις τύπου "οι γυναίκες στην κουζίνα" εκεί που σε παίρνει
και καλώς τα αφήνεις ασχολίαστα αν δεν έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις την τοποθέτηση σου
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 22:21
decadent έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 22:12

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 22:05
ναι, ακριβως επειδη ειμαι αντρας και δεν ξερω, ρωταω.

τι θα παθει λοιπον, ο ψυχισμος. με απλα λογια αν μπορεις.

δεν κοροιδευω, δεν γραφω για να πω οτι ελα μωρε δε θα παθει τιποτα, ειλικρινα ρωταω.
δεν κοροϊδεύεις αλλά μιλάς για γεροντοφιλη 15χρονη αγνοώντας την δυναμική στην σχέση μεταξύ ανηλίκου με ενήλικα και την διαφορά στην αντίληψη και στην κριτική ικανότητα, εκτός αν θεωρείς πως λειτουργούν στις ίδιες βάσεις όποτε μάντεψε ποιος έχει πρόβλημα
να σου εξηγήσω τι λοιπόν;
η ιστορια του τοπικ ξεκινα με πεσιμο της μικρης, οποτε δεν εχει προυπαρξει σχεση, για να εχει δυναμικη, ουτε αναγνωριση αντιληψης και κριτικης ικανοτητας.

ξεκινα με το οτι η μικρη γουσταρει τον γερο, πριν φτασουμε στο πως ανταποκρινεται αυτος.

ειναι ομαλη συμπεριφορα αυτη απο την πιτσιρικα;

ξαναλεω, ειλικρινα ρωταω.
όταν λέω σχέση δεν εννοώ ότι προϋπάρχει δεσμός, σχέση είναι η ύπαρξη επαφής, η επικοινωνία, σχέση χαρακτηρίζεται πχ ανάμεσα σε αφεντικό και υπάλληλο και η δυναμική είναι συγκεκριμένη,
αυτό ακριβώς ισχύει και ανάμεσα σε ένα 15χρονο και έναν ενήλικα, που όπως πρωειπα θα έπρεπε να έχει την αντίληψη και την κριτική ικανότητα να το συνειδητοποιήσει
όποτε κι εγώ ειλικρινά ξαναρωταω: τι ακριβώς να σου εξηγήσω; τα αυτονόητα;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών