Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
fagano3

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 28 Απρ 2018, 18:54

zteo έγραψε:
28 Απρ 2018, 18:25
Εικόνα
Δηλαδη ρε συ φαγανο αμα εβλεπες αυτο το μωρο στο δρομο τι θα ελεγες.
((Πω πω τι τραβελι ειναι αυτο)) η
((Τι γκομεναρα ειναι αυτη)) :D
Mια πλαστικη ακομα και θα ειναι σαν τον Τζοκερ.

Αμαν πια με αυτην την πλαστικουρα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 28 Απρ 2018, 19:02

fagano3 έγραψε:
28 Απρ 2018, 18:53
blackpaint έγραψε:
28 Απρ 2018, 18:21
το περπατημενος δεν το εννοουσα για μπουρδελα, αλλα γενικοτερα για νυχτα. Στην αθηναικη νυχτα, και οχι μονο σε σκει μαγαζια, κυκλοφορουν αρκετες τρανς γυναικες, πιθανον και τρανς αντρες (εχω δει εναν σ ενα αθενς εροτικα φεστ στο γκαγκαριν, ηταν μποντυμπιλντερ, καραφλας και μουσατος, αλλα ειχε μνακι)
Μαυρομπογια που νομιζεις οτι μενω;Στην ανω τραχανοπλαγια Κορινθιας;

Αμα θες να πας εδω να πιεις ενα ποτακι σαν ανθρωπος πρεπει να πας σε γκει φρεντλι μαγαζι αλλιως θα εχεις ολους του ουγκανους βορειους να ξερνοβολανε και να γκαριζουν.

Παιζει να εχω δει περισσοτερους γκει,τρανς απο οτι συντακτης στην λιφο Ελλαδος.

Τωρα που το σκεφτομαι ανετα θα μπορουσα να γραφω στην λιφο αν ηθελα.Μια φωτογραφια να στελνα απο γενεθλια μου σε λεσβιακο γκρικ ρεστοραν (επεφταν τα γενεθλια μου Κυριακη του Πασχα οποτε αποφασισαμε για εθνικ) στο Αμστερνταμ με ατομα απο 5 ηπειρους και ολων των σεξουαλικων προσανατολισμων ειχα καπαρωσει την θεσουλα.
κι αφου εισαι τοσο εξοικειωμενος, γιατι τοσο βιτριολι;

Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος » 28 Απρ 2018, 19:03

ναι δεν εχει να κανει

πλεο πολλοι τρωνε σκατα με σαντιγυ
χαος γλωσσα και νεφελες

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 28 Απρ 2018, 19:11

blackpaint έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:02
fagano3 έγραψε:
28 Απρ 2018, 18:53
blackpaint έγραψε:
28 Απρ 2018, 18:21
το περπατημενος δεν το εννοουσα για μπουρδελα, αλλα γενικοτερα για νυχτα. Στην αθηναικη νυχτα, και οχι μονο σε σκει μαγαζια, κυκλοφορουν αρκετες τρανς γυναικες, πιθανον και τρανς αντρες (εχω δει εναν σ ενα αθενς εροτικα φεστ στο γκαγκαριν, ηταν μποντυμπιλντερ, καραφλας και μουσατος, αλλα ειχε μνακι)
Μαυρομπογια που νομιζεις οτι μενω;Στην ανω τραχανοπλαγια Κορινθιας;

Αμα θες να πας εδω να πιεις ενα ποτακι σαν ανθρωπος πρεπει να πας σε γκει φρεντλι μαγαζι αλλιως θα εχεις ολους του ουγκανους βορειους να ξερνοβολανε και να γκαριζουν.

Παιζει να εχω δει περισσοτερους γκει,τρανς απο οτι συντακτης στην λιφο Ελλαδος.

Τωρα που το σκεφτομαι ανετα θα μπορουσα να γραφω στην λιφο αν ηθελα.Μια φωτογραφια να στελνα απο γενεθλια μου σε λεσβιακο γκρικ ρεστοραν (επεφταν τα γενεθλια μου Κυριακη του Πασχα οποτε αποφασισαμε για εθνικ) στο Αμστερνταμ με ατομα απο 5 ηπειρους και ολων των σεξουαλικων προσανατολισμων ειχα καπαρωσει την θεσουλα.
κι αφου εισαι τοσο εξοικειωμενος, γιατι τοσο βιτριολι;
Που το βλεπεις το βιτριολι;Ειδες ποτε να λεω χτυπηστε τους η μην τους κανετε παρεα;

Μια χαρα σχεσεις εχω μαζι τους αλλα αν με ρωτησουν θα τους πω οτι ε το φυλο δεν ειναι κοινωνικη εφευρεση.Τι να κανω να αλλαξουμε την πραγματοτητα επειδη δεν αρεσει σε ολους;Και σε μενα δεν μου αρεσει η πραγματικοτητα των καπνιστων αλλα αμα μου πει ο αλλος οτι το καπνισμα δεν ειναι υγιεινο δεν θα προσπαθησω να τον πεισω για το αντιθετο.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 28 Απρ 2018, 19:14

Βάλτε βρε κανένα ωραίο σώμα εγχειρισμένης.
Με μαγιό και να φαίνεται και πίσω.
Να δούμε αν έχει ακόμη αντρικό κώλο, ας έχει κάνει και μερικές πλαστικές στα κωλομέρια. :D

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 28 Απρ 2018, 19:24

Μηχανικός έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:14
Να δούμε αν έχει ακόμη αντρικό κώλο, ας έχει κάνει και μερικές πλαστικές στα κωλομέρια. :D

oxι δηλαδη, ειλικρινα, πες οτι δεν εχω κανει τον προλογο, την παταγες η οχι;

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος » 28 Απρ 2018, 19:38

Μηχανικός έγραψε:
https://www.oddee.com/item_98843.aspx
God.exe is missing. Universe will restart.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 28 Απρ 2018, 19:40

Μηχανικός έγραψε:
28 Απρ 2018, 17:42
fagano3 έγραψε:
28 Απρ 2018, 17:40
Που να χτυπιεσαι κατω οσο δεν μπορουν να αλλαξουν τα χρωμοσωματα τους ανδρες ειναι και θα παραμεινουν.Σκιτζιδες προβληματοβοσκοι.
Άντρες αλλά ανώμαλοι. :D
ΑΙΣΩΠΟΣ:
"Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ"

Εικόνα
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ξεδιάντροπους.

«Όταν ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους, έβαλε μέσα τους διάφορες αρετές και διάφορες ευαισθησίες. Ύστερα είδε οτι ξέχασε να βάλει τη ντροπή μέσα στους ανθρώπους. Αλλα δέν είχε κάποια «πόρτα» απο την οποία να βάλει τη ντροπή μέσα στον άνθρωπο. Τότε πρόσταξε τη ντροπή να μπεί στον άνθρωπο απο τον πισινό του...

. Η Ντροπή δέν το δεχόταν! «Όχι!» φώναζε, «δέν θα περάσω απο μιά τέτοια τρύπα! είμαι η ρίζα των αρετών, κ δέν μου αξίζει κάτι τέτοιο »

. Αλλα του Δία η εντολή ήταν άκαμπτη:
«πρέπει να μπείς, κ μάλιστα απο τον πισινό γιατί δέν υπάρχει άλλος τρόπος. Δέν κάνει να μείνουν οι άνθρωποι δίχως ντροπή»

Αναστέναξε η ντροπή, δέν μπορούσε να κάνει αλλιώς, «εντάξει» είπε, «θα μπώ, αλλα με μιά συμφωνία: άν μετά απο εμένα μπεί απο την ίδια οπή κάτι άλλο, εγώ θα φύγω απο εκείνον τον άνθρωπο!» – «Σύμφωνοι», είπε ο Δίας.

Έτσι, η ντροπή μπήκε και κατοίκησε στους ανθρώπους, αλλα όποιος άνδρας πορνεύεται (πούστης) χάνει για πάντα την αίσθηση της ντροπής!»

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 28 Απρ 2018, 19:41

blackpaint έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:24

Κανει λιγο σαν παρτσακλο, αλλα αντε να πεις δεν εχει ρυθμο, μεχρι εκει. Την πατας αν δεν εισαι υποψιασμενος.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 28 Απρ 2018, 19:42

zteo έγραψε:
28 Απρ 2018, 18:25
Εικόνα
Δηλαδη ρε συ φαγανο αμα εβλεπες αυτο το μωρο στο δρομο τι θα ελεγες.
((Πω πω τι τραβελι ειναι αυτο)) η
((Τι γκομεναρα ειναι αυτη)) :D

το τί γκομεναρα ειναι αυτη θα το ελεγε αυτος, ο χειρωνακτης επι το πλειστον, που στο καπακι θα ελεγε τι ειχαμε τι χασαμε

ενω ο παικτης που θα αλληλεπιδρουσε μαζι της για να τη μαθει καλυτερα εφοσον ανακαλυπτε τί ρολο βαραει θα πηγαινε απευθειας στην επομενη

@ blacky, τα σοσιαλ media ειναι γεματα απο καμουφλαρισμενα τραβελια με 100αδες followers που στη πλειοψηφια τους αγνοουν το πραγματικο gender και παρολαυτα οι τραβεστι αφελεστατα τους βλεπουν ως μνηστηρες που τους πολιορκουν μονο που οι μασκες θα επεφταν αν αμφοτεροι ειχαν τα κακαλα να γνωριστουν καλυτερα..
οσο λοιπον η σχεση παραμενει στο απλο κοιταγμα ενος jpg ολοι παραμενουν happy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Απρ 2018, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 28 Απρ 2018, 19:43

Ηράκλειτος έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:38
Μηχανικός έγραψε:
Mονο στο 7 θα την επεφτα αν δεν ηξερα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 28 Απρ 2018, 19:46

fagano3 έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:43
Ηράκλειτος έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:
το πιο τουμπανο, οντως

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 28 Απρ 2018, 19:59

Custom_F έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:41
blackpaint έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:24

Κανει λιγο σαν παρτσακλο, αλλα αντε να πεις δεν εχει ρυθμο, μεχρι εκει. Την πατας αν δεν εισαι υποψιασμενος.
Στο σώμα πρέπει να της μοιάζεις. :D

Κανει λιγο σαν παρτσακλο
Θα αρέσει στον Άγη.

kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 28 Απρ 2018, 20:06

fagano3 έγραψε:
28 Απρ 2018, 19:43
Ηράκλειτος έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:

Θες να μας πεις ότι εσύ είσαι το κελεπούρι με τις τέλειες ανδρικές αναλογίες; :lol: Και μόνο από τον τρόπο που γράφεις, θυμίζεις ερπετοειδές -στην καλύτερη περίπτωση- που ποτέ δεν θα νιώσει τίποτα παραπάνω εκτός από το χώμα και τα χαλίκια να μπήγονται στην κοιλιά του.
Όσο εσύ δεν δέχεσαι αυτά τα άτομα ως γυναίκες ή ως άνδρες, έτσι κι εγώ δεν δέχομαι εσένα ως άνδρα αν δεν δω τεστ χρωμοσωμάτων. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και οι χρωμοσωματικές διαφοροποιήσεις δεν είναι τόσο σπάνιες όσο πιστεύουμε. Προς το παρόν μάλιστα, θα σε κατατάσσω ως κάτι εκτός του ανθρώπινου είδους.

Οι εγχειρήσεις δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλλαγή του σώματος. Αυτό γίνεται με τις ορμόνες από την ανακατανομή λίπους.
Επίσης, δεν υπάρχουν μόνο γυναίκες τρανς, υπάρχουν και άνδρες. Θα επανέλθω αναλυτικά σε όλες τις ασυναρτησίες που γράψατε.

Ο κώλος της συγκεκριμένης μια χαρά γυναικείος μου φαίνεται πάντως. Και αυτό είναι μόνο έξι μήνες σε οιστρογόνα.

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 28 Απρ 2018, 20:14

Ρε παιδιά, το 7 είναι σαν μπουλντόγκ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών