οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
έχω ακούσει γα μπάρμπα που παράτησε τη σύζυγο και συζεί με 2 κοπέλες τις οποίες αγόρασε απ' τους νταβατζήδες τους και την περνάει ζάχαρη. φαινομενικά πάντα, και οι ίδιες περνάνε καλύτερα γιατί έχουν να ανέχονται 1 αντί για 10-15 τη βραδιά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τις περισσοτερες τις βγαζουν οι γκομενοι τους στο κλαρι στη χωρα καταγωγης τους και μετα πανε σε αλλες χωρες. Η κουλτουρα ειναι διαφορετικη. Ο αντρας που δερνει τη γυναικα και της τα τρωει ειναι προτυπο για τη μεση γυναικα εκει.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:33Σπάνια να ξεφύγεις από τον νταβά. Και σκέψου όταν είσαι μια νέα κοπέλα ερχόμενη από μια ξένη χώρα και σου έχουν τάξει να σου βρουν δουλειά για να στέλνεις πίσω στη μάνα σου που δεν έχει να φάει χρήματα. Και σε πετάνε σε μια αποθήκη και αρχίζουν τους βιασμούς, το ξύλο και τα ναρκωτικά και στη συνέχεια το πασάρισμα στους μπαρμπάδες)(που τους βλέπετε και μάγκες) πιστεύεις ότι θα ξεφύγει μια κοπέλα από αυτό;μα είναι κατεστραμμένη ψυχικά και πιθανόν και νοητικά.
Που τον παρα τους τον εβγαλαν ειτε με δανεια, ειτε με κομπινες, ειτε με φοροδιαφυγη, ειτε με επιδοτησεις. Ενω η συζυγος επικροτουσε.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει δίκιο και άδικο. Ναι, υπάρχουν κορίτσια που είναι θύματα τράφικινγκ αλλά στις περιπτώσεις "δεσμών" των αγροτών, συνταξιούχων της επαρχίας -και όχι μόνον- με εισαγόμενα μικρά ή μεγάλα κορίτσια (γιατί παίζει έντονα κι αυτό) υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή και από τις δύο πλευρές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η μονη περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο ειναι να προκειται για επιλογη των γυναικων και οχι καποιου ειδους καταναγκασμος.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:39έχω ακούσει γα μπάρμπα που παράτησε τη σύζυγο και συζεί με 2 κοπέλες τις οποίες αγόρασε απ' τους νταβατζήδες τους και την περνάει ζάχαρη. φαινομενικά πάντα, και οι ίδιες περνάνε καλύτερα γιατί έχουν να ανέχονται 1 αντί για 10-15 τη βραδιά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εννοείτε και δεν την αφήνουν να ξεφύγει και δε τους συμφέρει να την παντρέψουν. Αυτό το κάνουν πιο μικρά κυκλώματα που ρίχνουν εκβιαστικά γυναίκες δίπλα σε πλούσιους μπαρμπάδες για να έχουν πλήρη πρόσβαση στη περιουσία τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες το κάνουν και από μόνες τους. Αλλά δε ξέρω γιατί φτάνουμε πάλι να ψάχνουμε για το αν η γυναίκα που μπαίνει σε μια τέτοια κατάσταση το κάνει εθελοντικά ή υποχρεώνεται. Αυτός που σίγουρα δεν υποχρεώνεται και επιλέγει να το κάνει είναι ο μπάρμπας.
Σ'ευχαριστώ!!!
Συμφωνώ στο πρώτο ποστ.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:39Τις περισσοτερες τις βγαζουν οι γκομενοι τους στο κλαρι στη χωρα καταγωγης τους και μετα πανε σε αλλες χωρες. Η κουλτουρα ειναι διαφορετικη. Ο αντρας που δερνει τη γυναικα και της τα τρωει ειναι προτυπο για τη μεση γυναικα εκει.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:33Σπάνια να ξεφύγεις από τον νταβά. Και σκέψου όταν είσαι μια νέα κοπέλα ερχόμενη από μια ξένη χώρα και σου έχουν τάξει να σου βρουν δουλειά για να στέλνεις πίσω στη μάνα σου που δεν έχει να φάει χρήματα. Και σε πετάνε σε μια αποθήκη και αρχίζουν τους βιασμούς, το ξύλο και τα ναρκωτικά και στη συνέχεια το πασάρισμα στους μπαρμπάδες)(που τους βλέπετε και μάγκες) πιστεύεις ότι θα ξεφύγει μια κοπέλα από αυτό;μα είναι κατεστραμμένη ψυχικά και πιθανόν και νοητικά.
Στο 2ο έχω να πω γυναικείος καζινοκαπιταλισμός ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιούλ 2018, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ουκρανια Μολδαβια κλπ ειναι μακρια απι τη δικη μας πραγματικοτητα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
πώς μπορείς να το ξέρεις; ήσουν μπροστά στη συναλλαγή ή ζεις μαζί τους.under έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:10Η μονη περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο ειναι να προκειται για επιλογη των γυναικων και οχι καποιου ειδους καταναγκασμος.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:39έχω ακούσει γα μπάρμπα που παράτησε τη σύζυγο και συζεί με 2 κοπέλες τις οποίες αγόρασε απ' τους νταβατζήδες τους και την περνάει ζάχαρη. φαινομενικά πάντα, και οι ίδιες περνάνε καλύτερα γιατί έχουν να ανέχονται 1 αντί για 10-15 τη βραδιά.
δλδ αυτά δεν συμβαίνουν;
Εννοείς εδώ στην Ελλάδα δεν είχαμε και έχουμε φαινόμενα ξυλοδαρμών και σεξουαλικής,ψυχολογικής κακοποίησης ελληνίδων γυναικών;Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:20Ουκρανια Μολδαβια κλπ ειναι μακρια απι τη δικη μας πραγματικοτητα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Βαλε λιγο το μυαλο σου να σκεφτει και θα βρεις την ακρη μονη σου.Μιλαω παντα για την περιπτωση του μπαρμπα οπως την περιεγραψες.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:24πώς μπορείς να το ξέρεις; ήσουν μπροστά στη συναλλαγή ή ζεις μαζί τους.under έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:10Η μονη περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο ειναι να προκειται για επιλογη των γυναικων και οχι καποιου ειδους καταναγκασμος.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:39έχω ακούσει γα μπάρμπα που παράτησε τη σύζυγο και συζεί με 2 κοπέλες τις οποίες αγόρασε απ' τους νταβατζήδες τους και την περνάει ζάχαρη. φαινομενικά πάντα, και οι ίδιες περνάνε καλύτερα γιατί έχουν να ανέχονται 1 αντί για 10-15 τη βραδιά.
δλδ αυτά δεν συμβαίνουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 19 Ιούλ 2018, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι επιλογή των γυναικών να βγαίνουν στο κλαρί ή που πηγαίνουν με κάποιον ηλικιωμένο για να περνάνε καλά.
Επειδή μιλάμε για νέες γυναίκες που έχουν αντοχές, όποια έχει ανάγκη μπορεί να βρει μια δουλειά όπως να καθαρίζει σκάλες στις πολυκατοικίες ή να μαζεύει φασολάκια στον κάμπο, όπως ξέρω να έκαναν κάποιες που δεν πούλησαν το κορμί τους.
Επειδή μιλάμε για νέες γυναίκες που έχουν αντοχές, όποια έχει ανάγκη μπορεί να βρει μια δουλειά όπως να καθαρίζει σκάλες στις πολυκατοικίες ή να μαζεύει φασολάκια στον κάμπο, όπως ξέρω να έκαναν κάποιες που δεν πούλησαν το κορμί τους.
Η γυναίκα δε ξέρουμε αν εκβιάζεται ή είναι από επιλογή της. Το ρετάλι που πάει με αυτή τη γυναίκα με οικονομικά ανταλλάγματα, γιατί πάει;Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:27Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι επιλογή των γυναικών να βγαίνουν στο κλαρί ή που πηγαίνουν με κάποιον ηλικιωμένο για να περνάνε καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ο μπάρμπας ΠΛΗΡΩΣΕ και τις πήρε σπίτι του. ΧΩΡΙΣΕ τη γυναίκα του και της πληρώνει διατροφή. οι κοπέλες ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. τα λεφτά πήγαν στους νταβατζήδες.
ψιτ! βάλε το μυαλό σου να δουλέψει.
Και οι δύο είναι κατακριτέοι, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά γενικά η γυναίκα είναι χειρότερη.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:31Η γυναίκα δε ξέρουμε αν εκβιάζεται ή είναι από επιλογή της. Το ρετάλι που πάει με αυτή τη γυναίκα με οικονομικά ανταλλάγματα, γιατί πάει;Μηχανικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:27Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι επιλογή των γυναικών να βγαίνουν στο κλαρί ή που πηγαίνουν με κάποιον ηλικιωμένο για να περνάνε καλά.
Ποιόν θεωρείς χειρότερο, αυτόν που πάει σε μπουρδέλο ή την πουτάνα του μπουρδέλου;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Λοιπον εγω καποτε στα 20 μου ειχα παει με κατι φιλους μου μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης-βεβαια εγω δεν εκανα κατι-και οι περισοτεροι που ηταν εκει ηταν κατι αληταμπουρες και κατι λιγα μπαρμπαδια.Ο αδερφος του φιλου μου εκεινη την ημερα πηγε με μια Τσεχα ιεροδουλη.Τωρα βεβαια ειναι παντρεμενος με παιδια.Αυτο που εχω καταλαβει με το φτωχο μου μυαλο ειναι οτι δεν ειναι κατα αναγκη λουζερς που δεν βρισκουν γυναικα αυτοι που πανε με ιεροδουλες αλλα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια κοινοι αληταμπουρες και καγκουρες που εχουν αναγαγει την μπουρδελοτσαρκα σε τροπο ζωης.Προκρινω λοιπον μοντελο Σουηδιας οπου υπαρχουν ειδικοι "σεξουαλικοι βοηθοι" συνεργαζομενοι με ψυχιατρους γι αυτους που εχουν δυσκολια στις σχεσεις με το αλλο φυλο και πληρη απαγορευση της πορνειας.Τοσο απλα.Οσο για τους ανωμαλους καθε ειδους στηριζω τον χημικο ευνουχισμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 19 Ιούλ 2018, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon