α, και οι γιαχωβάες, π@π@ρια για τον Χριστό σου μιλάνε
εκεί όρμα με τις ευλογίες μου!

δεν εχει καμμια σχεση το συνταγμα και το ποιος απελευθερωσε, με το τι ειναι προσυλητισμος.Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:52Ρε, μη λέμε πάλι τα ίδια, έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι προσηλυτισμός αυτό που λες οτι γίνεται στα σχολεία οταν στο Σύνταγμά σου ορίζονται αυτά που ορίζονται (ΚΑΙ ΟΤΑΝ αυτοί που σε απελευθέρωσαν είπαν οτι το έκαναν ΠΡΩΤΑ υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπερ πατρίδος, ξες ποιοί είναι αυτοί).Πασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:49Επίσης βρε Σουβλάρα, για πες μου κάτι.
Όταν εμένα μου χτυπάνε την πόρτα Ιεχωβάδες να μου μιλήσουν για τον Ιησού Χριστό και τους λέω οτι βάσει του άρθρου του Συντάγματος προσηλυτίζουν, εκεί είναι οκ για σένα; Επιδοκιμάζεις να φανταστώ.
Όταν όμως υπάρχει μια διαρκής φάση προσηλυτισμού απ'τα μικράτα με διαφόρους τρόπους, επικροτούμε;
Γω πάντως στην πόλη μου, ξέρω πάμπολλες περιπτώσεις που συνέβαινε το ίδιο.
Μα παίρνεις μια απαλλαγή και τέλος άμα δεν θες στην τελική.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:54Α, δεν είναι. Καλά.Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:52Ρε, μη λέμε πάλι τα ίδια, έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι προσηλυτισμός αυτό που λες οτι γίνεται στα σχολεία οταν στο Σύνταγμά σου ορίζονται αυτά που ορίζονται (ΚΑΙ ΟΤΑΝ αυτοί που σε απελευθέρωσαν είπαν οτι το έκαναν ΠΡΩΤΑ υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπερ πατρίδος, ξες ποιοί είναι αυτοί).Πασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:49Επίσης βρε Σουβλάρα, για πες μου κάτι.
Όταν εμένα μου χτυπάνε την πόρτα Ιεχωβάδες να μου μιλήσουν για τον Ιησού Χριστό και τους λέω οτι βάσει του άρθρου του Συντάγματος προσηλυτίζουν, εκεί είναι οκ για σένα; Επιδοκιμάζεις να φανταστώ.
Όταν όμως υπάρχει μια διαρκής φάση προσηλυτισμού απ'τα μικράτα με διαφόρους τρόπους, επικροτούμε;
Μαρήηηηηηηη!
Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:57Μα παίρνεις μια απαλλαγή και τέλος άμα δεν θες στην τελική.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:54Α, δεν είναι. Καλά.Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:52
Ρε, μη λέμε πάλι τα ίδια, έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι προσηλυτισμός αυτό που λες οτι γίνεται στα σχολεία οταν στο Σύνταγμά σου ορίζονται αυτά που ορίζονται (ΚΑΙ ΟΤΑΝ αυτοί που σε απελευθέρωσαν είπαν οτι το έκαναν ΠΡΩΤΑ υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπερ πατρίδος, ξες ποιοί είναι αυτοί).
Τεσπα, βάζω να ακούσω τώρα βαρύ Μωραίτικο, γιατί με σύγχυσες
Ομολογιακό έχει νόημα να είναι σε άτομα που επιλέγουν να ομολογήσουν τη πίστη τους.
Εγώ είμαι αγνωστικιστής για πολλούς λόγους που βαριέμαι να εξηγώ.
Αχ, γαλύφω, τα 'μαθες τα κουμπιά μου και με παίζεις!!!