zητουν αυτονομια της μακεδονιας

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Pirate7G

Re: zητουν αυτονομια της μακεδονιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 02 Μαρ 2019, 18:13

southern έγραψε:
02 Μαρ 2019, 13:38
Pirate7G έγραψε:
01 Μαρ 2019, 21:26
southern έγραψε:
01 Μαρ 2019, 20:29

Σε συγκρίση με το συριζαίο, εννοείται ότι είναι προτιμότερος ο χρυσαυγίτης. δες άλλο νήμα για την κριτική μου στη ΧΑ. Θέλω κάτι που αντικαταστήσει τη ΧΑ και το Βελόπουλο.

. Εκτός κι αν είσαι κάνας βαθύπλουτος βιομήχανος ή εφοπλιστής που θέλει οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτόν, να εργάζονται μέχρι θανάτου και χωρίς αμοιβή εννοείται. Ή αν είσαι κάνας διεστραμμένος που γουστάρει να δολοφονεί κόσμο (άνδρες, γυναίκες και κυρίως παιδιά) επειδή έτυχε να γεννηθούν μαύροι, Εβραίοι, γκέι, ανάπηροι κλπ.
δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, απλά θέλω σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν συμφωνώ με τα γκει πραιντ και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. αν ήταν στο χέρι μου θα καταργούσα και το σύμφωνο συμβίωσης. δεν θεωρώ εθνικοσοσιαλιστές τους χρυσαυγίτες αλλά εθνικιστές, μολαταύτα δεν θεωρώ ότι έχουν ιδιαίτερη προοπτική για να δημιουργήσουν ένα νέο δεξιό πόλο. συν ότι είναι κολλημένοι με τη δραχμή. θα υπάρχουν με ένα ποσοστό κοντά στο 10 μέχρι να εμφανιστεί κάτι δυνατό που θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους αυτών και της Ελληνικής Λύσης.
Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που είναι υπέρ της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής και δεν συμφωνούν με οσα κι εσύ δεν συμφωνείς (γκέι κλπ). Για κάποιον λόγο δεν ψηφίζεις αυτά, αλλά ψηφίζεις του ναζί της χα, που όσο κι αν δεν τους θεωρείς εσύ ναζί, αυτοί είναι ναζι, γιατί αυτό δηλώνουν οι άνθρωποι. Δεν τους αφορουν οι απόψεις, ούτε οι θεωρίες σου. Αυτοί οι ίδιοι ορίζουν το τι ειναι και βάσει των δηλώσεων τους είναι ΝΑΖΙ.
Ξέρεις είναι είναι λίγο άκυρο να θες να πεις ότι είσαι εθνικιστής και να ψηφίσεις χα. Η χα είναι ναζιστικό μόρφωμα, εν δυνάμει δολοφόνων - αποδεδειγμένα-, και για αυτο έχουν γραμμένο τον ελληνισμό και την Ελλάδα στα αρχίδια τους. Για να το πω απλά "Λευκοφυλετιστές" είναι και ως γνωστόν αυτοί δεν θεωρούν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέρος της λευκής φυλής τους. Θέλουν την εξουσία όμως για να τον παίξουν επιστάτης των Ελλήνων που θα τους ελέγχουν με βία και τρόμο, καθιστώντας την Ελλάδα τσιφλίκι του κάθε" λευκομαλακα".
Εξάλλου κι η Ελλάδα κι ο ελληνισμός έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από το ναζισμό.
Άρα ποιος ο λόγος να πάει η ψήφος σου σε αυτές τις ανθελληνικες χαμούρες;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 02 Μαρ 2019, 18:58

Pirate7G έγραψε:
02 Μαρ 2019, 18:13
southern έγραψε:
Pirate7G έγραψε:
01 Μαρ 2019, 21:26

. Εκτός κι αν είσαι κάνας βαθύπλουτος βιομήχανος ή εφοπλιστής που θέλει οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτόν, να εργάζονται μέχρι θανάτου και χωρίς αμοιβή εννοείται. Ή αν είσαι κάνας διεστραμμένος που γουστάρει να δολοφονεί κόσμο (άνδρες, γυναίκες και κυρίως παιδιά) επειδή έτυχε να γεννηθούν μαύροι, Εβραίοι, γκέι, ανάπηροι κλπ.
δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, απλά θέλω σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν συμφωνώ με τα γκει πραιντ και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. αν ήταν στο χέρι μου θα καταργούσα και το σύμφωνο συμβίωσης. δεν θεωρώ εθνικοσοσιαλιστές τους χρυσαυγίτες αλλά εθνικιστές, μολαταύτα δεν θεωρώ ότι έχουν ιδιαίτερη προοπτική για να δημιουργήσουν ένα νέο δεξιό πόλο. συν ότι είναι κολλημένοι με τη δραχμή. θα υπάρχουν με ένα ποσοστό κοντά στο 10 μέχρι να εμφανιστεί κάτι δυνατό που θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους αυτών και της Ελληνικής Λύσης.
Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που είναι υπέρ της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής και δεν συμφωνούν με οσα κι εσύ δεν συμφωνείς (γκέι κλπ). Για κάποιον λόγο δεν ψηφίζεις αυτά, αλλά ψηφίζεις του ναζί της χα, που όσο κι αν δεν τους θεωρείς εσύ ναζί, αυτοί είναι ναζι, γιατί αυτό δηλώνουν οι άνθρωποι. Δεν τους αφορουν οι απόψεις, ούτε οι θεωρίες σου. Αυτοί οι ίδιοι ορίζουν το τι ειναι και βάσει των δηλώσεων τους είναι ΝΑΖΙ.
Ξέρεις είναι είναι λίγο άκυρο να θες να πεις ότι είσαι εθνικιστής και να ψηφίσεις χα. Η χα είναι ναζιστικό μόρφωμα, εν δυνάμει δολοφόνων - αποδεδειγμένα-, και για αυτο έχουν γραμμένο τον ελληνισμό και την Ελλάδα στα αρχίδια τους. Για να το πω απλά "Λευκοφυλετιστές" είναι και ως γνωστόν αυτοί δεν θεωρούν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέρος της λευκής φυλής τους. Θέλουν την εξουσία όμως για να τον παίξουν επιστάτης των Ελλήνων που θα τους ελέγχουν με βία και τρόμο, καθιστώντας την Ελλάδα τσιφλίκι του κάθε" λευκομαλακα".
Η ΧΑ δηλώνει εθνικιστικό κόμμα στη σελίδα της. δεν δηλώνω εθνικιστής αλλά δεξιός. ο εθνικιστής δεν πιστεύει στον καπιταλισμό. αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ούτε η ΝΔ ούτε η ΧΑ μπορούν να εκπροσωπήσουν τον παραδοσιακό Έλληνα δεξιό. Και οι μικρότεροι παίκτες είτε είναι γραφικοί είτε είναι φθαρμένοι. Τρέφω ελπίδες για κάποιο πρόσωπο αλλά για τις μεθεπόμενες εκλογές όπου θα έχει απομυθοποιηθεί και ο Κούλης σε όλα τα ζητήματα. Το οποίο θα μπορεί να αποσπάσει ψήφους και από άλλα κόμματα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 02 Μαρ 2019, 19:13

southern έγραψε:
02 Μαρ 2019, 18:58
Pirate7G έγραψε:
02 Μαρ 2019, 18:13
southern έγραψε:

Η ΧΑ δηλώνει εθνικιστικό κόμμα στη σελίδα της. δεν δηλώνω εθνικιστής αλλά δεξιός. ο εθνικιστής δεν πιστεύει στον καπιταλισμό. αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ούτε η ΝΔ ούτε η ΧΑ μπορούν να εκπροσωπήσουν τον παραδοσιακό Έλληνα δεξιό. Και οι μικρότεροι παίκτες είτε είναι γραφικοί είτε είναι φθαρμένοι. Τρέφω ελπίδες για κάποιο πρόσωπο αλλά για τις μεθεπόμενες εκλογές όπου θα έχει απομυθοποιηθεί και ο Κούλης σε όλα τα ζητήματα. Το οποίο θα μπορεί να αποσπάσει ψήφους και από άλλα κόμματα.
Κι επειδή το δηλώνει στην σελίδα της; Από εκεί να καταλαβεις γισ τι αρχιαπατεώνες πρόκειται. Ψέματα λένε για να μαζέψουν ψήφους, αφού γνωρίζουν πως δηλώνοντας ναζί δημοσίως θα πέσουν πάλι στα 0,0000κατι%. Δηλαδή στις δικές του ψήφους.
Από την άλλη υπάρχει βίντεο στο u tube , που δείχνει αυτόν τον αηδία τον αρχηγό τους το 2012 να μιλάει σε συνέδριο τοπικής τους οργάνωσης και να παραδέχεται ευθέως πως είναι ναζί και η σπορά των ηττημένων του 45. Ποιον θα πιστέψεις; Την ιστοσελίδα τους που είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να κάνει ψηφοθηρία ή το τι παραδέχονται μεταξύ τους πως είναι; Λογικό άτομο μου φαίνεσαι, άρα μάλλον το 2ο θα επιλέξεις. Οπότε γιατί να ψηφίσεις αυτούς τους ανθέλληνες τους ναζί της χα; Αυτοί είναι που τραγουδάνε τον ναζιστικό ύμνο "Η Γερμανία πάνω απ όλα". Αυτό πάλι δεν σου λέει τίποτα; Οπότε γιατί να τους ψηφίσεις;
Τώρα όσον αφορά αυτά που λες για την ΝΔ και την χα και για την εκπροσώπηση της δεξιας. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχω να πω τίποτα εκτός του ότι συμφωνώ με την άποψή σου.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 02 Μαρ 2019, 19:40

southern έγραψε:
Τρέφω ελπίδες για κάποιο πρόσωπο αλλά για τις μεθεπόμενες εκλογές όπου θα έχει απομυθοποιηθεί και ο Κούλης σε όλα τα ζητήματα. Το οποίο θα μπορεί να αποσπάσει ψήφους και από άλλα κόμματα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι για να απομυθοποιηθεί στην περίπτωση Μητσοτάκη.Δεν νομίζω δηλαδή ότι κρύβει κάτι.Γνωρίζει και αυτός ότι θα πάρει και ψήφους δεξιότερων από αυτόν επειδή 1) θέλουν να φύγει ο συριζα 2) δεν υπάρχει σοβαρό δεξιότερο κόμμα.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 02 Μαρ 2019, 19:43

πατησιωτης έγραψε:
02 Μαρ 2019, 19:40
southern έγραψε:
Τρέφω ελπίδες για κάποιο πρόσωπο αλλά για τις μεθεπόμενες εκλογές όπου θα έχει απομυθοποιηθεί και ο Κούλης σε όλα τα ζητήματα. Το οποίο θα μπορεί να αποσπάσει ψήφους και από άλλα κόμματα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι για να απομυθοποιηθεί στην περίπτωση Μητσοτάκη.Δεν νομίζω δηλαδή ότι κρύβει κάτι.Γνωρίζει και αυτός ότι θα πάρει και ψήφους δεξιότερων από αυτόν επειδή 1) θέλουν να φύγει ο συριζα 2) δεν υπάρχει σοβαρό δεξιότερο κόμμα.
να δούμε τι θα πούν στις μεθεπόμενες αυτοί πχ που περιμένουν ο Κούλης να κάνει κάτι σοβαρό στο μεταναστευτικό.. Μικρό καλάθι κρατώ και στην οικονομία. όσο για το δεύτερο, αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, δεν ξέρεις αύριο τι μπορεί να ξημερώσει :wave:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 02 Μαρ 2019, 20:07

southern έγραψε:
02 Μαρ 2019, 19:43
πατησιωτης έγραψε:
02 Μαρ 2019, 19:40
southern έγραψε:
να δούμε τι θα πούν στις μεθεπόμενες αυτοί πχ που περιμένουν ο Κούλης να κάνει κάτι σοβαρό στο μεταναστευτικό.. Μικρό καλάθι κρατώ και στην οικονομία. όσο για το δεύτερο, αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, δεν ξέρεις αύριο τι μπορεί να ξημερώσει :wave:
Δεν ξέρω εάν όντως τους ενδιαφέρει αυτούς το μεταναστευτικό ή πουλάνε παραμύθι.Να σου υπενθυμίσω ότι ο Σαμαράς έκανε ότι μπορούσε να γίνει στο μεταναστευτικό στα πλαίσια της ΕΕ και σε μια εποχή που δεν υπήρχε Σαλβίνι αλλά οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι αδιαφόρησαν πλήρως για όλα αυτά και κυρίως για όσα εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν εκεί γιατί πίστεψαν ότι θα καταργήσει το μνημόνιο. :lol:
Ο κατάλογος των "σκληρων" ή "γνήσιων" δεξιών που στήριζαν το πρώτο εξάμηνο τον Τσίπρα και τον βαρουφάκη είναι ατελείωτος.
Περιλαμβάνει από πολιτικούς σαν τον Πολύδωρα έως ιεράρχες σαν τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων ή "φιλοσόφους" σαν τον Γιανναρά.
Ακόμη και συνεργάτες του Σαμαρά σαν τον Μπαλτάκο έλεγαν ότι στέκονται προσοχή στην κυβέρνηση της αριστεράς που "ιδρώνει τη φανέλα". :lol:
Όλη η ασχετοσύνη της παραδοσιακής δεξιάς είναι μαζεμένη σε αυτό το πρώτο εξάμηνο μαζί με τη συνωμοσιολογική αντίληψη της ιστορίας και κυρίως το πόσο μπούφοι είναι και πόσο εύκολα πιάνονται κορόιδο από οιονδήποτε αριστερό θα ανεμίσει "πατριωτικά" συνθήματα στα πλαίσια τακτικής φυσικά για να μαζέψει κορόιδα.Συμβαίνει συνέχεια και κατ εξακολούθησιν για δεκαετίες και μυαλό δεν βάζουν γιατί δεν έχουν.Συνέβη πρώτα με το ΕΑΜ στην κατοχή όπου μάζεψε εκατομμύρια ,συνέβη με το ΠΑΣΟΚ που έκανε το ίδιο λέγοντας ότι θα βυθίσει το Χόρα ενώ είχε σκοπό να επιπέσει επί του δημοσίου ταμείου και βεβαίως συνέβη και με τον ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε τα σύνορα με την Τασία την ώρα που τον επευφημούσαν δεξιοί επειδή ο Βαρουφάκης έσπαγε ποτήρια στην τηλεόραση με τον Νταίσελμπλουμ. :D
Μέχρι βέβαια που ήλθε η αλήθεια αλλά το μεταξύ ο Τσίπρας είχε στρογγυλοκαθήσει στην καρέκλα της κυβέρνησης και όχι μόνο αυτό,όλοι οι πανηλίθιοι της δεξιάς που τον επευφημούσαν δεν ξέρουν τι να πουν γιατί υπάρχουν οι προηγούμενες δηλώσεις τους.
Πρόκειται για ένα χώρο,αυτόν τον δεξιότερο της ΝΔ όπου ισχύει 100% το ρητό στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.Η αφασία του χώρου φαίνεται από τις ειδήσεις π.χ. συναντήθηκε ο Μπαλτάκος με τον Καμμένο :smt005: ναι ρε τον Καμμένο για να συζητήσουν για τον "πατριωτικό χώρο".Εάν υπήρχε πατριωτικός χώρος άξιος αυτού του ονόματος,ο Καμμένος θα ήταν απόβλητος από αυτόν για όσα έκανε για τουλάχιστον δέκα χρόνια.Αλλά δεν τρέχει τίποτα γιατί είπαμε εκεί είσαι ότι δηλώσεις.Και δεν είναι τυχαίο ότι τον μόνο που παίρνουν όχι σοβαρά αλλά τέλος πάντων ελπίζουν ότι δεν θα τους κάνει ρεζίλι οι ξένοι και τον έχουν χρίσει εκπρόσωπο αν και έχει ελάχιστη επιρροή είναι ο Φαήλος που δεν προέρχεται από τον χώρο.Παλιός ανδρεοπαπανδρεικός πασόκος είναι που πίστεψε στα νιάτα του ότι ο Ανδρέας θα απελευθέρωνε την Κύπρο αλλά και αυτό πιο σοβαρό ήταν τότε από τον γαλαξία των κηραλοιφών κα των ...επιστολών του Ιησού του Βελόπουλου.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 02 Μαρ 2019, 20:11

δίνε πόνο, πατ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Μαρ 2019, 20:17

Χαοτικός έγραψε:
01 Μαρ 2019, 14:45
Μακάρι :scross:
Να πάτε να γαμηθείτε που θα μας πείτε και Μακεδονία, νότια Σκόπια είμαστε ρε, ουστ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 02 Μαρ 2019, 22:52

sys3x έγραψε:
02 Μαρ 2019, 20:17
Χαοτικός έγραψε:
Να πάτε να γαμηθείτε που θα μας πείτε και Μακεδονία, νότια Σκόπια είμαστε ρε, ουστ.
Βασικά Βουλγαρία σας λέγαμε αλλά ας βάζανε χέρι οι μπάτσοι στην εξέδρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Μαρ 2019, 23:08

Χαοτικός έγραψε:
02 Μαρ 2019, 22:52
sys3x έγραψε:
02 Μαρ 2019, 20:17
Χαοτικός έγραψε:
Βασικά Βουλγαρία σας λέγαμε αλλά ας βάζανε χέρι οι μπάτσοι στην εξέδρα.
Κάτι γίνεται έτσι αλλά και πάλι αυταρχικό είναι, έχουμε και μεις δικαίωμα στον αυτοτέτοιο, τι μόνον οι άλλοι θα αυτοκάμουνε; πάλι καλά που είμαστε αθρώποι να λέμε όμως ε, ο καλός θεούλης μας πλάσαρε πάνω από τ' αυλάκ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 03 Μαρ 2019, 10:13

η αισχρη μειοψηφια η ανθελληνικια

μερες μετραει ,εκανε το λαθος ευτυχως αυτή η αισχρη μειοψηφια να παραδωσει εθνικα δικαιώματα ενεκεν αλαζονειας

ευτυχως λοιπον

στα σκουπίδια της ιστοριας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 03 Μαρ 2019, 10:22

οσοι ξενοι ηρθαν με το ετσι θελω δρομο από την ελλαδα

και διαλυση κομματων μκο κτλ που βοηθουν σαυτη τη κατασταση ανομιας και καταστροφης της ελλαδας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 06 Μαρ 2019, 00:15

https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/03/0 ... obedineta/

Απο το παραπανω αρθρο
Συμπεράσματα:

Η εμφάνιση και η γραφή του φυλλαδίου δίνει την εντύπωση φάρσας.
Το αν υπάρχουν και πού βρέθηκαν αυτά τα φυλλάδια δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο κ. Χρυσανθόπουλος, που παρουσίασε το συγκεκριμένο φυλλάδιο, μας ανέφερε την περιοχή των Κορεστίων, αλλά το ρεπορτάζ στο star ανέφερε τα χωριά Μελίτη, και Ξινό Νερό στη Φλώρινα.
Δεν έχει παρουσιαστεί δεύτερο φυλλάδιο. Το φυλλάδιο που είχε στην κατοχή του ο κ. Χρυσανθόπουλος τού το έδωσε μια γυναίκα για να το αξιολογήσει, όπως μας είπε.
Δεν επιβεβαιώθηκε και δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένο χωριό του Νομού Σερρών, και τα Αστυνομικά Τμήματα δεν έχουν καμιά αναφορά για φυλλάδια.
Η έρευνα του κ. Τάτσιου για τα χωριά των Σερρών δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Δεν κατάφερε να εντοπίσει ούτε μια μαρτυρία.
Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων χωριών στη Φλώρινα δεν γνωρίζουν τίποτα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Τα Αστυνομικά τμήματα των χωριών στην Φλώρινα (Μελίτη & Ξινό Νερό), και στην Καστοριά (περιοχή Κορεστίων) δεν έχουν καμιά αναφορά.
Μετά βάση τα παραπάνω, η ύπαρξη αυτών των φυλλαδίων δεν επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον μέχρι να βρεθούν επώνυμες μαρτυρίες από κατοίκους των χωριών των νομών Φλώρινας και Σερρών. Επιπλέον, η είδηση περιέχει στοιχεία παραπληροφόρησης.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι, για τα συγκεκριμένα φυλλάδια, το Star ζήτησε να τοποθετηθεί (όπως φαίνεται και στο δεύτερο βίντεο) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της γείτονος

Ολο δικο σας.Απολυτο hoax τα δηθεν φυλλαδια που μοιραστηκαν σε χωρια των Σερρων και της Φλωρινας.Ως που θα φτασει η ξεφτιλα της Ακροδεξιας Μουργας και των μεσων που ελεγχει (Σταρ,Σκαι κλπ);

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2019, 00:22

πατησιωτης έγραψε:
02 Μαρ 2019, 20:07

Δεν ξέρω εάν όντως τους ενδιαφέρει αυτούς το μεταναστευτικό ή πουλάνε παραμύθι.Να σου υπενθυμίσω ότι ο Σαμαράς έκανε ότι μπορούσε να γίνει στο μεταναστευτικό στα πλαίσια της ΕΕ και σε μια εποχή που δεν υπήρχε Σαλβίνι αλλά οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι αδιαφόρησαν πλήρως για όλα αυτά και κυρίως για όσα εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν εκεί γιατί πίστεψαν ότι θα καταργήσει το μνημόνιο. :lol:
Ο κατάλογος των "σκληρων" ή "γνήσιων" δεξιών που στήριζαν το πρώτο εξάμηνο τον Τσίπρα και τον βαρουφάκη είναι ατελείωτος.
Περιλαμβάνει από πολιτικούς σαν τον Πολύδωρα έως ιεράρχες σαν τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων ή "φιλοσόφους" σαν τον Γιανναρά.
Ακόμη και συνεργάτες του Σαμαρά σαν τον Μπαλτάκο έλεγαν ότι στέκονται προσοχή στην κυβέρνηση της αριστεράς που "ιδρώνει τη φανέλα". :lol:
Όλη η ασχετοσύνη της παραδοσιακής δεξιάς είναι μαζεμένη σε αυτό το πρώτο εξάμηνο μαζί με τη συνωμοσιολογική αντίληψη της ιστορίας και κυρίως το πόσο μπούφοι είναι και πόσο εύκολα πιάνονται κορόιδο από οιονδήποτε αριστερό θα ανεμίσει "πατριωτικά" συνθήματα στα πλαίσια τακτικής φυσικά για να μαζέψει κορόιδα.Συμβαίνει συνέχεια και κατ εξακολούθησιν για δεκαετίες και μυαλό δεν βάζουν γιατί δεν έχουν.Συνέβη πρώτα με το ΕΑΜ στην κατοχή όπου μάζεψε εκατομμύρια ,συνέβη με το ΠΑΣΟΚ που έκανε το ίδιο λέγοντας ότι θα βυθίσει το Χόρα ενώ είχε σκοπό να επιπέσει επί του δημοσίου ταμείου και βεβαίως συνέβη και με τον ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε τα σύνορα με την Τασία την ώρα που τον επευφημούσαν δεξιοί επειδή ο Βαρουφάκης έσπαγε ποτήρια στην τηλεόραση με τον Νταίσελμπλουμ. :D
Μέχρι βέβαια που ήλθε η αλήθεια αλλά το μεταξύ ο Τσίπρας είχε στρογγυλοκαθήσει στην καρέκλα της κυβέρνησης και όχι μόνο αυτό,όλοι οι πανηλίθιοι της δεξιάς που τον επευφημούσαν δεν ξέρουν τι να πουν γιατί υπάρχουν οι προηγούμενες δηλώσεις τους.
Πρόκειται για ένα χώρο,αυτόν τον δεξιότερο της ΝΔ όπου ισχύει 100% το ρητό στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.Η αφασία του χώρου φαίνεται από τις ειδήσεις π.χ. συναντήθηκε ο Μπαλτάκος με τον Καμμένο :smt005: ναι ρε τον Καμμένο για να συζητήσουν για τον "πατριωτικό χώρο".Εάν υπήρχε πατριωτικός χώρος άξιος αυτού του ονόματος,ο Καμμένος θα ήταν απόβλητος από αυτόν για όσα έκανε για τουλάχιστον δέκα χρόνια.Αλλά δεν τρέχει τίποτα γιατί είπαμε εκεί είσαι ότι δηλώσεις.Και δεν είναι τυχαίο ότι τον μόνο που παίρνουν όχι σοβαρά αλλά τέλος πάντων ελπίζουν ότι δεν θα τους κάνει ρεζίλι οι ξένοι και τον έχουν χρίσει εκπρόσωπο αν και έχει ελάχιστη επιρροή είναι ο Φαήλος που δεν προέρχεται από τον χώρο.Παλιός ανδρεοπαπανδρεικός πασόκος είναι που πίστεψε στα νιάτα του ότι ο Ανδρέας θα απελευθέρωνε την Κύπρο αλλά και αυτό πιο σοβαρό ήταν τότε από τον γαλαξία των κηραλοιφών κα των ...επιστολών του Ιησού του Βελόπουλου.
:smt038
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 06 Μαρ 2019, 00:47

πατησιωτης έγραψε:
02 Μαρ 2019, 20:07
ενιωσα τη σούφρα του oldjedi να πάλλεται με σπασμούς από την αλλη ακρη της ηπείρου!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών