Mια πλαστικη ακομα και θα ειναι σαν τον Τζοκερ.
Αμαν πια με αυτην την πλαστικουρα.
κι αφου εισαι τοσο εξοικειωμενος, γιατι τοσο βιτριολι;fagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:53Μαυρομπογια που νομιζεις οτι μενω;Στην ανω τραχανοπλαγια Κορινθιας;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:21το περπατημενος δεν το εννοουσα για μπουρδελα, αλλα γενικοτερα για νυχτα. Στην αθηναικη νυχτα, και οχι μονο σε σκει μαγαζια, κυκλοφορουν αρκετες τρανς γυναικες, πιθανον και τρανς αντρες (εχω δει εναν σ ενα αθενς εροτικα φεστ στο γκαγκαριν, ηταν μποντυμπιλντερ, καραφλας και μουσατος, αλλα ειχε μνακι)
Αμα θες να πας εδω να πιεις ενα ποτακι σαν ανθρωπος πρεπει να πας σε γκει φρεντλι μαγαζι αλλιως θα εχεις ολους του ουγκανους βορειους να ξερνοβολανε και να γκαριζουν.
Παιζει να εχω δει περισσοτερους γκει,τρανς απο οτι συντακτης στην λιφο Ελλαδος.
Τωρα που το σκεφτομαι ανετα θα μπορουσα να γραφω στην λιφο αν ηθελα.Μια φωτογραφια να στελνα απο γενεθλια μου σε λεσβιακο γκρικ ρεστοραν (επεφταν τα γενεθλια μου Κυριακη του Πασχα οποτε αποφασισαμε για εθνικ) στο Αμστερνταμ με ατομα απο 5 ηπειρους και ολων των σεξουαλικων προσανατολισμων ειχα καπαρωσει την θεσουλα.
Που το βλεπεις το βιτριολι;Ειδες ποτε να λεω χτυπηστε τους η μην τους κανετε παρεα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 19:02κι αφου εισαι τοσο εξοικειωμενος, γιατι τοσο βιτριολι;fagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:53Μαυρομπογια που νομιζεις οτι μενω;Στην ανω τραχανοπλαγια Κορινθιας;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:21το περπατημενος δεν το εννοουσα για μπουρδελα, αλλα γενικοτερα για νυχτα. Στην αθηναικη νυχτα, και οχι μονο σε σκει μαγαζια, κυκλοφορουν αρκετες τρανς γυναικες, πιθανον και τρανς αντρες (εχω δει εναν σ ενα αθενς εροτικα φεστ στο γκαγκαριν, ηταν μποντυμπιλντερ, καραφλας και μουσατος, αλλα ειχε μνακι)
Αμα θες να πας εδω να πιεις ενα ποτακι σαν ανθρωπος πρεπει να πας σε γκει φρεντλι μαγαζι αλλιως θα εχεις ολους του ουγκανους βορειους να ξερνοβολανε και να γκαριζουν.
Παιζει να εχω δει περισσοτερους γκει,τρανς απο οτι συντακτης στην λιφο Ελλαδος.
Τωρα που το σκεφτομαι ανετα θα μπορουσα να γραφω στην λιφο αν ηθελα.Μια φωτογραφια να στελνα απο γενεθλια μου σε λεσβιακο γκρικ ρεστοραν (επεφταν τα γενεθλια μου Κυριακη του Πασχα οποτε αποφασισαμε για εθνικ) στο Αμστερνταμ με ατομα απο 5 ηπειρους και ολων των σεξουαλικων προσανατολισμων ειχα καπαρωσει την θεσουλα.
ΑΙΣΩΠΟΣ:
Κανει λιγο σαν παρτσακλο, αλλα αντε να πεις δεν εχει ρυθμο, μεχρι εκει. Την πατας αν δεν εισαι υποψιασμενος.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 19:24
oxι δηλαδη, ειλικρινα, πες οτι δεν εχω κανει τον προλογο, την παταγες η οχι;
Mονο στο 7 θα την επεφτα αν δεν ηξερα.
το πιο τουμπανο, οντωςfagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 19:43Mονο στο 7 θα την επεφτα αν δεν ηξερα.
Στο σώμα πρέπει να της μοιάζεις.Custom_F έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 19:41Κανει λιγο σαν παρτσακλο, αλλα αντε να πεις δεν εχει ρυθμο, μεχρι εκει. Την πατας αν δεν εισαι υποψιασμενος.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 19:24
oxι δηλαδη, ειλικρινα, πες οτι δεν εχω κανει τον προλογο, την παταγες η οχι;
Θα αρέσει στον Άγη.Κανει λιγο σαν παρτσακλο
fagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 19:43Mονο στο 7 θα την επεφτα αν δεν ηξερα.