φοβαμαι οτι αυτο ειναι ενα εργο αδύνατο να ερθει σε πέρας, τοσο διότι γνωρίζω πως με καμια τρελή του χωριου μας δεν τα εχω φτιαξει ωστε να μπορώ να αρχίσω απο καπου την ερευνά μου, οσο γιατι μου ειναι γνωστό οτι εισαστε μεγάλη σηπία, και εννοούσατε την Γαλή. Μου αρκεί που κολυμπάτε με χάρη στην λιμνη, σας ευχαριστώ.
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αλλα ουτε καν...Bazoomba έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:34Αυτο μονο, τιποτα αλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:33Στη δύση της Δύσης, αναφέρεσαι.enaon έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:24να λεμε τα γατάκια:
μικρά τιγράκια τσέπης με δοντια που δεν μπορούν να κόψουν ουτε δάκτυλο;
το γελοιοι πώς να το λέμε; Βαλτε λιγη φαντασία να το κανουμε πρόταση.
Ετσι το έκαναν στην Δυση, καλα μια απο τις 1000δες βεβαια Δυσες, δεν ξερω και πως να το γραψω, αλλα δεν εχει σημασία, να το κανουμε για την Δυση.
Το να ενασχολείται πλέον ο οποιοσδήποτε με την εναργή δράση απέναντι σε τέρμα "φυσικά" φαινόμενα, είναι σαφώς χάσιμο χρόνου.
Το κωμικό στοιχείο, είναι η μόνη σωτηρία αντιμετώπισης της οποιασδήποτε τραγωδίας.
Ν' αφήσεις τη λίμνη μου ήσυχη και να πα να κοιταχτείς σε κάνα γιατρό. Βρε...το ξέρεις ότι σε πονάω βρε; Τι περνάς και καζάντησες στον έρωτα της μουρλέγκως; Να πας να σε διαβάσουν στον άγιο Κυπριανό. Μεγάλη η χάρη του.enaon έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:36φοβαμαι οτι αυτο ειναι ενα εργο αδύνατο να ερθει σε πέρας, τοσο διότι γνωρίζω πως με καμια τρελή του χωριου μας δεν τα εχω φτιαξει ωστε να μπορώ να αρχίσω απο καπου την ερευνά μου, οσοι γιατι μου ειναι γνωστό οτι εισαστε μεγάλη σηπία, και εννοούσατε την Γαλή. Μου αρκεί που κολυμπάτε με χάρη στην λιμνη, σας ευχαριστώ.
Είναι ήδη γνωστή στους πάντες η ευαισθητοποιημένη προσέγγιση απέναντι στους πρώην χέστες συντονιστές του πχορουμικού χωριού.Ναύτης έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:31Όχι. Να κάτσεις να το βρεις μοναχός σου.enaon έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 15:15Ομολογώ οτι ίσως βιάστηκα, ισως μονος μου και άθελά μου προσέδωσα εναν χαρακτηρισμό ανάρμοστο στην Γαλή, Για την πραξη αυτή μονο εκείνη μπορει βρεί μια αλλη που θα ηταν δίκαιη τιμωρία.
Θα μπορουσατε παρακαλώ να μου πείτε με ποια τρελη του χωριου τα εφτιαξα, να προστατεύσω την τιμή της απέναντι στους ανέμους που φυσάνε εντός της κεφαλης σας, δίχως να υποπέσω σε νεο σφάλμα εικασίας;
Έχει στοιχειωδώς "λογική" εξήγηση η εν λόγω ευαισθητοποιημένη προσέγγιση απέναντι στον κάθε χέστη πρώην συντονιστή;
Σαφώς και έχει.
Οπότε, προς τί οι εξάρσεις σου, παραολυμπιακή παπαρίτσα, από τη στιγμή που απολαμβάνεις πλήρη θεσμική και πχορουμική στήριξη από το ευαισθητοποιημένο συνάφι σου;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άμα σου απαντήσω καθώς πρέπει, γεροντομούμια, θα μου το ξανασβήσουν. Οπότε, αγάπη μόνο.
αν το παραπάνω σας σχόλιο ειναι ενας έμμεσος τρόπος να μου γνωστοποιήσετε πως, για λόγους οχι του παρόντος, νιώθετε πως η ικανότητά σας να ευθύνεστε για τα γραφόμενά σας ειναι περιορισμένη, θα σας ευχαριστήσει θεωρώ να μάθετε οτι το ειχα καταλαβει απο πριν με το βιντεο, ισως η σκεψη οτι καποιος σας συμπονεί λειτουργήσει θετικά. Σε καθε περίπτωση αγαπητέ, η αγάπη μου, εκείνη που εχω για την μουρλεγκο που ζει στο κεφάλι σας, ολη δική σας.
παπια σας ονομαζα με την αναφορά στην λιμνη, παρακαλώ δωστε λιγη σημασία, λιγο σεβασμό στο κειμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γλυκειά μου κωλομπίνα, στον Beria αναφερόμουν.
Είναι πολύ πιο σοβαρός από τα ορνιθοειδή του είδους σου, που ούτε ένα αυγό της προκοπής δεν μπορείτε να παράγετε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1096 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
19 Μαρ 2025, 09:38
-
- 181 Απαντήσεις
- 3549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 21:26
-
- 63 Απαντήσεις
- 1696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Νοέμ 2024, 16:52
-
-
Νέα δημοσίευση Οι φιλοσοφικές καταβολές του χριστιανικού δόγματος - Διαμαντής Κούτουλας
από έργο_μακέτο » 14 Σεπ 2024, 12:19 » σε Θρησκειολογία - 2 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
14 Σεπ 2024, 16:40
-