BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Τύπε, υπάρχει και ζωή εκτός διαδικτύου. Αν όλα σου θυμίζουν κάτι που είδες στον ψηφιακό κόσμο, κάνε log out από παντού για κανένα τρίμηνο, για να συνέλθεις.blackpaint έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:33αυτη η προσφωνηση ειναι σημα κατατεθεν εκεινου του φορουμ, την χρησιμοποιει και ο ορεστης.Naida έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:29Καλά συζήτηση περί ερωτικών κάναμε. Δε το κάναμε και μπουρδέλο.κομblackpaint έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:27θα εισηγηθω στον Μεγαλο να ριχνει περμαμπαν σ οποιον ξαναχρησιμοποιησει την προσφωνηση "τυπε".
Δεν θα το κανουμε μπουρδελα.κομ εδω μεσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τρίμηνο το Σωτήριον!Feindflug έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 06:57Τύπε, υπάρχει και ζωή εκτός διαδικτύου. Αν όλα σου θυμίζουν κάτι που είδες στον ψηφιακό κόσμο, κάνε log out από παντού για κανένα τρίμηνο, για να συνέλθεις.blackpaint έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:33αυτη η προσφωνηση ειναι σημα κατατεθεν εκεινου του φορουμ, την χρησιμοποιει και ο ορεστης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού

να γινει πολλ," ποιο νημα εχουμε ξεσκισει περισσοτερο"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τι λενε αυτοι, ορε πανα;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Άλλοι πιστεύουνε στα ζώδια, εμείς στον Ιωάννη Σεβαστιανό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
στον αληθινο κοσμο πουλακι μου, κανεις δεν αποκαλει τον αλλον "τυπε" ουτε "πιρφορο".
εκτος εαν εννοεις αληθινο κοσμο τα κωλομπαρα ξερω γω.
Τι είναι αυτό πάλι;blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:05στον αληθινο κοσμο πουλακι μου, κανεις δεν αποκαλει τον αλλον "τυπε" ουτε "πιρφορο".
Πάντως για να ξέρεις όλες αυτές τις αργκό παρακμιακών φόρουμ, μάλλον συχνάζεις ή λαρκάρεις εκεί.
- blackpaint
ελεος ρε πυγμαχε, δε γεννηθηκα χτες. Κι εδω σουπερ παρακμη ειναι, δε σε χαλασε ομως.Uppercut έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:10Τι είναι αυτό πάλι;blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:05στον αληθινο κοσμο πουλακι μου, κανεις δεν αποκαλει τον αλλον "τυπε" ουτε "πιρφορο".
Πάντως για να ξέρεις όλες αυτές τις αργκό παρακμιακών φόρουμ, μάλλον συχνάζεις ή λαρκάρεις εκεί.
Όχι δεν με χάλασε. Πέρα από τ' αστεία είμαι εδώ επειδή μ' αρέσει, δεν το θεωρώ παρακμή συνολικά. Ούτε εγώ γεννήθηκα χθες αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι αργκό χρησιμοποιούν σε κάθε άκυρο φόρουμ.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:24ελεος ρε πυγμαχε, δε γεννηθηκα χτες. Κι εδω σουπερ παρακμη ειναι, δε σε χαλασε ομως.Uppercut έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:10Τι είναι αυτό πάλι;blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 13:05
στον αληθινο κοσμο πουλακι μου, κανεις δεν αποκαλει τον αλλον "τυπε" ουτε "πιρφορο".
- blackpaint
τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο και παω στοιχημα πως εχω μεγαλυτερο αργκοτικο λεξιλογιο απο το μεσο ορο. Τι σημαινει φλεξ ας πουμε; Το τσιρι; Το κλαουτ;Uppercut έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:30Όχι δεν με χάλασε. Πέρα από τ' αστεία είμαι εδώ επειδή μ' αρέσει, δεν το θεωρώ παρακμή συνολικά. Ούτε εγώ γεννήθηκα χθες αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι αργκό χρησιμοποιούν σε κάθε άκυρο φόρουμ.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:24ελεος ρε πυγμαχε, δε γεννηθηκα χτες. Κι εδω σουπερ παρακμη ειναι, δε σε χαλασε ομως.
blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:44τι να κανουμε, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο και παω στοιχημα πως εχω μεγαλυτερο αργκοτικο λεξιλογιο απο το μεσο ορο. Τι σημαινει φλεξ ας πουμε; Το τσιρι; Το κλαουτ;Uppercut έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:30Όχι δεν με χάλασε. Πέρα από τ' αστεία είμαι εδώ επειδή μ' αρέσει, δεν το θεωρώ παρακμή συνολικά. Ούτε εγώ γεννήθηκα χθες αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι αργκό χρησιμοποιούν σε κάθε άκυρο φόρουμ.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 14:24
ελεος ρε πυγμαχε, δε γεννηθηκα χτες. Κι εδω σουπερ παρακμη ειναι, δε σε χαλασε ομως.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"