Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 20 Μαρ 2021, 19:02

foscilis έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:01
Η χοντρη δεν επρεπε ποτε να μπει σε αυτη τη σχεση.
:lol:
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Του έχω κάνει στοματικό sex παραπάνω φορές απ’όσες θα ήθελα....Πνίγομαι ............... στις ενοχές μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 19:02

Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 18:57
Το ότι την βάζει να τον πιπιλαει.

Γι αυτό λέω ότι είναι μπαζοσυζήτηση. Η απαραίτητη θυματοποίηση για να μην χαλάσει η συνταγή κι όλα τ' άλλα εύκολα.
Ε αφού λέει ότι δεν γουστάρει να το κάνει και προφανώς το κάνει μη χάσει το κελεπούρι. Έχει άγνοια η κορασίδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Καλοκαίρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καλοκαίρι » 20 Μαρ 2021, 19:05

Cavaliere έγραψε:
20 Μαρ 2021, 18:59
Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 18:24
Μόνο που όπως βλέπεις ακολουθείς μία πορεία - αναγκαστικά. Πόσες να ακολουθήσουμε; - που μπορεί να είναι λάθος. Γιατί να είναι αυτός ο αλήτης και όχι αυτή η καριόλα; Που ξέρεις; να γιατί λέω ότι θέλει προσοχή και κυρίως εμπειρία.
αν θες τη γνώμη κάποιου μεγαλύτερου, η τύπισσα δεν είναι καλή πάστα. με τα δικά μου δεδομένα στο λέω.
Ευχαριστώ για τη γνώμη σου.
Κι εγώ για το επίπεδο. Επίσης συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Σε συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις είναι όπως τα λες. Απλά συχνά βιαζόμαστε όλοι να πάρουμε θέση. ακόμα κι αν δεν χρειάζεται ή δεν είμαστε έτοιμοι, κάτι μας ψυχαναγκάζει να διαλέξουμε κάτι που θα είναι το σωστό σώνει και καλά.
Ενώ η ίδια η κατάσταση είναι θολή τις περισσότερες φορές.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 20 Μαρ 2021, 19:06

Prepon έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:56
Kauldron έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:37
Thor έγραψε:
20 Μαρ 2021, 17:35
Το καλυτερο ειναι να βρει μια αλλη κοπελιτσα το παλληκαρι γιατι,τον βλεπω παρθενο για ολη του τη ζωη.
Μπορεί να είναι σαν τον Αντρέα με τη Λιάνη.

:003:
Πωωωω ρε φίλε.
Δεν το ήξερα αυτό για τον Ανδρέα.

Και εκεί που έλεγα δεν μπορεί να ανέβει άλλο στην εκτίμηση μου....

Επί του θέματος, η συγκεκριμένη κοπέλα αν έρθει στην Αθήνα δεν θα αφήσει ψωλή για ψωλή ατσιμπουκωτη. Γνώμη μου!!
Αμπα μου τάχω χαμένα.
Πήρα όλη την Αθήνα πίπα και δεν μου άρεσε καθόλου.
Και το κακό είναι οτι όποτε με βλέπει θέλει να της το ξανακάνω, αλλά εγώ δεν θέλω μωρε...
Τί να κάνω, μπορεις να μου πεις;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 19:07

foscilis έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
20 Μαρ 2021, 16:46
Καλά λέει η α, μπα.
Ναι αλλα για λαθος λογο. Η χοντρη δεν επρεπε ποτε να μπει σε αυτη τη σχεση.
Γιατί οι χοντρές να μην κάνουν σχέσεις; :xena:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 20 Μαρ 2021, 19:09

Ε, ας της κανει για αλλαγή κι ένα γλειφομούνι. Τι προβλήματα που έχει ο κόσμος;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 20 Μαρ 2021, 19:10

Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:05
Κι εγώ για το επίπεδο. Επίσης συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Σε συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις είναι όπως τα λες. Απλά συχνά βιαζόμαστε όλοι να πάρουμε θέση. ακόμα κι αν δεν χρειάζεται ή δεν είμαστε έτοιμοι, κάτι μας ψυχαναγκάζει να διαλέξουμε κάτι που θα είναι το σωστό σώνει και καλά.
Ενώ η ίδια η κατάσταση είναι θολή τις περισσότερες φορές.
Εδώ θα συμφωνήσω, αν δεν ακούσεις δύο πλευρές δεν δικάζεις.
Ordem e Progresso.

Καλοκαίρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καλοκαίρι » 20 Μαρ 2021, 19:10

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:02
Καλοκαίρι έγραψε:

Γι αυτό λέω ότι είναι μπαζοσυζήτηση. Η απαραίτητη θυματοποίηση για να μην χαλάσει η συνταγή κι όλα τ' άλλα εύκολα.
Ε αφού λέει ότι δεν γουστάρει να το κάνει και προφανώς το κάνει μη χάσει το κελεπούρι. Έχει άγνοια η κορασίδα.
Δεν γίνεται να το κάνει και να μη γουστάρει εκτός αν εξαναγκάζεται με τη βία. Ο ηθικός εξαναγασμός είναι κάτι αόριστο και θολό κι ως εκ τούτου δεν λαμβάνεται υπόψη, τουλάχιστον από μένα. η υπόθεση βρωμάει μόνο και μόνο που ανάγεται μια τέτοια βλακεία σε βαθμό υπαρξιακού. και λυπάμαι που παίρνω θέση υπέρ του αγοριού αλλά είμαι προκατειλημμένος με κάτι τέτοιες.

Παρεμπιπτόντως με την ίδια δραματοποιημένη κακομοιριά όπως της κοπέλας αυτής, άνοιξε ο Αρίστος νήμα για να κλαφτεί για τα εθνικά σύμβολα και αξίες. Δραματοποιημένες φανφάρες και τίποτα άλλο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 19:15

Καλοκαίρι έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:10
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:02
Καλοκαίρι έγραψε:

Δεν γίνεται να το κάνει και να μη γουστάρει εκτός αν εξαναγκάζεται με τη βία. Ο ηθικός εξαναγασμός είναι κάτι αόριστο και θολό κι ως εκ τούτου δεν λαμβάνεται υπόψη, τουλάχιστον από μένα. η υπόθεση βρωμάει μόνο και μόνο που ανάγεται μια τέτοια βλακεία σε βαθμό υπαρξιακού. και λυπάμαι που παίρνω θέση υπέρ του αγοριού αλλά είμαι προκατειλημμένος με κάτι τέτοιες.

Παρεμπιπτόντως με την ίδια δραματοποιημένη κακομοιριά όπως της κοπέλας αυτής, άνοιξε ο Αρίστος νήμα για να κλαφτεί για τα εθνικά σύμβολα και αξίες. Δραματοποιημένες φανφάρες και τίποτα άλλο.
Έλα τώρα που πιστεύεις ότι όλοι κάνουν κάτι στο σεξ μόνο άμα το γουστάρουν. Και πιπιλισμα κάνουν και κωλο δίνουν και σεξ κάνουν ακόμα κι αν δεν γουσταρουν και το κάνουν για διάφορους λόγους. Για αυτό λέμε ότι η α μπα σωστά της είπε. Δεν κάνεις κάτι αν δεν το γουστάρεις να το κάνεις.

Que Sera, Sera...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 20 Μαρ 2021, 19:15

Ζενίθεδρος έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:09
Ε, ας της κανει για αλλαγή κι ένα γλειφομούνι. Τι προβλήματα που έχει ο κόσμος;
69 λέγεται ως στάση στο σεξ :003:

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 20 Μαρ 2021, 19:15

Cavaliere έγραψε:
Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 18:31
Παντως ειναι σαν να λεει οτι εχει παραπονο που δεν της τον χωνει επιτελους και ολο τη βαζει να πιπιλαει.
Πέρα από αυτό, ο τύπος είναι μαλάκας, αν θέλει μόνο αυτός να χύνει με πίπες. Κανονικά πρέπει να είναι ανταποδοτικός στο γλείψιμο, να χύσει κι η τύπισσα.
Εγω αυτο το θεωρησα ως δεδομενο οτι γινεται.
Απλα η τυπισσα πλεον θελει το ματζαφλαρι μεσα της και ο τυπος τον παιζει στην κυριολεξια.
Μου ακουγεται κλασικη περιπτωση που θα βρεθει ενας μεγαλυτερος σε ηλικια και θα την ξεκωλιασει στην κυριολεξια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 20 Μαρ 2021, 19:17

Daje έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:15
Εγω αυτο το θεωρησα ως δεδομενο οτι γινεται.
Απλα η τυπισσα πλεον θελει το ματζαφλαρι μεσα της και ο τυπος τον παιζει στην κυριολεξια.
Μου ακουγεται κλασικη περιπτωση που θα βρεθει ενας μεγαλυτερος σε ηλικια και θα την ξεκωλιασει στην κυριολεξια.
Καλό παιδί να είναι.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 20 Μαρ 2021, 19:19

Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:07
foscilis έγραψε:
Cavaliere έγραψε:
20 Μαρ 2021, 16:46
Καλά λέει η α, μπα.
Δεν είπα αυτό. Είπα αφού δεν ήθελε σεξ για ποιο λόγο να κάνει σχέση; Τι έχουμε, δημοτικό;

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 20 Μαρ 2021, 19:23

20 χρόνο που δεν αντί να βρει αλλού πούτσο να φάει, θα κάτσει να γράψει γράμμα στη lifo; Μόνο εγώ πιστεύω ότι τα μισά που δημοσιεύουν σε αυτό το μπλογκ του κώλου παίζει απλά να είναι ακραία φίδια;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Μαρ 2021, 19:24

foscilis έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:19
Naida έγραψε:
20 Μαρ 2021, 19:07
foscilis έγραψε:

Δεν είπα αυτό. Είπα αφού δεν ήθελε σεξ για ποιο λόγο να κάνει σχέση; Τι έχουμε, δημοτικό;
Για να βλέπουν μαζί αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα. Που πήγε ο ρομαντισμός; :e040:

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών