Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.
Ειδικά για σένα θα ντυθώ σαύρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
συμβατότητα λέγεται, αφήστε τις χημείες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Και όμως σε αυτό που λέει ο omg εχει δίκιο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:21Κάθε άλλο. Αν δέσει καλά το συγκεκριμένο σιρόπι, είναι αιώνιο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:12ο ποθος, το παθος, η καυλα κλπ. δεν ειναι συναισθηματα με διαρκεια αλλα εφημερα..
Είναι αυτή η μυστήρια ισορροπία της φύσης, όπου δεν μπορεί να διαχωρισθεί ο απόλυτος κυνισμός από το απόλυτο συναίσθημα.
Αιώνιος έρωτας δεν υπάρχει
Ούτε και παύλα. Δε ξερω κανέναν μετά από 15 χρόνια σχέσης γάμου να είναι το ίδιο όπως πριν.
Ειδικά όταν έρθει με το καλό η ώρα να κάνεις οικογένεια, η παύλα ειναι πολύ πίσω στις προτεραιότητες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η παυλα ειναι απεθαντη ο παραληπτης αλλαζει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν αντιλαμβάνομαι το vs στον τίτλο του θέματος
όλα όμορφα είναι, ανάλογα με την ανάγκη που καλούνται να καλύψουν
ούτε είναι δεδομένο πως ο έρωτας αυξάνει την καύλα, μπορεί να
λειτουργεί και ανασταλτικά κάποιες φορές
ένα παρόμοιο τόπικ δεν είχε ανοίξει κάποτε και ο σύΣεξ;
όλα όμορφα είναι, ανάλογα με την ανάγκη που καλούνται να καλύψουν
ούτε είναι δεδομένο πως ο έρωτας αυξάνει την καύλα, μπορεί να
λειτουργεί και ανασταλτικά κάποιες φορές
ένα παρόμοιο τόπικ δεν είχε ανοίξει κάποτε και ο σύΣεξ;
Εντάξει θα είχε πολύ ενδιαφέρονΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:21για σένα θα πάω παντούNaida έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 14:18ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 13:56
τον Τσε τον ορίτζιναλ τον κάνω για τη πάρτη σου
τον Τσε της Κυψέλης μη μου ζητήσεις μόνο
Τον ορίτζιναλ βέβαια,θα πάμε και σε πορείες αντικυβερνητικές επί ΝΔ;
απλά θα φοράω ψεύτικο μουστάκι και μαύρα γυαλιά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Ιούλ 2019, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σ' αυτό δεν έχω άποψη.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:41Και όμως σε αυτό που λέει ο omg εχει δίκιο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:21Κάθε άλλο. Αν δέσει καλά το συγκεκριμένο σιρόπι, είναι αιώνιο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:12ο ποθος, το παθος, η καυλα κλπ. δεν ειναι συναισθηματα με διαρκεια αλλα εφημερα..
Είναι αυτή η μυστήρια ισορροπία της φύσης, όπου δεν μπορεί να διαχωρισθεί ο απόλυτος κυνισμός από το απόλυτο συναίσθημα.
Αιώνιος έρωτας δεν υπάρχει
Ούτε και παύλα. Δε ξερω κανέναν μετά από 15 χρόνια σχέσης γάμου να είναι το ίδιο όπως πριν.
Εκφέρω καθαρά προσωπική εμπειρία.
Αλλά και απ' ό,τι ξέρω από φίλους, σπανίως ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής μας (δηλαδή αυτοί που μας καθορίζουν ερωτικά) είναι αυτός ή αυτή που γίνεται νόμιμος σύντροφος.
Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα παίζει αμφίδρομα και όχι ως απωθημένο, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:54Σ' αυτό δεν έχω άποψη.
Αλλά και απ' ό,τι ξέρω από φίλους, σπανίως ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής μας (δηλαδή αυτοί που μας καθορίζουν ερωτικά) είναι αυτός ή αυτή που γίνεται νόμιμος σύντροφος.
Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα παίζει αμφίδρομα και όχι ως απωθημένο, έτσι;

Οπως εχω γραψει πριν χρονια με την ''Γυναικα της ζωης μου '' βρεθηκαμε στα 25 - κ συνεχιζουμε μαζι χωρις να ειμαστε

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σεξ χωρίς συναίσθημα είναι απλά να γαμας την χούφτα σου η έναν δονητη.Οταν εμπλέκονται άνθρωποι τότε υπάρχει συναίσθημα.Ακομα και εάν πρόκειται απλά για ένα πήδημα.Αυτο που σας μπερδεύει είναι η διάρκεια και το είδος του συναισθήματος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
κάπως έτσι, απλώς μάλλον οι περισσότεροι σκεφτήκαμε
σεξ με έρωτα vs σεξ άνευ
Γιατί το κάνατε αυτό στους εαυτούς σας;;Αγις έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:57ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2019, 15:54Σ' αυτό δεν έχω άποψη.
Οπως εχω γραψει πριν χρονια με την ''Γυναικα της ζωης μου '' βρεθηκαμε στα 25 - κ συνεχιζουμε μαζι χωρις να ειμαστε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με αποτελεσμα να ανοιγουμε νηματα για μακροχρόνια μοναξια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ