Η πρακτική πλευρά του μακεδονικού ζητήματος
Re: Η πρακτική πλευρά του μακεδονικού ζητήματος
πω ρε πήξιμο.
Κανένα πήξιμο,εγώ έχω κατασταλαγμένη άποψη για το ζήτημα, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε. Το ίδιο και οι του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτοί που μάλλον θα πήζουν, είναι οι της ΝΔ. Γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γι'αυτό και αυτολογοκρίνονται.
Αυτοί που μάλλον θα πήζουν, είναι οι της ΝΔ. Γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, γι'αυτό και αυτολογοκρίνονται.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- NewModelArmy
Ο Προεδρος των Σκοπιων ηταν και ειναι φανατικα κατα της Συμφωνιας.Μαλιστα οταν εκανε τον δυσκολο στον Ζαεφ και δεν υπεγραφε τα προεδρικα διαταγματα τον αποθεωναν οι ντοπιοι Μακεδονομαχοι εδωΤρίκαλος έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 20:25Ο Κεμάλ, επειδή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι Μακεδόνας λέει ο πρόεδρος των Σκοπίων.
Αυτό το είπε, την ώρα που έδινε πλακέτες σε Τούρκους επιχειρηματίες των Σκοπίων( για να μη ξεχνάμε και την αποτροπή του μουσουλμανικού τόξου στην περιοχή)
Αυτήν είναι η συμφωνία-προδοσία , αγαπητοί κατσαπλιάδες.

"Βαστα Ιβανοφ" ηταν το συνθημα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ποια Μακεδονία του Αιγαίου και πράσινα άλογα; Η Φλώρινα, όπου ζει σχεδόν το 95% της νοτιοσκοπιανής μειονότητας της Ελλάδας είναι πιο κοντά στο Ιόνιο παρά στο Αιγαίο. Καλύτερα να τη μετονομάσετε σε "Μακεδονία του Ιονίου".Βινόσαυρος έγραψε: ↑10 Φεβ 2019, 20:15Φυσικά όλοι αποσιωπούν τον όρο "βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους» που προσπαθεί
να νομιμοποιήσει την κατοχή της μακεδονίας του αιγαίου.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Πρόεδρος κατά της συμφωνίας, λαός των Σκοπίων κατά της συμφωνίας, διασπορά κατά της συμφωνίας, βουλευτές λέγεται ότι ψήφισαν υπέρ με ανταλλάγμα οικογενειακό βόλεμα.NewModelArmy έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 21:38Ο Προεδρος των Σκοπιων ηταν και ειναι φανατικα κατα της Συμφωνιας.Μαλιστα οταν εκανε τον δυσκολο στον Ζαεφ και δεν υπεγραφε τα προεδρικα διαταγματα τον αποθεωναν οι ντοπιοι Μακεδονομαχοι εδωΤρίκαλος έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 20:25Ο Κεμάλ, επειδή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι Μακεδόνας λέει ο πρόεδρος των Σκοπίων.
Αυτό το είπε, την ώρα που έδινε πλακέτες σε Τούρκους επιχειρηματίες των Σκοπίων( για να μη ξεχνάμε και την αποτροπή του μουσουλμανικού τόξου στην περιοχή)
Αυτήν είναι η συμφωνία-προδοσία , αγαπητοί κατσαπλιάδες.
"Βαστα Ιβανοφ" ηταν το συνθημα.
Γερά θεμέλια φιλίας.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εντυπωσιακό!Αρίστος έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 03:46hellegennes έγραψε: ↑29 Ιαν 2019, 03:00Πρώτα απ' όλα, το πρακτικό πρόβλημα είναι ότι κυβερνάνε ανίκανοι, τεμπέληδες, περίγελοι της οικουμένης.
ΟΙ περιγελοι της οικουμενης πηραν συγχαρητηρια απο τη Μερκελ για την πορεια της οικονομιας, βγαινουν σε λιγες μερες στις αγορες και παιρνουν συγχαρητηρια απο ολο τον πλανητη για τη συμφωνια ισως και ενα νομπελ Ειρηνης.
.
Πριν λίγα (πολύ λίγα) χρόνια, κάποιοι βρίζανε τους τότε κυβερνώντες και τους λέγανε προδότες, οσφυοκάμπτες, Τσολάκογλου κι άλλα παραπλήσια, επειδή κάνανε τα χατήρια των "απ' έξω" και στεκόντουσαν στα δυο πίσω πόδια σαν τα σκυλάκια περιμένοντας το κόκκαλο και το "good boy". Και βάλανε τα δυνατά τους, να βάλουν στην κυβέρνηση τα παλικάρια, τα αλάνια που δεν μασάνε από τέτοια και που θα τους πάνε όλους κόντρα, θα βαράνε τα νταούλια και τα ρέστα.
Σήμερα, που τα παλικάρια, τα αλάνια αποδείχτηκαν εξίσου σκυλάκια με τους άλλους και που τους χαϊδεύουν το κεφάλι λέγοντάς τους "μπράβο" κάτι Γερμανοί, κάτι Αμερικάνοι και λοιποί, οι ίδιοι τύποι χοροπηδάνε απ' τη χαρά τους, το θεωρούν μάλιστα και τεράστια επιτυχία.
Πραγματικά εντυπωσιακό! Αλήθεια, επειδή δεν μου 'ρχεται τώρα, ποιος κλάδος της ιατρικής ασχολείται με τέτοιες συμπεριφορές;...
- hellegennes
Welcome back.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
Μπα, μάλλον απλά περαστικός. Πήζω άγρια... θα τα πούμε από κοντά.
- hellegennes
Υποσχέσεις...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
Θα τα πούμε ρε. Θα σου τηλεφωνήσω (κι εσένα και τον άλλον) για μπύρες. Απλά, υπομονή. Προς το παρόν πέφτει πολύ πήξιμο.
Αλλαγή server και version στην πλατφόρμα ταυτόχρονα, οι νέες versions που μπορώ να εγκαταστήσω δεν υποστηρίζουν την λογική των overrides που είχαν οι παλιές και θα πέσει πολύ χαρντκοντάρισμα (που δεν το θέλω γιατί πηδιούνται τα upgrades έτσι), οπότε καταλαβαίνεις...
Αλλαγή server και version στην πλατφόρμα ταυτόχρονα, οι νέες versions που μπορώ να εγκαταστήσω δεν υποστηρίζουν την λογική των overrides που είχαν οι παλιές και θα πέσει πολύ χαρντκοντάρισμα (που δεν το θέλω γιατί πηδιούνται τα upgrades έτσι), οπότε καταλαβαίνεις...
Ωχ.shrike έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 22:25Θα τα πούμε ρε. Θα σου τηλεφωνήσω (κι εσένα και τον άλλον) για μπύρες. Απλά, υπομονή. Προς το παρόν πέφτει πολύ πήξιμο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
Ασταναπάνε συς. Και έχω ντεντλάιν (καλά, αυτό το τραβάω αν θέλω αλλά πρέπει να πληρώνω 2 σερβεράδες ταυτόχρονα, συν ότι παίζει κι ένα θεματάκι με την version της php στο νέο που αλλάζει μεν, αλλά με θέματα) μέχρι τέλος Φλεβάρη.
Όταν θα λήξουν οι δικές σου οι φούριες τα αρχίσουν οι δικές μου μάλλον, σε λα βη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
Αν μιλάς για τη θερινή σεζόν, ελπίζω ότι θα έχω τελειώσει πολύ νωρίτερα (αν δεν... κλαφτ' τα Χαράλαμπε).
- hellegennes
Μην ανησυχείτε. Μόλις διαπιστώθηκε, από δεδομένα του δορυφόρου Γαία, ότι τελικά η σύγκρουση Ανδρομέδας-Γαλαξία θα λάβει χώρα 600 εκατομμύρια χρόνια αργότερα από ό,τι αρχικά υπολογιζόταν, άρα έχουμε χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
07 Δεκ 2024, 23:02
-