Μακεδονία
- ΜπλεΜπουμπυς
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Re: Μακεδονία
Ναι, τελείως την έγραψε ο κόσμος.
Γι' αυτό έγιναν ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ αρκετά μεγάλες συγκεντρώσεις σε καμιά 20αριά πόλεις / χωριά της β. ελλάδας
Ποιος άλλος μαζεύει τόσο κόσμο σε τέτοιες πόλεις;
Δεν έχετε κάνει και καμιά συγκέντρωση υπέρ της σύνθετης να σας δούμε πόσοι είστε
σελίδες 22 - 23 από εδώ έχω συλλέξει φωτογραφίες / βίντεο από τα διάφορα συλλαλητήρια, γιατί καμιά ιστοσελίδα δεν παρείχε ολοκληρωμένη κάλυψη για όλες τις πόλεις ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ @ Προετοιμάζονται συλλαλητήρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για το Σκοπιανό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 09 Ιουν 2018, 01:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Η Στρούγκα κατά πάσα πιθανότητα ιδρύθηκε από Βλάχους (όπως φαίνεται κι απ' το ίδιο της όνομα) που αργότερα εκβουλγαρίστηκαν, άρα οι Μιλαντίνοφ ήταν μάλλον εκβουλγαρισμένοι Βλάχοι, όπως ο Ράικο Ζινζίφοφ κι ο Σαντάνσκι.Northerner έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 23:43Κομπανιέρος, σήμερα ήμουν στην οδό Αδελφοί Μιλαντίνοβι και έκανα μια φωτογραφία αυτής της ταμπέλας. Επειδή εμείς είχαμε δίκιο και όλα τα άλλα.
β) δε λέει ότι η Στρούγκα ήταν βουλγαρική πόλη
Btw, ένας Ανωμακεδόνας πρόσφατα παραδέχτηκε ότι οι Μιλαντίνοφ ήταν Βούλγαροι και μάλιστα τους κατηγόρησε ως πράκτορες των Ρώσων που ήθελαν να εκβουλγαρίοσυν όλους τους Μακεδόνες για να δημιουργήσουν τη μεγάλη Βουλγαρία.
Υπερβολές. Οι απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής των οθωμανικών φυλακών του 19ου αιώνα φταίνε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Προσπαθώ αλλά κάποιοι γραφικοί μου λένε πως δεν έχει καμία σχέση η γλώσσα, η ιστορία, η γεωγραφική θέση, η κουλτούρα και η καταγωγή. Φυσικά δεν τα παρατάω, όπως δείχνουν οι βόρειοι γείτονες μας τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται. Αρκεί που το θέλω πολύ και το σύμπαν θα με δικαιώσει.Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 22:18καντοAwesomatic έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 22:10Συμφωνώ. Μάλιστα συμφωνώ τόσο πολύ που θέλω η σημερινή Ελλάδα να ονομαστεί Ιαπωνία. Αρκετά σφετερίστηκαν τον ένδοξο ιαπωνικό πολιτισμό μας οι ανατολίτες. Η πραγματική Ιαπωνία ήταν εδώ.

Αλλά ένα θα πω: Ρφλξρπρφ λμνμβ τρπρτζζτς όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ιάπωνες πρόγονοι μας.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Βινόσαυρος
Βέβαια στην περίπτωση των ελευθερων μακεδόνων τους δικαιώνει το κοινωνικό σύμπαν, όλος ο κόσμος που λέμε, δεν είναι ατομική επιθυμία.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ποια η διαφορά; Όση σχέση έχουν αυτοί με τους αρχαίους Μακεδόνες έχω και εγώ με τους αρχαίους Ιάπωνες. Σιγά σιγά με λίγη προπαγάνδα και κακή θέληση θα γίνει και η δική μας δουλειά. Αριγκάτο σύντροφοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Οι θέσεις σου, είναι μια πεισματική προώθηση της χειρότερης εκδοχής της προπαγάνδας της αλλης χώρας.Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 21:59Γιατί αντί να καταπιάνεστε με τις θέσεις ασχολείστε με το πρόσωπο.
Προπαγάνδα έχουν και οι έλληνες,δεν μπορώ να φανταστώ ότι η δική μας πλευρά έχει δίκιο ΣΕ ΟΛΑ όσα λέει και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να ελέγχω ότι λένε οι εδώ υποστηρικτές της ελληνικής θέσης.
Το ερώτημα λοιπον, ποια είναι η καταγωγή σου, αν είσαι σλαβος γεννημένος στην ελλάδα ή σλάβος γεννημένος στην πγδμ ή σλάβος γεννημένος στην βουλγαρία ή έλληνας που σε έχει γοητεύσει η σλαβική προπαγάνδα, έχει σημασία διότι οι "θέσεις" σου είναι παιδαριώδεις και απλά πείσματα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στη Μακεδονία ξέρουμε ότι υπήρχαν την εποχή του μακεδονικού αγώνα ελληνόφωνοι πατριαρχικοί όπως και σλαβόφωνοι ελληνικής συνείδησης που πολέμησαν για την Ελλάδα και αρκετοί μάλιστα σκοτώθηκαν. Υπήρχαν επίσης και σλαβόφωνοι βουλγαρικής συνείδησης που πολέμησαν υπέρ του βουλγαρισμού. Ελληνόφωνοι όμως που να δήλωναν Βούλγαροι/Σλάβοι και να υπερασπίστηκαν τα βουλγαρικά/σλαβικά εθνικά συμφέροντα δεν υπήρξαν ποτέ στη Μακεδονία. Ε λοιπόν, ο Βινόσαυρος είναι η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη περίπτωση.Esperos έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 13:41Οι θέσεις σου, είναι μια πεισματική προώθηση της χειρότερης εκδοχής της προπαγάνδας της αλλης χώρας.Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 21:59Γιατί αντί να καταπιάνεστε με τις θέσεις ασχολείστε με το πρόσωπο.
Προπαγάνδα έχουν και οι έλληνες,δεν μπορώ να φανταστώ ότι η δική μας πλευρά έχει δίκιο ΣΕ ΟΛΑ όσα λέει και ούτε μπαίνω στην διαδικασία να ελέγχω ότι λένε οι εδώ υποστηρικτές της ελληνικής θέσης.
Το ερώτημα λοιπον, ποια είναι η καταγωγή σου, αν είσαι σλαβος γεννημένος στην ελλάδα ή σλάβος γεννημένος στην πγδμ ή σλάβος γεννημένος στην βουλγαρία ή έλληνας που σε έχει γοητεύσει η σλαβική προπαγάνδα, έχει σημασία διότι οι "θέσεις" σου είναι παιδαριώδεις και απλά πείσματα.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Awesomatic έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 10:30Προσπαθώ αλλά κάποιοι γραφικοί μου λένε πως δεν έχει καμία σχέση η γλώσσα, η ιστορία, η γεωγραφική θέση, η κουλτούρα και η καταγωγή. Φυσικά δεν τα παρατάω, όπως δείχνουν οι βόρειοι γείτονες μας τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται. Αρκεί που το θέλω πολύ και το σύμπαν θα με δικαιώσει.Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 22:18καντοAwesomatic έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 22:10Συμφωνώ. Μάλιστα συμφωνώ τόσο πολύ που θέλω η σημερινή Ελλάδα να ονομαστεί Ιαπωνία. Αρκετά σφετερίστηκαν τον ένδοξο ιαπωνικό πολιτισμό μας οι ανατολίτες. Η πραγματική Ιαπωνία ήταν εδώ.
Αλλά ένα θα πω: Ρφλξρπρφ λμνμβ τρπρτζζτς όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ιάπωνες πρόγονοι μας.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Να σε ρωτήσω Νταρνάκα, εμένα η καταγωγή μου είναι εντελώς άσχετη από μακεδονία και ότι γνωρίζω είναι από βιβλία ντοκιμαντερ και σχολική εκπαίδευση. Ούτε μας πείραξαν ποτε βούλγαροι γιουγκοσλάβοι ούτε μας ενόχλησαν. Η πεποίθησή μου είναι πως "προπαγάνδα" καλλιεργούν όλοι πάντα και παντού. Εσύ, έχεις εντοπίσει ζητήματα στην ιστορία που διηγείται η ελληνική πλευρά και είναι λάθος και οι απέναντι έχουν ένα δίκιο;Νταρνάκας έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 13:57Στη Μακεδονία ξέρουμε ότι υπήρχαν την εποχή του μακεδονικού αγώνα ελληνόφωνοι πατριαρχικοί όπως και σλαβόφωνοι ελληνικής συνείδησης που πολέμησαν για την Ελλάδα και αρκετοί μάλιστα σκοτώθηκαν. Υπήρχαν επίσης και σλαβόφωνοι βουλγαρικής συνείδησης που πολέμησαν υπέρ του βουλγαρισμού. Ελληνόφωνοι όμως που να δήλωναν Βούλγαροι/Σλάβοι και να υπερασπίστηκαν τα βουλγαρικά/σλαβικά εθνικά συμφέροντα δεν υπήρξαν ποτέ στη Μακεδονία. Ε λοιπόν, ο Βινόσαυρος είναι η πρώτη τέτοια καταγεγραμμένη περίπτωση.Esperos έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 13:41Οι θέσεις σου, είναι μια πεισματική προώθηση της χειρότερης εκδοχής της προπαγάνδας της αλλης χώρας.Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 21:59
Γιατί αντί να καταπιάνεστε με τις θέσεις ασχολείστε με το πρόσωπο.
Μπορείς να μας εντοπίσεις κατά την γνώμη σου λάθη της ελληνικής πλευράς;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ποιοι ελεύθεροι Μακεδόνες ρε βαρεμένε;Βινόσαυρος έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 10:36Βέβαια στην περίπτωση των ελευθερων μακεδόνων τους δικαιώνει το κοινωνικό σύμπαν, όλος ο κόσμος που λέμε, δεν είναι ατομική επιθυμία.

Πόσοι από τα 2,5 εκ. της Μακεδονίας (εκτός από εσένα και το ουράνιο τόξο) νοιώθουν σκλαβωμένοι;
Πόσοι από τους Βούλγαρους του Πιρίν νοιώθουν σκλαβωμένοι;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εγώ ήδη νοιώθω ότι οι πρόγονοι μου ήταν Σογκούν!Awesomatic έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 13:30Ποια η διαφορά; Όση σχέση έχουν αυτοί με τους αρχαίους Μακεδόνες έχω και εγώ με τους αρχαίους Ιάπωνες. Σιγά σιγά με λίγη προπαγάνδα και κακή θέληση θα γίνει και η δική μας δουλειά. Αριγκάτο σύντροφοι.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μπορεί να είναι από καταγωγή Σλαβόφωνος και του έχει βγει ο θαυμασμός για τον κομιτατζή προπαππού που αγωνίστηκε για την "Μακεδονία", δηλαδή για τους Βούλγαρους.
Άμα είσαι δε και αριστερός η εκτροπή είναι δεδομένη.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
?????ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 23:45Δε νομίζω. Το λάινατζ κατέληξε όλο στο βάνια το σαμπίντιNandros έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 23:09Αυτός ο Bujar Osmani που αναφέρεται, καθαρός απόγονος του Αλεξάδρου πρέπει να είναι!Bill Hicks έγραψε: ↑08 Ιουν 2018, 22:41δείτε κλάμα που ρίχνουν τα (απόδημα κυρίως) εθνίκια τής γείτονος να παρηγορηθείτεΚώδικας: Επιλογή όλων
http://www.macedoniantruth.org/forum/showthread.php?t=8899

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Προσκυνούμε την κοινώνυμη θεά μας Αματερασού!Chainis έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 14:12Εγώ ήδη νοιώθω ότι οι πρόγονοι μου ήταν Σογκούν!Awesomatic έγραψε: ↑09 Ιουν 2018, 13:30Ποια η διαφορά; Όση σχέση έχουν αυτοί με τους αρχαίους Μακεδόνες έχω και εγώ με τους αρχαίους Ιάπωνες. Σιγά σιγά με λίγη προπαγάνδα και κακή θέληση θα γίνει και η δική μας δουλειά. Αριγκάτο σύντροφοι.

ΥΓ. Ελπίζω να μην εμφανιστεί κανας εξυπνομαλάκας για το τελευταίο!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαϊμού η Βεργίνα κύριοι ;! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε κίνδυνο
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Μαρ 2024, 18:59 » σε Αρχαιολογία - 125 Απαντήσεις
- 6771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
07 Μαρ 2024, 15:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλαιστίνη-Μακεδονία-Κύπρος Βίοι Παράλληλοι
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Αύγ 2024, 10:37 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 18:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίμι Καρ: «Είμαι στα Σκόπια, στη Μακεδονία, την πατρίδα του Μεγαλέξανδρου»
από Μαδουραίος » 06 Δεκ 2024, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
06 Δεκ 2024, 14:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη: «Μην κοροϊδευόμαστε, ΘΕΛΑΜΕ το όνομα Βόρεια Μακεδονία
από Μαδουραίος » 16 Μάιος 2024, 05:08 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
16 Μάιος 2024, 06:45
-