Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

πότε ειναι καλύτερο;

Σεξ με συναίσθημα αγάπης, ερωτα κλπ
22
76%
Just Sex, πήδος, κλπ
7
24%

Σύνολο ψήφων: 29

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 04 Ιούλ 2019, 14:47

Ψήφισα το πρώτο, η ηδονή αυξάνει όταν συμμετέχει το μυαλο και το συναίσθημα (καρδιά). Αν και δεν νομίζω ότι η αγαπη είναι συναίσθημα. Είναι πνευματική λογική ενέργεια και παραπέμπει και σε μια δόση εξυπνάδας αυτό και αντίληψης. Όσο πιο πνευματικός είσαι δηλ τόσο περισσότερη καυλα προκαλείς στον άνθρωπο που σου αρέσει.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιούλ 2019, 14:52

Καλη η πνευματικοτητα αλλα αν δεν φτανεις το γλωσσίδι ( της καμπανας ) εισαι μονο για επιταφιο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Ιούλ 2019, 14:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 14:37
Gherschaagk έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 14:28
Είναι και παραείναι θέμα χημείας.
Η "χημεία" είναι μία σχεδόν ρομαντική απόδοση/ευφημσμός του κυνισμού που συνεπάγεται το καλό σεξ.
Πες το όπως θες. Στο δια ταύτα, όσο καλύτερα ταιριάξεις με τον άλλο, τόσο καλύτερο και το αποτέλεσμα.

Εκτός κι αν κάνεις με όλους παρέα ή σου αρέσουν όλα τα φαγητά, ή δεν έχεις αγαπημένα γλυκά ή φοράς το παλτό του παππού μου και δε σε πειράζει που είναι 2 νούμερα μεγαλύτερο, ή τα τακούνια μου κι ας σου κόψουν το μικρό δαχτυλάκι.

Οπότε και χημεία εμπεριέχει και συναίσθημα και mind game.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Ιούλ 2019, 15:00

Άμπαλος εντελώς.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 04 Ιούλ 2019, 15:08

Αγις, η συζήτηση για το τι είναι πνεύμα είναι πολύ μεγάλη και δεν νομίζω ότι έχει δοθεί σαφής ορισμός από τους φιλοσόφους κυρίως.
Για μένα πνεύμα δεν είναι μόνο η συνδεση μιας ψυχής με τον Θεό, είναι και η ένωση σε έναν άνθρωπο των δυνάμεων της ψυχής, της καρδιάς και του μυαλου του.
Παραδειγμα για το θέμα, έχω νιώσει γερή ηδονή από έναν διανοούμενο που γνώρισα στο δίκτυο, ο οποίος στα θρησκευτικά έπαιρνε μηδέν.
Επίσης, πνευματικός δεν είναι ο καθένας που έχει απλά μια αντίληψη και εξυπνάδα σε κάτι. Είναι κάτι ανώτερο και πιο δυνατό.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2019, 15:10

Gherschaagk έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 14:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 14:28
Είναι και παραείναι θέμα χημείας.
Η "χημεία" είναι μία σχεδόν ρομαντική απόδοση/ευφημσμός του κυνισμού που συνεπάγεται το καλό σεξ.
Πες το όπως θες. Στο δια ταύτα, όσο καλύτερα ταιριάξεις με τον άλλο, τόσο καλύτερο και το αποτέλεσμα.

Εκτός κι αν κάνεις με όλους παρέα ή σου αρέσουν όλα τα φαγητά, ή δεν έχεις αγαπημένα γλυκά ή φοράς το παλτό του παππού μου και δε σε πειράζει που είναι 2 νούμερα μεγαλύτερο, ή τα τακούνια μου κι ας σου κόψουν το μικρό δαχτυλάκι.
Καμμία σχέση με πολυπολιτισμική κουζίνα, αυτό δεν είναι όξυνση αλλά άμβλυνση της γεύσης.
Θα έλεγα ότι καλό σεξ είναι αυτό που ένας άντρας γουστάρει να γαμάει μια συγκεκριμένη γυναίκα και μια γυναίκα γουστάρει να γαμιέται από έναν συγκεκριμένο άντρα χωρίς την αρωγή συναισθημάτων και mind games.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιούλ 2019, 15:11

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 15:10
Gherschaagk έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Καμμία σχέση με πολυπολιτισμική κουζίνα, αυτό δεν είναι όξυνση αλλά άμβλυνση της γεύσης.
Θα έλεγα ότι καλό σεξ είναι αυτό που ένας άντρας γουστάρει να γαμάει μια συγκεκριμένη γυναίκα και μια γυναίκα γουστάρει να γαμιέται από έναν συγκεκριμένο άντρα χωρίς την αρωγή συναισθημάτων και mind games.
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 04 Ιούλ 2019, 15:12

Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:20
Αγις έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:08
Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:03

Ματς μουτς πάει.

Αλλά η ερώτηση μου παραμένει.
Δεν είναι πιο έντονο όταν υπάρχει έρωτας,αυτή η κάψα στα ενδότερα; :hebit:
Αυτο που λέτε ερωτα ειναι συνηθως ψευδαίσθηση + καλο αλλοθι + κατι υποτιθεται ανωτερο και οταν περνα η καυλα , συμφωνα με τα αλάνθαστα στατιστικα μου - κανετε την αυτοκριτικη σας και αρχιζετε τα '' ποσο μαλάκω ημουν ποσο στραβωθηκα και ειχα πάρει αυτους ; ''
Άστο ρε παιδάκι μου το μετά. Όταν υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση του έρωτα που λες κι εσύ, ο πόθος, το πάθος κτλ δεν είναι πιο εντονο από ότι με κάποια που απλά θα κάνεις σεξ;

ο ποθος, το παθος, η καυλα κλπ. δεν ειναι συναισθηματα με διαρκεια αλλα εφημερα..

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2019, 15:19

omg kai 3 lol έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 15:12
Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:20
Αγις έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:08

Αυτο που λέτε ερωτα ειναι συνηθως ψευδαίσθηση + καλο αλλοθι + κατι υποτιθεται ανωτερο και οταν περνα η καυλα , συμφωνα με τα αλάνθαστα στατιστικα μου - κανετε την αυτοκριτικη σας και αρχιζετε τα '' ποσο μαλάκω ημουν ποσο στραβωθηκα και ειχα πάρει αυτους ; ''
Άστο ρε παιδάκι μου το μετά. Όταν υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση του έρωτα που λες κι εσύ, ο πόθος, το πάθος κτλ δεν είναι πιο εντονο από ότι με κάποια που απλά θα κάνεις σεξ;

ο ποθος, το παθος, η καυλα κλπ. δεν ειναι συναισθηματα με διαρκεια αλλα εφημερα..
Δεν λέω το αντίθετο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 04 Ιούλ 2019, 15:21

Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 14:18
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:56
Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 13:46

Τατουάζ τον Τσε θα σε έβαζα να κάνεις :g094:
τον Τσε τον ορίτζιναλ τον κάνω για τη πάρτη σου
τον Τσε της Κυψέλης μη μου ζητήσεις μόνο

Τον ορίτζιναλ βέβαια,θα πάμε και σε πορείες αντικυβερνητικές επί ΝΔ; :romance-hearteyes:
για σένα θα πάω παντού
απλά θα φοράω ψεύτικο μουστάκι και μαύρα γυαλιά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2019, 15:21

omg kai 3 lol έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 15:12
Κάθε άλλο. Αν δέσει καλά το συγκεκριμένο σιρόπι, είναι αιώνιο.

Είναι αυτή η μυστήρια ισορροπία της φύσης, όπου δεν μπορεί να διαχωρισθεί ο απόλυτος κυνισμός από το απόλυτο συναίσθημα.

:vp15:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 04 Ιούλ 2019, 15:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Όχι παρεξήγησες. Σε όλα τριγύρω σου κάνεις επιλογές. Αυτό που σου ταιριάζει το κρατάς κι αυτό που δεν σου ταιριάζει το απορρίπτεις. Και καλά κάνεις γιατί έτσι γίνεται. Έτσι είναι. Χημεία.

Στο καλό σεξ μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Οτιδήποτε βοηθάει να γίνει αυτό το αποτέλεσμα πιο έντονο είναι ευπρόσδεκτο. Και μπατσίνα να ντυθώ (καλά στο περίπου, δεν ψάχνω για αυθεντικά ρούχα) δε θα με χαλάσει, ούτε και χάθηκε ο κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιούλ 2019, 15:23

Gherschaagk έγραψε:
04 Ιούλ 2019, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Όχι παρεξήγησες. Σε όλα τριγύρω σου κάνεις επιλογές. Αυτό που σου ταιριάζει το κρατάς κι αυτό που δεν σου ταιριάζει το απορρίπτεις. Και καλά κάνεις γιατί έτσι γίνεται. Έτσι είναι. Χημεία.

Στο καλό σεξ μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Οτιδήποτε βοηθάει να γίνει αυτό το αποτέλεσμα πιο έντονο είναι ευπρόσδεκτο. Και μπατσίνα να ντυθώ (καλά στο περίπου, δεν ψάχνω για αυθεντικά ρούχα) δε θα με χαλάσει, ούτε και χάθηκε ο κόσμος.
:romance-hearteyes:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών