Νά 'σαι καλά, ταχεία ανάρρωση και τη Λαμπρή βαρβάτος εύχομαι.enaon έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:49αν το παραπάνω σας σχόλιο ειναι ενας έμμεσος τρόπος να μου γνωστοποιήσετε πως, για λόγους οχι του παρόντος, νιώθετε πως η ικανότητά σας να ευθύνεστε για τα γραφόμενά σας ειναι περιορισμένη, θα σας ευχαριστήσει θεωρώ να μάθετε οτι το ειχα καταλαβει απο πριν με το βιντεο, ισως η σκεψη οτι καποιος σας συμπονεί λειτουργήσει θετικά. Σε καθε περίπτωση αγαπητέ, η αγάπη μου, εκείνη που εχω για την μουρλεγκο που ζει στο κεφάλι σας, ολη δική σας.
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
την ευχή μου παλικάρι μου.
να πληροφορήσω την κοινοτητα οτι ο γαβρος εχει μεγαλη κωλοφαρδια στην κληρωση
μηπως θελατε να πείτε πως ο Ολυμπιακός εχει την εύνοια της τύχης που αρμόζει σε μια σπουδαία ομαδα ήθους; Σίγουρα δεν εννοείτε πως οι θεοι δρουν εσφαλμενα, ετσι δεν ειναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενιγουέι, στηρίζω τέρμα πατσοκοιλιάδες καπετανέους, που έχουν αναβαθμιστεί σε προχωκαγκούρικα ευάλωτα ναυτάκια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
εχμ, με σενα διασκεδαζουμε
οι ΓΕΛΟΙΟΙ
οι ΓΕΛΟΙΟΙ
Κι εγώ διασκεδάζω με το πασοκογενές κωλοπετινιτσιώτικο είδος.
Ειδικώς όταν κάποιοι νεκροί, αποτελούν αφορμή για τις εξάρσεις τους.
Αλλά είπαμε, είναι η φκιάξη τους τέτοια και ουδείς ζωντανός ή νεκρός μπορεί να επέμβει σε κάποιες τέρμα φυσικές/εγγενείς διαδικασίες.
Ειδικώς όταν κάποιοι νεκροί, αποτελούν αφορμή για τις εξάρσεις τους.
Αλλά είπαμε, είναι η φκιάξη τους τέτοια και ουδείς ζωντανός ή νεκρός μπορεί να επέμβει σε κάποιες τέρμα φυσικές/εγγενείς διαδικασίες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
2 ποστ παραπισω τον προτρεπεις να αλλαξει αβαταρ για να φερνει πιο πολυ στα " ορνιθοειδη του ειδους μου"

Φυραινει το μυαλο, μπααμπωωω.
σε ενα επεισόδιο νομίζω 5η σεσόν θελουν να πανε σπίτι, και το φιλοσοφουν, οποιος δεν εχει δει το ουτλαντερ το κανουν γιατί μεταφέρονται στον χρόνο και η εννοια εχει γινει θολή.
Σας διαβάζω και αν ήμουν εκει θα απαντουσα, ειναι ενας τόπος που επιστρέφεις και τίποτα δεν εχει αλλάξει, το οικείο, γνώριμο, ζεστό συναίσθημα άκρατης παλαβομάρας ειναι ιδιο, μπραβο παιδιά, και χιλια χρόνια να περάσουν θα ειμαστε ενας φαρος σταθερότητας εδώ.
Σας διαβάζω και αν ήμουν εκει θα απαντουσα, ειναι ενας τόπος που επιστρέφεις και τίποτα δεν εχει αλλάξει, το οικείο, γνώριμο, ζεστό συναίσθημα άκρατης παλαβομάρας ειναι ιδιο, μπραβο παιδιά, και χιλια χρόνια να περάσουν θα ειμαστε ενας φαρος σταθερότητας εδώ.
Σπιτι ειναι εκει που χεζεις ελευθερα.
Κάτι άλλο εκτός από το κωλοπετεινιτσιώτικο πρότζεκτ για "μπάμπω" από τις αφανείς κακοχυμένες και όλως τυχαίως αφαενείς χλαπάτσες του είδους σας, παίζει, γλυκειά μου;
Έτσι από περιέργεια.
Γιατί, ως κλασσική αντίδραση στην πολιτική ή θρησκευτική άποψη σας, παίζει στο πλαίσιο της προχωκαγκουροσύνης, που εκφράζει πλήρως το είδος σας.
Επίσης καρατσεκαρισμένο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γελοία.
Το ουδέτερο αφορά και στα δύο (περίπου) φύλα.
Το ουδέτερο αφορά και στα δύο (περίπου) φύλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1095 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
19 Μαρ 2025, 09:38
-
- 181 Απαντήσεις
- 3528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 21:26
-
- 63 Απαντήσεις
- 1685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Νοέμ 2024, 16:52
-
-
Νέα δημοσίευση Οι φιλοσοφικές καταβολές του χριστιανικού δόγματος - Διαμαντής Κούτουλας
από έργο_μακέτο » 14 Σεπ 2024, 12:19 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
14 Σεπ 2024, 16:40
-