οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιούλ 2018, 10:39

έχω ακούσει γα μπάρμπα που παράτησε τη σύζυγο και συζεί με 2 κοπέλες τις οποίες αγόρασε απ' τους νταβατζήδες τους και την περνάει ζάχαρη. φαινομενικά πάντα, και οι ίδιες περνάνε καλύτερα γιατί έχουν να ανέχονται 1 αντί για 10-15 τη βραδιά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 10:39

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:33
Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:28
Ελάχιστα, αυτές που είναι πραγματικά θύματα το σκάνε με το που ξεφύγουν απο τον νταβα, δε κάθονται να υπομένουν τον κάθε γέρο.
Σπάνια να ξεφύγεις από τον νταβά. Και σκέψου όταν είσαι μια νέα κοπέλα ερχόμενη από μια ξένη χώρα και σου έχουν τάξει να σου βρουν δουλειά για να στέλνεις πίσω στη μάνα σου που δεν έχει να φάει χρήματα. Και σε πετάνε σε μια αποθήκη και αρχίζουν τους βιασμούς, το ξύλο και τα ναρκωτικά και στη συνέχεια το πασάρισμα στους μπαρμπάδες)(που τους βλέπετε και μάγκες) πιστεύεις ότι θα ξεφύγει μια κοπέλα από αυτό;μα είναι κατεστραμμένη ψυχικά και πιθανόν και νοητικά.
Τις περισσοτερες τις βγαζουν οι γκομενοι τους στο κλαρι στη χωρα καταγωγης τους και μετα πανε σε αλλες χωρες. Η κουλτουρα ειναι διαφορετικη. Ο αντρας που δερνει τη γυναικα και της τα τρωει ειναι προτυπο για τη μεση γυναικα εκει.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 10:51

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 23:55
Ο μπάρμπας όμως είναι η επιτομή του Ελληναρά άντρα με την νοοτροπία "με τον παρά μου πηδάω και την κυρά μου" Ως εκεί φτάνουν οι ικανότητές τους.Στον παρά τους.
Που τον παρα τους τον εβγαλαν ειτε με δανεια, ειτε με κομπινες, ειτε με φοροδιαφυγη, ειτε με επιδοτησεις. Ενω η συζυγος επικροτουσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιούλ 2018, 11:01

Σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει δίκιο και άδικο. Ναι, υπάρχουν κορίτσια που είναι θύματα τράφικινγκ αλλά στις περιπτώσεις "δεσμών" των αγροτών, συνταξιούχων της επαρχίας -και όχι μόνον- με εισαγόμενα μικρά ή μεγάλα κορίτσια (γιατί παίζει έντονα κι αυτό) υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή και από τις δύο πλευρές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2018, 11:10

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:39
έχω ακούσει γα μπάρμπα που παράτησε τη σύζυγο και συζεί με 2 κοπέλες τις οποίες αγόρασε απ' τους νταβατζήδες τους και την περνάει ζάχαρη. φαινομενικά πάντα, και οι ίδιες περνάνε καλύτερα γιατί έχουν να ανέχονται 1 αντί για 10-15 τη βραδιά.
Η μονη περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο ειναι να προκειται για επιλογη των γυναικων και οχι καποιου ειδους καταναγκασμος.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 11:13

Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:36
Μια κοπέλα που την μεταχειρίζονται έτσι όπως λες(και υφίσταται φυσικά) δε την αφήνουν να ξεφύγει ποτέ απο την πορνεία και να παντρευτεί-συζήσει με τον τάδε (εμετικό κατ'εμε) μπάρμπα. Και ο λόγοι απλοί.

Χρονια πολλά Δανάη! τωρα το είδα.
Εννοείτε και δεν την αφήνουν να ξεφύγει και δε τους συμφέρει να την παντρέψουν. Αυτό το κάνουν πιο μικρά κυκλώματα που ρίχνουν εκβιαστικά γυναίκες δίπλα σε πλούσιους μπαρμπάδες για να έχουν πλήρη πρόσβαση στη περιουσία τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες το κάνουν και από μόνες τους. Αλλά δε ξέρω γιατί φτάνουμε πάλι να ψάχνουμε για το αν η γυναίκα που μπαίνει σε μια τέτοια κατάσταση το κάνει εθελοντικά ή υποχρεώνεται. Αυτός που σίγουρα δεν υποχρεώνεται και επιλέγει να το κάνει είναι ο μπάρμπας.

Σ'ευχαριστώ!!!
Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:51
ξεκάθαρη επιλογή κ
Ορέστης 35 έγραψε:
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:33
Ερμής έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 10:28
Ελάχιστα, αυτές που είναι πραγματικά θύματα το σκάνε με το που ξεφύγουν απο τον νταβα, δε κάθονται να υπομένουν τον κάθε γέρο.
Σπάνια να ξεφύγεις από τον νταβά. Και σκέψου όταν είσαι μια νέα κοπέλα ερχόμενη από μια ξένη χώρα και σου έχουν τάξει να σου βρουν δουλειά για να στέλνεις πίσω στη μάνα σου που δεν έχει να φάει χρήματα. Και σε πετάνε σε μια αποθήκη και αρχίζουν τους βιασμούς, το ξύλο και τα ναρκωτικά και στη συνέχεια το πασάρισμα στους μπαρμπάδες)(που τους βλέπετε και μάγκες) πιστεύεις ότι θα ξεφύγει μια κοπέλα από αυτό;μα είναι κατεστραμμένη ψυχικά και πιθανόν και νοητικά.
Τις περισσοτερες τις βγαζουν οι γκομενοι τους στο κλαρι στη χωρα καταγωγης τους και μετα πανε σε αλλες χωρες. Η κουλτουρα ειναι διαφορετικη. Ο αντρας που δερνει τη γυναικα και της τα τρωει ειναι προτυπο για τη μεση γυναικα εκει.
Συμφωνώ στο πρώτο ποστ.
Στο 2ο έχω να πω γυναικείος καζινοκαπιταλισμός ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιούλ 2018, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 11:20

Ουκρανια Μολδαβια κλπ ειναι μακρια απι τη δικη μας πραγματικοτητα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιούλ 2018, 11:24

under έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 11:10
Gherschaagk έγραψε:
Η μονη περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο ειναι να προκειται για επιλογη των γυναικων και οχι καποιου ειδους καταναγκασμος.
πώς μπορείς να το ξέρεις; ήσουν μπροστά στη συναλλαγή ή ζεις μαζί τους.

δλδ αυτά δεν συμβαίνουν;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 11:25

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 11:20
Ουκρανια Μολδαβια κλπ ειναι μακρια απι τη δικη μας πραγματικοτητα
Εννοείς εδώ στην Ελλάδα δεν είχαμε και έχουμε φαινόμενα ξυλοδαρμών και σεξουαλικής,ψυχολογικής κακοποίησης ελληνίδων γυναικών;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2018, 11:27

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 11:24
under έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 11:10
Gherschaagk έγραψε:
πώς μπορείς να το ξέρεις; ήσουν μπροστά στη συναλλαγή ή ζεις μαζί τους.

δλδ αυτά δεν συμβαίνουν;
Βαλε λιγο το μυαλο σου να σκεφτει και θα βρεις την ακρη μονη σου.Μιλαω παντα για την περιπτωση του μπαρμπα οπως την περιεγραψες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 19 Ιούλ 2018, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 19 Ιούλ 2018, 11:27

Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι επιλογή των γυναικών να βγαίνουν στο κλαρί ή που πηγαίνουν με κάποιον ηλικιωμένο για να περνάνε καλά.

Επειδή μιλάμε για νέες γυναίκες που έχουν αντοχές, όποια έχει ανάγκη μπορεί να βρει μια δουλειά όπως να καθαρίζει σκάλες στις πολυκατοικίες ή να μαζεύει φασολάκια στον κάμπο, όπως ξέρω να έκαναν κάποιες που δεν πούλησαν το κορμί τους.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2018, 11:31

Μηχανικός έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 11:27
Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι επιλογή των γυναικών να βγαίνουν στο κλαρί ή που πηγαίνουν με κάποιον ηλικιωμένο για να περνάνε καλά.

Επειδή μιλάμε για νέες γυναίκες που έχουν αντοχές, όποια έχει ανάγκη μπορεί να βρει μια δουλειά όπως να καθαρίζει σκάλες στις πολυκατοικίες ή να μαζεύει φασολάκια στον κάμπο, όπως ξέρω να έκαναν κάποιες που δεν πούλησαν το κορμί τους.
Η γυναίκα δε ξέρουμε αν εκβιάζεται ή είναι από επιλογή της. Το ρετάλι που πάει με αυτή τη γυναίκα με οικονομικά ανταλλάγματα, γιατί πάει;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιούλ 2018, 11:42

under έγραψε:

Βαλε λιγο το μυαλο σου να σκεφτει και θα βρεις την ακρη μονη σου.Μιλαω παντα για την περιπτωση του μπαρμπα οπως την περιεγραψες.
ο μπάρμπας ΠΛΗΡΩΣΕ και τις πήρε σπίτι του. ΧΩΡΙΣΕ τη γυναίκα του και της πληρώνει διατροφή. οι κοπέλες ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. τα λεφτά πήγαν στους νταβατζήδες.

ψιτ! βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 19 Ιούλ 2018, 11:46

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 11:31
Μηχανικός έγραψε:

Η γυναίκα δε ξέρουμε αν εκβιάζεται ή είναι από επιλογή της. Το ρετάλι που πάει με αυτή τη γυναίκα με οικονομικά ανταλλάγματα, γιατί πάει;
Και οι δύο είναι κατακριτέοι, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά γενικά η γυναίκα είναι χειρότερη.

Ποιόν θεωρείς χειρότερο, αυτόν που πάει σε μπουρδέλο ή την πουτάνα του μπουρδέλου;

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 19 Ιούλ 2018, 11:50

Λοιπον εγω καποτε στα 20 μου ειχα παει με κατι φιλους μου μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης-βεβαια εγω δεν εκανα κατι-και οι περισοτεροι που ηταν εκει ηταν κατι αληταμπουρες και κατι λιγα μπαρμπαδια.Ο αδερφος του φιλου μου εκεινη την ημερα πηγε με μια Τσεχα ιεροδουλη.Τωρα βεβαια ειναι παντρεμενος με παιδια.Αυτο που εχω καταλαβει με το φτωχο μου μυαλο ειναι οτι δεν ειναι κατα αναγκη λουζερς που δεν βρισκουν γυναικα αυτοι που πανε με ιεροδουλες αλλα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια κοινοι αληταμπουρες και καγκουρες που εχουν αναγαγει την μπουρδελοτσαρκα σε τροπο ζωης.Προκρινω λοιπον μοντελο Σουηδιας οπου υπαρχουν ειδικοι "σεξουαλικοι βοηθοι" συνεργαζομενοι με ψυχιατρους γι αυτους που εχουν δυσκολια στις σχεσεις με το αλλο φυλο και πληρη απαγορευση της πορνειας.Τοσο απλα.Οσο για τους ανωμαλους καθε ειδους στηριζω τον χημικο ευνουχισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 19 Ιούλ 2018, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών