«Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: «Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 24 Απρ 2019, 10:30

hellegennes έγραψε:
28 Μαρ 2019, 23:27
. Πάντως δεν θυμάμαι ούτε μια φορά στην ζωή μου να είπα «θα προτιμούσα να φορούσες μέικαπ σήμερα» ή «πήγαινε ξόδεψε 200 ευρώ στο κομμωτήριο, αλλιώς μην ξαναπατήσεις σπίτι».
Μου χει κάνει παρατήρηση εργοδότης ότι δεν είμαι περιποιημένη επειδή φορούσα μόνο μάσκαρα, ρουζ και λιποζαν κεράσι και επειδή το πουκάμισό μου ήταν αρκετά κλειστό. Για την ακρίβεια μου είπε "άκου κουκλίτσα, εδώ δεν είμαστε κατηχητικό, θα βάφεσαι περισσότερο και θα δείχνεις βύζο, γι αυτό σου το δώσε ο θεός" Όχι δεν ήταν στριπτιτζάδικο ή πορνείο, ουτε μπαράκι ή καφετέρια.

Το βίντεο είναι μάπα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Απρ 2019, 10:39

Εντάξει, υπάρχουν και ψυχοπαθείς. Αλλά αυτά είναι για καταγγελίες, όχι καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 24 Απρ 2019, 10:47

Κι όμως, γίνονται πολύ συχνότερα απ όσο νομίζετε. Δε λέω ότι είναι καθημερινά, αλλά γίνονται. Σε άλλες δουλειές περισσότερο, σε άλλες λιγότερο.
Τα "πειραγματα" στο δρόμο είναι πολύ πιο συχνά και δε μιλάω για "γειά σου κόκλα ή πότε θα πάμε για καφέ" ούτε έχει σχέση με το αν τα "προκαλείς" με το ντύσιμο ή όχι. Μπορεί να φοράς καμπαρντίνα με αρβύλες και να σου την πουν αγρίως.

Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 » 24 Απρ 2019, 10:49

Ίφιδα έγραψε:
24 Απρ 2019, 10:30
hellegennes έγραψε:
28 Μαρ 2019, 23:27
. Πάντως δεν θυμάμαι ούτε μια φορά στην ζωή μου να είπα «θα προτιμούσα να φορούσες μέικαπ σήμερα» ή «πήγαινε ξόδεψε 200 ευρώ στο κομμωτήριο, αλλιώς μην ξαναπατήσεις σπίτι».
Μου χει κάνει παρατήρηση εργοδότης ότι δεν είμαι περιποιημένη επειδή φορούσα μόνο μάσκαρα, ρουζ και λιποζαν κεράσι και επειδή το πουκάμισό μου ήταν αρκετά κλειστό. Για την ακρίβεια μου είπε "άκου κουκλίτσα, εδώ δεν είμαστε κατηχητικό, θα βάφεσαι περισσότερο και θα δείχνεις βύζο, γι αυτό σου το δώσε ο θεός" Όχι δεν ήταν στριπτιτζάδικο ή πορνείο, ουτε μπαράκι ή καφετέρια.

Το βίντεο είναι μάπα
Μα καλά για τί σε πέρασε;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Απρ 2019, 10:56

Εγώ από το δικό μου περιβάλλον δεν βλέπω να είναι συχνά*, αλλά άσχετα απ' αυτό είναι σαν να βάζω σε βίντεο για τα καθημερινά προβλήματα ενός άντρα να τρώει καρπαζιές στην δουλειά του.

* αλλά δεν αμφισβητώ εννοείται τις δικές σου εμπειρίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 24 Απρ 2019, 11:26

Ίφιδα έγραψε:
24 Απρ 2019, 10:47
Κι όμως, γίνονται πολύ συχνότερα απ όσο νομίζετε. Δε λέω ότι είναι καθημερινά, αλλά γίνονται. Σε άλλες δουλειές περισσότερο, σε άλλες λιγότερο.
Τα "πειραγματα" στο δρόμο είναι πολύ πιο συχνά και δε μιλάω για "γειά σου κόκλα ή πότε θα πάμε για καφέ" ούτε έχει σχέση με το αν τα "προκαλείς" με το ντύσιμο ή όχι. Μπορεί να φοράς καμπαρντίνα με αρβύλες και να σου την πουν αγρίως.
:smt124:smt124:smt124
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy » 27 Δεκ 2022, 14:59

Daje έγραψε:
27 Μαρ 2019, 15:41
Εγω αν ημουν γυναικα και μουναρα, θα γαμιομουν καθε μερα και με διαφορετικο.
Το ομολογω.
Εικόνα
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών