Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Οκ. Και ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιος δεν το αποδέχεται; Τους καθορίζει η βιολογία, το περιβάλλον, η κοινωνία; Τι; Είναι απλά ιδιοτροπία; Αν το θεωρείς ασθένεια σημαίνει πως η βιολογία παίζει ρόλο στο θέμα της αντίληψής σου και στα συναισθήματα.
- hellegennes
Η επιστήμη λέει ότι είναι ένας ανεξακρίβωτος συνδυασμός βιολογικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών συνθηκών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το ότι ένα άτομο είναι θηλυπρεπες πάντως, δεν σημαίνει πως ελκύεται απαραίτητα από άνδρες. Καμία σχέση ο σεξουαλικός προσανατολισμός με το πώς επιλέγει κανείς να παρουσιάζεται.
Δεν γνωρίζω, δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τι λέει το συγκεκριμένο άτομο ξέρω απλώς πως η περίπτωση του κατατάσσεται στους agender.<----- πές ἄφυλος, δὲν θὰ πάθεις τίποτα, ἄν σὲ καταλαβαίνουν οἱ Ἕλληνες. Δεν αποκλείεται πάντως να πηδάει ένα τέτοιο άτομο γυναίκες, υπάρχουν θηλυπρεπείς άνδρες που είναι στρέιτ.
Η παρατήρηση λέει ότι κυρίως οφείλεται στην συμπεριφορά της μαμάς του και δευτερευόντως του μπαμπά του.hellegennes έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 04:01Η επιστήμη λέει ότι είναι ένας ανεξακρίβωτος συνδυασμός βιολογικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών συνθηκών.
Αν αναφέρεσαι στα τρανς άτομα, δεν υπάρχει τέτοια εικασία
Αυτά τα λέγαν για τους ομοφυλόφιλους 100 χρόνια πριν. Δεν έχει να κάνει με τη διαπαιδαγώγηση ούτε το ένα θέμα ούτε το άλλο, μιας και στις δύο περιπτώσεις τα άτομα αντιλαμβάνονται από νωρίς πως διαφέρουν. Εκτός αυτού , υπάρχουν σταθερά ποσοστά ανεξάρτητα από το κοινωνικό περιβάλλον.
Όσον αφορά το μέλος που μου απάντησε για την ομοφυλοφιλία, ότι έχει παρατηρήσει ο ίδιος πρόβατα από τα 18 του (δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή το ποστ για να κάνω παράθεση), ας είμαστε λίγο σοβαροί. Μαζευτείτε όλοι εσείς οι "επιστήμονες" και καταθεστε τα σοβαρά σας πορίσματα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα για τεκμηρίωση. Απλώς βγάλτε βιντεάκι οταν θα σας δείχνουν μειδιωντας το δρόμο της εξόδου, να γελάσουμε κι εμείς λίγο.
Αυτά τα λέγαν για τους ομοφυλόφιλους 100 χρόνια πριν. Δεν έχει να κάνει με τη διαπαιδαγώγηση ούτε το ένα θέμα ούτε το άλλο, μιας και στις δύο περιπτώσεις τα άτομα αντιλαμβάνονται από νωρίς πως διαφέρουν. Εκτός αυτού , υπάρχουν σταθερά ποσοστά ανεξάρτητα από το κοινωνικό περιβάλλον.
Όσον αφορά το μέλος που μου απάντησε για την ομοφυλοφιλία, ότι έχει παρατηρήσει ο ίδιος πρόβατα από τα 18 του (δεν βρίσκω αυτή τη στιγμή το ποστ για να κάνω παράθεση), ας είμαστε λίγο σοβαροί. Μαζευτείτε όλοι εσείς οι "επιστήμονες" και καταθεστε τα σοβαρά σας πορίσματα σε πανεπιστημιακά ιδρύματα για τεκμηρίωση. Απλώς βγάλτε βιντεάκι οταν θα σας δείχνουν μειδιωντας το δρόμο της εξόδου, να γελάσουμε κι εμείς λίγο.
Δηλαδή ένα άτομο που γεννήθηκε αγόρι , αισθάνεται κορίτσι,
έχει περάσει τα 18 πλέον κρίνοντας από τα μούσια,
αλλά δεν προχωράει για τους δικούς του λόγους στην αλλαγή φύλου.
- Dwarven Blacksmith
Όχι, καμια σχέση. Αν αισθανόταν κορίτσι δεν θα ήταν agender. <----- πές ἄφυλος, δὲν θὰ πάθεις τίποτα, ἄν σὲ καταλαβαίνουν οἱ Ἕλληνες.

δηλαδή χωρίς το trans, χωρίς την μεταβατικότητα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 12:28Όχι, καμια σχέση. Αν αισθανόταν κορίτσι δεν θα ήταν agender.
Απλά θέλει να είναι χωρίς προσδιορισμού γένους;
Κι εγώ έχω αναφέρει τα δικά σου για παραποίηση στοιχείων και προσωπικές επιθέσεις. Γύρνα μερικές σελίδες να θυμηθείς το σόου που έκανες επειδή δεν μπορεις να δεχτείς την αντίθετη άποψη και τα επίσημα δεδομένα. Περαστικά σου.
akritas έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 12:57δηλαδή χωρίς το trans, χωρίς την μεταβατικότητα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 12:28Όχι, καμια σχέση. Αν αισθανόταν κορίτσι δεν θα ήταν agender.
Απλά θέλει να είναι χωρίς προσδιορισμού γένους;
Ναι.
Ο ανθρωπος γραφτηκε στο φορουμ για να βρισει και ηταν λαθος σας που εμπλακηκατε σε διαλογο μαζι του. Αλλο τα τρολ που φυσικα διαθετουμε αρκετο χιουμορ και ελλειψη κομπλεξ για να φιλοξενησουμε, αλλο το να ξεφυγουν λιγο τα πνευματα σε μια αντιπαραθεση, και αλλο ο εκ προμελετης υβριστης. Η διαχειριση ας πραξει τα δεοντα για την αυτοπροστασια της κοινοτητας. Ειμαστε ενωμενοι σαν μια γροθια.hellegennes έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 13:16Έχω αναφέρει τα τελευταία ποστ του kalorifer για προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς δηλώσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre