συμφωνω με τον αποστολο δοξιαδη σε γενικες γραμμες
η κυβερνηση της ριζοσπαστικης αριστερας θα επρεπε (αν πια καιγοταν να συμφωνησει,γεγονος που δεν καταλαβαινω,δεν βλεπω κατι θετικο για μας σε μια τετοια σταση),να δεχτει εναν συμβιβασμο συνθετης ονομασιας(κατα την γνωμη μου το νεα μακεδονια,το βορεια μακεδονια δινει τροφη για αλυτρωτισμο κ.λπ εντονοτερα) και τερμα,ουτε υπηκοοτητες,ουτε εθνικοτητες,γλωσσες κ.λπ
απο την στιγμη που τα ανακατεψαν ολα τα καναν σκατα,ηταν αναποφευκτο αυτο,οπως αναποφευκτες θα ηταν οι αντιδρασεις.
το χειροτερο ηταν οχι μονο οτι τα καναν σκατα,αλλα ειρωνευονται και απο πανω οσους διαφωνουν,τους λασπολογουν,αφηνουν υπονοουμενα,μια αληθινα χυδαια συμπεριφορα,κατι που θυμισε σε ολους μας και λιγο πχορουμικη συμπεριφορα αρκετων εδω μεσα

,σταση που δεν περιμενεις να την συναντησεις σε τετοιο επιπεδο .
μονο γι αυτο και επειδη εμφανως πλεον εκπροσωπουν μονο τον εαυτο τους αυτοι οι 153(που δεν περιμεναν καν να αποφανθει το δικαστηριο των σκοπιων πριν αποδεχτουν την συμφωνια και κινδυνευουμε να την φαμε οπως με ΑΟΖ και αλβανια,δεν ειναι μικρο σφαλμα αυτο)ο παυλοπουλος οφειλε να μην αποδεχτει την αποφαση του κοινοβουλιου και να μην υπογραψει
εγω θα προσθετα πως θετω ως προτεραιοτητα στα κοινα την βουληση της πλειοψηφιας,,δεν θα με ενδιεφερε αν αυτη ήταν σωστη ή λαθος,αν διαφωνω ή οχι με οτι επελεγαν
αυτο που θα με ενοιαζε θα ηταν η ευθυνη να συνδεεται με την πλειοψηφια του δημου,μια οντως δημοκρατια(το αυτο για ολα τα θεματα μνημονια κ.λπ,εκπροσωποι ανακλητοι θα μπορουσαν να αναλαβουν αποκλειστικα διαχειριστικα και ησσονος σημασιας ζητηματα)
αν αποφασιζαν σκετο μακεδονια,θα διαφωνουσα,αλλα με χαρα θα αποδεχομουν την αποφαση της πλειοψηφιας
το να βλεπω μια χουφτα ανθρωπους να παρακμπτουν τον κοσμο μου ειναι απεχθες και δεν μπορω να δεχτω την αποφαση μιας μειοψηφιας που μπορει καλλιστα να ειναι ενα συνολο,κομπλεξικων,ιδεοληπτικων ανθρωπων,σοφων ή και των καλυτερων ανθρωπων του κοσμου
αλλα δεν παυει να ειναι μειοψηφια και επομενως η επιβολη της επιλογης τους στο συνολο ειναι δειγμα τυραννιας
τα προβληματα που ανεδειξαν η ψηφιση μνημονιων,των πρεσπων και ποσων αλλων καταδεικνυουν προβλημα πολιτευματος
ο κοινοβουλευτισμος ειναι μια κεκαλυμμενη μορφη τυραννιας.