Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Ε αφού λέει ότι δεν γουστάρει να το κάνει και προφανώς το κάνει μη χάσει το κελεπούρι. Έχει άγνοια η κορασίδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου
Κι εγώ για το επίπεδο. Επίσης συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Σε συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις είναι όπως τα λες. Απλά συχνά βιαζόμαστε όλοι να πάρουμε θέση. ακόμα κι αν δεν χρειάζεται ή δεν είμαστε έτοιμοι, κάτι μας ψυχαναγκάζει να διαλέξουμε κάτι που θα είναι το σωστό σώνει και καλά.Cavaliere έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 18:59Ευχαριστώ για τη γνώμη σου.Καλοκαίρι έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 18:24Μόνο που όπως βλέπεις ακολουθείς μία πορεία - αναγκαστικά. Πόσες να ακολουθήσουμε; - που μπορεί να είναι λάθος. Γιατί να είναι αυτός ο αλήτης και όχι αυτή η καριόλα; Που ξέρεις; να γιατί λέω ότι θέλει προσοχή και κυρίως εμπειρία.
αν θες τη γνώμη κάποιου μεγαλύτερου, η τύπισσα δεν είναι καλή πάστα. με τα δικά μου δεδομένα στο λέω.
Ενώ η ίδια η κατάσταση είναι θολή τις περισσότερες φορές.
Αμπα μου τάχω χαμένα.
Πήρα όλη την Αθήνα πίπα και δεν μου άρεσε καθόλου.
Και το κακό είναι οτι όποτε με βλέπει θέλει να της το ξανακάνω, αλλά εγώ δεν θέλω μωρε...
Τί να κάνω, μπορεις να μου πεις;
Γιατί οι χοντρές να μην κάνουν σχέσεις;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ε, ας της κανει για αλλαγή κι ένα γλειφομούνι. Τι προβλήματα που έχει ο κόσμος;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εδώ θα συμφωνήσω, αν δεν ακούσεις δύο πλευρές δεν δικάζεις.Καλοκαίρι έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 19:05Κι εγώ για το επίπεδο. Επίσης συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Σε συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις είναι όπως τα λες. Απλά συχνά βιαζόμαστε όλοι να πάρουμε θέση. ακόμα κι αν δεν χρειάζεται ή δεν είμαστε έτοιμοι, κάτι μας ψυχαναγκάζει να διαλέξουμε κάτι που θα είναι το σωστό σώνει και καλά.
Ενώ η ίδια η κατάσταση είναι θολή τις περισσότερες φορές.
Ordem e Progresso.
Δεν γίνεται να το κάνει και να μη γουστάρει εκτός αν εξαναγκάζεται με τη βία. Ο ηθικός εξαναγασμός είναι κάτι αόριστο και θολό κι ως εκ τούτου δεν λαμβάνεται υπόψη, τουλάχιστον από μένα. η υπόθεση βρωμάει μόνο και μόνο που ανάγεται μια τέτοια βλακεία σε βαθμό υπαρξιακού. και λυπάμαι που παίρνω θέση υπέρ του αγοριού αλλά είμαι προκατειλημμένος με κάτι τέτοιες.
Παρεμπιπτόντως με την ίδια δραματοποιημένη κακομοιριά όπως της κοπέλας αυτής, άνοιξε ο Αρίστος νήμα για να κλαφτεί για τα εθνικά σύμβολα και αξίες. Δραματοποιημένες φανφάρες και τίποτα άλλο.
Έλα τώρα που πιστεύεις ότι όλοι κάνουν κάτι στο σεξ μόνο άμα το γουστάρουν. Και πιπιλισμα κάνουν και κωλο δίνουν και σεξ κάνουν ακόμα κι αν δεν γουσταρουν και το κάνουν για διάφορους λόγους. Για αυτό λέμε ότι η α μπα σωστά της είπε. Δεν κάνεις κάτι αν δεν το γουστάρεις να το κάνεις.Καλοκαίρι έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 19:10Δεν γίνεται να το κάνει και να μη γουστάρει εκτός αν εξαναγκάζεται με τη βία. Ο ηθικός εξαναγασμός είναι κάτι αόριστο και θολό κι ως εκ τούτου δεν λαμβάνεται υπόψη, τουλάχιστον από μένα. η υπόθεση βρωμάει μόνο και μόνο που ανάγεται μια τέτοια βλακεία σε βαθμό υπαρξιακού. και λυπάμαι που παίρνω θέση υπέρ του αγοριού αλλά είμαι προκατειλημμένος με κάτι τέτοιες.
Παρεμπιπτόντως με την ίδια δραματοποιημένη κακομοιριά όπως της κοπέλας αυτής, άνοιξε ο Αρίστος νήμα για να κλαφτεί για τα εθνικά σύμβολα και αξίες. Δραματοποιημένες φανφάρες και τίποτα άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
69 λέγεται ως στάση στο σεξΖενίθεδρος έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 19:09Ε, ας της κανει για αλλαγή κι ένα γλειφομούνι. Τι προβλήματα που έχει ο κόσμος;

Εγω αυτο το θεωρησα ως δεδομενο οτι γινεται.
Απλα η τυπισσα πλεον θελει το ματζαφλαρι μεσα της και ο τυπος τον παιζει στην κυριολεξια.
Μου ακουγεται κλασικη περιπτωση που θα βρεθει ενας μεγαλυτερος σε ηλικια και θα την ξεκωλιασει στην κυριολεξια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Καλό παιδί να είναι.
Ordem e Progresso.
Δεν είπα αυτό. Είπα αφού δεν ήθελε σεξ για ποιο λόγο να κάνει σχέση; Τι έχουμε, δημοτικό;
20 χρόνο που δεν αντί να βρει αλλού πούτσο να φάει, θα κάτσει να γράψει γράμμα στη lifo; Μόνο εγώ πιστεύω ότι τα μισά που δημοσιεύουν σε αυτό το μπλογκ του κώλου παίζει απλά να είναι ακραία φίδια;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Για να βλέπουν μαζί αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα. Που πήγε ο ρομαντισμός;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
18 Μαρ 2024, 23:19
-
- 35 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
30 Ιαν 2024, 14:08
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-