Τύπε πέφτω απο τα σύννεφα
Δεν είχες δωσει δικαιώματα...
Όχι.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:01εννοείς ότι κάνουν τις καλές όταν σε γνωρίζουν και μόλις σε βάλουν στο βρακί τους σε πατάνε σα σταφύλι στο τρύγο
αυτό σου λέω κι εγώΓραφικός έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:14Όχι.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:01εννοείς ότι κάνουν τις καλές όταν σε γνωρίζουν και μόλις σε βάλουν στο βρακί τους σε πατάνε σα σταφύλι στο τρύγο
Υπεργενικεύοντας, πιστεύω ότι η αντίδρασή τους σε κοινωνικές και πολιτικές συναναστροφές είναι πολύ πιο ειλικρινής, σωστή και λειτουργική κι οι άνδρες θα μπορούσαμε να διδαχθούμε πολλά από αυτές. Όμως όλη αυτή η εντός στενών πλαισίων συμπεριφορά τους δημιουργεί κακή ενέργεια που έχουν ανάγκη κάπου να την εκτονώσουν. Έχουν μία τοξική κουράδα μέσα τους που είτε θα την χέσουν στην μούρη των δικών τους ανθρώπων είτε θα βαρέσουν μέχρι πολτοποίησης το κεφάλι τους στον τοίχο, είτε θα την μετατρέψουν σε καρκίνους, εγκεφαλικά, καρδιές.
Δεν τις κατηγορώ, τις καταλαβαίνω, αλλά γεγονός παραμένει ότι αν ένας άνδρας έχει ξεπεράσει τις μέχρι τα 30 καύλες έχει πολύ λιγότερα κίνητρα να περάσει την ζωή του μαζί με μια γυναίκα απ' ότι να την περάσει μόνος του.
Ισχύει! Όχι για όλες βεβαια. Το έχω δει να γίνεται σε φιλο μου και έπαθα πλάκα! Του γάμησε τη ζωή σε όλα τα επίπεδα.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:01
εννοείς ότι κάνουν τις καλές όταν σε γνωρίζουν και μόλις σε βάλουν στο βρακί τους σε πατάνε σα σταφύλι στο τρύγο
οχι, εσυ;Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 03:11εχεις παει με τραβεστι;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 01:34χαλαρωσε, καθε πραγμα στον καιρο του. Οταν ομως την πεφτετε ομαδικα στα διεμφυλικα, καλο ειναι να υπαρχει και καποιος να τα υπερασπιστει, δε νομιζεις;Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 00:41
Κάθε φορά που ποαταρεις είμαι σε εγρήγορση, καταλαβαίνεις.
Ευχαριστως θα επινα τσιπουρα σε κρανια γυναικωνGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:21Λιώνω, σβήνω, χάνομαι απ' την πολλή αγάπη που μας έχετε αγόρια.
Τα πιάνεις γλήγορα βλέπω Λεό.LEONAS έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 00:36Otto Weininger έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 00:34Τι εννοείς ούτε καν αυτό;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 00:30
Μπομπιρα, το μονο κοινο που εχουν οι γυναικες μεταξυ τους ειναι οτι εχουν περιοδο (κι ουτε καν αυτο βασικα)
Δεν πιστεύω να συμπεριλαμβάνεις στις γυναίκες και τα τραβελια ή τον κάθε άντρα που νομίζει ότι είναι γυναίκα;
Είσαι ομοφοβικος και φασίστας
Δεν γίνεται να αγαπάμε τριάμιση δισεκατομμύρια κόσμο.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:21Λιώνω, σβήνω, χάνομαι απ' την πολλή αγάπη που μας έχετε αγόρια.
Αποκλείεται, λες ψέματα κι αν δεν λες ψέματα δεν φταίει αυτή φταίει 100% ο φίλος.Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:21Ισχύει! Όχι για όλες βεβαια. Το έχω δει να γίνεται σε φιλο μου και έπαθα πλάκα! Του γάμησε τη ζωή σε όλα τα επίπεδα.influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:01
εννοείς ότι κάνουν τις καλές όταν σε γνωρίζουν και μόλις σε βάλουν στο βρακί τους σε πατάνε σα σταφύλι στο τρύγο
γι αυτο εχεις αβαταρ με κερατα ε;perseus έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:24Ευχαριστως θα επινα τσιπουρα σε κρανια γυναικωνGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:21Λιώνω, σβήνω, χάνομαι απ' την πολλή αγάπη που μας έχετε αγόρια.
Θα το βάλω όρο στη διαθήκη μου. Μετά τον θάνατό μου, αποκεφαλισμός και αποστολή της σεπτής κάρας μου στον Περσέα.perseus έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:24Ευχαριστως θα επινα τσιπουρα σε κρανια γυναικωνGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 12:21Λιώνω, σβήνω, χάνομαι απ' την πολλή αγάπη που μας έχετε αγόρια.