«Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: «Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»
ασχετο τι μαλακία έγραψε ο παπάρας πάλι;
- hellegennes
Ενώ εσύ τους άντρες σου τους θες λέτσους;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:28Ναι δεν λέτε ποτέ αχ βάλε μεικαπ αλλά την θέλετε περιποιημένη...αλλιώς θα τ φτιάχνατε με Αγγλίδα τουρίστρια.
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό αφορά τις γυναίκες και όχι τους πάντες; Κάθε δουλειά απαιτεί τον δικό της ενδυματολογικό κώδικα. Δεν υπάρχει δουλειά που η γυναίκα μόνο φοράει συγκεκριμένα ρούχα και ο άντρας φοράει ό,τι να 'ναι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:28κι όμως στις γυναίκες αυτό με την εμφάνιση είναι περίπλοκο.
ανάλογα την δουλειά που κάνεις και τους εκάστοτε συναδέλφους. εχω αντιμετωπίσει ακομψα σχόλια για την εμφανιση μου.από γυναίκες συναδελφους.από άνδρες όχι τόσο.
Να μου κάνει μασάζ είπα, όχι να απαιτήσει να της κάνω μασάζ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:28εμενα με χαλασε που ο εργοδότης μου ήταν μαστουρωμένος και ήθελε να του κάνω μασαζ του μαλάκα!
Στην Μέση Ανατολή, μπορεί.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:28συμφωνώ για τα χρήματα που λες ότι δεν παίρνετε περισσότερα αλλά πιστεύω ότι είναι επηρεασμένοι από άλλες κοινωνίες για το τι συμβαίνει.
Κοίτα, δεν χουφτώνω γιατί το θεωρώ πολύ χαμηλού επιπέδου συμπεριφορά. Αλλά μόνο αυτό. Θέμα τρόπων και ανατροφής περισσότερο παρά κάποιο μεγάλο φορτίο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:28όχι το σιχαίνομαι το χουφτωμα κι ευτυχως εδω δεν πολυ ισχυει τόσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
λέτσους όχι αλλά δεν τους θέλω και στην τρίχα.και με φόρμες καλοί είναι.hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 02:08Ενώ εσύ τους άντρες σου τους θες λέτσους;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 01:28Ναι δεν λέτε ποτέ αχ βάλε μεικαπ αλλά την θέλετε περιποιημένη...αλλιώς θα τ φτιάχνατε με Αγγλίδα τουρίστρια.
ας πούμε οτι οι εργασιακές μου σχέσεις μου έδωσαν το ερέθισμα να καταλήξω ότι στις γυναίκες η εμφάνιση /ντύσιμο κτλ/ παίζει ένα κλικ παραπάνω.Τι σε κάνει να νομίζεις ότι αυτό αφορά τις γυναίκες και όχι τους πάντες; Κάθε δουλειά απαιτεί τον δικό της ενδυματολογικό κώδικα. Δεν υπάρχει δουλειά που η γυναίκα μόνο φοράει συγκεκριμένα ρούχα και ο άντρας φοράει ό,τι να 'ναι.
και οι κανόνες που ισχυαν στις γυναίκες κατα καιρούς ήταν αυστηρότεροι. ας πούμε ότι έχω δίκιο !
και δεν είναι το ίδιο πράμα;Να μου κάνει μασάζ είπα, όχι να απαιτήσει να της κάνω μασάζ.
είναι αισχρό !
αυτό είπα καλό μου.Στην Μέση Ανατολή, μπορεί.
Ας πούμε ότι το φορτίο ήταν σχήμα λόγου.Το ίδιο λέτε.Κοίτα, δεν χουφτώνω γιατί το θεωρώ πολύ χαμηλού επιπέδου συμπεριφορά. Αλλά μόνο αυτό. Θέμα τρόπων και ανατροφής περισσότερο παρά κάποιο μεγάλο φορτίο.
- hellegennes
Ούτε εγώ θέλω να φοράει μέικαπ και παπαριές. Για την ακρίβεια, προτιμώ να μην φοράει. Όπως και δεν χαλιέμαι αν φοράει τζην, φόρμες ή ό,τι γουστάρει. Περισσότερο το κάνουν για τον εαυτό τους οι γυναίκες, παρά για τους άντρες. Δηλαδή, δεν ξέρω καμμιά να το κάνει από αγγαρεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Προσυπογράφω.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:27
Χμμμ... το βίντεο δηλαδή ξεκινάει λέγοντάς μας πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα επειδή πρέπει να βάφεσαι και να πληρώνεις 200 ευρώ στο κομμωτήριο, που κάνουν οι γυναίκες γιατί κάποιος τις εκβιάζει; Δεν κατάλαβα ακριβώς. Πάντως δεν θυμάμαι ούτε μια φορά στην ζωή μου να είπα «θα προτιμούσα να φορούσες μέικαπ σήμερα» ή «πήγαινε ξόδεψε 200 ευρώ στο κομμωτήριο, αλλιώς μην ξαναπατήσεις σπίτι».
Μετά δείχνει την δύσκολη επιλογή ρούχων ώστε να μην φαίνεται ούτε πρόστυχο ούτε λέτσικο ούτε ανάρμοστο για τον χώρο της δουλειάς. Διότι οι άντρες πηγαίνουν στο γραφείο με το σορτσάκι και την βερμούδα, δεν ενδιαφέρονται να φοράνε καθαρά, καλοσιδερωμένα ρούχα και γυαλισμένα παπούτσια που να ταιριάζουν στο περιβάλλον της δουλειάς τους.
Μετά δείχνει γυναίκες να την πέφτουν στον άντρα στον δρόμο. Δεν θα με χαλούσε. Δεν θυμάμαι να με χάλασε ποτέ, τις λιγοστές φορές που συνέβη. Δεν θα με πείραζε επίσης να μου έκανε μασάζ στους ώμους η αφεντικίνα μου, που βλέπουμε παρακάτω.
Κατόπιν επαναλαμβάνει ένα χοντροειδές ψέμα, ότι οι άντρες πληρώνονται περισσότερο από τις γυναίκες για την ίδια δουλειά. Δεν ισχύει. Πουθενά. Πουθενά. Πουθενά. Αν και, τώρα που το λέμε, οι κομμώτριες πληρώνονται περισσότερο από τους μπαρμπέρηδες για την ίδια δουλειά. Και μετά οι γυναίκες παραπονιούνται ότι πληρώνουν περισσότερα στο κομμωτήριο.
Ύστερα έχουμε το μπαρ. Με έχουν χουφτώσει άπειρες φορές στην Αγγλία. Κι απ' τις δυο πλευρές. Οι Ελληνίδες δεν το συνηθίζουν, βέβαια, αλλά δεν θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Ούτε θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει ποτέ να με κεράσουν σφηνάκια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Eθνικοκοινωνιστης
η γυναικοκεντρικη παρανοια σε ολο της το μεγαλειο
καληνυχτα φιλελε αυστραλια
καληνυχτα φιλελε αυστραλια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
με την ιδια λογικη που μια ασχημη βιζιτα κοστολογειται χαμηλοτερα απο την ομορφη,αλλα εν τελει για το ιδιο πλαισιο της λογικης της βιζιτας μιλαμε και στις δυο περιπτωσειςOtto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
δεν ισχυει αυτο που λες αφου την επιλογη την κανουν αποκλειστικα οι γυναικες και με βαση το στατους
και οι ψευτοπαραδοσιοκρατικες θεωρουν αναφαιρετο δικαιωμα τους να ξεζουμιζουν το πορτοφολι του ανδρα οποτε και η παραδοσιοκρατια ειναι το διαφορετικο προσωπειο του ιδιου συστηματος
ειτε φεμινιστριες ειτε ψευτοπαραδοσιοκρατικες εχουν ως κοινη επιδιωξη τους την ευρεση χορηγου και οι ψευτοδιαχωρισμοι ειναι για τους γυναικοκεντρικους
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν είναι,πληζ.
Πρέπει να τις καταλάβουμε σε βάθος τις γυναίκες. Δεν μπορεί εμείς να τους φερόμαστε ΑΣΧΗΜΑ και αυτές να μας αγαπάνε. 

Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Βινόσαυρος
όταν λέμε καταλάβουμε εννοείς
να τις κάνουμε κατάληψη ή
να τις κατανοήσουμε; ;Ρ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Πιστεύω στο διάλογο και στην αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων.Βινόσαυρος έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 08:15όταν λέμε καταλάβουμε εννοείς
να τις κάνουμε κατάληψη ή
να τις κατανοήσουμε; ;Ρ
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας άνδρας πέθανε περιμένοντας μάταια για ασθενοφόρο
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Ιούλ 2023, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΝΕΑΡΌΣ ΆΝΔΡΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΚΆΝΓΚΣΤΕΡ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Απρ 2025, 16:17 » σε Εγκληματικότητα - 57 Απαντήσεις
- 926 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Απρ 2025, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-