Εξαρτάται από την μέθοδο και το πρόβλημα που έχεις.fagano3 έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 16:271600 για απλο Lasik στην Ελλαδα;Τοσο ακριβο ειναι;enterprise-psi έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 09:391600 ανα μάτι, και για δυο εβδομάδες τουλάχιστον, προσοχή, σταγόνες, και συνέχεια γυαλιά ηλίου .
Εδω εκανα με 1150 το ματι στο υποτιθεμενο καλυτερο συν 100 ευρω για τις διαφορες σταγονες συν 50 για την αρχικη εξεταση.
Για μια βδομαδα δεν πρεπει να δουλευεις ιδιως αν εισαι Ελλαδα που εχει τοσο φως, να μην λουστεις για κανενα τριημερο, να βαζεις σταγονες καθε ωρα για δυο βδομαδες, αλλα αξιζει.
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Jason Αντιγόνη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η σχιζοφρένεια δεν έχει καμία σχέση με την τρανς κατάσταση. Πιστεύεις ότι οι ψυχίατροι είναι λιγότερο έξυπνοι από σένα; Ας αφήσουμε έξω το γεγονός ότι το να είναι κάποιος τρανσέξουαλ δεν θεωρείται ψυχιατρική διαταραχή και πως έχει να κάνει με επιδράσεις των φυλετικών στεροειδών, είναι δηλαδή βιολογικό θέμα, κι ας μπούμε στο άλογο σκεπτικό σου για ένα λεπτό:
1. Η σχιζοφρένεια έχει συγκεκριμένα συμπτώματα και όχι δεν αφορούν μονάχα "εσφαλμένες αντιλήψεις" μπορεί να αφορούν ψυχώσεις, μανία καταδίωξης κλπ. Ένας σχιζοφρενής δεν θα έτρεφε απλώς την πεποίθηση ότι είναι άνδρας ή γυναίκα, αλλά θα συνόδευε αυτή την πεποίθηση με πληθώρα άλλων συμπτωμάτων όπως για παράδειγμα αμέλεια της σωματικής υγιεινής, ψυχαναγκαστικες συμπεριφορές, καταστολή, άκουσμα φωνών κλπ.
2.Τα τρανς άτομα γνωρίζουν πολύ καλά πως το βιολογικό τους φύλο δεν συνάδει με αυτό το οποίο προσδιορίζονται, για αυτό και κάνουν τη μετάβαση, duh.
3. Ένας σχιζοφρενής δεν χρειάζεται να κάνει καμία μετάβαση γιατί πιστεύει ότι είναι ήδη αυτό το οποίο ισχυρίζεται πως είναι. Νιώθω πως μιλάω με παιδάκι δημοτικού. Oι ψυχιάτροι έχουν ειδικά διαγνωστικά κριτήρια για να καταλάβουν αν κάποιος είναι όντως τρανς και ότι δεν πάσχει από ψυχική ασθένεια. Δεκαετίες τώρα. Δεν περίμεναν εσένα. Η τρανς κατάσταση δεν έχει συμπτώματα ψυχιατρικών διαταραχών, το μοναδικό σύμπτωμα που υπάρχει είναι η δυσφορία φύλου που καταλαγιάζει μετά τη μετάβαση. Με τον ίδιο τρόπο που ένας βιολογικά γεννημένος άνδρας που γεννήθηκε με υποσπαδία, θα ένιωθε δυσφορία μέχρι να γινόταν αποκατάσταση του πέους του.
4. Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πηγή που να υποστηρίζει πως τα τρανς άτομα είναι δυστυχισμένα μετά τη μετάβαση. Το αντίθετο. Σε δέκα χρόνια από τώρα θα υπάρχει πληθώρα μελετών γιατί πλέον υπάρχουν συγκροτημένες και οργανωμένες κλινικές και είναι πολύ πιο εύκολο να βγει συμπέρασμα για την πορεία των τρανς ατόμων. Όσο για τη μία και μοναδική έρευνα που κάνατε καραμέλα, έχω ποστάρει πιο πίσω λινκ που αναλύει άψογα το γιατί εκλαμβάνεται λάθος αυτή η έρευνα και υπάρχει και συνέντευξη της ίδιας της ερευνήτριας που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
5. To dehumanization που πέφτει εδώ μέσα είναι αηδιαστικό. Άνθρωποι σαν εσάς είναι και όχι, δεν είστε σε θέση να καταλάβετε ποιος είναι τρανς και ποιος όχι, οι μεταβάσεις πλέον είναι άκρως επιτυχείς ακόμα και στο θέμα της εμφάνισης. Και πρέπει να καταλάβετε πόσο ισχυρή είναι η επίδραση των ορμονών.
6. Κανείς δεν μίλησε για μετάβαση στα μικρά παιδιά. Είναι ιατρικά αδύνατο και δεν εφαρμόζεται πουθενά. Ωστόσο, επειδή ακριβώς το να είναι κάποιος τρανς είναι κάτι που προκύπτει εκ γενετής, οι τρανς εμφανίζουν συμπτώματα από μικρή ηλικία. Σε αυτή την περίπτωση είναι κομβικό να γίνει κοινωνική μετάβαση, αν αυτό προτείνει ο γιατρός.
(δεν πάνε όλες οι απαντήσεις σε σένα, απλώς κάνω μια σούμα γιατί βαριέμαι να διαβάζω και να παραθέτω κάθε αμόρφωτη ασυναρτησία ξεχωριστά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 28 Απρ 2018, 23:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Πηγαδίσιος
απο ποιον ακριβως δε θεωρειται ψυχιακη διαταραχη το να εχεις παραισθησεις;
χαος γλωσσα και νεφελες
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:16απο ποιον ακριβως δε θεωρειται ψυχιακη διαταραχη το να εχεις παραισθησεις;
Δεν είναι παραίσθηση είναι κάτι που προκύπτει από τη δράση φυλετικών στεροειδών στον εγκέφαλο. Η ψυχιατρική αυτό λέει, εσύ που έχεις βγάλει το λύκειο και πέρασες ζαμπονοκοπτική, ξέρεις καλύτερα εννοείται με βάση τις γνώσεις από τη μακρά καριέρα σου στο φόρουμ.

- hellegennes
Στο μεταξύ είναι ενδιαφέροντα όλα αυτά, γιατί και οι τρανς βλέπουμε να ακολουθούν συμπεριφορές και συνήθειες του φύλου τους, πριν, στο ενδιάμεσο, ακόμα και μετά την μετάβαση. Π.χ. ο μπρατσαράς του youtube που πόσταρε το καλοριφέρ, πιο πίσω, έχει πληθώρα φωτογραφιών που σαν κορίτσι ήταν τίγκα μακιγιαρισμένο, παρότι κατά δική του ομολογία ήξερε από πάντα ότι είναι άντρας και η δικαιολογία «το έκανε για να κρυφτεί» δεν κολλάει, γιατί ούτε βάφονται όλες οι γυναίκες ούτε περιμένει κανείς από τις γυναίκες να είναι βαμμένες. Κάποιες βάφονται μόνο σε γάμους και events, κάποιες δεν βάφονται ποτέ.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:12Ο εγκέφαλος θα σου πει. Είναι γυναικείος και έχει παγιδευτεί σε ανδρικό σώμαhellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 12:30Οι τρανς ξερουν πως ειναι γυναικες οπως ξερουν πως το σωμα τους ειναι αντρικο.
Ούτε μακριά μαλλιά απαιτούνται ούτε θηλυκά ρούχα. Δεν είμαστε στο 1950.
Παρομοίως για την κικμπόξερ που αναφέρθηκε αρκετές σελίδες πριν. Δεν ήταν άντρας με αντρικές συνήθειες, αλλά παντρεύτηκε και γκάστρωσε την γκόμενά του στα 19 του, μετά πήγε στρατό για να ζήσει την φαμίλια, μετά έγινε φορτηγατζής και τελικά έγινε κικμπόξερ. Δηλαδή τυπική γυναικεία συμπεριφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πηγαδίσιος
δλδ μας λες οτι οι παραιθσησεις του προκαλουνται απο ορμονικη διαταραχηkalorifer έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:18Πηγαδίσιος έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:16απο ποιον ακριβως δε θεωρειται ψυχιακη διαταραχη το να εχεις παραισθησεις;
Δεν είναι παραίσθηση είναι κάτι που προκύπτει από τη δράση φυλετικών στεροειδών στον εγκέφαλο. Η ψυχιατρική αυτό λέει, εσύ που έχεις βγάλει το λύκειο και πέρασες ζαμπονοκοπτική, ξέρεις καλύτερα εννοείται με βάση τις γνώσεις από τη μακρά καριέρα σου στο φόρουμ.
χαος γλωσσα και νεφελες
- hellegennes
Η ενδοκρινολογία, πάντως, λέει ότι δεν υπάρχει καμμιά ένδειξη ότι συμβαίνει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Ναι, ειναι (επιτελους, αρχισες να καταλαβαινεις)hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 12:30Οι τρανς ξερουν πως ειναι γυναικες οπως ξερουν πως το σωμα τους ειναι αντρικο.
hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:19
Στο μεταξύ είναι ενδιαφέροντα όλα αυτά, γιατί και οι τρανς βλέπουμε να ακολουθούν συμπεριφορές και συνήθειες του φύλου τους, πριν, στο ενδιάμεσο, ακόμα και μετά την μετάβαση. Π.χ. ο μπρατσαράς του youtube που πόσταρε το καλοριφέρ, πιο πίσω, έχει πληθώρα φωτογραφιών που σαν κορίτσι ήταν τίγκα μακιγιαρισμένο, παρότι κατά δική του ομολογία ήξερε από πάντα ότι είναι άντρας και η δικαιολογία «το έκανε για να κρυφτεί» δεν κολλάει, γιατί ούτε βάφονται όλες οι γυναίκες ούτε περιμένει κανείς από τις γυναίκες να είναι βαμμένες. Κάποιες βάφονται μόνο σε γάμους και events, κάποιες δεν βάφονται ποτέ.
Ούτε μακριά μαλλιά απαιτούνται ούτε θηλυκά ρούχα. Δεν είμαστε στο 1950.
Παρομοίως για την κικμπόξερ που αναφέρθηκε αρκετές σελίδες πριν. Δεν ήταν άντρας με αντρικές συνήθειες, αλλά παντρεύτηκε και γκάστρωσε την γκόμενά του στα 19 του, μετά πήγε στρατό για να ζήσει την φαμίλια, μετά έγινε φορτηγατζής και τελικά έγινε κικμπόξερ. Δηλαδή τυπική γυναικεία συμπεριφορά.
Ναι, και? Αυτό που λες μπορεί να αντιστραφεί: ακριβώς επειδή δεν είμαστε στο 1950 δεν έχει σχέση το αν κάποιος έχει τυπικά θηλυκή ή αρσενική ένδυση για παράδειγμα. Δεν κάνουν για αυτό τη μετάβαση τα τρανς άτομα, λόγω δυσφορίας την κάνουν. Η έκφραση του φύλου διαφέρει από αυτό.
Εκτός του ότι το συγκεκριμένο άτομο που αναφέρεσαι έχει μόνο μία τέτοια φωτογραφία. Και μιλάμε για όταν ήταν έφηβος που σημαινει πως μπορούσε να έχει πιέσεις από την οικογένεια. Εκτός κι αν θεωρείς πως κάθε οικογένεια είναι ανεκτική στο να έχει ο γιος τους μακριά μαλλιά και να βάζει φουστάνια ή η κόρη τους να πάρει το μαλλί γουλί. Δεν είναι έτσι και είναι πολύ γενικευτικό αυτό που λες μιας και δεν γνωρίζεις κάθε περιβάλλον και κάθε κοινωνικό περίγυρο από τον οποίο προέρχεται το κάθε τρανς άτομο. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν τρανς άτομα που από πολύ μικρή ηλικία είχαν την τυπική συμπεριφορά και εμφάνιση του φύλου στο οποίο προσδιορίζονταν. Μπορώ να ψάξω και για αυτό βιντεάκια, έχω πέσει πάνω σε αρκετά.
σοβαρά τώρα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:24Ναι, ειναι (επιτελους, αρχισες να καταλαβαινεις)hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 12:30Οι τρανς ξερουν πως ειναι γυναικες οπως ξερουν πως το σωμα τους ειναι αντρικο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Αν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάποιος την εμφάνισή του για να έχει συμπεριφορές του άλλου φύλου. Άλλωστε αυτό κάνουν όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι. Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά κανείς δεν γιουχάρει τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια ή τους άντρες που βγάζουν τα φρύδια τους.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:24Ναι, ειναι (επιτελους, αρχισες να καταλαβαινεις)hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 12:30Οι τρανς ξερουν πως ειναι γυναικες οπως ξερουν πως το σωμα τους ειναι αντρικο.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ λέω να βάλω μερικά φρύδια ακόμα, περάζ;hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:37Αν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάποιος την εμφάνισή του για να έχει συμπεριφορές του άλλου φύλου. Άλλωστε αυτό κάνουν όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι. Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά κανείς δεν γιουχάρει τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια ή τους άντρες που βγάζουν τα φρύδια τους.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:24Ναι, ειναι (επιτελους, αρχισες να καταλαβαινεις)hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08
Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ποιο υπερβόρειο αγόρι είσαι εσύ;;;Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 18:20Αντε τα ίδια, υπάρχουν άνθρωποι που συναναστρέφονται ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, αυτοί είναι περπετημένοι.
Και σε είπα, μη λες ότι θες, προφανώς αυτοί που πάνε μόνο στα μπουρδέλα δεν είναι περπατημενοι.

- blackpaint
για μερικους.ες ισχυει. Γι αλλους.ες οχι. Αλλα δεν ζουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, οπου αυτα δεν θα ειναι καν θεματα. Κανεις δε γιουχαρει γυναικα με παντελονι, αντρα ομως με φουστανι....hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:37Αν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάποιος την εμφάνισή του για να έχει συμπεριφορές του άλλου φύλου. Άλλωστε αυτό κάνουν όλοι οι σύγχρονοι άνθρωποι. Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά κανείς δεν γιουχάρει τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια ή τους άντρες που βγάζουν τα φρύδια τους.blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:24Ναι, ειναι (επιτελους, αρχισες να καταλαβαινεις)hellegennes έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 23:08
Τι θα πει, άραγε, «είμαι γυναίκα», όταν το σώμα μου είναι αντρικό; Η συμπεριφορά, οι συνήθειες και τα ρούχα; Αυτά δεν είναι κοινωνικά κατασκευάσματα;
μυρμηγκια εχει ο σερβερ; ολο το συστημα δεν ειναι διαθεσιμο και τετοια λεει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-