Τίποτα, δεν την γνώρισα ποτέ. Με μεγάλωσαν οι παππούδες και ο πατέρας.hellegennes έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 15:56Ε, μην θες κι εσύ όλα να τα πιάνεις. Η μαμά σου τι σου δίδαξε;
Έρωτας με χρώμα σοκολάτας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έρωτας με χρώμα σοκολάτας
- hellegennes
Ήμουν βέβαιος για την απάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έχεις μαντικές ικανότητες φαίνεται. Αν σε ενοχλώ τόσο πολύ, μπορείς να με αγνοήσεις.
Παίζει να είναι ο έτσι της Κύπριας τύπισσας, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
hellegennes έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 14:59Ευτυχώς που δεν της άρεσε το γλασέ.

Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, τύπε.

Dein Herz, meine Gier

Για γαμοπίλαφο το πήγαινε ο μπάρμπας, νερόβραστος λαπάς του βγήκε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή, όταν έπιασες το μπούτι του ημιαφρικανού, σε ποιο ύψος μεταξύ καβάλου και γονάτου διαπίστωσες την διαφορά;Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:49Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε τέτοιου είδους σάιτ, δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν ακόμα τα φόρουμ και σας παρακαλώ να μην με αποπάρετε και να μου μιλήσετε ευγενικά, αν θέλετε να μου μιλήσετε βέβαια.
Έχω σχέση εδώ και κάποια χρόνια με έναν Έλληνα, αλλά τα πράγματα είναι πολύ χλιαρά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ξέρετε πως είναι όταν περάσουν τα χρόνια, πιάνεις το μπούτι του άλλου και είναι σα να πιάνεις το δικό σου.
Τον τελευταίο καιρό στη δουλειά όμως γνώρισα έναν άντρα που είναι με μισή καταγωγή από άλλη ήπειρο και συγκεκριμένα από Αφρική από την πλευρά του μπαμπά του. Η μαμά είναι μισή Ελληνίδα και μισή από άλλη ευρωπαϊκή χώρα (δεν θα πω ποια) και αυτός γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είναι πανέμορφος και όταν τον βλέπω χτυπάει δυνατά η καρδιά μου, κάτι που είχα χρόνια να νιώσω.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα χαλούσατε την σχέση σας που πάει σε γάμο για να είστε μαζί με έναν τέτοιον άντρα; Δείχνει ενδιαφέρον και αυτός, αλλά ξέρει ότι είμαι δεσμευμένη και δεν κάνει κάποιο βήμα.
Πως προτείνετε να προχωρήσω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους απαντήσουν, να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: neon imposter
Έλα, εδώ σ' έχωΚαρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 15:06Να βρω άντρα με τέτοια καταγωγή εννοείς; Που να ψάξω δηλαδή;neon imposter έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 15:05Νομίζω ότι ο Λωτρεαμόν ήταν Γάλλος που γεννήθηκε στην Ουρουγουάη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος
αλλά ο συνδυασμός των δύο χωρών είναι τρομερά εντυπωσιακός, είναι σαν να έχεις τον άνεμο στην κατοχή σου και να προσανατολίζεις την πυξίδα όπου θέλεις
συν τοις άλλοις, ήταν και Κόμης ο Λ;
Για ψάξε κάτι τέτοιο γλυκιά μου

Σε χαίρομαι πάντως που βάζεις μόνη σου γελάκια σ'αυτά που γράφεις, τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι μόνη σου τα λες μόνη σου γελάς. Κάτι είναι κι αυτό.
Και αποφάσισε επιτέλους αν είμαι μπάρμπας ή μικρή και τριανταφυλλένια, έχεις πάθει μια σύγχυση.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
πήγατε σήμερα για σινεμαδάκι και ποτάκι με την σχέση σου;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Λίγο πιο κάτω από τον αστράγαλο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 11:52
Δηλαδή, όταν έπιασες το μπούτι του ημιαφρικανού, σε ποιο ύψος μεταξύ καβάλου και γονάτου διαπίστωσες την διαφορά;
Και πως θα συνεννοούμαστε; Εγώ μόνο το λόουερ έχω.neon imposter έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 17:40
Έλα, εδώ σ' έχω
[img]https://i.postimg.cc/d0gjVmp7/Fnm- ... .jpg[/img]
Όχι, δούλευα διπλοβάρδια.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 22:27πήγατε σήμερα για σινεμαδάκι και ποτάκι με την σχέση σου;
Σε ευχαριστώ που εσύ μιλάς ευγενικά πάντως. Το εκτιμώ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 29 Ιαν 2023, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
παρακαλώ, δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα και θεωρώ ότι και όσοι μιλάνε αγενώς το κάνουνε πρωτίστως για να αποβάλλουν την ένταση της ημέρας (εκτός και αν διαβάζουν τις παπαριές της νάιδας εννοείται)Καρολίνα έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 22:28Όχι, δούλευα διπλοβάρδια.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 22:27πήγατε σήμερα για σινεμαδάκι και ποτάκι με την σχέση σου;
Σε ευχαριστώ που εσύ μιλάς ευγενικά πάντως. Το εκτιμώ.
σε ποιον ευρύτερο εργασιακό τομέα απασχολείσαι, αν επιτρέπεται;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν

Ακριβως το ιδιο ελεγαν εδω και για μια αλλη φορουμιτισα που ειχε το νικ Αληθινη και ποσταρισε καποιο δικο
της προβλημα που ειχε και με τον αγαπητικο της ηταν αραβωνιασμενη για χρονια αλλα το δικο της προβλημα
δεν ηταν οτι εβλεπε ερωτικα καποιον αλλον αλλα θεματα ειχε αυτη.
Με τη συγκεκριμενη ανταλλαξαμε πμ και τελικα γιναμε φιλοι και στο φεησμπουκ.

Μια χαρα κοριτσι ειναι ειχε και φωτο με τον δικο της ψιλοχαλιας αυτος αλλα η
λεγαμενη ωραιο κοριτσι ομως δεν κανει καθολου δημοσιευσεις στο φεης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια μάρκα σοκολάτας προτιμάτε;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 18:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 86 Απαντήσεις
- 2557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk