Εχω κάνει λίγο σεξ.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 17 Ιαν 2021, 23:38

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
17 Ιαν 2021, 23:36
Pedro έγραψε:
17 Ιαν 2021, 23:18
Μεσα για οργιο! Το 70% των γυναικων του φορουμ θα το ΞΕΣΚΙΖΑ!
τι σου κάνανε οι άλλες 3;
Τιποτα,απλα δεν μου δημιουργουν καποια διεγερση-ερεθισμα.. βεβαια σε ενα οργιο ποτε δεν ξερεις κανεις τι τροπη θα παρει,μπορει να περασει και το 100% :smt005:
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς » 17 Ιαν 2021, 23:41

Εδώ οι καλοί κλώνοι.
μακρυά απο κουκυά

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 18 Ιαν 2021, 05:04

Pedro έγραψε:
17 Ιαν 2021, 23:38
Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
17 Ιαν 2021, 23:36
Pedro έγραψε:
17 Ιαν 2021, 23:18
Μεσα για οργιο! Το 70% των γυναικων του φορουμ θα το ΞΕΣΚΙΖΑ!
τι σου κάνανε οι άλλες 3;
Τιποτα,απλα δεν μου δημιουργουν καποια διεγερση-ερεθισμα.. βεβαια σε ενα οργιο ποτε δεν ξερεις κανεις τι τροπη θα παρει,μπορει να περασει και το 100% :smt005:

.

Αμα είσαι γιά ανω τού 100 % τότε βγάλτε τα μάτια σας μέ τόν Γενιά Πέδρο μου.....θάχεις 3 σέ έναν..... :003:

Δε θα ξέρεις σε ποιόν κι από πού να το πρωτοβάλεις..... :roll:

Ασε πού θά σού γράψει καί νουβέλα ο συγγραφεύς..... :D

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma » 18 Ιαν 2021, 11:09

Πλάκα θα έχει να λάβει χώρα η...πολυμετοχικότητα και ο Sothan να μη γίνει δεκτός.

Πέρα από την πλάκα, όμως, θεωρώ πως αρκετές απόψεις έχουν βάση. Άλλωστε κάθε γυναίκα (και κάθε άνθρωπος) είναι μοναδική και μπορεί να την ελκύουν διαφορετικά πράγματα. Και το μυαλό/ο χαρακτήρας του άνδρα παίζει ρόλο, ρόλο παίζει σαφώς και η εμφάνιση.

Σχετικά με την πρώτη κατηγορία, θυμάμαι συμφοιτητή μου ο οποίος είχε επιτυχία με τις κοπέλες και μου έλεγε πως γνώριζε πως δύσκολα θα τραβούσε μια κοπέλα με την εμφάνισή του. Ήταν καλός, όμως, στο μπλα μπλα.

Υπάρχουν, όμως, και άνδρες που το έργο τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολο χάρη στην εμφάνισή τους. Εκτός, βέβαια, αν πετούν κοτρόνες κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση βέβαια, αν μία κοπέλα δεν ενδιαφέρεται για κάτι σε μόνιμη βάση, μπορεί να το προσπεράσει (και το ανάποδο φυσικά ισχύει).

Ακόμα και η "μιζέρια" (το βάζω σε εισαγωγικά) μπορεί τραβήξει κάποια ή η αποτίναξή της, όπως ειπώθηκε από τη Naida αν θυμάμαι καλά.

Εγώ αυτό που θα πρότεινα, αφού βλέπω ότι σε χαλάει λίγο το γεγονός ότι έχεις περιττά κιλά, να προσαρμόσεις κατάλληλα το πρόγραμμά σου να κάνεις λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή. Θα δεις σύντομα θεαματικά αποτελέσματα (είσαι και 1.90...) και η ψυχολογία σου θα αρχίσει να αλλάζει. Πέρα, βέβαια, ότι είναι και θέμα υγείας. Αλλά να το κάνεις τρόπο ζωής... όχι για να αρέσεις στις γυναίκες αλλά να το κάνεις καθαρά για εσένα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιαν 2021, 11:15

Puma έγραψε:
18 Ιαν 2021, 11:09
Πλάκα θα έχει να λάβει χώρα η...πολυμετοχικότητα και ο Sothan να μη γίνει δεκτός.

Πέρα από την πλάκα, όμως, θεωρώ πως αρκετές απόψεις έχουν βάση. Άλλωστε κάθε γυναίκα (και κάθε άνθρωπος) είναι μοναδική και μπορεί να την ελκύουν διαφορετικά πράγματα. Και το μυαλό/ο χαρακτήρας του άνδρα παίζει ρόλο, ρόλο παίζει σαφώς και η εμφάνιση.

Σχετικά με την πρώτη κατηγορία, θυμάμαι συμφοιτητή μου ο οποίος είχε επιτυχία με τις κοπέλες και μου έλεγε πως γνώριζε πως δύσκολα θα τραβούσε μια κοπέλα με την εμφάνισή του. Ήταν καλός, όμως, στο μπλα μπλα.

Υπάρχουν, όμως, και άνδρες που το έργο τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολο χάρη στην εμφάνισή τους. Εκτός, βέβαια, αν πετούν κοτρόνες κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση βέβαια, αν μία κοπέλα δεν ενδιαφέρεται για κάτι σε μόνιμη βάση, μπορεί να το προσπεράσει (και το ανάποδο φυσικά ισχύει).

Ακόμα και η "μιζέρια" (το βάζω σε εισαγωγικά) μπορεί τραβήξει κάποια ή η αποτίναξή της, όπως ειπώθηκε από τη Naida αν θυμάμαι καλά.

Εγώ αυτό που θα πρότεινα, αφού βλέπω ότι σε χαλάει λίγο το γεγονός ότι έχεις περιττά κιλά, να προσαρμόσεις κατάλληλα το πρόγραμμά σου να κάνεις λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή. Θα δεις σύντομα θεαματικά αποτελέσματα (είσαι και 1.90...) και η ψυχολογία σου θα αρχίσει να αλλάζει. Πέρα, βέβαια, ότι είναι και θέμα υγείας. Αλλά να το κάνεις τρόπο ζωής... όχι για να αρέσεις στις γυναίκες αλλά να το κάνεις καθαρά για εσένα.
Δεν του έδωσες την πιο βασική συμβουλή νομίζω. Να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τις γυναίκες και να τις εκτιμήσει λίγο καλύτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 11:18

Εγώ προτείνω να αλλάξει εμφάνιση. Ριζικά. Όπως εγώ. Είναι καλός ο ναρκισσισμός. Να γίνεις διαφορετικός, όπως γουστάρεις να είσαι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan » 18 Ιαν 2021, 11:23

Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα χαρακτήρα. Είμαι πάντα φιλικός και ευγενικός με όλους. Ισως είναι που διστάζω να κάνω τη πρώτη κίνηση μερικές φορές. Αλλά φταίει και η εμφάνιση. Τα πολλά σάντουιτς δεν βοηθάνε τη κατάσταση.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.

Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan » 18 Ιαν 2021, 11:24

Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 11:15

Δεν του έδωσες την πιο βασική συμβουλή νομίζω. Να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τις γυναίκες και να τις εκτιμήσει λίγο καλύτερα.
Από που συμπεραίνεις οτι δεν εκτιμάω τις γυναίκες;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.

Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma » 18 Ιαν 2021, 11:26

Naida έγραψε:
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν τις εκτιμά αρκετά;
Αν και δε διάβασα όλα τα μηνύματα, μου έδωσε την αίσθηση όχι ότι δεν τις εκτιμά αλλά ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε.
Όπως και να έχει, όμως, σαφώς πρέπει να εκτιμούμε τον άλλον, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιαν 2021, 11:26

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:55
Αν δεν πας σε μπουρδέλο δεν είσαι άνδρας.-
και τι ειμαι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 11:27

Sothan έγραψε:
18 Ιαν 2021, 11:23
Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα χαρακτήρα. Είμαι πάντα φιλικός και ευγενικός με όλους. Ισως είναι που διστάζω να κάνω τη πρώτη κίνηση μερικές φορές. Αλλά φταίει και η εμφάνιση. Τα πολλά σάντουιτς δεν βοηθάνε τη κατάσταση.
Η εμφάνιση φταίει. Ζούμε στον κόσμο της εικόνας. Κι εγώ κωλώνω αφάνταστα γιατί κάτι μέσα μου λέει ότι βαριέμαι και δεν θέλω να πιάσω κουβέντα. Αλλά δεν έχει να κάνει. Πρέπει να αλλάξεις και λουκ, ρούχα κτλ.Τότε θα δεις χαρά.

Και μια ακόμη συμβουλή από μένα: Πήδα τις όλες δεν θα μετανιώσεις. Γίνε πουτανάκι.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Ιαν 2021, 11:27

Sothan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:03
Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Καταρχάς πρέπει να βγάλεις απο το μυαλό σου οτι είσαι μικρός και έχεις όλη την ζωή μπροστά σου. Εχεις πίσω σου 33 χρόνια απο την ζωή σου που δεν είναι και λίγα. Αν σκεφτείς οτι για το θέμα του σεξ τα καλά τα χρόνια είναι ας πούμε μέχρι τα 50, έχεις φάει πάνω απο τα μισά. Αυτά δεν στα λέω για να σε απογοητεύσω αλλα για να πάψεις να είσαι αναβλητικός.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 18 Ιαν 2021, 11:28

Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν έχεις αποδεχτεί την πολυσυντροφικότητα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιαν 2021, 11:29

Sothan έγραψε:
18 Ιαν 2021, 11:24
Naida έγραψε:

Από που συμπεραίνεις οτι δεν εκτιμάω τις γυναίκες;
Puma έγραψε:
18 Ιαν 2021, 11:26
Naida έγραψε:
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν τις εκτιμά αρκετά;
Αν και δε διάβασα όλα τα μηνύματα, μου έδωσε την αίσθηση όχι ότι δεν τις εκτιμά αλλά ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε.
Όπως και να έχει, όμως, σαφώς πρέπει να εκτιμούμε τον άλλον, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.

Ελπίζω να σας καλυπτω και τους δύο.
Sothan έγραψε:
16 Ιαν 2021, 20:18

Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma » 18 Ιαν 2021, 11:35

Naida έγραψε:
18 Ιαν 2021, 11:29
Στις γυναίκες αρέσουν κυρίως αυτοί που τους προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης και εξέλιξης.
Για τις γυναίκες που είναι έτσι, μπορεί να υπάρχουν και άντρες που το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται. Άλλωστε... it takes two to tango.
Σαφώς, όμως, δεν μπορούμε να βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλες τις γυναίκες (όπως και όλους τους άντρες).

Πάνω σε αυτό, λοιπόν, Sothan, θα έλεγα απλά ότι καλό είναι μην είμαστε απόλυτοι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών