αλλη μλκ και αυτη ...το κανουν σημερα οι μουσουλμανοι τα θυσιαζουν στις μαχες εναντιων αλλοθρησκωνmicmic έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:36Η ιστορία του Αβραάμ και του Ισαάκ πρέπει να είναι υπεύθυνη για χιλιάδες σφαγές νηπίων από τρελάρες που άκουσαν τον Θεό να τους λέει να θυσιάσουν τα παιδιά τους. Περιέργως, κανείς σήμερα δεν πιστεύει κάποιον που ισχυρίζεται ότι ο Θεός του είπε να σφάξει τα παιδιά του.
Σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών, την πρωινή προσευχή, τον εκκλησιασμό και τις εικόνες
Re: Σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών, την πρωινή προσευχή, τον εκκλησιασμό και τις εικόνες
Re: Σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών, την πρωινή προσευχή, τον εκκλησιασμό και τις εικόνες
Είπε το ιερό τέρας μορφώσεως. Αχου βρε γλυκουλίνι και πώς να σου θυμώσω, όταν γράφεις τέτοια μαργαριτάρια;nemo έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:37να διδασκονται υποχρεωτικα την κοινη διαθηκη μαζι με ελληνικη φιλοσοφια πχ σωκρατη αριστοτελη
υποχρεωτικα και οποιοι γονεις αντιδρουν να τους γινει μαθημα ενα κινεζικο βασανιστηριο
πχ σαν τον ασεβαστο με τηλεοπτικη κάλυψη για να το βλεπουν ολοι
τελειωνουν που τελειωνουν αμορφωτα τουλαχιστον ας βγαινουν καλυτεροι ανθρωποι με επιγνωση τις μκλς τους

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ξέρετε, στην ΠΔ, οι Εβραίοι ζούσαν σε καιρούς ειδωλολατρικούς και άγριους
Το δίνω για χιντ
Το δίνω για χιντ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
η ελληνικη φιλοσοφια λεει κατα κανονα τα αντιθετα απο την καινη διαθηκη.nemo έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:37να διδασκονται υποχρεωτικα την κοινη διαθηκη μαζι με ελληνικη φιλοσοφια πχ σωκρατη αριστοτελη
υποχρεωτικα και οποιοι γονεις αντιδρουν να τους γινει μαθημα ενα κινεζικο βασανιστηριο
πχ σαν τον ασεβαστο με τηλεοπτικη κάλυψη για να το βλεπουν ολοι
τελειωνουν που τελειωνουν αμορφωτα τουλαχιστον ας βγαινουν καλυτεροι ανθρωποι με επιγνωση τις μκλς τους

μπορω να ερθω αυτοβουλως στην τηλεοραση, και να μαζευτουν ολοι οι παπαδες του συμπαντος, ολων των θρησκειων, να προσευχηθουν ταυτοχρονα στους θεους τους να κατεβουν να μου κανουν το βασανιστηριο, η εστω να μου ριξουν καναν κεραυνο να πεσω στον τοπο.
μπορω ταυτοχρονα να βριζω οποιον θεο θετε.
αμα υπαρχουν θεοι, δεν μπορει, θα ακουσουν τους πιστους τους.
αλλιως θα μου κλασουν τ αρχιδια

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και τα περισσοτερα παιδια πρεπει να σταματανε υποχρεωτικα στην τριτη ταξη του γυμνασιου
υποχρεωτικα λεμε δια ροπαλου ..και ας γινουν οτι θελουν απο τεχνιτες και εργατες εχουμε ελλειψεις
λυπαμαι μαθητες και γονεις που τα στελνουν σε κατι αγνωστες σχολες στα νησια και επαρχια
που και αν και ποτε τις τελειωσουν δεν προκειται ποτενα ασκησουν το επαγγελμα
τα περισσοτερα εξελισσονται σε επαγγελματιες τεμπεληδες και τα κοριτσια να αλλαζουν συντροφους
πρωι και απογευμα και το μελλον τους να ειναι να γινουν γατομανες
υποχρεωτικα λεμε δια ροπαλου ..και ας γινουν οτι θελουν απο τεχνιτες και εργατες εχουμε ελλειψεις
λυπαμαι μαθητες και γονεις που τα στελνουν σε κατι αγνωστες σχολες στα νησια και επαρχια
που και αν και ποτε τις τελειωσουν δεν προκειται ποτενα ασκησουν το επαγγελμα
τα περισσοτερα εξελισσονται σε επαγγελματιες τεμπεληδες και τα κοριτσια να αλλαζουν συντροφους
πρωι και απογευμα και το μελλον τους να ειναι να γινουν γατομανες
Πόθεν προκύπτει απ'τα λεγόμενά μου, η σύγκριση που επιχειρείς; Μακρυά απο μένα αυτά.
Θες να μου πεις λίγο, ποιός δίνει το δικαίωμα στο δάσκαλο ή την δασκάλα να επιβάλλει μια συνθήκη, με το να τρομοκρατεί τα παιδιά που διδάσκει, για να εφαρμόσει ντε και σώνει,το πιστεύω που ασπάζεται; Θεωρείς πως είναι πρέπον;
Είπες πριν για την περίπτωση μιας δασκάλας που έκανε κάτι ανεπίτρεπτοΠασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:46Πόθεν προκύπτει απ'τα λεγόμενά μου, η σύγκριση που επιχειρείς; Μακρυά απο μένα αυτά.
Θες να μου πεις λίγο, ποιός δίνει το δικαίωμα στο δάσκαλο ή την δασκάλα να επιβάλλει μια συνθήκη, με το να τρομοκρατεί τα παιδιά που διδάσκει, για να εφαρμόσει ντε και σώνει,το πιστεύω που ασπάζεται; Θεωρείς πως είναι πρέπον;
Και σου λέω οτι κατα περιόδους βρίσκονται διάφοροι δάσκαλοι να κάνουν διάφορα ανεπίτρεπτα
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο προσπαθώ να σου πω.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Επίσης βρε Σουβλάρα, για πες μου κάτι.
Όταν εμένα μου χτυπάνε την πόρτα Ιεχωβάδες να μου μιλήσουν για τον Ιησού Χριστό και τους λέω οτι βάσει του άρθρου του Συντάγματος προσηλυτίζουν, εκεί είναι οκ για σένα; Επιδοκιμάζεις να φανταστώ.
Όταν όμως υπάρχει μια διαρκής φάση προσηλυτισμού απ'τα μικράτα με διαφόρους τρόπους, επικροτούμε;
Όταν εμένα μου χτυπάνε την πόρτα Ιεχωβάδες να μου μιλήσουν για τον Ιησού Χριστό και τους λέω οτι βάσει του άρθρου του Συντάγματος προσηλυτίζουν, εκεί είναι οκ για σένα; Επιδοκιμάζεις να φανταστώ.
Όταν όμως υπάρχει μια διαρκής φάση προσηλυτισμού απ'τα μικράτα με διαφόρους τρόπους, επικροτούμε;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σοβαρά νομίζεις ότι 3 στους 4 πιστεύουν πως ο Νώε έφτιαξε την κιβωτό;micmic έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 11:19Για να αρχίσει να διδάσκεται αυτό στα σχολεία, πρέπει πρώτα να το καταλάβουν οι πιστοί. Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσεις τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο, 3 στους 4 θα σου πουν ότι ήταν όντως ιστορικά γεγονότα. Και το ποσοστό δε νομίζω να αλλάζει ιδιαίτερα ανάμεσα στους μορφωμένους.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 11:08Πιστεύω ότι καταρχάς πρέπει να αρχίσει στα να διδάσκεται ότι οι ιστορίες της Βίβλου δεν είναι ιστορικά γεγονότα. Αυτή τη βασική πληροφορία δεν άκουσα ποτέ κανέναν καθηγητή θρησκευτικών να τη λέει στα 12 μαθητικά μου χρόνια. Πάντα τις ιστορίες της Βίβλου όταν τις διδάσκαν τις είχαν εξισωμένες με γεγονότα που αναφέρονται σε ιστορικές πηγές, πράγμα που συνιστά απαράδεκτη παραπληροφόρηση.
Είναι πάνω κάτω σα να ζητάς παρόμοιες αλλαγές στο σύστημα θρησκευτικής κατήχησης του Αφγανιστάν.
τα λεω γιατι ολες οι κυβερνησεις ακολουθουν εντεταλμενες οδηγιες για την παιδεια με σκοπο την πληρη αποδομηση της παιδειας .....και επειδη εσας δεν σας κοβει και ιδιαιτερα πρεπει που και που καποιος να σας τα λεει
Όχι. Έκαμες μια ανόμοια σύγκριση. Τεσπα. Άστο.Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:48Είπες πριν για την περίπτωση μιας δασκάλας που έκανε κάτι ανεπίτρεπτοΠασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:46Πόθεν προκύπτει απ'τα λεγόμενά μου, η σύγκριση που επιχειρείς; Μακρυά απο μένα αυτά.
Και σου λέω οτι κατα περιόδους βρίσκονται διάφοροι δάσκαλοι να κάνουν διάφορα ανεπίτρεπτα
Ρε, μη λέμε πάλι τα ίδια, έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι προσηλυτισμός αυτό που λες οτι γίνεται στα σχολεία οταν στο Σύνταγμά σου ορίζονται αυτά που ορίζονται (ΚΑΙ ΟΤΑΝ αυτοί που σε απελευθέρωσαν είπαν οτι το έκαναν ΠΡΩΤΑ υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπερ πατρίδος, ξες ποιοί είναι αυτοί).Πασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:49Επίσης βρε Σουβλάρα, για πες μου κάτι.
Δεν είναι ανόμοια παιδί μου, αν το ξαναδιαβάσεις προσεκτικά, θα καταλάβεις, απλό είναιΠασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:52Όχι. Έκαμες μια ανόμοια σύγκριση. Τεσπα. Άστο.Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:48Είπες πριν για την περίπτωση μιας δασκάλας που έκανε κάτι ανεπίτρεπτοΠασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:46
Πόθεν προκύπτει απ'τα λεγόμενά μου, η σύγκριση που επιχειρείς; Μακρυά απο μένα αυτά.
Το οτι μια δασκάλα φέρθηκε με τρόπο άσχημο και απαράδεκτο, δεν σημαίνει οτι φταίει το μάθημα
Α, δεν είναι. Καλά.Saturn έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:52Ρε, μη λέμε πάλι τα ίδια, έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, δεν είναι προσηλυτισμός αυτό που λες οτι γίνεται στα σχολεία οταν στο Σύνταγμά σου ορίζονται αυτά που ορίζονται (ΚΑΙ ΟΤΑΝ αυτοί που σε απελευθέρωσαν είπαν οτι το έκαναν ΠΡΩΤΑ υπερ ΠΙΣΤΕΩΣ και έπειτα υπερ πατρίδος, ξες ποιοί είναι αυτοί).Πασιφάη έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 12:49Επίσης βρε Σουβλάρα, για πες μου κάτι.
ποιος δινει τις εντολες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μην κάνουν και μία προσευχή πριν ανατινάξουν το αεροπλάνο;
από Μαδουραίος » 03 Δεκ 2023, 21:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus