Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν εκφράζεις ούτε εκπροσωπείς το γυναικείο φύλλο και ούτε όλες οι υπόλοιπες γυναίκες έχουν τα ίδια γούστα και ιδέες με εσένα !!!
Και το εκφράζεις εσύ;
Πάντως γυναίκες που να θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν γουσταρουν ή δεν νιώθουν καλά με αυτό που κάνουν και να γουστάρουν που το κανουν δύσκολα θα βρεις.
Πρόβλημα τους το τι θα κάνουν οι άλλες γυναίκες
Και δικό μου πρόβλημα το να βρω γυναίκα που να ταιριάζουμε στο τι θα κάνουμε στο σεξ η άλλου
Όταν έχω σχέση με μια γυναίκα ΔΕΝ έχω σχέση με ολόκληρο το γυναικείο φύλο αλλά μια μια συγκεκριμένη γυναίκα ..
Με αυτήν ρυθμίζω την σχέση μου και όχι με ολόκληρο το γυναικείο κίνημα !!
Η θεωρια μου ομως, επιστημονικα τεκμηριωμενη, εξηγει και γιατι δε τα φτυνε
Δεν αναφέρει κάπου στο κείμενο περί κατάποσης. Ούτε περί οργασμού.
Κατά τ'αλλα επί της θεωρίας που λες, έχεις θεωρία που λέει ότι μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό μόνο και μόνο κάνοντας πεολειχια;
καλα το κειμενο το γραφει μια κλασσικη παρθενα, ηθελα αλλα δεν ηθελα, τελικα μαρεσε και δεν μαρεσε που μαρεσε, δεν επρεπε να μου αρεσει τοσες φορες
το γελοιο ειναι η απαντηση που της δινει αλλα τεσπα
Δεν ειναι θεωρια ειναι πραγματικοτητα ο οργασμος απο το στομα.
Θεωρια δικια μου ειναι οτι ηταν βαθια η διεισδυση και δε μπορουσε να τα φτυσει.
Όχι δεν είπε δεν μου άρεσε το χαμουρεμα γενικά. Είπε δεν της άρεσε η συγκεκριμένη πράξη. Επίσης ξαναλέω δεν λέει πουθενά για κατάποση.
Οργασμό από τις ρωγες ξέρω, οργασμό από το στόμα δεν το γνώριζα ότι υπάρχει. Ως τώρα θεωρούσα ότι οργασμό από το στόμα έχεις μόνο αν τρως καμιά σοκολατοπιτα με παγωτό. Να που υπάρχετε κι εσείς και μας ανοίγετε τα μάτια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Μαρ 2021, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εκφράζεις ούτε εκπροσωπείς το γυναικείο φύλλο και ούτε όλες οι υπόλοιπες γυναίκες έχουν τα ίδια γούστα και ιδέες με εσένα !!!
Και το εκφράζεις εσύ;
Πάντως γυναίκες που να θέλουν να κάνουν πράγματα που δεν γουσταρουν ή δεν νιώθουν καλά με αυτό που κάνουν και να γουστάρουν που το κανουν δύσκολα θα βρεις.
Και δικό μου πρόβλημα το να βρω γυναίκα που να ταιριάζουμε στο τι θα κάνουμε στο σεξ η άλλου
Όταν έχω σχέση με μια γυναίκα ΔΕΝ έχω σχέση με ολόκληρο το γυναικείο φύλο αλλά μια μια συγκεκριμένη γυναίκα ..
Ε τότε γιατί μου προβληματιζεσαι με τις απόψεις μου; με αυτήν ρύθμισε τα δικά σας, εγώ που κολλάω;
Δεν αναφέρει κάπου στο κείμενο περί κατάποσης. Ούτε περί οργασμού.
Κατά τ'αλλα επί της θεωρίας που λες, έχεις θεωρία που λέει ότι μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό μόνο και μόνο κάνοντας πεολειχια;
καλα το κειμενο το γραφει μια κλασσικη παρθενα, ηθελα αλλα δεν ηθελα, τελικα μαρεσε και δεν μαρεσε που μαρεσε, δεν επρεπε να μου αρεσει τοσες φορες
το γελοιο ειναι η απαντηση που της δινει αλλα τεσπα
Δεν ειναι θεωρια ειναι πραγματικοτητα ο οργασμος απο το στομα.
Θεωρια δικια μου ειναι οτι ηταν βαθια η διεισδυση και δε μπορουσε να τα φτυσει.
Όχι δεν είπε δεν μου άρεσε το χαμουρεμα γενικά. Είπε δεν της άρεσε η συγκεκριμένη πράξη.
Οργασμό από τις ρωγες ξέρω, οργασμό από το στόμα δεν το γνώριζα ότι υπάρχει. Ως τώρα θεωρούσα ότι οργασμό από το στόμα έχεις μόνο αν τρως καμιά σοκολατοπιτα με παγωτό. Να που υπάρχετε κι εσείς και μας ανοίγετε τα μάτια.
Ε τότε γιατί μου προβληματιζεσαι με τις απόψεις μου; με αυτήν ρύθμισε τα δικά σας, εγώ που κολλάω;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.