Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 12:29

the comet the course the tail έγραψε:
01 Φεβ 2019, 11:39
Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 09:00
01 Φεβ 2019, 08:26
εγώ δεν έχω μετανιώσει καθόλου για όσες φορές ήμουν κύριος και απέρριψα να συνευρεθώ με διάφορες και διάφορους στο παρελθόν και πριν σταματήσω τις σεξουαλικές επαφές μετά από συμβουλή του καρδιολόγου μου, καθώς και ειδικά σε μικρότερες ηλικίες ήμουν ευαίσθητος και μαλακάκος και δενόμουν συναισθηματικά μετά από τέτοιες καταστάσεις.
Μπερδεύτηκα.Αφου δεν ενεδιδες πως εμπλέκουν συναισθηματικά;
μερικές φορές ενέδωσα..... :/
Και εμπλεκοσουν συναισθηματικά; Γιατί; Με μπερδεύεις ακόμα πιο πολύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 12:30

Ερμής έγραψε:
01 Φεβ 2019, 11:34
μη το λες. Αν δεν σε ελκύει η άλλη, δε σηκώνεται. Δε ξερω πως ειναι να εισαι σε μόνιμη στύση και να θες απλά να τον χώσεις. τι να πω.
Δε ξέρω έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που διαβάζω .

Que Sera, Sera...

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 01 Φεβ 2019, 12:40

Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 12:29

πες ότι φιλάς μια γυναίκα για να μην πω κάτι πιο τραβηγμένο, και ανταλλάζετε αγγίγματα, αισθήσεις, βλέμματα γεμάτα πάθος.... και αισθάνεσαι περίεργα και όμορφα... υπεράνθρωπος.... κατάσταση σχεδόν υπομανίας... πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 01 Φεβ 2019, 12:44

01 Φεβ 2019, 12:40
πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;
υπάρχουν και κάποιοι που αποστασιοποιούνται αμέσως,
δεν είναι όλοι σαν εμάς κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 01 Φεβ 2019, 12:50

νύχτα έγραψε:
01 Φεβ 2019, 12:44
ρε δες τι λέει ο άλλος για μένα εδώ:
Anonymous @ ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

έλεοςςςςςςςςς :a040:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 01 Φεβ 2019, 12:51

νύχτα έγραψε:
01 Φεβ 2019, 12:44

Ισχύει και περνάνε και καλύτερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 13:10

Naida έγραψε:

πες ότι φιλάς μια γυναίκα για να μην πω κάτι πιο τραβηγμένο, και ανταλλάζετε αγγίγματα, αισθήσεις, βλέμματα γεμάτα πάθος.... και αισθάνεσαι περίεργα και όμορφα... υπεράνθρωπος.... κατάσταση σχεδόν υπομανίας... πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;
Ποιο πάθος; Αφού υποτίθεται δεν σε ελκύει. Αν σε ελκύει οκ κάτι μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματικά δηλαδή κάτι προϋπάρχει. Αλλά αν δεν σε ελκύει εγώ πιστεύω δεν μπορείς καν να ανταπεξέλθεις ερωτικά. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Φεβ 2019, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 01 Φεβ 2019, 13:13

01 Φεβ 2019, 12:50

ρε δες τι λέει ο άλλος για μένα εδώ:
Anonymous @ ο Καραγκιόζης Γιάννης Αγιάννης

έλεοςςςςςςςςς :a040:
αφού λαϊκίζεις ρε συ μάστορα

καλά λέει, για όλα σκαρφιζόμαστε μια δικαιολογία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 01 Φεβ 2019, 13:18

Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 13:10
Naida έγραψε:

Ποιο πάθος; Αφού υποτίθεται δεν σε ελκύει. Αν σε ελκύει οκ κάτι μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματικά δηλαδή κάτι προϋπάρχει. Αλλά αν δεν σε ελκύει εγώ πιστεύω δεν μπορείς καν να ανταπεξέλθεις ερωτικά. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.
δεν ανέφερα πουθενά αν με ελκύει ή όχι κάποια. :smt018 εγώ αναφέρθηκα σε άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές επιπτώσεις μιας συνεύρεσης ή μη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 01 Φεβ 2019, 13:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Φεβ 2019, 13:21

οσο πιο πισω κοιταω τον εαυτο μου,τοσο πιο εκλεκτικος θυμαμαι οτι ημουν.
Μεγαλη μαλακια,δεν λεω οτι επρεπε να καθομαι στη καθεμια,αλλα το'χα παρακανει.
Τις ηθελα,ετσι,γιουβετσι και πολυ κοκορετσι.
Αν δεν ειχαν καποια απ'τις προυποθεσεις που εθετα ως κριτηριο,δεν τις κοιταγα καν.
Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας,αρχισα να ριχνω νερο στο κρασι μου,οχι γιατι δεν με χαλβαδιαζαν οι γκομενες,αντιθετα,οσο μεγαλωνω,τοσο πιο πολυ με φλερταρουν σε βαθμο που απορω και γω.
Αλλα τωρα πεταξε το πουλι,η κυρα εχει καταλαβει τη καρδια και το μυαλο μου εδω και χρονια.
Σορυ κοριτσια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 01 Φεβ 2019, 13:23

Naida έγραψε:
Naida έγραψε:

μη ξεχνας οτι υπαρχουν και οι ζιγκολο.
Αυτοι πως εχουν στυση με τις πελατισσες;
Παντα το'χα απορια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 15:04

01 Φεβ 2019, 13:18
Naida έγραψε:

δεν ανέφερα πουθενά αν με ελκύει ή όχι κάποια. :smt018 εγώ αναφέρθηκα σε άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές επιπτώσεις μιας συνεύρεσης ή μη.
Μα γι' αυτό μπερδεύτηκα. Νόμιζα λες θα εμπλακείς αν ενδώσεις ενώ δεν νιώθεις έλξη.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 15:13

Thor έγραψε:
01 Φεβ 2019, 13:23
Naida έγραψε:

μη ξεχνας οτι υπαρχουν και οι ζιγκολο.
Αυτοι πως εχουν στυση με τις πελατισσες;
Παντα το'χα απορια.
Λογικά με βοηθήματα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 01 Φεβ 2019, 15:23

Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 09:57

Εγώ το ρώτησα και στον υπερκουλ, έστω πες θες να
το κάνεις μην πάει χαμένη η ευκαιρία, πως θα σου λειτουργήσει το σύστημα αν δεν σε ελκύει οπτικά,νοητικά αυτή που σου την πέφτει;
Δεν είπαμε να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, μην μπερδεύεσαι. Ούτε εγώ τα έκανα. Την εγωπάθεια και την μεγαλομανία καυτηριάζω, θέλοντας να βοηθήσω έναν συνφορουμίτη, που περιτριγυρίζεται από μερακλίδικες συντροφιές. Αν βρεθεί κανένα βράδυ με τον Dένδι@ από πίσω του θα με θυμηθεί.
Πάντως για να λυθεί η απορία, ο άνδρας φτιάχνεται εύκολα. Δεν χρειάζεται να πάει με την γυναίκα των ονείρων για να αποδώσει. Το σύνηθες πρόβλημα είναι να καταφέρεις να πιάσεις καμιά αξιοπρεπή διάρκεια, όσο κρατά ο άλλος την αναπνοή του ξέρω γω και σκέφτεσαι πτώματα, τροχαία ατυχήματα και τέτοια.
Στα λοιπά το ξαναείπα, όλα αλλάζουν στην διάρκεια. Τουλάχιστον για εμένα που είμαι όντως εγκεφαλικός τύπος. Στην πορεία καψουρεύεσαι μια γυναίκα, για αυτό που είναι(ή νομίζεις πως ε :D ) και δεν εχει και μεγάλη σημασία πως είναι τα βυζιά της. Αν της δώσεις άκυρο πριν, μπορεί και να χάσεις.
Άντε να πω μια ακόμα διδακτική ιστορία και ελπίζω να μην πέσει το μάτι κανενός γνωστού και κάνει τον συσχετισμό, γιατί στο τέλος με κόβω να αλλάζω πόλη. Πριν πολύ καιρό γνωρίζω μια κοπέλα, γνωστή φίλης μου. Δεν είμαι παρατηρητικός άνθρωπος, σκέψου πως τι χρώμα μάτια εχω, πριν κανα δυο χρόνια ανακάλυψα . Τες πάντων, αυτή την παρατήρησα, ήταν μαλάκα μου άσχημη. Συγκλονιστικά άσχημη. Αφού ήθελα να πιάσω το κεφάλι της και να το μελετήσω, σε τέτοια φάση. Σαν χαρακτήρας επίσης, ιδιόρρυθμη. Δεν σκέφτηκα φυσικά να κάνω ποτέ κάτι μαζί της, αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, βγήκαμε αρκετές φορές σε μεγάλη παρέα. Κάποτε συνάντησα και έναν στενό μου φίλο, σημειώνω πως είναι αξιοπρεπούς εμφάνισης και όχι σεξουαλικά λυσσασμένος, αλλά ψιλοφευγάτος. Με έκπληξη μου βλέπω πως της την πέφτει, με ίδια έκπληξη η κοπέλα, ετοιμάζεται να κλάψει από συγκίνηση για τα θαυματα της ζωής. Ξεκινάνε σχέση σε 5 δεύτερόλεπτα. Κάνα μηνα τον ξανασυναντώ. Μου λέει, καλή κοπέλα, εγώ απλά θέλω να γαμήσω. Έναν χρόνο μετά μου λέει καλή κοπέλα, δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά άρχισα να την αγαπάω, θα την παντρευτώ! Κάτι χρόνια μετά, είμαι τρελά ερώτευμένος, της γράφω όλη μέρα ποιήματα, φοβάμαι μην με αφήσει κάποτε :o
Σήμερα έχουν και 2 παιδιά και όλα καλά. Τον σεβάστηκα τον πούστη μετά από αυτό. Τόσο μάγκας δεν είμαι. Αν ήταν κομπλεξικός, ούτε τα παιδιά του θα υπήρχαν, ούτε την αγάπη της ζωής του θα γνώριζε.
ritzeri έγραψε:
01 Φεβ 2019, 11:09

Αν τους σηκώνονταν μόνο με τη σκλερανικοβα θα ήταν κατω και από το μέσο ορο.

Μόνο ενας φίλος μου Αραβας, που ανήκει στο κλαμπ, κατάλαβα κάποια στιγμή ότι το έκανε σαν ένα είδος αγγαρείας.
Μόλις αντιλαμβάνονταν ότι κάποια τον καλοβλεπε, ΈΠΡΕΠΕ να την πηδηξει. Γιατί το έβλεπε υποχρέωση του, ως άνδρας, να μην της αρνηθεί το σεξ.
Σε φάση ω ρε πουστη μου, αυτή με κοιτάει. Η γυναίκα, να της λείπουν τούφες από το κεφάλι, άθλια εμφανισιακά κι ο φουκαράς ο Μάχερ να πρέπει να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως ανδρας
Με την Σκλεναρίκοβα μπορεί και ο Τρύφων Σαμαράς. Αυτό δεν ακυρώνει το ότι είναι τοιούτος. Εδώ να κάνω μια υποσημείωση πως αυτού του είδους η ομορφιά δεν με αγγίζει. Είναι σαν να βγήκε από εργοστάσιο, δεν έχει κάτι ανθρώπινο. Μπορεί και να μην της καθόμουν αυτής.
Αληθινός τζεντελμαν είναι ο άραβας. Αρκεί να το κάνει από αγάπη για το γυναικείο φύλο, όχι μην τον πουν πούστη οι δικοί του.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 01 Φεβ 2019, 15:38

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
01 Φεβ 2019, 15:23
Naida έγραψε:
01 Φεβ 2019, 09:57

Εγώ το ρώτησα και στον υπερκουλ, έστω πες θες να
το κάνεις μην πάει χαμένη η ευκαιρία, πως θα σου λειτουργήσει το σύστημα αν δεν σε ελκύει οπτικά,νοητικά αυτή που σου την πέφτει;
Δεν είπαμε να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, μην μπερδεύεσαι. Ούτε εγώ τα έκανα. Την εγωπάθεια και την μεγαλομανία καυτηριάζω, θέλοντας να βοηθήσω έναν συνφορουμίτη, που περιτριγυρίζεται από μερακλίδικες συντροφιές. Αν βρεθεί κανένα βράδυ με τον Dένδι@ από πίσω του θα με θυμηθεί.
Πάντως για να λυθεί η απορία, ο άνδρας φτιάχνεται εύκολα. Δεν χρειάζεται να πάει με την γυναίκα των ονείρων για να αποδώσει. Το σύνηθες πρόβλημα είναι να καταφέρεις να πιάσεις καμιά αξιοπρεπή διάρκεια, όσο κρατά ο άλλος την αναπνοή του ξέρω γω και σκέφτεσαι πτώματα, τροχαία ατυχήματα και τέτοια.
Στα λοιπά το ξαναείπα, όλα αλλάζουν στην διάρκεια. Τουλάχιστον για εμένα που είμαι όντως εγκεφαλικός τύπος. Στην πορεία καψουρεύεσαι μια γυναίκα, για αυτό που είναι(ή νομίζεις πως ε :D ) και δεν εχει και μεγάλη σημασία πως είναι τα βυζιά της. Αν της δώσεις άκυρο πριν, μπορεί και να χάσεις.
Άντε να πω μια ακόμα διδακτική ιστορία και ελπίζω να μην πέσει το μάτι κανενός γνωστού και κάνει τον συσχετισμό, γιατί στο τέλος με κόβω να αλλάζω πόλη. Πριν πολύ καιρό γνωρίζω μια κοπέλα, γνωστή φίλης μου. Δεν είμαι παρατηρητικός άνθρωπος, σκέψου πως τι χρώμα μάτια εχω, πριν κανα δυο χρόνια ανακάλυψα . Τες πάντων, αυτή την παρατήρησα, ήταν μαλάκα μου άσχημη. Συγκλονιστικά άσχημη. Αφού ήθελα να πιάσω το κεφάλι της και να το μελετήσω, σε τέτοια φάση. Σαν χαρακτήρας επίσης, ιδιόρρυθμη. Δεν σκέφτηκα φυσικά να κάνω ποτέ κάτι μαζί της, αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, βγήκαμε αρκετές φορές σε μεγάλη παρέα. Κάποτε συνάντησα και έναν στενό μου φίλο, σημειώνω πως είναι αξιοπρεπούς εμφάνισης και όχι σεξουαλικά λυσσασμένος, αλλά ψιλοφευγάτος. Με έκπληξη μου βλέπω πως της την πέφτει, με ίδια έκπληξη η κοπέλα, ετοιμάζεται να κλάψει από συγκίνηση για τα θαυματα της ζωής. Ξεκινάνε σχέση σε 5 δεύτερόλεπτα. Κάνα μηνα τον ξανασυναντώ. Μου λέει, καλή κοπέλα, εγώ απλά θέλω να γαμήσω. Έναν χρόνο μετά μου λέει καλή κοπέλα, δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά άρχισα να την αγαπάω, θα την παντρευτώ! Κάτι χρόνια μετά, είμαι τρελά ερώτευμένος, της γράφω όλη μέρα ποιήματα, φοβάμαι μην με αφήσει κάποτε :o
Σήμερα έχουν και 2 παιδιά και όλα καλά. Τον σεβάστηκα τον πούστη μετά από αυτό. Τόσο μάγκας δεν είμαι. Αν ήταν κομπλεξικός, ούτε τα παιδιά του θα υπήρχαν, ούτε την αγάπη της ζωής του θα γνώριζε.
Δεν αντιλέγω ότι κάτι έξω από τα γούστα σου μπορεί να σε ελκύει. Και εγώ το έχω πάθει. Και φυσικά δεν είναι θέμα ομορφιάς η έλξη. Απλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρξει έλξη για να μπορέσει κάποιος να ανταπεξέλθει ερωτικά. Μιλάω καθαρά για στύση και εννοείται χωρίς βοηθήματα.
Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν όσοι δεν έλκονται από κάποια και την εχουν.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών