BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: BEST SEX EVER
περιμενω απαντησεις και μεταφρασεις, και οχι, δεν υπαρχουν στο σλανγκ.γρ αυτα.
- blackpaint
κι ας βαλω κανα δυο αλλα: Τι ναι η μανταμ; Η μολυ; Το ΚΚΕ; Το σεο;
- blackpaint
ο μπέκος ή το μπέκο;
Τι είναι αυτό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Επειδή είναι το μόνο που μάλλον ξέρω και ήθελα να δω αν όντως είναι αυτό. Αλλά όλο μ' αποπαιρνειςblackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 15:30ξερεις τ αλλα δηλαδη και μονο αυτο αγνοεις;
υπαρχει στο σλανγ,γρ αλλα ειναι μονο μια τοπικη ερμηνεια, στην αθηνα σημαινει αλλο πραγμα.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
ε πες τι ξερεις, να σ πω εαν ειναι αυτο, και σορρυ αν βγηκε ετσι, αν σου μιλαγα απο κοντα δε θα το λεγες αυτο γιατι εχω μειλιχιους τροπους.Naida έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 15:42Επειδή είναι το μόνο που μάλλον ξέρω και ήθελα να δω αν όντως είναι αυτό. Αλλά όλο μ' αποπαιρνειςblackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 15:30ξερεις τ αλλα δηλαδη και μονο αυτο αγνοεις;
υπαρχει στο σλανγ,γρ αλλα ειναι μονο μια τοπικη ερμηνεια, στην αθηνα σημαινει αλλο πραγμα.
Δε θέλω τώραblackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 15:44ε πες τι ξερεις, να σ πω εαν ειναι αυτο, και σορρυ αν βγηκε ετσι, αν σου μιλαγα απο κοντα δε θα το λεγες αυτο γιατι εχω μειλιχιους τροπους.Naida έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 15:42Επειδή είναι το μόνο που μάλλον ξέρω και ήθελα να δω αν όντως είναι αυτό. Αλλά όλο μ' αποπαιρνειςblackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 15:30
ξερεις τ αλλα δηλαδη και μονο αυτο αγνοεις;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την προσφώνηση "τύπε", δεν την κόλλησα ούτε από την σελίδα με τα μπουρδέλα (με ρώτησαν κι άλλοι πριν από σένα με συνθηματικό τρόπο και έψαχνα να καταλάβω τι λένε), ούτε από κωλόμπαρα.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:05στον αληθινο κοσμο πουλακι μου, κανεις δεν αποκαλει τον αλλον "τυπε" ουτε "πιρφορο".
εκτος εαν εννοεις αληθινο κοσμο τα κωλομπαρα ξερω γω.
Αλλά εσύ τύπε, βλέπω ότι αυτοακυρώνεις την περσόνα του ελευθεριακού τύπου που έχεις ενδυθεί. Μια με τους μπάτσους που θέλεις να καλείς για να επεμβαίνουν οπότε γουστάρεις, μια την απαγόρευση της προσφωνήσεως "τύπε" στο πχορουμ επειδή δεν σου αρέσει, μια με την αποστροφή που δηλώνεις για τον κόσμο των κωλόμπαρων, μέσω της παραπάνω αναρτήσεώς σου (αντί να τ' αποδέχεσαι όπως προτάσσει η κοσμοθεωρία σου ως μέρη που συχνάζουν περιθωριακά, με την αστική έννοια, στοιχεία).
Άσε λοιπόν το δικό μου στυλάκι στην άκρη και κοίτα να φτιάξεις το δικό σου, γιατί σε κόβω για παρακρατικό, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Sid Vicious
Game, Set, Match
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Θυμήθηκα κι εγώ μερικά.
Put the GOT down.
Drag save the queen.
Parton Dolly.
Holy Molly.
Ceo baby.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
δεν ξερω τιπτα απο δαυτα, ουτε το τυπε ηξερα.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:44τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο και παω στοιχημα πως εχω μεγαλυτερο αργκοτικο λεξιλογιο απο το μεσο ορο. Τι σημαινει φλεξ ας πουμε; Το τσιρι; Το κλαουτ;
δοξαστε με.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.