Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που είναι υπέρ της σκληρής μεταναστευτικής πολιτικής και δεν συμφωνούν με οσα κι εσύ δεν συμφωνείς (γκέι κλπ). Για κάποιον λόγο δεν ψηφίζεις αυτά, αλλά ψηφίζεις του ναζί της χα, που όσο κι αν δεν τους θεωρείς εσύ ναζί, αυτοί είναι ναζι, γιατί αυτό δηλώνουν οι άνθρωποι. Δεν τους αφορουν οι απόψεις, ούτε οι θεωρίες σου. Αυτοί οι ίδιοι ορίζουν το τι ειναι και βάσει των δηλώσεων τους είναι ΝΑΖΙ.southern έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:38δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, απλά θέλω σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν συμφωνώ με τα γκει πραιντ και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. αν ήταν στο χέρι μου θα καταργούσα και το σύμφωνο συμβίωσης. δεν θεωρώ εθνικοσοσιαλιστές τους χρυσαυγίτες αλλά εθνικιστές, μολαταύτα δεν θεωρώ ότι έχουν ιδιαίτερη προοπτική για να δημιουργήσουν ένα νέο δεξιό πόλο. συν ότι είναι κολλημένοι με τη δραχμή. θα υπάρχουν με ένα ποσοστό κοντά στο 10 μέχρι να εμφανιστεί κάτι δυνατό που θα απορροφήσει τους ψηφοφόρους αυτών και της Ελληνικής Λύσης.Pirate7G έγραψε: ↑01 Μαρ 2019, 21:26
. Εκτός κι αν είσαι κάνας βαθύπλουτος βιομήχανος ή εφοπλιστής που θέλει οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτόν, να εργάζονται μέχρι θανάτου και χωρίς αμοιβή εννοείται. Ή αν είσαι κάνας διεστραμμένος που γουστάρει να δολοφονεί κόσμο (άνδρες, γυναίκες και κυρίως παιδιά) επειδή έτυχε να γεννηθούν μαύροι, Εβραίοι, γκέι, ανάπηροι κλπ.
Ξέρεις είναι είναι λίγο άκυρο να θες να πεις ότι είσαι εθνικιστής και να ψηφίσεις χα. Η χα είναι ναζιστικό μόρφωμα, εν δυνάμει δολοφόνων - αποδεδειγμένα-, και για αυτο έχουν γραμμένο τον ελληνισμό και την Ελλάδα στα αρχίδια τους. Για να το πω απλά "Λευκοφυλετιστές" είναι και ως γνωστόν αυτοί δεν θεωρούν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέρος της λευκής φυλής τους. Θέλουν την εξουσία όμως για να τον παίξουν επιστάτης των Ελλήνων που θα τους ελέγχουν με βία και τρόμο, καθιστώντας την Ελλάδα τσιφλίκι του κάθε" λευκομαλακα".
Εξάλλου κι η Ελλάδα κι ο ελληνισμός έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από το ναζισμό.
Άρα ποιος ο λόγος να πάει η ψήφος σου σε αυτές τις ανθελληνικες χαμούρες;