Τιποτα,απλα δεν μου δημιουργουν καποια διεγερση-ερεθισμα.. βεβαια σε ενα οργιο ποτε δεν ξερεις κανεις τι τροπη θα παρει,μπορει να περασει και το 100%

Τιποτα,απλα δεν μου δημιουργουν καποια διεγερση-ερεθισμα.. βεβαια σε ενα οργιο ποτε δεν ξερεις κανεις τι τροπη θα παρει,μπορει να περασει και το 100%
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Pedro έγραψε: ↑17 Ιαν 2021, 23:38Τιποτα,απλα δεν μου δημιουργουν καποια διεγερση-ερεθισμα.. βεβαια σε ενα οργιο ποτε δεν ξερεις κανεις τι τροπη θα παρει,μπορει να περασει και το 100%
Δεν του έδωσες την πιο βασική συμβουλή νομίζω. Να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τις γυναίκες και να τις εκτιμήσει λίγο καλύτερα.Puma έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:09Πλάκα θα έχει να λάβει χώρα η...πολυμετοχικότητα και ο Sothan να μη γίνει δεκτός.
Πέρα από την πλάκα, όμως, θεωρώ πως αρκετές απόψεις έχουν βάση. Άλλωστε κάθε γυναίκα (και κάθε άνθρωπος) είναι μοναδική και μπορεί να την ελκύουν διαφορετικά πράγματα. Και το μυαλό/ο χαρακτήρας του άνδρα παίζει ρόλο, ρόλο παίζει σαφώς και η εμφάνιση.
Σχετικά με την πρώτη κατηγορία, θυμάμαι συμφοιτητή μου ο οποίος είχε επιτυχία με τις κοπέλες και μου έλεγε πως γνώριζε πως δύσκολα θα τραβούσε μια κοπέλα με την εμφάνισή του. Ήταν καλός, όμως, στο μπλα μπλα.
Υπάρχουν, όμως, και άνδρες που το έργο τους γίνεται σημαντικά πιο εύκολο χάρη στην εμφάνισή τους. Εκτός, βέβαια, αν πετούν κοτρόνες κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση βέβαια, αν μία κοπέλα δεν ενδιαφέρεται για κάτι σε μόνιμη βάση, μπορεί να το προσπεράσει (και το ανάποδο φυσικά ισχύει).
Ακόμα και η "μιζέρια" (το βάζω σε εισαγωγικά) μπορεί τραβήξει κάποια ή η αποτίναξή της, όπως ειπώθηκε από τη Naida αν θυμάμαι καλά.
Εγώ αυτό που θα πρότεινα, αφού βλέπω ότι σε χαλάει λίγο το γεγονός ότι έχεις περιττά κιλά, να προσαρμόσεις κατάλληλα το πρόγραμμά σου να κάνεις λίγη γυμναστική και σωστή διατροφή. Θα δεις σύντομα θεαματικά αποτελέσματα (είσαι και 1.90...) και η ψυχολογία σου θα αρχίσει να αλλάζει. Πέρα, βέβαια, ότι είναι και θέμα υγείας. Αλλά να το κάνεις τρόπο ζωής... όχι για να αρέσεις στις γυναίκες αλλά να το κάνεις καθαρά για εσένα.
Από που συμπεραίνεις οτι δεν εκτιμάω τις γυναίκες;
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν τις εκτιμά αρκετά;
και τι ειμαι;
Η εμφάνιση φταίει. Ζούμε στον κόσμο της εικόνας. Κι εγώ κωλώνω αφάνταστα γιατί κάτι μέσα μου λέει ότι βαριέμαι και δεν θέλω να πιάσω κουβέντα. Αλλά δεν έχει να κάνει. Πρέπει να αλλάξεις και λουκ, ρούχα κτλ.Τότε θα δεις χαρά.
Καταρχάς πρέπει να βγάλεις απο το μυαλό σου οτι είσαι μικρός και έχεις όλη την ζωή μπροστά σου. Εχεις πίσω σου 33 χρόνια απο την ζωή σου που δεν είναι και λίγα. Αν σκεφτείς οτι για το θέμα του σεξ τα καλά τα χρόνια είναι ας πούμε μέχρι τα 50, έχεις φάει πάνω απο τα μισά. Αυτά δεν στα λέω για να σε απογοητεύσω αλλα για να πάψεις να είσαι αναβλητικός.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:03Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
Puma έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 11:26Για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν τις εκτιμά αρκετά;
Αν και δε διάβασα όλα τα μηνύματα, μου έδωσε την αίσθηση όχι ότι δεν τις εκτιμά αλλά ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε.
Όπως και να έχει, όμως, σαφώς πρέπει να εκτιμούμε τον άλλον, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.
Για τις γυναίκες που είναι έτσι, μπορεί να υπάρχουν και άντρες που το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται. Άλλωστε... it takes two to tango.