Έρωτας με χρώμα σοκολάτας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Έρωτας με χρώμα σοκολάτας
Ποιός να είναι άραγε αυτός ο Καρολίνα 

- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ποια ακτινίδια, τι λέτε παιδιά; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άρα δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν ή δεν μου αρέσουν.
Τοτε βρισκεσαι στο σωστο μερος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η εστω τα Λιντλ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν το'χω καθόλου με τις γεωργικές εργασίες και είναι και πολλές σελίδες για να διαβάσω, είναι κάποιου είδους συνεταιρισμός που προέκυψε εδώ από τα μέλη;
Ελπίζω να μην είναι απαραίτητο να γίνω και εγώ μέλος γιατί θα καταστρέψω το μανικιούρ.
Να το προσέχεις το μανικιούρ. Μπορεί να χαλάσει και από μπογιατισμα σε πρεσβεία στη ΣόφιαΚαρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 14:57Δεν το'χω καθόλου με τις γεωργικές εργασίες και είναι και πολλές σελίδες για να διαβάσω, είναι κάποιου είδους συνεταιρισμός που προέκυψε εδώ από τα μέλη;
Ελπίζω να μην είναι απαραίτητο να γίνω και εγώ μέλος γιατί θα καταστρέψω το μανικιούρ.
- hellegennes
Ευτυχώς που δεν της άρεσε το γλασέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 14:57Δεν το'χω καθόλου με τις γεωργικές εργασίες και είναι και πολλές σελίδες για να διαβάσω, είναι κάποιου είδους συνεταιρισμός που προέκυψε εδώ από τα μέλη;

Τι ανίκανος που είσαι ρε μαλάκα.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά γενικά εγώ δεν κάνω δουλειές. Από μπογιάτισμα δεν έχω ιδέα. Το πολύ να μαγειρέψω άμα έχω κέφια.Beria έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 14:58Να το προσέχεις το μανικιούρ. Μπορεί να χαλάσει και από μπογιατισμα σε πρεσβεία στη Σόφια
Ανίκανος; Έχετε κάποιο πρόβλημα με τα γένη;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 14:59
Τι ανίκανος που είσαι ρε μαλάκα.
-
- Phorum.gr user: neon imposter
κατά τη γνώμη μου, ο μόνος ενδιαφέρων συνδυασμός είναι Ουρουγουάη-Γαλλία, κάτι σε Λωτρεαμόν δλδ
οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχημένο
οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχημένο
Ναι, πάλι καλά να λέω, αν και το όνομα μου μου αρέσει πάρα πολύ.hellegennes έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 14:59Ευτυχώς που δεν της άρεσε το γλασέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια μάρκα σοκολάτας προτιμάτε;
από Έκτωρ » 08 Απρ 2024, 18:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 86 Απαντήσεις
- 2564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk