Όχι ακόμη, το σκέφτομαι όμως, ίσως κάνω και πλαστική στην μύτη.
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σας πολεμάμε από τα μέσα, εδώ δεν έχει καμία δικαιοδοσία ο Τζ. Σόρος.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:45για μερικους.ες ισχυει. Γι αλλους.ες οχι. Αλλα δεν ζουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, οπου αυτα δεν θα ειναι καν θεματα. Κανεις δε γιουχαρει γυναικα με παντελονι, αντρα ομως με φουστανι....hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:37Αν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάποιος την εμφάνισή του για να έχει συμπεριφορές του άλλου φύλου. Άλλωστε αυτό κάνουν όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι. Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά κανείς δεν γιουχάρει τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια ή τους άντρες που βγάζουν τα φρύδια τους.
μυρμηγκια εχει ο σερβερ; ολο το συστημα δεν ειναι διαθεσιμο και τετοια λεει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
Θα αιτηθω δωρεα στο πχορουμ απο τον τζορτζ για αγορα νεου σερβερ, να μποταρουμε πιο ανετα.
- Cecily Anne
Πες του και 10-15 τέρα κλάουντ.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:00Θα αιτηθω δωρεα στο πχορουμ απο τον τζορτζ για αγορα νεου σερβερ, να μποταρουμε πιο ανετα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
το σημειωνωCecily Anne έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:01Πες του και 10-15 τέρα κλάουντ.blackpaint έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:00Θα αιτηθω δωρεα στο πχορουμ απο τον τζορτζ για αγορα νεου σερβερ, να μποταρουμε πιο ανετα.

- hellegennes
Ποιος γιουχάρει του Σκωτσέζους;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:45για μερικους.ες ισχυει. Γι αλλους.ες οχι. Αλλα δεν ζουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, οπου αυτα δεν θα ειναι καν θεματα. Κανεις δε γιουχαρει γυναικα με παντελονι, αντρα ομως με φουστανι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που υποστηρίζεις. Ότι δηλαδή θέλει κάποιος να κάνει προσθετική στήθους γιατί θέλει να φοράει γόβες.
Και αποφασίστε τι υποστηρίζετε, γιατί με το kalorifer λέτε διαφορετικά πράγματα. Το kalorifer μάς λέει ότι έτσι γεννήθηκε ο άλλος, άρα γεννήθηκε για να φοράει γόβες; Είναι οι γόβες μέρος του DNA μας;
Και αποφασίστε τι υποστηρίζετε, γιατί με το kalorifer λέτε διαφορετικά πράγματα. Το kalorifer μάς λέει ότι έτσι γεννήθηκε ο άλλος, άρα γεννήθηκε για να φοράει γόβες; Είναι οι γόβες μέρος του DNA μας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
αυτους που φοραν φουστανι; Οι τρανσοφοβικοι σκωτσεζοι πιθανοτατα, που ισως φορανε κιλτ.hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:08Ποιος γιουχάρει του Σκωτσέζους;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:45για μερικους.ες ισχυει. Γι αλλους.ες οχι. Αλλα δεν ζουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, οπου αυτα δεν θα ειναι καν θεματα. Κανεις δε γιουχαρει γυναικα με παντελονι, αντρα ομως με φουστανι.
- Cecily Anne
Και για του λόγου το αληθές:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:10Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που υποστηρίζεις. Ότι δηλαδή θέλει κάποιος να κάνει προσθετική στήθους γιατί θέλει να φοράει γόβες.
Για ψηλοτάκουνες δεν ξέρω αλλά γιά μέτριο ύψος μπορεί να υπάρχει συνδυασμός στο γονιδίωμα. Αν σκεφτείς με τη λογική της εξέλιξης των ειδών και τους παράγοντες που έκαναν ψηλή την καμηλοπάρδαλη όλη αυτή η μεταμόρφωση ήταν μια σειρά από πατσάκια που δούλευε η φύση σε μπέτα έκδοση. Τελικά την έκανε ψηλή. Ο άνθρωπος όμως που εξελίσσονταν σε κλειστό σκεπαστό χώρο η φύση φρέναρε το γονίδιο που τον ψηλώνει σαν την καμηλοπάρδαλη και το μετάλλαξε σε τάση να φοράει γόβες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για ποιο λόγο πρέπει να έχω πανομοιότυπες απόψεις με τον Μπλακ; Δεν παρακολούθησα τις τελευταίες παραθέσεις σας. Εγώ αυτό που υποστηρίζω είναι πως είναι εκ γενετής κατάσταση και πως δεν έχει να κάνει με την έκφραση φύλου αλλά με το σώμα. Αν είχε να κάνει μόνο με την ενδυμασία, τότε δεν θα υπήρχε κανένα θέμα και θα ήταν όλα μια χαρά απλώς αλλάζοντας τον τρόπο που ψωνίζουν.hellegennes έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:10Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που υποστηρίζεις. Ότι δηλαδή θέλει κάποιος να κάνει προσθετική στήθους γιατί θέλει να φοράει γόβες.
- Otto Weininger
Είχαμε την ομοφοβία, τώρα μας προέκυψε η τρανσφοβία. Ο, τι μαλακία σας έρθει στο μυαλό την αμολατε. Και όποιος δεν συμφωνεί είναι μαλακιοφοβικός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πηγαδίσιος
Otto Weininger έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:24Είχαμε την ομοφοβία, τώρα μας προέκυψε η τρανσφοβία. Ο, τι μαλακία σας έρθει στο μυαλό την αμολατε. Και όποιος δεν συμφωνεί είναι μαλακιοφοβικός.
ειχα κανει κουβεντα πανω σε αυτο
στο ελευθερο
αλλα σβησανε τα ποστ
μαζι με εμενα
χαος γλωσσα και νεφελες
Η καμηλοπάρδαλη είναι ψηλή για να φτάνει να τρώει τα φύλα των δένδρων.Χαοτικός έγραψε: ↑29 Απρ 2018, 00:19Για ψηλοτάκουνες δεν ξέρω αλλά γιά μέτριο ύψος μπορεί να υπάρχει συνδυασμός στο γονιδίωμα. Αν σκεφτείς με τη λογική της εξέλιξης των ειδών και τους παράγοντες που έκαναν ψηλή την καμηλοπάρδαλη όλη αυτή η μεταμόρφωση ήταν μια σειρά από πατσάκια που δούλευε η φύση σε μπέτα έκδοση. Τελικά την έκανε ψηλή. Ο άνθρωπος όμως που εξελίσσονταν σε κλειστό σκεπαστό χώρο η φύση φρέναρε το γονίδιο που τον ψηλώνει σαν την καμηλοπάρδαλη και το μετάλλαξε σε τάση να φοράει γόβες.
Ο άνθρωπος όπως και ο πίθηκας σκαρφαλώνει στο δένδρο και πιάνει τους καρπούς.
Τα ψηλοτάκουνα είναι για να φαίνονται μακρύτερα τα πόδια και να σηκώνεται ο κώλος, γιατί αυτά τραβάνε το αρσενικό.
- Cecily Anne
Ρε συ, το'χεις ξαναπει και δεν το καταλαβαίνω. Πώς στο καλό σηκώνεται ο κώλος με τα ψηλοτάκουνα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre