Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nandros » 07 Ιουν 2019, 18:14
sys3x έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 18:10
Nandros έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 18:07
sys3x έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:59
Όχι αναγκαστικά ναντ, όχι αναγκαστικά.
Πχ μέχρι και για τον Γιωργάκη και ποιος δεν είπε, ετομπούστη, αλλά ποιος γάμησε ποιον.

Αν δεν κάνω λάθος η κουβέντα είναι για την ουσιαστική σημασία των λέξεων και όχι την μεταφορική.
Και λάθος νη μην έκανες η λέξη λεσβία δεν είναι αρνητικά φορτισμένη.
Μεταξύ ανδρών, αλλά - νομίζω - οι γυναίκες είχαν ή έχουν άλλη άποψη. Να μας απαντήσουν τα κορίτσια, τί πίστευαν οι μανάδες τους για τις λεσβίες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 07 Ιουν 2019, 18:16
bolek έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:50
blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:14
bolek έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:42
εμενα μου αρεσουν ολες οι γυναικες αρκει να ειναι πλυμενες.
το σχολιαζω αυτο γιατι πολλες το 1/4 του μηνα μενουν απλυτες και βρωμανε σαν βρεγμενο κοπροσκυλο ειδικα τωρα το καλοκαιρι
ενω πολλες ακομα με την δικαιολογια να μην τους χαλασει το χτενισμα μενουν και αυτες απλυτες και βρωμανε και ζεχνουν
μην ξεχναμε οτι υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο θυλεων που μενει απλυτο λογο πολιτικων πεποιθησεων.
βεβαια υπαρχουν και οι τσιγγανες, μονο αυτες δικαιολογω γιατι οι ανθρωποι που δεν εχουν μονιμη κατοικια δεν μπορουν να πλενονται οσο συχνα θελουν
Ο Ναπολεων, σε μηνυμα στην Ιωσηφινα "Επιστρεφω σ ενα μηνα. Μην πλυθεις"

ναι αλλα αυτος ηταν ναπολεων και αυτη ιωσηφινα.
δεν υπαρχει πιο μεγαλη μποχα ειδικα τωρα το καλοκαιρι απο ενα μουνι σε σταση σκυλακι να περιμενει να το γαμησεις.
ασε που καμμια τους δεν το καταλαβαινει οτι βρωμαει.
αν οι ελλεηνιδες ειχαν εντρυφρησει στην σοφη ελληνικη γλωσσα θα το ξεραν ολες τους οτι το μουνι θελει καθημερινο μπανιο με νερο και σαπουνι και οχι γατοπλυσιμο με μωρομαντηλα και τετοια που πασαλειβουν την βρωμα και στα μπουτια τους.
πολλες παραπονιουνται οτι οι αντρες δεν γλυφουν τοσο συχνα οσο αυτες περνουν πιπες.
ομως εγω που ειμαι μπολεκ μπορω να το γραψω το μουνι βρωμαει στις περισσοτερες για αυτο κανεις δεν θελει να το γλυψει εκτος απο τους σκυλους αλλα και αυτοι θα πρεπει να ειναι αδεσποτοι κοπροι για να το κανουν.
οι υπολοιποι αρκουνται να μυρισουν και μετα απομακρυνονται με ευγενεια
που τις βρισκετε ρε τις βρωμιαρες; εχω γλυψει σχεδον ολα τα μουνια που εχουν βρεθει στη ροτα μου, ενα μονο θυμαμαι να μυριζε καπως.
-
influencer
από influencer » 07 Ιουν 2019, 18:33
don't speak έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:50
influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 17:04
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:21
Όχι για όλες βεβαια.
θέλω να περάσεις όλο το ΣΚ αναλογιζόμενη γιατί δεν υπάρχει η λέξη πουτάνα για το αρσενικό
Ούτε και η λέξη πούστης για το θηλυκό.
υπάρχει το παλιο λέσβο/μπιφτεκου/πλακομούνα κτλ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 07 Ιουν 2019, 19:01
Το βρήκα!
Αρχίδι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
enaon
από enaon » 07 Ιουν 2019, 19:10
τί είπες ρε νάδα τώρα, πράγματι δίκιο έχεις.

απο πού να έχει βγεί αυτό άραγε, απο τις ιστορίες με τους μονάρχιδους κλπ, με τις πλεκτάνες;
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 07 Ιουν 2019, 19:19
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 19:05
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 19:01
Το βρήκα!
Αρχίδι.
που ηταν?
Εδώ την έχω την απάντηση αλλά θέλω να διατηρήσω την θηλυκότητα μου.
Que Sera, Sera...
-
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 07 Ιουν 2019, 19:21
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 19:19
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 19:05
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 19:01
Το βρήκα!
Αρχίδι.
που ηταν?
Εδώ την έχω την απάντηση αλλά θέλω να διατηρήσω την θηλυκότητα μου.
χαχα το ιδιο σκεφτηκα και γω οταν το εγραφα
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 07 Ιουν 2019, 19:21
enaon έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 19:10
τί είπες ρε νάδα τώρα, πράγματι δίκιο έχεις.

απο πού να έχει βγεί αυτό άραγε, απο τις ιστορίες με τους μονάρχιδους κλπ, με τις πλεκτάνες;
Α δε τις ξέρω αυτές. Μπλε ιστορίες;
Que Sera, Sera...
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
από the_black_planet » 07 Ιουν 2019, 19:39
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:07
Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:06
Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:30
Γιατί τέτοιο μενος καλέ;

Δεν υπάρχει μένος, diss είναι. Το γεγονός ότι κι εσύ όπως κι ένας άλλος που σχολίασε εκλαμβάνετε την διακωμώδηση και την κριτική με λίγο θάψιμο ως μίσος, κατά τον τρόπο που οι 15χρονοι youtubers αντιλαμβάνονται οποιαδήποτε κριτική ως
hate είναι ενδεικτικό.
Πέρα από αυτά περιμένω έναν άντρα ή και μία γυναίκα ν' απαντήσει σοβαρά σ' αυτό:
Αυτό που λέω διαπιστούται πολύ εύκολα ως εξής: Φαντάσου αγαπητέ άντρα αναγνώστη η γυναίκα σου, ή η κοπέλα σου σε μία φάση να είναι συνέχεια και να βγαίνει ΜΟΝΗ της μ' έναν άλλον τύπο, όπως κάνεις εσύ με τον μπρο σου. ΑΛΛΑ σου λέει ε, ντάξει ρε είμαστε φίλοι. Το τρως; Γιατί όχι μωρή καραπουστάρα;; Αφού πιστεύεις στην ύπαρξη διαφυλης φιλίας, πού το πρόβλημα ρε; Είναι φίλοι. Ας την να βγαίνει μόνη της συνέχεια με τον φίλο της. Θα το κάνεις; ΠΑΠΑΡΙΑ θα κάνεις, όχι λόγω της δεδομένης υποκρισίας σου, αλλά για είτε δεν έχεις καν κοπέλα/ γυναίκα γιατί είσαι αρχιλούγκραρος που δεν θα βρεις ποτέ, είτε γιατί έχεις αλλά είσαι τέτοιο cuck που μάλλον την βρίσκεις μ' αυτήν τη φάση.
Να σε ρωτήσω κάτι; Είσαι κτητικός τύπος;
Καλά πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό;;

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
07 Απρ 2024, 21:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.