Βάλε και αγάμητες, ανύπανδρες. Και μισανδρες.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 14:33Σωστό.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 13:24Ξέχασες το λεσβίες.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
Αν και πέφτει το ποσοστό.
«Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ναι οκ, αυτά είναι γνωστά.
Το ερώτημα είναι γιατί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί δεν ρωτάς τις φεμινίστριες που γνωρίζεις;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 14:43Ναι οκ, αυτά είναι γνωστά.
Το ερώτημα είναι γιατί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία. Φατσικα μόνο μια.
Και δεκάδες που βλέπουμε στα βίντεο.
Α μάλισταOtto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 14:52Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία. Φατσικα μόνο μια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω θα σε ενδιαφέρει η άποψη του Δασκάλου.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
SpoilerShow
- Βινόσαυρος
Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 14:52Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία. Φατσικα μόνο μια.

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Otto Weininger
Τι μάλιστα; Οι φάλαινες που ουρλιάζουν σε αμφιθεατρα και συγκεντρώσεις πάυουν να είναι φάλαινες αν γνωριστούμε;
Βασικά, μπορεί τώρα που το σκέφτομαι. Θα έχουν κίνητρο.
Πςςςςς Άδωνι του φόρουμ, Κούρε της Αττικής δείξε μεγαλοψυχία και πήγαινε κάνε ένα καλό να σε δουν, μοίρασε φωτό σου να τις κολλήσουν στον τοίχο δίπλα από τη δίαιτα,μπροστά από το διάδρομο γυμναστικής να τρέχουν να σε ακουμπήσουν. Γίνε το κίνητρο.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:42Τι μάλιστα; Οι φάλαινες που ουρλιάζουν σε αμφιθεατραθα και συγκεντρώσεις πάυουν να είναι φάλαινες αν γνωριστούμε;Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 15:02Α μάλισταOtto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 14:52
Δεν γνωρίζω προσωπικά καμία. Φατσικα μόνο μια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Ντάξει υπερβάλλεις λιγάκι, όπως πάντα, αλλά από την άλλη δεν φταίω εγώ που ευνοήθηκα γονιδιακά.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:53Πςςςςς Άδωνι του φόρουμ, Κούρε της Αττικής δείξε μεγαλοψυχία και πήγαινε κάνε ένα καλό να σε δουν, μοίρασε φωτό σου να τις κολλήσουν στον τοίχο δίπλα από τη δίαιτα,μπροστά από το διάδρομο γυμναστικής να τρέχουν να σε ακουμπήσουν. Γίνε το κίνητρο.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:42Τι μάλιστα; Οι φάλαινες που ουρλιάζουν σε αμφιθεατραθα και συγκεντρώσεις πάυουν να είναι φάλαινες αν γνωριστούμε;
Όπως και να έχει, δεν έχεις απαντησει ακόμα γιατί αυτή η συσσωρευμένη ασχήμια στους κόλπους των νεοφεμινιστριων.
Μα δεν είπα ότι φταις κάπου παλικαρακι μου, αντιθέτως. Είπα μιας και έχεις τέτοια χαρίσματα και είσαι κουκλος και σένιος να τα διαχειριστείς έτσι ώστε να γίνεις κίνητρο για κάθε άσχημη,χοντρή, φεμινίστρια να γίνει η καλύτερη version της και να μετατραπεί σε κουκλίτσα ζωγραφιστή που θα είναι εχμ όπως πρέπει να είναι οι γυναικες κατά τη γνώμη σου.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:04Ντάξει υπερβάλλεις λιγάκι, όπως πάντα, αλλά από την άλλη δεν φταίω εγώ που ευνοήθηκα γονιδιακά.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:53Πςςςςς Άδωνι του φόρουμ, Κούρε της Αττικής δείξε μεγαλοψυχία και πήγαινε κάνε ένα καλό να σε δουν, μοίρασε φωτό σου να τις κολλήσουν στον τοίχο δίπλα από τη δίαιτα,μπροστά από το διάδρομο γυμναστικής να τρέχουν να σε ακουμπήσουν. Γίνε το κίνητρο.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 22:42
Τι μάλιστα; Οι φάλαινες που ουρλιάζουν σε αμφιθεατραθα και συγκεντρώσεις πάυουν να είναι φάλαινες αν γνωριστούμε;
Όπως και να έχει, δεν έχεις απαντησει ακόμα γιατί αυτή η συσσωρευμένη ασχήμια στους κόλπους των νεοφεμινιστριων.
Μπόνους οι λεσβίες που θα το γυρίσουν σε str8.
Για αυτό που με ρωτάς δεν μπορώ να σου απαντήσω καθότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Αλλά άστα αυτά σε θέλω μάχιμο ομορφόπαιδο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 20:32
πηγή
Πάντως τέτοια βιντεάκια μόνο πρωτότυπα δεν τα λες ...
Την βαριέμαι αυτήν την καινούργια μπίζνα!
ΥΣ.1.
Να τοποθετηθεί ο Αυστραλός Τσιλάουτ.
ΥΣ.2.
Το παλικάρι μοιάζει λίγο στο Χιου Γκραντ ;
Χμμμ... το βίντεο δηλαδή ξεκινάει λέγοντάς μας πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα επειδή πρέπει να βάφεσαι και να πληρώνεις 200 ευρώ στο κομμωτήριο, που κάνουν οι γυναίκες γιατί κάποιος τις εκβιάζει; Δεν κατάλαβα ακριβώς. Πάντως δεν θυμάμαι ούτε μια φορά στην ζωή μου να είπα «θα προτιμούσα να φορούσες μέικαπ σήμερα» ή «πήγαινε ξόδεψε 200 ευρώ στο κομμωτήριο, αλλιώς μην ξαναπατήσεις σπίτι».
Μετά δείχνει την δύσκολη επιλογή ρούχων ώστε να μην φαίνεται ούτε πρόστυχο ούτε λέτσικο ούτε ανάρμοστο για τον χώρο της δουλειάς. Διότι οι άντρες πηγαίνουν στο γραφείο με το σορτσάκι και την βερμούδα, δεν ενδιαφέρονται να φοράνε καθαρά, καλοσιδερωμένα ρούχα και γυαλισμένα παπούτσια που να ταιριάζουν στο περιβάλλον της δουλειάς τους.
Μετά δείχνει γυναίκες να την πέφτουν στον άντρα στον δρόμο. Δεν θα με χαλούσε. Δεν θυμάμαι να με χάλασε ποτέ, τις λιγοστές φορές που συνέβη. Δεν θα με πείραζε επίσης να μου έκανε μασάζ στους ώμους η αφεντικίνα μου, που βλέπουμε παρακάτω.
Κατόπιν επαναλαμβάνει ένα χοντροειδές ψέμα, ότι οι άντρες πληρώνονται περισσότερο από τις γυναίκες για την ίδια δουλειά. Δεν ισχύει. Πουθενά. Πουθενά. Πουθενά. Αν και, τώρα που το λέμε, οι κομμώτριες πληρώνονται περισσότερο από τους μπαρμπέρηδες για την ίδια δουλειά. Και μετά οι γυναίκες παραπονιούνται ότι πληρώνουν περισσότερα στο κομμωτήριο.

Ύστερα έχουμε το μπαρ. Με έχουν χουφτώσει άπειρες φορές στην Αγγλία. Κι απ' τις δυο πλευρές. Οι Ελληνίδες δεν το συνηθίζουν, βέβαια, αλλά δεν θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Ούτε θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει ποτέ να με κεράσουν σφηνάκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε γαμώτο, σε εμένα δεν έχει συμβεί τίποτε από τα παραπάνω! Και δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπομαι! Κι εντάξει, το χουφτωμα είναι υπερβολικό, αλλά ούτε ένα σφηνάκι, ρε πστ μου!hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:27
Ύστερα έχουμε το μπαρ. Με έχουν χουφτώσει άπειρες φορές στην Αγγλία. Κι απ' τις δυο πλευρές. Οι Ελληνίδες δεν το συνηθίζουν, βέβαια, αλλά δεν θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Ούτε θυμάμαι να με έχει ενοχλήσει ποτέ να με κεράσουν σφηνάκια.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- hellegennes
Κάνε ένα μήνα διακοπές στην Βρετανία να στρώσεις χαρακτήρα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑29 Μαρ 2019, 00:35Ρε γαμώτο, σε εμένα δεν έχει συμβεί τίποτε από τα παραπάνω! Και δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπομαι! Κι εντάξει, το χουφτωμα είναι υπερβολικό, αλλά ούτε ένα σφηνάκι, ρε πστ μου!hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:27

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 23:27κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑26 Μαρ 2019, 20:32
πηγή
Πάντως τέτοια βιντεάκια μόνο πρωτότυπα δεν τα λες ...
Την βαριέμαι αυτήν την καινούργια μπίζνα!
ΥΣ.1.
Να τοποθετηθεί ο Αυστραλός Τσιλάουτ.
ΥΣ.2.
Το παλικάρι μοιάζει λίγο στο Χιου Γκραντ ;
Χμμμ... το βίντεο δηλαδή ξεκινάει λέγοντάς μας πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα επειδή πρέπει να βάφεσαι και να πληρώνεις 200 ευρώ στο κομμωτήριο, που κάνουν οι γυναίκες γιατί κάποιος τις εκβιάζει; Δεν κατάλαβα ακριβώς. Πάντως δεν θυμάμαι ούτε μια φορά στην ζωή μου να είπα «θα προτιμούσα να φορούσες μέικαπ σήμερα» ή «πήγαινε ξόδεψε 200 ευρώ στο κομμωτήριο, αλλιώς μην ξαναπατήσεις σπίτι».
ναι δεν λέτε ποτέ αχ βάλε μεικαπ αλλά την θέλετε περιποιημένη...αλλιώς θα τ φτιάχνατε με Αγγλίδα τουρίστρια.
Μετά δείχνει την δύσκολη επιλογή ρούχων ώστε να μην φαίνεται ούτε πρόστυχο ούτε λέτσικο ούτε ανάρμοστο για τον χώρο της δουλειάς. Διότι οι άντρες πηγαίνουν στο γραφείο με το σορτσάκι και την βερμούδα, δεν ενδιαφέρονται να φοράνε καθαρά, καλοσιδερωμένα ρούχα και γυαλισμένα παπούτσια που να ταιριάζουν στο περιβάλλον της δουλειάς τους.
κι όμως στις γυναίκες αυτό με την εμφάνιση είναι περίπλοκο.
ανάλογα την δουλειά που κάνεις και τους εκάστοτε συναδέλφους. εχω αντιμετωπίσει ακομψα σχόλια για την εμφανιση μου.από γυναίκες συναδελφους.από άνδρες όχι τόσο.
Μετά δείχνει γυναίκες να την πέφτουν στον άντρα στον δρόμο. Δεν θα με χαλούσε. Δεν θυμάμαι να με χάλασε ποτέ, τις λιγοστές φορές που συνέβη. Δεν θα με πείραζε επίσης να μου έκανε μασάζ στους ώμους η αφεντικίνα μου, που βλέπουμε παρακάτω.
εμενα με χαλασε που ο εργοδότης μου ήταν μαστουρωμένος και ήθελε να του κάνω μασαζ του μαλάκα!
Κατόπιν επαναλαμβάνει ένα χοντροειδές ψέμα, ότι οι άντρες πληρώνονται περισσότερο από τις γυναίκες για την ίδια δουλειά. Δεν ισχύει. Πουθενά. Πουθενά. Πουθενά. Αν και, τώρα που το λέμε, οι κομμώτριες πληρώνονται περισσότερο από τους μπαρμπέρηδες για την ίδια δουλειά. Και μετά οι γυναίκες παραπονιούνται ότι πληρώνουν περισσότερα στο κομμωτήριο.
συμφωνώ για τα χρήματα που λες ότι δεν παίρνετε περισσότερα αλλά πιστεύω ότι είναι επηρεασμένοι από άλλες κοινωνίες για το τι συμβαίνει.
όχι το σιχαίνομαι το χουφτωμα κι ευτυχως εδω δεν πολυ ισχυει τόσο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας άνδρας πέθανε περιμένοντας μάταια για ασθενοφόρο
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Ιούλ 2023, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΝΕΑΡΌΣ ΆΝΔΡΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΚΆΝΓΚΣΤΕΡ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Απρ 2025, 16:17 » σε Εγκληματικότητα - 57 Απαντήσεις
- 933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Απρ 2025, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-