Μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας απο απατημένους συζύγους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας απο απατημένους συζύγους
Κωδικό στο κινητό, κρυφή συνομιλία σε μέσεντζερ και βάημπερ. Κωδικοποιημένο όνομα του εραστή-ερωμένης.
Συνεννοημένοι φίλοι ή φίλες με λέξεις κωδικούς αν χρειαστεί να τους παρεις τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση πετάς τη λέξη από την αρχή να καταλάβει ότι ακουει και άλλος.
Όχι εφαρμογές που δεν ξέρεις στο κινητό.
Βέβαια εξαρτάται σε τι βαθμό έχει φτάσει ο άλλος την παρακολούθηση.
Συνεννοημένοι φίλοι ή φίλες με λέξεις κωδικούς αν χρειαστεί να τους παρεις τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση πετάς τη λέξη από την αρχή να καταλάβει ότι ακουει και άλλος.
Όχι εφαρμογές που δεν ξέρεις στο κινητό.
Βέβαια εξαρτάται σε τι βαθμό έχει φτάσει ο άλλος την παρακολούθηση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το να είμαι πιστός στην σύντροφό μου δεν είναι κάτι που επιβάλεται με το ζόρι
Θέλω και είμαι πιστός αλλιως η σχέση γίνεται καταναγκαστικά έργα
Θέλω και είμαι πιστός αλλιως η σχέση γίνεται καταναγκαστικά έργα
Δεν καταπιέζουμε ούτε παρακαλαμε να μας αγαπούν , αν η σύντροφος μας θέλει να φύγει ο δρόμος ελεύθερος
Απλά εμείς αποκτούμε το δικαίωμα να φτιάξουμε άλλη σχέση
Απλά εμείς αποκτούμε το δικαίωμα να φτιάξουμε άλλη σχέση
Εσύ δεν ήσουν που μας εγραφες απο μια καφετερια με μια ή δυο "μικρές" δίπλα σου; κτλ κτλ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι αλλά έχεις και σύντεοφο μόνιμη. Πως είσαι πιστός;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν φοβάμαι τίποτα πιο πιστός από εμένα δεν υπάρχει
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Ρουτάρω κινητά τηλέφωνα με οποιαδήποτε έκδοση άνδροιδ, περνάω άοσμο άχρωμο και αόρατο σόφτγουερ για ρημόουτ αντιμιστρέησο που δεν αφήνει ίχνη. Φιλικές τιμές ΔΕΝ κάνω γιατί όλοι οι φίλοι μου ξέρουν να τα κάνουν αυτά μόνοι τους άρα ΔΕΝ είμαστε φίλοι. Λεπτομέρειες με πμ, ξεκινάει η δουλειά μόλις μπει η προκαταβολή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Επίσης δεν φέρω καμία ευθύνη άμα εσείς τρώτε κέρατο, μην πυροβολείτε τον πιανίστα.
.
.
Τι κάνεις λέει;sys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:25Ρουτάρω κινητά τηλέφωνα με οποιαδήποτε έκδοση άνδροιδ, περνάω άοσμο άχρωμο και αόρατο σόφτγουερ για ρημόουτ αντιμιστρέησο που δεν αφήνει ίχνη. Φιλικές τιμές ΔΕΝ κάνω γιατί όλοι οι φίλοι μου ξέρουν να τα κάνουν αυτά μόνοι τους άρα ΔΕΝ είμαστε φίλοι. Λεπτομέρειες με πμ, ξεκινάει η δουλειά μόλις μπει η προκαταβολή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παίζω κ αρμόνjιο.Naida έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:31Τι κάνεις λέει;sys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:25Ρουτάρω κινητά τηλέφωνα με οποιαδήποτε έκδοση άνδροιδ, περνάω άοσμο άχρωμο και αόρατο σόφτγουερ για ρημόουτ αντιμιστρέησο που δεν αφήνει ίχνη. Φιλικές τιμές ΔΕΝ κάνω γιατί όλοι οι φίλοι μου ξέρουν να τα κάνουν αυτά μόνοι τους άρα ΔΕΝ είμαστε φίλοι. Λεπτομέρειες με πμ, ξεκινάει η δουλειά μόλις μπει η προκαταβολή.
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
για 5 χιλιαρικα την κοπαναω και καιω το αμαξι του γκομενου.
δεν υπαρχει κανενας αξιοπιστος τροπος να ελεγξεις εαν καποιος αλλος εχυσε την συζυγο σου και μεγαλωνεις καποιου αλλου τα παιδια.
για αυτο τον λογο παντα προσεχουμε να παντρευομαστε παρθενες και να τις κραταμε οσο πιο πολυ μπορουμε κλεισμενες στο σπιτι.
τωρα ειδικα για την περιπτωση σου αν εισαι χρονια παντρεμενος νομιζω οτι αλλαγες στην σεξουαλικη της συμπεριφορα δηλαδη αν ζηταει καινουρια κολπα και τετοια θα πρεπει να σε βαλουν σε υποψιες.
ακομα μπορεις να της κανεις τακτικα κολοβυθομετρηση και να κοιτας αν το κυλωτακι της εχει κολπικα υγρα οταν δηθεν επιστρεφει απο βολτα με την φιλη της και τετοια.
για αυτο τον λογο παντα προσεχουμε να παντρευομαστε παρθενες και να τις κραταμε οσο πιο πολυ μπορουμε κλεισμενες στο σπιτι.
τωρα ειδικα για την περιπτωση σου αν εισαι χρονια παντρεμενος νομιζω οτι αλλαγες στην σεξουαλικη της συμπεριφορα δηλαδη αν ζηταει καινουρια κολπα και τετοια θα πρεπει να σε βαλουν σε υποψιες.
ακομα μπορεις να της κανεις τακτικα κολοβυθομετρηση και να κοιτας αν το κυλωτακι της εχει κολπικα υγρα οταν δηθεν επιστρεφει απο βολτα με την φιλη της και τετοια.
Σωστά όλα αυτά φίλε μου, αν όντως δεν έχει κινητό με άνδροιδ καλό είναι να ψάχνεις τα κυλωτάκια για χύσια, όλο και κάτι θα βρεις.lolek1 έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:36δεν υπαρχει κανενας αξιοπιστος τροπος να ελεγξεις εαν καποιος αλλος εχυσε την συζυγο σου και μεγαλωνεις καποιου αλλου τα παιδια.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση ΚΚΕ για μέτρα προστασίας των πυροσβεστών
από Sol » 25 Ιούλ 2023, 19:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιούλ 2023, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
από Ίακχος » 01 Φεβ 2025, 21:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 763 Απαντήσεις
- 17234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
04 Μαρ 2025, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση μεριμνησε για επίδομα μητρότητας στους ομοφυλους συζύγους
από southern » 20 Απρ 2024, 13:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Απρ 2024, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-