Βασικα αυτος ειμαι απο νεος.Θυμαμαι στο λυκειο που ειχαμε μια καθηγητρια στα αρχαια που ηταν κοντη και ειχε ενα προστυχο βλεμμα σκετη καυλα μια σαν και αυτη αν μου καθοταν θα της τον εχωνα παντου.Εκεινη την εποχη ηταν γυρω στα 50 αλλα τωρα που εφτασε στα 70 δεν νομιζω οτι θα εμπαινα.Αυτο που ψαχνω τωρα πια ειναι γυναικες που εχουν ηλιακια 30-45 και εχουν κανει την ζωη τους και εχουν παιδια απο προηγουμενο γαμο.Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου μεσα σε ενα γαμο και να κανω δικα μου παιδια.Φριττω στην ιδεα αφου απο την νεοτητα μου εχω χασει πολλα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 08:16Έκλαιγα μόνος μου στο λεωφορείο, με την περιπέτεια του Sid και τον συγκλονιστικό γύπα, φίλο του! Να στε καλά ρε μλκες, με κάνατε και γέλασα.
Έκανες κρίπι ποστάρα! Να είσαι καλά και εσύ!
Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
στηριζουμε υπερκουλ.
μπαινουμε πρωτα, ask questions later, σιγα, τι κακο μπορει να μας βρει.
μπαινουμε πρωτα, ask questions later, σιγα, τι κακο μπορει να μας βρει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ το ρώτησα και στον υπερκουλ, έστω πες θες να
το κάνεις μην πάει χαμένη η ευκαιρία, πως θα σου λειτουργήσει το σύστημα αν δεν σε ελκύει οπτικά,νοητικά αυτή που σου την πέφτει;
Εκτός κι αν έχετε καμία super power , ή του λέτε να είσαι ευγενικός, σήκω να κάτσει η κυρία και σηκώνεται

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμα είναι μπάζο η άλλη πως θα μπεις; Πως θα σηκωθεί ο γρύλος;

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αν δεν ειναι εντελως αποκρουστικη, δουλευει το εργαλειο.Naida έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 09:57Εγώ το ρώτησα και στον υπερκουλ, έστω πες θες να
το κάνεις μην πάει χαμένη η ευκαιρία, πως θα σου λειτουργήσει το σύστημα αν δεν σε ελκύει οπτικά,νοητικά αυτή που σου την πέφτει;
Εκτός κι αν έχετε καμία super power , ή του λέτε να είσαι ευγενικός, σήκω να κάτσει η κυρία και σηκώνεται
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τι άνθρωπος είσαι εσύ πια, αλλά να μου πεις εδώ κρατάς την αναπνοή σου κάτω από το νερό 2'Ασέβαστος έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 10:36αν δεν ειναι εντελως αποκρουστικη, δουλευει το εργαλειο.Naida έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 09:57Εγώ το ρώτησα και στον υπερκουλ, έστω πες θες να

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξεχνάς οτι είναι μυθος πως οι πούστηδες κάνουν τις καλύτερες πιπες.
Τι να σου πω; Όταν ο άλλος κυκλοφορεί με μόνιμη στύση, περισσότερο ψάχνει κάτι να ανακουφιστεί πάρα να θαυμάσει.
Σαν να έχεις να φας εσύ 5 μέρες και να σε ξαναβάλουν στο μαγαζί της Πανορμου. Όσο κι αν δεν γουστάρεις, και τα πιάτα θα γλείψεις από την πείνα.
Ύστερα νομίζω πως δεν εχουν θέματα όμορφης - άσχημης, τους αρκεί να έχει μνι.
Για αυτό άλλωστε θεωρούνται και μαμιαδες δυνατοί.
Αν τους σηκώνονταν μόνο με τη σκλερανικοβα θα ήταν κατω και από το μέσο ορο.
Μόνο ενας φίλος μου Αραβας, που ανήκει στο κλαμπ, κατάλαβα κάποια στιγμή ότι το έκανε σαν ένα είδος αγγαρείας.
Μόλις αντιλαμβάνονταν ότι κάποια τον καλοβλεπε, ΈΠΡΕΠΕ να την πηδηξει. Γιατί το έβλεπε υποχρέωση του, ως άνδρας, να μην της αρνηθεί το σεξ.
Σε φάση ω ρε πουστη μου, αυτή με κοιτάει. Η γυναίκα, να της λείπουν τούφες από το κεφάλι, άθλια εμφανισιακά κι ο φουκαράς ο Μάχερ να πρέπει να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως ανδρας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε τον φουκαρά!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι που ενεργούν έτσι με αυτή τη λογική του Μάχερ ενεργούν έτσι. Να αποδείξουν πόσο άνδρες είναι .ritzeri έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 11:09Τι να σου πω; Όταν ο άλλος κυκλοφορεί με μόνιμη στύση, περισσότερο ψάχνει κάτι να ανακουφιστεί πάρα να θαυμάσει.
Σαν να έχεις να φας εσύ 5 μέρες και να σε ξαναβάλουν στο μαγαζί της Πανορμου. Όσο κι αν δεν γουστάρεις, και τα πιάτα θα γλείψεις από την πείνα.
Ύστερα νομίζω πως δεν εχουν θέματα όμορφης - άσχημης, τους αρκεί να έχει μνι.
Για αυτό άλλωστε θεωρούνται και μαμιαδες δυνατοί.
Αν τους σηκώνονταν μόνο με τη σκλερανικοβα θα ήταν κατω και από το μέσο ορο.
Μόνο ενας φίλος μου Αραβας, που ανήκει στο κλαμπ, κατάλαβα κάποια στιγμή ότι το έκανε σαν ένα είδος αγγαρείας.
Μόλις αντιλαμβάνονταν ότι κάποια τον καλοβλεπε, ΈΠΡΕΠΕ να την πηδηξει. Γιατί το έβλεπε υποχρέωση του, ως άνδρας, να μην της αρνηθεί το σεξ.
Σε φάση ω ρε πουστη μου, αυτή με κοιτάει. Η γυναίκα, να της λείπουν τούφες από το κεφάλι, άθλια εμφανισιακά κι ο φουκαράς ο Μάχερ να πρέπει να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως ανδρας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μη το λες. Αν δεν σε ελκύει η άλλη, δε σηκώνεται. Δε ξερω πως ειναι να εισαι σε μόνιμη στύση και να θες απλά να τον χώσεις. τι να πω.
μερικές φορές ενέδωσα..... :/Naida έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 09:00Μπερδεύτηκα.Αφου δεν ενεδιδες πως εμπλέκουν συναισθηματικά;the comet the course the tail έγραψε: ↑01 Φεβ 2019, 08:26εγώ δεν έχω μετανιώσει καθόλου για όσες φορές ήμουν κύριος και απέρριψα να συνευρεθώ με διάφορες και διάφορους στο παρελθόν και πριν σταματήσω τις σεξουαλικές επαφές μετά από συμβουλή του καρδιολόγου μου, καθώς και ειδικά σε μικρότερες ηλικίες ήμουν ευαίσθητος και μαλακάκος και δενόμουν συναισθηματικά μετά από τέτοιες καταστάσεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρέπει να γίνει νήμα αυτό με τη μόνιμη στύση.
Να ξέρουμε βρε αδελφέ.
Να ξέρουμε βρε αδελφέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
31 Μαρ 2025, 20:35
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους Γιαννόπουλους επιτρέπεται να 'χουμε στο πχόρουμ?
από Kauldron » 05 Μαρ 2024, 14:58 » σε Ζώα & άνθρωπος - 52 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
05 Μαρ 2024, 19:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για πόσους Ινδούς έκανε συμφωνία ο Κούλης είπαμε?
από Μαδουραίος » 03 Μαρ 2024, 13:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
03 Μαρ 2024, 13:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσους πρόσφυγες από τη Γαζα πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα;
από Unique » 11 Οκτ 2023, 10:19 » σε Εθνικά Θέματα - 86 Απαντήσεις
- 3153 Προβολές
-